banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    90k xp-t kellene összeszednem 3 nap alatt, 50k van most rajta (155-ös ágyú nincs kifejlesztve, nem is lesz) és van ~ 100k free xp-m.

Ez elvileg megcsinálható prémiummal...

Csak azt bele kell kalkulálni hogy T95-tel csodaszámba megy ez győzelem, hát még olyan amiért rendes xp is jár. Volt olyan csatám hogy 2-öt lőttem csak és nyertünk, 3x-ozva, prémiummal adott 1600 xp-t :DD

Igazából nincs vele semmilyen taktikám, vannak olyan pályák ahol jó, vannak olyanok ahol használhatatlan...valahogy végig kell szenvedni, mert ami utána jön az már "gyors" TD. És egyszer már eladtam mérgemben, nem akarom még egyszer...(mikor akciós volt, akkor vettem vissza).

Amúgy azt vettem észre, hogy annak a csapatnak jelentősen csökkennek a győzelmi esélyei, ahol több T95 van :) Ez már csak ilyen tank, nem random csatába való, viszont ami utána jön az oda is jó...

Ezért lett volna jó hogy ha a Tier 10-est is ilyen lassú, használhatatlan roncsnak csinálták volna meg, mert akkor nem grindelnék érte T95-tel. De ahogy nézem egész jó lett, talán megéri.