418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• koszta66
    Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal
    Link az interjúhoz
  • Hassel74
    Én ez alapján csináltam tegnap, jó lett.
    XVM
  • marchizor
    3-2-es állásnál visszaengedett...
  • marchizor
    Csatára bemenet kifagytam, már a mapot megtudtam, nem tudok vissza menni. "Unable to connect to the network." WTF
  • szabii98
    W7 van. Majd kitalálom, mibaja :D
  • Orpheuslow
    ha windows 8at használsz ott még nincs megoldva,mert valamiféle dokan libraryt hiányol,amit windows 8ra még nem adtak ki,ha más fájlt hiányol akkor nemtudom :)
  • szabii98
    Nekem nem működik az xvm mód...valami fájlt nem talál
  • Droughert
    T110e5 tulajokat kérdezném, hogy hogyan teljesít nálatok a tank? Én valahogy nagyon nem érzem vele a játékot, csapnivaló a statisztikám, és biztos, hogy én csinálok valamit rosszul.
    268 csata, 45,9% win ratio, 2335dmg/battle (és ez is csökken folyamatosan), 684xp/battle (szintém gyászos, ennél még t7-es tankokkal is többet szedek össze), 1.16-kill/battle, 1.42-spot/battle.
    Gondolom a helyezkedésemmel van a gond, vagy nagyon russolok, és az arty ideje korán véget vet pályafutásomnak.

• szabii98
    Voltak bónusz kódok, lammaer oktatta a népet.csak a szokásos :D
  • Tono34
    1000+ üzenet, vmi érdekes?
  • Attiska
    Azt hiszem, egy kicsit hanyagolva lesz a WoT az elkövetkezendő időkben, kaptam meghívót a War Thunder tesztjére.
  • Tessellia
    Nos a QR kódos problémához: Ectar, aki a gamescomon az own3d.tv stream moderátora volt ezt írta:

We're not in the office having just spent roughly five 13 hour shifts at gamescom. I will try and get hold of someone to check it out on Tuesday. We have a log of all the people who visited the website successfully. I think it was like 1700 (amazing for a stream that only had about 900 watching at the time about a tenth of that in the crowdi using their phones.)

Röviden arra következtetek ebből, hogy kedden vagyis ma utána néznek a problémának :D.. Mindenkiről van bejegyzés aki sikeresen aktiválta a QR kódot, úgy hogy senki sem marad ki a jóból ha egyszer végre megkapjuk..
  • Adjunktus
    Kezd el fikazni az SPG-ket.Arra mindig tobb + jon mint -.
    Tapasztalat!:)
  • bornofakone
    köszi szépen :)
  • VanDaal
    Wotdb-n a modules fülecske alatt meg lehet nézni, hogy milyen járművel milyen felszerelés a kompatibilis. Ott azt írják, a medium való rá.
  • Oddball29
    Lehet úgy jössz ki a sarok mögül, hogy rá tudnak lőni a tank oldalának az elejére, ahol az ammo van. Az ágyú meg szét tud menni akkor is, ha valami nagy nekicsapódik a pajzsnak, nem is kell átütnie.
  • rudii
    ++
    Akkor most farm 2.0 indul. :ASD :D
  • bornofakone
    Vki nem tudja véletlenül h gwpanther-nél a hummel-es ágyúhoz ugye medium rammer kapható és arra lennék kíváncsi h a top ágyújához large kell-e v medium a jó? (csak mert most h féláron volt megvettem, és fel is szerelném, de ha 1x kimaxolom, tovább vinném ha esetleg gw tigerrel tolnám v más artyval)

Vagy esetleg ezt meg tudom nézni vhol h milyen kell rá?:D

Előre is thx (még ha sok ember nem tetszését nyerem el, de az a célom h fullozgatom a nemzeteket, és most h az artyk féláron voltak elindultam velük :D)
  • magyi76
    sziasztok!

tud valaki olyan oldalt ahol az amerikai T110E4-rol van kep amin szinezve van, hogy mit hol kell loni rajta?
    Nem en akkarom loni hanem nekem van es kivancsi lennek, hogy hol lonnek meg hogy az ammomat majdnem minden mecsben ellovik meg persze az agyut is szetbasszak rajta mindig...igen csak sokkszor
  • Wasp91
    Itt a bűnös hol a bűnös.
  • patchaou
    Csak a sírásért ment egy - :) Ki nem szarja ki mit nyom a hsz-ekre?
  • Tessellia
    Még plusz kettőt.
  • Tessellia
    Kaptál tőlem kettő pluszot.
  • Trabant93
    Nos úgy tűnik valaki lassan,de biztosan pontozgat lefele.Gratulálok az illetőnek,nem tudom mit írhattam ide,ami sértő volt felé nézve.
  • Tessellia
    szerintem nem fake ITT a profilja, azóta már rádobott több mint 300 csatát T10 objectre xd..
  • Trabant93
    Mondjuk az ojject több mint 6 rongy csatával befigyel eléggé
  • Wasp91
    Az adott tankon van annyi érdemrend. Na az ilyen player kell a WG-nek. Biztos sűrűn nyitogatta a pénztárcát feléjük.
  • Thomasovics
    bocs csak 605
  • Thomasovics
    szerintem "fake szagu", az érdemrendek meglepően kevésnek ítélem 13 ezer csatánál
  • Bugi Misi

Vereség
    Csata: Murovanka 2012. augusztus 20. 23:43:24
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 740
    Szerzett kredit: 21 228
    Csatában elért Achievement: Top Gun

későn fotóztam már de még látszik:D
  • Oddball29
    Ez kemény
  • Tessellia
    Inkább sz...rnak rá.
  • toma77
    elcseszték volna a második menetet is?
  • Tessellia
    Nincs semmi sem, nézegettem wot oldalán a fórumot, ott is teljesen tanácstalanság van..
  • toma77
    nagy a sunnyogás
  • Thomasovics
    már supportnak is irtam
  • I.C.ram
    Qr kódos goldról van már valami hír? Bocsi, ha már kérdezték egy párszor, de nem voltam gépközelben 2 napig.
  • VanDaal
    Ezt ki fogom próbálni, és köszönöm!
    Valóban használom a szerver oldali célkereszt modot. Mondjuk ezt pár csatánként eljátszani kicsit macerásnak tűnik, szóval lehet inkább egyszerűbb lenne eltekintenem a mod használatától.
  • Hassel74
    Teljesen igazad van. Néhány hete ezt vallottam én is. És megtörtént a csoda: nyertünk! :DD
  • zsupeti
    Persze lemaradt az az adalék,h prémem van.Na erről ennyit,h felénk billen a pálya.