418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #161801 Ó timóval már találkoztam én is. :) -
lexlutor #161800 azerta tuloldalon az a 17k-s t50-2es is tehetseges.. 46%winrate.. -
Destydeme #161799 Hi.Elég szélsőséges tankokat használsz.:)
2 napja kérdeztem az E-50es legénységed skill-jeit,most meg t95.Nekem eszemben sincs az a tank,elvagyok a Jtigerrel,Object 704-el.
Nálam a mozgékonyság előbbre van,mint a frontpáncél/mozgékonyság,de gj neked.
Az Is-4helyett mid van?Német heavy?nem nyerő az Is-4?Még jó,h afelé megyek,bár a prioritás,most a német med ág.A franciákat imádom/imádtam,de a Lorraine számomra már nem játszik,talán eladom.Papír armorral eszemben sincs tier9esként menni,ezért jött a német med ág.Marad az amx 1390,azzal szeretek rohangálni,bosszantani az ellent és még sebez is ala Lammaer által:). -
zsupeti #161798 A platoonban lévő 3 piros testőr.
Az ilyeneket kenyai szerverre kellene pakolni,és kézen fogva mehetnének.
7végén hasonló birkák cseszték el a játékélményemet. -
lexlutor #161797 ..hat ha masnem most vettem eszre h kaptam: War Thunder - Global beta invitation :) -
mi a kakukktojás? :D -
GreenHun #161795 Hm valaki világosítson már fel ezzel a gamescom-os kóddal kapcsolatban, most ez, hogy is van? Mármint, hogy lehet szerezni, vagy lehet egyáltalán? :D -
Szpecnyaz #161794 Nekem már nem kell mert túl vagyok rajta :D. De igazából a T30 az egy jó tank mellé, mert elég lassú és van tornya is, szóval tudják támogatni egymást. -
Ja és nem lesz olyan SPG ami nem azt a párost lőné :D SPG nélkül életképes taktika lenne, de sok tankot az SPG lehetetlenít el abban hogy arra lehessen használni amire való. -
Oddball29 #161792 Szerezz egy T30-at és menjetek párosával, ő mögötted takarásban:D. -
90k xp-t kellene összeszednem 3 nap alatt, 50k van most rajta (155-ös ágyú nincs kifejlesztve, nem is lesz) és van ~ 100k free xp-m.
Ez elvileg megcsinálható prémiummal...
Csak azt bele kell kalkulálni hogy T95-tel csodaszámba megy ez győzelem, hát még olyan amiért rendes xp is jár. Volt olyan csatám hogy 2-öt lőttem csak és nyertünk, 3x-ozva, prémiummal adott 1600 xp-t :DD
Igazából nincs vele semmilyen taktikám, vannak olyan pályák ahol jó, vannak olyanok ahol használhatatlan...valahogy végig kell szenvedni, mert ami utána jön az már "gyors" TD. És egyszer már eladtam mérgemben, nem akarom még egyszer...(mikor akciós volt, akkor vettem vissza).
Amúgy azt vettem észre, hogy annak a csapatnak jelentősen csökkennek a győzelmi esélyei, ahol több T95 van :) Ez már csak ilyen tank, nem random csatába való, viszont ami utána jön az oda is jó...
Ezért lett volna jó hogy ha a Tier 10-est is ilyen lassú, használhatatlan roncsnak csinálták volna meg, mert akkor nem grindelnék érte T95-tel. De ahogy nézem egész jó lett, talán megéri. -
Szpecnyaz #161790 Az a baj hogy az a vacak nem tud pozícióba érni időben. A medet addigra sokszor kitakarítják a helyéről ha rossz a csapat. -
stoppos #161789 Az ojjekt-med kombóval jót lehet aratni. Nem tudom a T-95 mennyire rejtőzik jól és, hogy azzal vajon mennyire működne a dolog. Az ojjekt azért valahol hátrébb poziba ér, mire a med is elfoglalja a helyét elöl. És akkor lehet kicsalogatni egyesével a népeket. :) -
lexlutor #161788 ..mar van benne 40k xp, es en is igy erzem sajnos.. -
Szpecnyaz #161787 Rengeteg türelem és pár szál cigi (csak azért hogy ne a gépben tegyél kárt :D). Esetleg valami platoon társ, mert egyedül nem nagyon van rá életképes taktika. -
lexlutor #161786 ..remelem sikerul majd valami epkezlab taktikat kialakitanod, es megosztanod, mert nekem is a t95 a nagy falat, amin at kellene vergodnom... -
Elküldtem a kódot. -
Na végre. Akkor így pont összejött a 3 napos prémiumra és még marad is.
Szerintem T95 maraton lesz belőle :D
Nem tudom hogy fogom bírni, de nagyon el akarom már adni azt a roncsot :)
Aztán befejezem az Obj. 704-est. Azt is eladom.
Aztán eladom az Is-4-est...én nagyon nem éreztem rá arra a tankra, csúnya is, az ágyú is rossz az M58-as amcsi ágyú után, az új TD-k meg ez a sok SPG szétkapja pillanatok alatt. Az Is-7 jobb szerintem. -
Orpheuslow #161783 visszajátszással együtt azért kicsit hitelesebbek lennének ezek a "harctéri beszámolóid" mert így kábé senkit nem érdekel..de ne vedd támadásnak -
Tessellia #161782 Nekem nem írta, hogy új reghez való lenne. Gond nélkül aktiváltam az enyémet. -
Es igen vegre nyertem!!! De ehhez megint tier 8as csataban tier 6 tankkal kellett a legtobb killt csinalnom, 2611 damage-vel. Szanalom. -
csoszi87 #161780 Köszi a válaszokat! -
Most jött meg nekem a QR kódos promókód... De érdekes módon mindegyik emailben ugyanaz a szöveg van, miszerint új reghez kapom, és nem meglévőhöz a 200 goldot. Pedig olyan mailnél is ezt írja, amihez a wot accountom van kötve... Majd ha hazaérek, ki tudom próbálni, hogy tényleg így van-e.
Valaki próbálta már esetleg? -
Tessellia #161778 200 aranyat -
Ez mit is takar voltaképp? -
Pupuci #161776 ... hát komolyan mondom basszus. Az embert berakja ez a szutyok egy partyba, amiben a 15 játékosból jó ha csak kettő afk. És legalább egy fasztarisznya a sajátok közül belelő a másikba. A tököm kilenne ha lenne :D -
Tessellia #161775 Jelentem megkaptam az emailt a gamescomos kóddal magában foglalva. Aki még várja az emailt az csekkolja le az email fiókját. -
Nazarov77 #161774 Konkrétan nem, de azokhoz állnak a legközelebb tulajdonság szempontjából:
Gyorsak, jó löveg, szemből jól páncélozott test és főleg torony. Ilyen szempontból T-54 meg abramsre is ugyanezek a jellemzőek. ( Löveg nem számít azért sok év van a kettő között és akkoriban elment kategória volt a 100as ) -
davidbog #161773 Ennyi erővel a medium harckocsik is kihaltak, azokat se lehetne folytatni. Az MBT-k nem a medium harckocsik egyenesági leszármazottai. -
Nekem konkretan most ment ettol a fostol el a kedvem.
Majd 30 csatat kuzdottem vegig az elobb, nem csinaltam egyikben sem kevesebb killt mint 4-et (3 topgunt), es egyet nem tudtam nyerni az idiota csapat miatt.
Egyszeruen vicc az egesz. Besorsol ez a gyoker jatek allandoan a low efficiencysek koze.
Ha pedig nyerek es csinalok +1500XP-t egy szar tier 6 medium tankkal a kovetkezo merkozes biztos, hogy a tankomnal kettovel nagyobb battletier csata lesz es penetration null damage orrba-szajba a tier 8as heavy shitekrol. -
stoppos #161771 Nvidia inspectorral szórakozott esetleg valaki? -
Nazarov77 #161770 Ha bővítenék is akkor csak a medek ágát lehetne folytatni, mivel a heavyk kihaltak ott ahol most vannak, mozgékony tankoké a jövő.
Tény hogy vicces lenne Abramsel meg Leo 2vel IS-7et kilőni a pálya másik feléből.
-
Equem #161769 -
Orpheuslow #161768 jelen állás szerint nem tervezik bevezetni a tier 10 feletti bővitést,hanem a jelenlegi ágakat bővitik majd újakkal, például mások medium ágak ,második td ágak és így tovább,az artikat viszont tervezik bőviteni tier 10 ig ,a jelenlegi sebzésekkel fognak operálni de erről többet nem lehet még tudni. -
csoszi87 #161767 Üdv!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy tervezi-e a WG a T11-T15ös szintű tankok bevezetését?
Innen-onnan hallottam már róla, de inkább itt kérdezem, mielőtt elkezdek a 10eseken xp-t hagyni. -
Délelőtt rólam is pattogott egy tigris törmeléken keresztül lőve, persze Én nem tudtam átlőni azt a szart... -
Gunslinger #161765 Ennek a replay-ét szívesen megnézném. Házas "trükk" mondjuk simán kivitelezhető ablakon keresztül... -
boomsly #161764 Megint lecsúsztam valamiről?
Ma két KV először a T-34-85-et szedte ki szikla mögül, úgy, hogy látszott a nyomjelző a sziklán keresztül, a másik meg a JgPanther-t lyukasztotta a ház másik oldaláról. -
Oddball29 #161763 Van céhes koncepciónk, mondjuk ott megint T8-as.
Ez a T54E2 T9-ben nekem zavaros, IRL tulajdonképpen ugyanaz mint az M48 egy hazai 105-ös ágyúval. -
Nazarov77 #161762 Valamiért kiszedték a kompatibilis ágyúkat, de ez nem is teljes lista, mert motorból is csak 1 van hozzá stb.