A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
dederigabor #161326 Elakadtam pár napja a ruszki, tec. dicsőítése mellett. Még mindig tartom, hogy a medkben, a legjobbakat gyártják, mind védettség, mind mozgékonyság, mind tűzerő tekintetén. Valószínű ezért próbálkoztak az auto loader mellet, mert nem bíztak a töltőkben:). Ültem BMP-1 ben, ami szintén auto-loaders volt, és híresen szar. Valójában csak annyit kellett volna tudnia a töltőnek, hogy a repesz gránát rövidebb, mint a páncéltörő, de ezt a problémát som tudta mindig áthidalni. Ettől szerintem még tök jó járgány volt a PMP, de az automatikus töltő ettől ,ég nem lett a ruszkik csúcstechnikája. Ellenben a BMP alacsony, jó a rugózása, megy mint az állat és imádni való a gázolaj szagot szívni, miközben mint ülsz az7 oldalán:) Csobánkán ez király volt és állítólag az afgán veteránok is ajánlták, mert így leestél egy aknarobbanás után. ( ki nem próbáltam volna, mint azt sem, hogy a hátsó ajtóba gázolaj helyett töltött homok megfogta volna-e az RPG-t:)(