418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Ha ügyes vagy mindhárom tank kitermeli a csata árát,sőt az IS és KV-1S még keres is.Az IS-3 csak győztes csatában hoz bár nekem néha még vesztesbe sem mínuszos.
  • Wasp91
    Ez egy se tűnik saját fejlesztésnek.
  • Sunsetjoy
    Ennek az alján mi van?
    http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/china/china.html

People who helped make this page possible

Dr. Tom Nimick
    Mario Paesani

wargaming.net
  • Tsaba01
    Mikor elindítom a worldoftanks.exe -t el kezd tölteni, utánna meg bezáródik az ablak, és nem történik semmi.
    Mi lehet a gond?
  • Sunsetjoy
    Ja a Type 58 előtt nem igazán volt saját, csak kapott tank, akik csak gyártottak, szinte mind adtak nekik.
    Utána meg átneveztek :)
  • virkir
    Hát ez alapján jó szellős lesz nem fogunk belezavarodni merre fejlesszünk.
  • dolorex
    Sziasztok!

Kv-1S,IS,IS-3 jól hozza a kreditet?Megtermel általában annyit ,hogy javítási, felszerelési költséget állja?Elég hamar kifejleszthető a 390es sebzésű gun amibe ugye nem olcsó a lőszer.
  • Boron Power
    Olyankor mi van, ha a wot-os accounthoz aktiváltam egy warplanes kódot?
    Poénból benyomtam rá, mi baj történhet, erre beadta... bezzeg a wotosat nem.
  • MitsuMishi
    Mondom én :D
  • Tessellia
    Rejtély.. Itt van, hogy elvileg milyen tankokat használtak 37-45között.
  • toma77
    Európába remélem beférnek a magyar cuccok.
  • MitsuMishi
    Copy-Pastelik az orosz techtreet, majd mindegyiket átnevezik Type XY-nak :)
  • Wasp91
    "Milyen terveitek vannak a techfákkal? Mik lesznek a legújabb fejlesztések?

Hét nemzet harckocsi techfáját szeretnénk bevezetni: Szovjetunió, Németország, USA, Franciaország, Nagy-Britannia, Japán, Kína. És pluszként egy Kombinált Európai techfát. Legközelebb a brit techfa fog megjelenni, azután a japán."

Kínaiaknak mégis mit akarnak berakni? Lándzsás katonákat vagy ajándék shermaneket?
  • rahotep
    Nekem még nem volt Tigrisem, régebben játszottam vele az egyik barátom acc-jával és akkor nem tünt valami nagyon jónak az a tank.Hamarosan meglesz a Tiger-P utána a Tigrist is tervezem és majd akkor ismét mondok véleményt.A jelenlegi véleményem a csatákban látott Tirisek miatt alkult így,mert ha szembejön egy nem valami ijesztő számomra...még a PzIV-el sem futok el előle(bár 1v1-ben nem kérdéses,hogy megesz).
  • toma77
    Most a változatosság kedvéért dobálhatnának féltéglákat.
  • Kubukli
    Na az összes kretén a színpadon: lassan vége.
  • Kubukli
    Ja bocs BNV :)
  • Toby0501
    Tuti mindnek 800 alatt van az effije.
  • mijki
    Wargéjming, wargéjming, war gay ming...
  • rahotep
    Himmelsen a hegy alatt tier8-as csatában és az alatt egy KV-3-al meg lehet fogni a hegy alatt jövő team-et a lövedékzabáló lánccal.Valaki ide töltött fel videót annó az "elejét edugom és srégan kitolatok" technikáról.Ha nem tudnak rádrontani(vagy nem mernek) a lánc mindent elnyel.Kaptam már az említett helyen 44 találatot és a fele HP-m megmaradt.
  • casualscrub
    a QR kódról az email mennyi idő alatt jött meg nektek?
  • nagypite
    Akkor még nem voltál a tesco-ba mikor akciós a húspult
  • Kubukli
    Tinédzser korom BMV-it juttatja eszembe, amikor órákat tekeregtünk a standok körül, hogy vajon hol olcsóbb a 486-DX2.
  • lexlutor
    ..eleg kulturalt kozonsegnek tunik..
  • I.C.ram
    Nem értem, ki az aki órákat tud állni a tömegben azért, hogy kapjon egy szaros WoT egérpadot. Meg összeverik egymást egy joystickért, stb.
  • VanDaal
    A random beli játékosállomány ártelmi szintje megint csak alulmúlja egy vagon trágyáét...

Csata közeledik a végéhez, oldalanként 4-5 játékos van már csak életben. A scoutunk is köztük van, aki végül el is jut az ellen bázisáig. Már épp kezdtem volna remélni, hogy valami minimális értelem is szorult belé, de nem.

A bázison talál egy priest artyt és 2 AFK tankot. Megáll a kezdőkörtől 2 méterre, és természetesen elkezdi lőni az AFK-kat Mivel ezek 3-an elég egykupacon vannak, ahogy lődöz össze-vissza, sikerül kilőnie az artyt is. Ezután kiszedi az egyik AFK-t.
    Majd elkezdené lőni a másikat, akit az ő irányából nézve teljesen kitakar az egyik roncs. Erre nem ám odébb gurulna kicsit az agytoprongy az üres ellenséges bázison, neem! Legalább egy percen keresztül lőtte a roncsot, cirka 3 méterre állva az ellenséges bázistól, amíg vissza nem ért valaki és ki nem lőtte!

És ilyenekkel próbáljál meg kooperálni, vagy valamilyen taktikát megvalósítani...
  • bornofakone
    Az a csipegető sztem megesz bármilyen ágyút t7-ben:) Nekem a kedvenc gunom, főleg a pen és pontosság miatt. Béta óta a tiger rettentő sokat javult, spaced armour miatt is meg úgy nem tudom, sok 100++-s gunnal lehet pattanni róla, én imádom, egyik t7 heavy-t se élveztem ennyire mint a tigrist, az meg külön öröm h pörgős tank (legalábbis tiger p-vel a hajam téptem mert nem gyorsult, tetű lassú volt, olyan megállt az idő érzésem volt vele).
    Az már csak részlet kérdés h 900++ az átlag xp-m vele :)
  • lexlutor
    ..nezem ezt a wg kozvetitest felszemmel.. ezek folyamatosan dobalnak vmit a tomegbe :)
  • Nazarov77
    200 pen alatt lehet szívni ellene szépen, a másik meg a lánctalpa az is eszi a lövéseket.
    Amúgy az überelhetetlen az a mighty box KV-2 torony, na annak a tornyáról bármi képes lepattanni. Volt már hogy JTvel pattantam onnan. ( ahhoz képest hogy igazából 800-1000 méterekről lőtték ki őket rövid 88al )
  • rahotep
    Ezzel csak az ágyú erejére szerettem volna utalni.A KV-3 nagyon mozgékony lett egy haevyhez képest és a gyorsabb 122-es nagyon nagyot üt a tigris "csipegetőjéhez" képest.
  • Eagle16
    Tegnap a Tier 7-es francia TD-vel 350m-ről szanaszét lőttem egyet, 200+ átütés ellen már nem pattogós :) 1300 HP-ról lement 300-ra, csak meghalt a Tigris P aki spottolt és persze én voltam a "noob french TD player" mert valószínűleg semmit nem csináltam. A KV-3 HP-ja valószínűleg magától ment le...

rahotep: ha a Tigrisben is közepes játékosok ülnek akkor lehetetlen...
  • pointer4
    Minden tankkal megeszel tierjében kettő ellenfelet, ha a másikakban gyökér ül...
  • rahotep
    Azért a jobb ágyúval óvatosan...
    A KV-3-al 2 tigrist megesz egy közepes játékos 1v2-be...
  • lexlutor
    ..igen.. csak arrol ugrott be, h a tigris azert lassu h balanceban legyen :)
  • Nazarov77
    Az biztos, a kis szemétnek megvan az a jó kis KV tulajdonsága, hogy amennyire kocka annyira pattog ( fuck logic ) viszont legalább a Tigrisnek sokkal jobb az ágyúja.
  • dederigabor
    Elakadtam pár napja a ruszki, tec. dicsőítése mellett. Még mindig tartom, hogy a medkben, a legjobbakat gyártják, mind védettség, mind mozgékonyság, mind tűzerő tekintetén. Valószínű ezért próbálkoztak az auto loader mellet, mert nem bíztak a töltőkben:). Ültem BMP-1 ben, ami szintén auto-loaders volt, és híresen szar. Valójában csak annyit kellett volna tudnia a töltőnek, hogy a repesz gránát rövidebb, mint a páncéltörő, de ezt a problémát som tudta mindig áthidalni. Ettől szerintem még tök jó járgány volt a PMP, de az automatikus töltő ettől ,ég nem lett a ruszkik csúcstechnikája. Ellenben a BMP alacsony, jó a rugózása, megy mint az állat és imádni való a gázolaj szagot szívni, miközben mint ülsz az7 oldalán:) Csobánkán ez király volt és állítólag az afgán veteránok is ajánlták, mert így leestél egy aknarobbanás után. ( ki nem próbáltam volna, mint azt sem, hogy a hátsó ajtóba gázolaj helyett töltött homok megfogta volna-e az RPG-t:)(
  • VanDaal
    Emellett jobb a páncélja, nagyobbat üt az ágyúja, és ha ez nem lenne elég, a 2. legtöbb a hp-ja is a tier7 gépek közül... jól sikerült balanszolniuk az új helyén is :D
  • rahotep
    Amikor felkerült 1tierrel a kv-3 nagyon nagy buffot kapott a sebessége...
  • lexlutor
    ..nekem most tunt fel h a kv3 gyorsabb mint a tigris..
  • Tsaba01
    Sziasztok.
    Olyan problémám van, hogy mikor elindítom a játékot bejön a launcher, gyorsan betölt, majd az ablak bezáródik, és nem történik semmi.
    Mi lehet a probléma?
    Válaszokat köszönöm előre is! :)