418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #161003 A frontról eltűnő postaládán és lánctalpat takaró plusz páncélon kívül van valami más különbség is, ami nekem nem tűnt fel? Talán mintha a torony oldala is döntöttebbnek tűnne, bár ez lehet csak optikai csalódás... -
a kinézetből gondolom , kicsit erősebb is lesz -
A 8.0-ban az Is-4 modellje ki lesz cserélve az Is-4M-re. Ami így néz ki:
-
Ide tessen már máskor feltölteni a Replay-t, ha nem okoz nagy gondot.
Link -
Skyline0021 #160999 a vége valóban izgalmas volt :) gratulálok :)
ez ugye prémium nélkül volt? -
Nemrég fulloztam ki a T25AT sima amcsi TD-t, aztán (mivel hallottam hírét a t28/t95 párosnak utána) átültek a srácok a hellcatbe. Már ki volt fejlesztve, egy duplázó után egy kis freevel a második meccs már fullos tankkal ment. A legénység már korábban befestette magát álcázószínekkel, magukra húzták a álcahálót takaróként, felcsavarozták a periszkópot, aztán hajrá. Elég durva meccs kerekedett belőle :D -
Na az ilyen csatákért érdemes ezzel a játékkal játszani. Életem második vagy első legizgalmasabb meccse volt (nem tudom eldönteni). Érdekes, h mind az első, mind a második ilyen csata "T-44 kinézetű" med tankkal volt, pedig asszem heavyvel jobban játszok:)
Szerintem érdemes megnézni ezt a csatát. Volt itt minden: két su-152 frontját nem átütő lövés, nem éppen jól szereplő csapat és artik, a csata végére teljesen kifogyó lőszer (nálam és a Hummelnél is), HE lőszerrel 345-ös sebzés egy JPZ4 oldalába, ammorackkelt prém JT, sérült vezető (a harc hevében annyi eszem nem volt, h meggyógyítsam, pedig a végén könnyebb dolgom lett volna), 50 hp-m maradt a végére, majdnem lejáró idő, a végén lerammolt JPZ4 (utolsó ellenfél).
Viszont érdekes, h nem kaptam Fadin medált. Tudja vki, h miért? A WoT wikin azt írják, h a rammolás is számít.
Még annyit, h 8 percnél azért álltam meg, mert vadásztam a JP2-re. Kell a Master Tankerhez:)
Type59 replay -
Lokker #160996 Pz4-re megéri feltenni a Coated Optics-et ha inkább támadni szeretek?
Kezd zavarni, hogy néha már csak akkor veszem észre a tankot mikor pár méterre van már csak. -
lammaer #160995 Ilyesmire saccolok... márpedig ha ez igy lesz, nagyon jó lesz velük fejlődni... mert az XP ugye nem a lepattanókbol van. -
Azt kamuztak a developerek hogy pancelozattabbak lesznek az atlagnal, fosch loveggel. -
Juhasz27 #160993 Az lehetséges,mint hogy az is,ha ezt meglátja vki akkor úgy visszadobják a klánt,hogy az csak úgy nyekken.Plusz a klán alapítót bannolhatják is érte :D -
Gyanítom nem tudták/tudják hogy a nekrofil mit jelent csak kellett egy n betűs szó :) -
Juhasz27 #160991 A Nekrofil szó jelentése finoman szólva: Az elhunytal való szexuális közösülés.
Ez rohadtul beteges! -
Szpecnyaz #160990 Mennyit szitkozódtam amikor megvettem. Nehezen hittem el hogy ennyire sóher az EA :D. -
Szakesz #160989 "Üdv mindenkinek!
A Páncélos Igazságosztók Nekrofil Alakulata klán tagfelvételt hirdet. Jelentkezni a WoT honlapján lehet!
Mottónk: Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Egyenlőre FUN klán, minimum 1 db T6-os tank megléte, TS3 használata a felvételi kritérium.
Aztán ha összeszokik a csapat, még bármi lehetséges"
Kit sértett a klán neve? :) -
Nazarov77 #160988 Off:
Nekem is eredetibe van a zero hour, ráadásul 2x mert megvan a sima ZH meg később megvettem a c&c first decadet.
Túl van bonyolítva a ZH 2. lemeze, mert ha lemezről telepítesz akkor nem fogadja el a 2. lemezt. Úgy kellett megcsinálni hogy egy mappába be kellett másolni az egész első lemezt, és a 2.at is ugyanoda 1-2 file kivételével, és onnan telepíteni. Idióták. Viszont varez 2. CDvel simán lehetett telepíteni :D -

-
damage_panel -
Thomasovics #160985 +n 2* -
Thomasovics #160984 öö valaki tudja annak a módnak a nevét, ami ki írja menyi lövést kaptál be és menyit sebzett? előre köszi a segítséget :$ -
én automatikusan kijelöltem, és lám ott a cucc :)
(tartsd lenyomva a bal egeret és húzd :)) -
Nem üres! Fehér háttérre fehérrel írtak. :) Legalábbis böngészőben ilyen szarul jelenik meg, Outlookban már fekete a háttér. -
Thomasovics #160981 :P -
Ry0K3N #160980 Mint összeszedni 3 scout medált T25/2-vel? :D -
Thomasovics #160979 Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 18. 22:06:52
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 1 281
Credits received: 45 789
Battle Achievements: Steel Wall
a lehetetlen megtörtént :D -
Ry0K3N #160978 Jah, motorral kezd az legyen az első :D úgy sem lesz sokkal gyorsabb de mobilitás fontos neki. -
Pilutika #160977 World of Tanks Bonus Code
ez volt a cime a levélnek és a levél tök üres...fasza -
Sebességétől félek nagyon. Nagyon lomha? :( -
Ry0K3N #160975 Ne is említsd. Meg mikor lanba albiba próbáltuk laggolt mint az atom ha megmozdítottál 10 tankot. Nekem ráadásul eredetim volt aminél nem tudtam feltelepíteni a kieg második lemezét warezről kellett pótolnom. De hát EA. Látszik rajta a félkészség aminél pont még egy kis munka és plusz kellett volna hogy egy igazán jó játékot alkossanak. -
Ry0K3N #160974 Én ma kezdtem el. Nem annyira rossz mint amennyire számítottam rá. Hulldownolni kell vele és nem lesz gond. -
Nazarov77 #160973 Na ja, sok jó meccset nem tudtunk befejezni a Mismatch error miatt... -
Ry0K3N #160972 Jó is lett volna ha az engine miatt a multija nem lenne egy rakat sz@r. -
Attiska #160971 Nem tanultad meg még a WoT terminológiát? Amikor kijönnek nagyon OP-ok lesznek, és majd szép lassan nerfelik őket az elfogadható szintre. -
coffer #160970 Hátha valakit érdekel:
efficiency =
kill*(350-level*20)
+damage*(0.2 + 1.5/level)
+200*spotted
+150*defense
+150*capture
A behelyettesítendő értékeket pedig pl itt találod:
http://wot-news.com/stat/calc/en
-
HVYk nem izgatnak, felőlem lehetnek lassúak :) Viszont a brit medek, lightok elég gyorsak. -
lammaer #160968 Gondolom cserébe a legénység seggét a szél fogja cirógatni mert hátul nem lesz páncél illetve tetűlassúak lesznek és/vagy nem lesz rendes ágyújuk :) -
Igazából nekem a külsejük tetszik. Német medet nem akarok, mert volt e50 és e50m-em is, ruszkit elkezdtem, de annyira nem jött be. Az USA-val Pershingig jutottam, de nincs kedvem újra elölről kezdeni azt az ágat, így maradtak a britek :) -
Oddball29 #160966 Meg talán behozzák a HESH-lőszert nagyobb szintű tankoknál. -
Oddball29 #160965 Középmezőny tűnik érdekesebbnek, 152mm páncél T6/7-ben azért nem kevés. -
lammaer #160964 Lesz azoknak bármi különlegessége? Mert ha csak annyi a brit ág hogy egy rakás új model az egész (semmi spéci mint mondjuk a franciskáknál a revolver, az US heavyknél a hulldown) akkor felőlem hozhatják 2016-ban is a briteket...