418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ..eza highway palya csak szerintem egy kalap szar?
  • Destydeme
    Szia.A legénységnek milyen képességeket adtál?
  • Eagle16
    Ez az E-50 egy brutális állat még mindig :D

500m-ről szedtem ki egy mozgó T110E5-öst, hihetetlen ez az ágyú ami rajta van.
  • Destydeme
    Hi.Ok,de a legénységnek:)Javítás/álca/tűzoltás,+kuplung égetés/6.érzék.
  • rahotep
    Ha az orosz 122-es ágyúk szarok (pl: BL-9) akkor én nagyon örülök. Személy szerint én szerettem az IS-t és az IS-3-at is függetlenül a lövedékek horror árától,ha teszel vele valamit a csata alatt még vesztes csatából is kijöhetsz néhány ezer plusszal.Nekem nagyon ritka még az IS-3-al is az 5 ezer feletti minusz.A KV-1S-el nincs tapasztalatom,de a Hsz-ekből azt vettem ki,hogy elég jó lett amióta a KV-3-at feltették egy tierrel(addig csak a KV-3 kishugaként emlegették)
  • Hell Girl #161396
    Típustól függő.

Ventillátor / Stabilizátor / Töltésgyorsító (talán)
  • VanDaal
    Egyszerűen hihetetlen ez a játék! Már megint úgy felcseszte az agyamat, hogy mindjárt szétrobbanok!

3 közvetlen egymás utáni csata történései:

1.: top tank IS-7-esünk HE-vel lövöldözött egész csata alatt! Mindenre! JT-seggére is HE-vel lőtt... Nem meglepő módon vesztettünk.

2.: Airfielden 3-an vagyunk az ellenség bázisánál, a saját bázisunkon egy arty. Az ellenség egyetlen életben lévő tankja foglalja a bázisunkat. Erre az M48 otthagyja a foglaló kört, de természetesen nem ér vissza, az artynk nem tud resetelni, így bukjuk a kört 4 vs 1-ről.

3.: Steppesen jön az E-100 foglalni a bázisunkat, néhány másodpercig elspotolódott, ebből tudtam, hogy hol van. Majd eltűnt a puszta közepén. De ő folyamatosan látta az IS-7-esemet, és folyamatosan lőtte is, de eközben sem spotolódott. Én nem tudtam közelebb menni, mivel tapadnom kellett a sziklámhoz az artyk miatt. Az E-100-at többet nem láttam mert végül 98 hp-ról kisplashelt az arty a szikla mögül.
    Addigra visszajött az Object 704-esünk is, és be is állt egy bokorba, hogy majd kilövi az E-100-at ha közelebb jön. Az E-100 jött is, szépen kispotolta a bokorban lévő Objectet és az artyk kilőtték azt is.
    Legutolsónak a platoontársam halt meg, aki Jagd E-100-zal kapott egy 900-as sebzést szemből egy TD-ző artytól. Azt még kiszedte, majd ahogy ment tovább, találkozott a következő artyval. Kb egyszerre vehették észre egymást. Az arty elkezdett fordulni felé, majd amint irányba állt, azonnal lőtt, és be is talált, mindezt kb 2-300 méterről, és vesztettünk.

És ez mind 3 csata alatt történt! Aztán ne kapjon az ember agyvérzést...
  • Destydeme
    Hi.Medekre milyen képességek kellenek a legénységnek?Thx
  • Szpecnyaz
    Én még a 9es-nél tartok, az nekem nagyon tetszik. A 10est az csak a teszt alatt próbáltam ki. De ott eléggé bejött. Az ágyú hibáit én úgy küszöböltem ki hogy közelharcba mentem vele, aztán amikor kitáraztam akkor futottam. Szóval olyan igazi franciás stílust igényel.
  • Orpheuslow
    45 másodperc a töltési idő 100as legénységgel és szellőzéssel,nem is ezzel lenne a baj,hanem a pontatlanságával ami álltal a papíron jó átütés mégis sok lepattanóval jár ha nem várod meg míg tényleg összeszükül a célzókör,viszont a célzókör még célzásgyorsítóval is viszonylag lassan szűkül és ha még rá is kell fordulnod valamire végképp szopás,vagyis mozgó célpontra nem is érdemes lőni vele,mindezektől függetlenül tudja adni szépen,csak egyszer ilyen egyszer olyan..természetesen azért van igy beállítva hogy ne legyen nyávogás hogy túl op ennyit tudok hozzá tenni:)

(a tier 9es jobban tetszett)
  • bgabor
    Az oké, hogy nagyon tuti a Francia TD ág, de ki használja az új Tier10 Fochot? Azt hallottam, hogy brutális töltési idő tásul a 155-ös ágyújához, 120-ast meg nem lehet feltenni rá.
  • bgabor
    Nem. Orosz heavy ág az pont az, ami már Tier6-tól kezdve méregdrága lőszert használ az egyébként szar ágyúikba. Nullszaldósra tudod kihozni prém számla nélkül, bevételt nem fog termelni.

Német és Francia nehéztankok például csak Tier8 top ágyújától kezdve használnak 1000+ kredites darabárú lőszert.
  • Szpecnyaz
    A T95nek speciel semmi értelme. Valami nagyon beteg elme találhatta ki azt a mocskot. Mondjuk annyiban jobban járnál ha oda költenéd a free XP-t, hogy azt szenvedős végigtolni, már pedig az E3 beszerzése nagyon megéri. A francia TD ág meg tényleg élvezetes, free XP nélkül is.
    Amennyire a hozzászólásaidból meg tudom ítélni a stílusod, neked nagyon adni fogja majd a Foch.
  • bornofakone
    jeep csata rulez :) cod4-ből ismerős a klánnév, játékosokra már nem emlékszek, de ez nagyon megmaradt :D
  • Hassel74
    OU GFM? :)
  • Eagle16
    Csak nem tudom akkor a T95-nek mi az értelme?

Lehet hogy inkább a francia TD ágra költeni azt a 100k free xp-t ami összejött, mert sokkal élvezetesebb.
  • Boron Power
    De :)
    Cod uo-tól. Aztán a legutóbbit már nem vettem meg, engem többet nem szivatnak vele(eddig az összes megvolt).
  • Hassel74
    Off:

Nem nyomtad a COD-ot véletlenül ezen a néven? :)
  • Szpecnyaz
    Várd csak ki a T9est. Annak aztán olyan páncélja van hogy sokszor a 9-10es tankok is vért izzadnak mire átlövik, alatta meg szinte esélytelen.
  • lexlutor
    .. e50, t54, jagdtiger.. zsinorba 5x vesztes..
  • johnibyg
    Kapott találatok: 39 Ferdinanddal 7-es és 8-as tankok ellen. Az arty hátulról lőtt ki végül...
  • Eagle16
    Hehe, Mle 46-tal 11 lövést kaptam be mire kinyírtak :D Tier 7-hez képest jó kis páncélzata van.
  • Boron Power
    Na de ezekért a kódokért nem fizettél. Aki kapott, az örüljön neki. Amit meg haverod rossz kódot kapott, az valószínűleg mindenkinek rossz volt (egy qr kódot elcsesztek).
  • johnibyg
    Legalább is ezt küldte nekem... (angolul nem nagyon beszélek)
    Wargaming_EU|060932: Right, guys... Less of that attitude. It's pretty rediculous. They're getting the code checked now
    Wargaming_EU|060932: If the code didn't work, then NO ONE got it. So it's not like someone has got something you didn't
    Wargaming_EU|060932: Chat will be frozen for now till this is checked out. Those who decided to get abusive may find your chat rights removed
    Wargaming_EU|019262: I'm absolutely amazed that some people could be so rude over 200 gold.
    Wargaming_EU|019262: Ok, the code has been checked and the wrong one was used. We're sorry for that, things like this can happen on live shows. There WILL be another one later
    Wargaming_EU|019262: As you may have noticed the schedule has changed today. If I can let you know in advance I will.
    Wargaming_EU|019262: Chat will now be unfrozen, please remember to watch your language. It was a mistake and we'll fix it.
  • zserrbo
    Miért is kapna másikat, a WG nem szokott fair lenni és kárpótolni a másikat. Nem hiába van az is, hogy ha meglő egy csapattársad lószart nem kapsz érte kárpótlásul, hiába nem te voltál a hibás.
  • johnibyg
    Egyik haverom rossz kódot kapott, amit a WG beismert, de nem kapott helyette másikat. Mással is megtörtént ez?
  • zserrbo
    Arról nem is beszélve, hogy 1 percig ha néztem az adást, mert utána kikapcsoltam és csak a chat-et.
  • zserrbo
    Nézed az adást azt akartam írni.
  • Nohab
    ??? Amikor beírták a kódot, akkor nem lehetett semmit sem írni a chatre. Utána meg felesleges már próbálkozni is.
  • zserrbo
    Az lett volna a legjobb, ha nézed a kódot időnként ráégetnek az adásra 1-1 kódot ami él vagy 3 percig de nem csak egyszer használatos. Ehelyett megy a spam egész nap, a rívás a kódért, meg a szenvedés.
  • Wasp91
    Tele szarják a chatet és nem lehet kimásolni rendesen a kódot, roppant idegesítő.
  • zserrbo
    Én meg azt, hogy csak ma vettem észre, hogy van egyáltalán ilyen. És a qr kódnál pont későn vettem észre, a többi kódnál meg az összes használt volt pedig időben néztem. A nem QR kódosokat a francnak adják, csak bosszantják a sok birkát, aki próbálja beírni.
  • Eagle16
    Tegnap végig, meg ma 10-től kb.

Persze nem végig azt néztem hogy hogy verik szét egymást egy béta kódos kártyáért, sűrűn rápillantottam hogy van-e valami, de mellette neteztem, zenét hallgattam.

Azt sajnálom hogy az első napon kihagytam kb. 3-4 QR kódot is :(
  • Kubukli
    Grat!
    Amúgy mennyit voltál gép mellett?
  • rahotep
    Tier 7 felett már nem árt 1-2-3 farmtank ha nincs prémium fiók,de a WG folyamatosan nerfeli a farmtankokat minden pecs legalább egy farmtank minusz.Úgy hallottam most a PzIV lesz nerfelve.Eljön majd az az idő amikor tier 8 felett prém vagy prémtank nélkül eltarthatan lesz a tank...
  • Eagle16
    Már nem lesz semmi szerintem.

Kaptam 1 nap prémiumot, összesen 900 goldot, és egy T2 prémium tankot.

Kicsit felgyorsítja majd a francia TD grindet :)
  • marchizor
    ja, a premium tankok
  • Thomasovics
    már pakolnak el
  • dolorex
    Tier 7 felett létezik olyan tank ami jól keres?
  • Kubukli
    Szerintetek lesz még QR kódos kavarás ma?