418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is azokra írtam. A fizikát már régóta fejlesztik, sokáig tesztelték a pályákat hogy ne legyenek ilyen helyek. Direkt azért tervezték át az összes pályát. De lentebb írtak a halálzónákról is, ezek gondolom a pálya szélein lesznek, ahova max. pár bot fog bemenni és meghalni. -
Jacktor #161880 Lent épp az ilyen helyzetekre írták hogy "elég kiábrándító lenne", úgyhogy ahonnan nem tudsz kijönni, az halálzóna lesz. -
Ez kb. akkora újítás lesz mint a roncseltolás :D
Azzal is mennyit lehetett szívni régen...mikor egy tank leblokkolhatott egy hidat, mert nem lehetett eltolni a roncsot egyáltalán. -
Nem a régi bugokra gondolok, hanem pl egy árokra, ahova be lehet esni, de a tank nem elég erős ahhoz, hogy kimásszon onnan. -
stoppos #161877 Azért az vicces lesz, ahogy ordítva kapaszkodok a T54-em oldalába, hogy NENENEEEEEE, miközben hátulról a maus kitol a tűzvonalba. -
T95-tel nem találkozom Tier 7-esnél kisebbel, max. felderítővel, de azokon nincs olyan ágyú ami le tudná lőni a T95 lánctalpát.
A T95-nek sokszor lövik le a lánctalpát, nagyon sokszor, de van javítókészlet a tankon így felrakják kb. 4-5 mp alatt.
Amúgy sose megyek vele sehova sem egyedül, ezzel meg is van oldva a blokkolás problémája.
-
Gunslinger #161875 Hát aki a halálzóna szélére fog kiállni artyzni az meg is érdemli.
Az már inkább előfog fordulni, hogy városi csiki-csukiban a nagyobb tankok egyszerűen ki fogják tolni a kicsiket a tűzvonalba csak úgy poénból. Eddig csak a blokkolgatás ment, hogy nem engedtek visszatolatni a fedezékbe, most már ki is fognak nyomni, de fordítva is működni fog, most már nem fog tudni egy szaros 15 tonnás tank blokkolni egy 60 tonnásat, ha vissza akarsz tolatni a fedezékbe visszatolod a kis görcsöt is. -
Szakesz #161874 Be kell menni mellé és ki kell lőni. Nincs ezen mit bonyolítani. :) -
Gunslinger #161873 Egy szóval nem írta, hogy nem lehet trackelni, te viszont azt írtad, hogy úgy mész rá a TD-re, hogy azért maradjon esélye, ez a balfaszság. Mondjuk ha folyamatosan lelőtt tracken tartod nem értem hogy lenne esélye, de mindegy... -
Szóval akkor ha esetleg valakinek baja van az artykkal, akkor csak simán beletólja egy ilyen halálzónába? Nem mintha ötleteket akarnék adni... -
Majd amikor T95-tel "rohamozl" és egy kis T5-6-s tank mást nem tud csinálni mint hogy lelövi a lánctalapt, akkor szerintem megváltozik a véleményed. Sebezni nem fog beléd, de te sem fogsz egyhamar elindulni és szerintem ez sem kellemetlenebb mint a dörgölőzés. -
Jacktor #161870 Itt egy Overlord interjú részlet a fizikával kapcsolatban, pár hónappal ezelőttről:
N7
Új fizika és a térképek megújítása
Az új mozgás-fizikát fejlesztjük már egy ideje. A teszteredmények feldolgozása után kiderült, hogy egyrészt kétségtelenül nagy élvezet meredek dombokról leugratni, másrészt azonban megnőtt azon esetek száma, amikor a jármű szokatlan módon ragad be egy adott ponton és nem képes onnan elmozdulni. Ezek új pontok voltak, mivel a régebbieket (a sziklát tetejét és a házak helyiségeit) már javítottuk. Például van Abbey-en egy adott épület amin át lehet esni, de csak az első emeletig, ahol aztán ott ragadsz. Az épületek egyszerűsítésével viszont vicces dolgokba futottuk: fura volt látni egy Tigrist egy épület fapadlós emeletén állni, és még sok ehhez hasonló... Ezek nem kifejezetten hibák, viszont olyan eltérések, melyeket korrekcióznunk és javítanunk kell az új fizika kiadása előtt.
A térképek többségét is át kell dolgoznunk az új fizikához. Abbey-en például a jobb oldali "cső út" melletti folyómeder az út szintjéhez képest olyan mélyen helyezkedik el, hogy ha egyszer lekerültél oda, onnan többé már nem tudsz visszajönni. Ez elég kiábrándító lenne. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk olyan halál-zónáknak nevezett speciális textúrákat, ahová jutva a tankok azonnal megsemmisülnek (mivel ezekről a helyekről amúgy sem tudnának már kijönni). Ezen térképek felújítása már folyamatban van, várhatóan néhány hónapig tart majd az átalakításuk. -
Most olvashattuk egy 2017 effis játékostól, hogy az úgy epic fail és balfaszkodás, szóval ezentúl meg ne próbáld trackelni őket. -
Plata #161868 T54-el most hétvégén lett úgy öt killem hogy az első után betalált arty és maradt 48 hp-m,utána minden lövés pattant rólam,se e75 se lóri se t34 nem tudott meg sebezni.Kv3-al is megtörtént ez csak ott valami 6 hp-val ha jól emlékszem. -
Vagy csak lelövöd a lánctalpát aztán viszlát. Az a legegyszerűbb és nem annyira szánalmas módszer mint ez a dörgölőzés.
Ezt még francia TD-vel sem lehet kivédeni, pedig azok gyorsan fordulnak. De ha nincs már javítókészlet akkor nincs mit tenni. -
Mert nincs meg benned a kurázsi, hogy addig menjél míg legalább 50%-os gyözelmi arányod legyen. Volt hogy JT-rel mentem 51 kört és így lett több mint 52% és több 10K xp-t hozott közbe sok-sok szülőemlegetés közben. -
Most azokról a helyekről volt szó ahova be lehet esni, ha jön az új fizika. Szakadékok, meg ilyesmik. -
Nem hagyom, hogy rám forduljon, de simán el lehet körözgetni mellette anélkül, hogy rám tudna lőni. -
virkir #161863 Most miért.
Ilyen egy lovagias tankos, csak és kizárólag szemtől szembe.
Nem is értem azokat a gerinctelen játékosokat aki az ellenfél oldalába kerülnek aztán úgy lövik ki.
nahát... xD -
Plata #161862 Malinovkán van egy bugos hely,fejből nem tudom a melyik mező hányas kockája,de egyes bázisról ahogy megyünk fel a dombra ott.Az több mint egy éve bent van. -
Destydeme #161861 Elmehetnek a fenébe,roppant idegesítő..
Sokszor pont ezeken a lövéseken megy el a csata.Bemegyek a harcba,jelen esetben a piszkafa panter ágyúval és erre ez van.
Mennyi csata ment már el ezzel a xarsággal.. -
lexlutor #161860 ..nekem is gyonyoruen romlik a statisztikam veluk.. -
Szakesz #161859 Azt akarod mondani, hogy amikor végre egy TD mellé érsz, akkor hagyod, hogy rád forduljon, és ezt csak azért, mert téged is zavar, ha JT-ben melléd kerülnek? Epic fail. -
Én már 3 hete ezekkel játszok, tömör gyönyör a köbön. -
R3nton #161857 bár azzal a tier5 francia artyval nagyon szeretek játszani:D -
R3nton #161856 hát akkor keringeni kell körülöttük én mondjuk úgyis azt szoktam inkább, max a hátukba szoktam inkább beállni, buzi TD-k :D med+arty 4ver :D az arty csak vicc volt, csak franciám van tier5 :P :D -
Az artyzást leszámítva ez a legundorítóbb dolog, amit ebben a játékban művelni lehet.
-
Az összes pálya át lesz tervezve. Nem jelentősen, csak annyira hogy olyan szakadékokba ne lehessen beesni, ahonnan ki se lehet jönni. -
Attiska #161853 Valószínűleg soha, ez egy jó kis cradit sink. Már rég megcsinálhatták volna, ha akarják. Ha jól emlékeszem, 7.0-al jött, azóta öt patch telt el. -
rudii #161852 En siman megtamasztom hatulrol, oldalrol. Melleje dorgolozok eselye
se legyen. Ezutan majd nem lehet hat ezvan. Majd megoldom ennyi.
Marad a joo"reg beforgatas. -
De legalábbis nem tapadnak majd össze. A blokkolás szerintem megmarad de lesz esély kiszabadulni, nem az lesz mint most hogy teljesen összeragad a két tank és se előre se hátra... -
Attiska #161850 Vagy a Tó Lakeville-n, és még ezer ilyen hely. -
Destydeme #161849 Aki képben van:Mikor lesz kijavítva a pen.. 0 dmg.Sose?Értem én,h vegyél majom prémet(most pont vettem),de amikor 5/5 lövés mind 0 sebzés és persze jön a Let's get out of here,mert kilőnek,akkor mit lehet mondani?
Tudom,mindenkivel előfordul,nem is erről van szó...De a f...,ez mi?
Elképesztő...Régebben volt a critical hit,szintén zenész,u ez.
Nem megyek sokra,h ide írok,de inkább ide,mint a szomszéd orrba verése.
Miért kell a 6ost dobtál és miért az 1-est dobtál hülyeség?
Nem kell új pálya és nem kell,h lelökjem az ellen tankot a dombról,8.0.
Legyen normális!!!
Azt hiszem jogos a haragom,ha már aranyat/prémet veszek! -
Attiska #161848 Ott van Abbey oldalán a szakadék. Na, és ha oda leesik valaki, akkor elvileg szevasz van. Vagy addig el sem lehet majd menni? -
Én E-50el eddig is próbáltam úgy beállni a TD-k mellé, hogy esélye maradjon, nem volt jellemző, hogy hozzájuk dörgölőztem volna. Csak amikor nagyon elegem volt a lövöldöző bokrokból, akkor csináltam. JT-ben én is utálom, amikor beáll mellém valami szutyok és szétszed. -
Oddball29 #161846 Aha, tehát kb. arrébb lehet majd lökni a kisebb tankokat? -
Ezeket a "speciális" helyeket elvileg már kiszűrték, szóval nem lesznek olyan pontok ahol végleg el lehet akadni.
Orpheuslow: lehetséges, de nem hinném...nem tudok ilyesmiről. -
Majd forog vele együtt. -
Attiska #161843 Akkor vége a páncélvadászok blokkolásának? -
lexlutor #161842 ..komolyan ugy hisztiztek, mintha bmit szamitana ez a pontozas...