418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Aki egy adott csatában éppen artival van az artista, tehát rá alkalmazhatóak az artimegvetés szabályai. Gerinctelen, gyökér és macskákat áldoz fel.

Igenis, akárki is szenved egy artiban, az megérdemli a szenvedést, NINCS KIVÉTEL :P

Mint való életben is, lehetsz szentember egyébként, de amikor éppen megbecstelenitesz vkit, akkor minden más lényegtelen.
  • Artman
    Ha még nem tették volna meg, ajánlom ezt a filmet mindenkinek, nagyon profin meg van csinálva :)

• johnibyg
    Nem lehet, hogy valaki beléd ment? Haverba is a legvégén ment bele max sebességgel egy Tigris, kisit sok HP-t vesztett...
    Most hétvégén a szokásosnál több a hülye a játékban, vagy csak most veszik elő a 7-es tankokat, tuti nyerő helyzetből sikerült kihozniuk cspattársaknak döntetlent. Még jó, hogy lejárt az idő, mert a 2 ellen SPG lenyomta volna a végén a 2 tankunkat és az SPG-nket
  • VanDaal
    Valószínűleg nagyságrendileg igen.
    Még szerencse, hogy 37k-t pakoltam bele, pedig amikor én húztam, még úgy volt, hogy a tier6-os Su-100M-re lehet majd menni belőle...
  • Roy4l
    SU-100M-re kb ugyanannyi XP kell majd mondjuk mint a Su-152re?
  • bgabor
    Igazad van, fel a fejjel, fő az optimizmus.

És végül sikerült is letriplázni, összeakadtam néhány HAD klános magyarral, és nagyon szépen, elegánsan nyertünk.

• Hassel74
    Ezzel én is így vagyok. Este volt egy kis időm, gondoltam letriplázom a 4 szerencsétlen rozsdahalmomat. Feladtam...
  • haflac
    Bár ez nem sokat számít,de nekem 11 vereség volt a legtöbb zsinórban(egyedül),és 14 győzelem(tibitomival szakaszban).
  • bgabor
    Hát ez kész, ötödik meccset bukjuk el zsinórban a csapattársak gyenge teljesítménye miatt, úgy néz ki úgy döntött a játék hogy én ma csakazértsem triplázhatom le a Pattont.
  • VanDaal
    Nyilván az ő "logikájukat" nehéz kiismerni :)
    És valóban, ha úgy vesszük, a játék sokáig támogatta is ezt a felfogást, hiszen a 7.5-ig csak heavyből volt elérhető tier10, ami garantálta a top pozíciót.
  • bgabor
    Sok igazság van abban amit mondasz, de gyanítom hogy a Mátyáshun osztályú gyíkok nem ezért választják a heavy ágat. Hanem mert ők a legnagyobb, legerősebb tankban akarnak ülni, ja és németben, mert csak ez fér össze az egójukkal. Ezért lesz aztán az E-75 játékosok zöme zombi.

De valóban, M103-assal, T34el kevésbé vagyok részorulva a többiek "teljesítményére", mint Pattonnal vagy T-44el.
  • VanDaal
    Ez azért kétoldalú dolog...

Én is heavyvel játszok legtöbbet, méghozzá 2 okból. Egyrészt mert úgy érzem, ezzel tudok leginkább a csapat hasznára lenni, ezzel vagyok a leghatékonyabb.
    Másrészt elég gyakori a menthetetlen kategóriájú csapat. Itt szintén nehéz tankban érzem magam a legjobban, mert ezzel vagyok a legkevésbé rászorulva a többiekre.

Egy light hiába spotol, ha a csapat nem sebzi a felderítetteket. Egy med hiába éri el a kulcspozíciót, ha nem kap támogatást. A TD pedig hiába tart jól egy pozíciót, ha a csapat a másik oldalon nem hajlandó előremenni, vagy nem védi senki a hátát a gyors tankoktól.

Egy nehéz tankban ülve pedig, ha ki nem vág az arty az első percben, akkor a többiektől függetlenül is képes vagyok elvégezni a feladatomat. Tudok támadni, és ha kell, védekezni is. Tudok pozíciót tartani, és egy rakás sebzést kiosztani, mindattól függetlenül, hogy a többi jóképességű épp mit művel...
    Persze a csatát egyedül megnyerni nehéztankkal sem lehet, de még mindig nagyobb esély van vele az egyéni sikerre, mint bármi mással.
  • bgabor
    Hát ez kész. Két meccs alatt csináltam hét killt és egy rakat sebzést Pattonnal, és mindkettő elúszott a lyukas zokni képességű top heavyken. HA már meglátok egy E-75öt, fogom a fejem, mert tudom hogy az E-75 játékosok 2/3-a fogyatékos(Mátyáshun asszociáció?). És tényleg úgy van hogy az artyk után a heavykben ül a legtöbb tehetségtelen fajankó.
  • Gunslinger
    Javaslom csekkold le a replayt, tuti volt valami, csak lehet ilyen későn már nincsenek toppon az érzékszerveid és lemaradtál az effektről vagy valami bug miatt nem látszódott, de tuti, hogy vagy meglőttek vagy beléd rammoltak, mert magától csak úgy nem csökken a hp.
  • popey8
    Valaki járt már úgy, h veszített valamennyi hp-t, anélkül, h rálőttek volna? Az előbb csak úgy 214-gyel kevesebb lett a hp-m, pedig senki nem lőtt rám. Nem volt becsapódási effekt, se hang. Egyre jobb lesz ez a játék.
  • I.C.ram
    Kb 9000 meccs van a hátam mögött bétával együtt. Ebből kb 500 lehet max artyval, kicsit had próbálgassam én is :)

Nagy nehezen összejött. De nevetséges ez a t2-es arty. Szarabb az ágyúja mint egy sima tanknak. 10-eket sebzek szemből, de oldalról se sebeztem eddig még többet 150nél kb. Nagy szenvedés. Nagynehezen összejött triplával egy 1100as kör... Loltraktorral meg 2500as kört mentem...
  • R3nton
    1ébként azon gondolkozom eladom az accot és elkezdem húzni az összes arty ágat:D eskü ár csak az köt le:P :D
  • lammaer
    Tudod, artysokat nem sajnálunk. Szóval semmiféle együttérzést ne várj....
  • I.C.ram
    Kegyetlenül felhúzott ez a játék most. Gondoltam, kipróbálom a t2 usa arty-t. Bár ne tettem volna. 10. meccsem vele, de eddig egy rohadt győzelmet nem bírtam összehozni vele. Állandóan retardáltak közé rak.
  • agrarmacso
    Na így, hogy 150%-os kreditszorzót kapott, megvettem az IS-t..Hát azt kell hogy mondjam, hogy beszarás. Már a KV-1S is istentelenül jó volt, de ez ráver fél testhosszt. Egy picit OP-nak érzem, bár lehet csak ma volt jó napom, de talán 25 meccs alatt 6 pont effi növekedés nem kifejezetten a húdenagyonjónapomvoltma jele.

28 meccs 55 kilőve, 85% találati arány kb 1500 átlagsebzés meccsenként

• toma77
    kegyetlen TD, SPG vadászatokat lehet rendezni ezzel kis döggel...

Győzelem!
    Csata: South Coast 2012. augusztus 17. 23:27:36
    Jármű: ELC AMX
    Szerzett tapasztalat: 690
    Szerzett kredit: 15 582
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Elit lövész
  • toma77
    Kingtiger után kész felüdülés...

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. augusztus 17. 23:16:09
    Jármű: ELC AMX
    Szerzett tapasztalat: 1 194
    Szerzett kredit: 29 781
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • Attiska
    Erről már énekelt a Homonyik úgy '87-ben. "Álmodj királylàáány"...
  • lammaer
    Mai instrukció Szpecnyaztól a harc hevében:

"Tolass előre!"
  • popey8
    Az IS-7, IS-4 és T-62A trióra jó lesz a szokásos 3 eszköz (venti, töltésgyorsító és vertikális stab.)?
  • Kubukli
    Hoho 37% os epikus csapat mai csúcs:2:15. Kettőt tudtam kikapni az IS-sel mire közrefogtak.
    nevetséges 40 IQ-s retardáltak IS-6 ban!
  • Solten
    Vajon a T30-at miert nerfelik a hasznalhatatlan szintig ezek az idiotak?
  • TOMSILENT
    Egy 250-es pent elfogadnék az E-100. Az isten bassza már meg.
  • davidbog
    Az. A Panzer Front nevű játékban szerepelt először vagy a makettként volt megépítve. Nem tudom a makett mikori. Semmi köze a német harckocsikhoz.
  • davidbog
    :D Ja, amennyiben az összes hidegháborús tengeralattjáró alatt azt értjük, hogy ~1955-ig. De még amik addig épültek azok közt is van jópár ami mégcsak nem is hasonlít rá.
  • Nohab
    T28 Proto. ? A WG agyszüleménye.
  • szabii98
    Vagy azért, mert még egyetlen helyen sem olvasni róla? ez már inkább fantázia tank szerintem, vagy tévednék?:)
  • davidbog
    Valószínűleg azért nem ez került be, mert jogdíjat kéne utána fizetni. A Panzer Front nevű PS játékban szerepelt. Az alapján építette meg egy német makettező mint a názi gép. Bár biztos, hogy a játék volt előbb vagy a makett.
  • Bugi Misi
    hmm...
  • Epherandes
    Ne aggódj, ha lesz végre egy jó köröd, akár úgy is járhatsz mint én :
  • lammaer
    Hát, szerintem aránypárt számolni nem rakétafizika. Megnézed mennyi az átlagXPd, aztán szépen osztasz-szorzol (az XP és a credit többnyire arányod) és egész jól kijönmireszámíthatsz vele....
  • Me Ga
    Az M5 arat... :D

• Kubukli
    Ühüm 150% credit IS-sel. Kár hogy rendre 7-5-11-29 és 5 % nyerési esélyű csapatokba rak be ahol a sárga stat is ritka.
  • toma77
    Tizenvalahány vereségen vagyok túl Királytigrissel, ezzel lényegében felállítottam a Wot-os csúcsomat. Kegyetlen, mintha célkereszt lenne rajtam és 29 idióta vadászna rám.
  • demoneye
    lehet,de ilyen jó nem vok,mint azok akiknek fenn van a neve a táblán.
    Legalább is Én nem tartom magam annak!Ők a legjobbak,Ők minden tankkal majdnem plusszban vannak.