418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Az új renderelés mennyire eszi a gépet?
  • killbull
    Ennek az ágyúnak semmi értelme ha ott a régi. D10T2S amőgy is T55 ösön volt használatos nem T54 en...
  • Eagle16
    Beengedett. Ne várjatok a sorban, csak ESC és enter amíg be nem enged...15 perce várok, így meg beengedett 5 mp alatt.
  • Nazarov77
    Na ha a régi megmarad akkor egyértelmű hogy ki kell fejleszteni és nem ingyenes.
    XPben mennyi? még 30k kéne nekem a D-54hez. Mert igazából nem néz ki rosszul az új, 7mm penetration lehet megéri beáldozni egy kicsit nagyobb DPMért.
  • Eagle16
    A régi is megmarad. De nem adják csak úgy oda, ki kell fejleszteni.

Nekem már felpatchelte, de várok...várok...és várok. Nem enged be.
  • TDantes
    Aha. Nem lehet beakadni? Harmadik csata és már beakadtam. Se előre, se hátra! Ráadásul ha nyomom az előre vagy hátra menetet, folyamatosan sérül a tank...hát ez nem túl jó így.
  • Nazarov77
    Régi megmarad, vagy ez lesz helyette?
    Overlord azt mondta lesz egy új ágyú ( ez ) és majd ki kell fejleszteni, de ha nincs benne a régi ágyú akkor nem kéne megkapni? Még patchelek világosíts fel :D
  • davidbog
    Már egész hasonlít a valós IS-4-re. Szinte olyan rút mint a képeken. :D
  • szabii98
    Elvileg csak fizika meg graf teszt, persze hogy bugzanak a hangok :p
  • Eagle16
    T-54-es új ágyúja...

Micsoda különbségek!! :D
  • Eagle16
    Még mindig nem enged be...az új Is-4 határozottan jól néz ki. Lehet mégse adom el :D
  • TDantes
    Oké bent vagyok. Poén. Ráestem Maus-al egy csapattársa, és megdöglött .Sokan vízbe fulladtak. Két IS4 és egy Maus, betolta az E100-asomat a vízbe, de szerencsére csak félig merültem el, így nem lett végem.

A hangok bugzanak!

A lövések...hm. Nem értem, lőttem a Maus tornyát oldalról de...fél méterről mellé ment volna mindegyik? Fura.
  • killbull
    Kibaszás mert semmit nem lehet fejleszteni. Még tech tree sincs.
  • virkir
    Na meg a segge

• Hassel74
    Én nem vágom ezt a teszt szervert. Csak azokkal a vasakkal lehet menni, mint amik eddig is meg voltak a garázsban? Vagy mást is ki lehet próbálni?
  • virkir
    Nem tudom milyen vasra rakták de össz 6k játékos van még mindig fent.

Itt az új IS-4

• killbull
    Havas tájon majd kifolyt a szemem 82cm es monitor előtt!
  • Orpheuslow
    azis jobb mint nézni ahogy pörög a fogaskerék:)
  • killbull
    LOOOOOOOOOL 5 mp alatt megfagyott a játék ahogy elindult a csata :DDDD
  • Eagle16
    Estig kell várni, aztán a sok orosz elmegy aludni...de örültem volna neki hogy ha már most beenged.
  • Orpheuslow
    még holnap reggel is sorban állunk majd..
  • tenkenorman
    fakk előb beengedett most meg sorba kell állni. az új render engine egyébként nagyon elbaszta a tankok kidolgozottságát!
  • virkir
    Az jó mert össz 2k játékos van fent
  • makos94
    De megéri :)
  • Eagle16
    Azigen, már sorba kell állni...pff :D
  • virkir
    Megy
  • I.C.ram
    Ez a Hellcat valami botrányosan szaros rejtőzik :( Mindenki kiszúr 300-400 méterekről, pedig álcaháló is van. Érdemes camot választani skillnek? Javítani fog?
  • tenkenorman
    én
  • makos94
    http://worldoftanks.eu/news/3573-public-test-new-physics/

ki jön még? :P ^^
  • rudii
    75os L100 Istenkiraly. En egyenessen imadtam azt a loveget ott T7en.
    Lehet ugyerzed kicsit sebez, de azt mindig beviszi.
    Mert 198pen t7 mednek. :D Nem beszelve...

Egyszo mint szaz JO LOVEG. Pontos, gyorsan lo es atviszi.
  • Eagle16
    De pont így fog nekiesni mindenki egyszerre...ha már elindult volna akkor legalább letöltési sorrendben léptek volna be. De most már mindenkinek lent van és fel is rakta.
  • Orpheuslow
    menő,addigra se lesz még lennt:)
  • tenkenorman
    szerintem azért csinálták ka szerver resit hogy ne mindenki egyszerre lépjen be hanem valamivel lassabban szivárogjanak.
  • Eagle16
    Frissítés: orosz fórum szerint 19:00-kor indul. (itteni idő szerint)
  • Attiska
    A Siemanko jobban hangzik,
  • Orpheuslow
    na hogy szopjanak le
  • Eagle16
    "UPDATE! Update will be restarted at 16.00 UTC and will be unavailable till further notice."

Na ezért aztán be kellett harangozni...majd elérhető lesz mikor elérhető lesz...
  • davidbog
    Nem feltétlenül a közepesekhez állnak technikailag a legközelebb. Nyilván azokban az államokban (Japán, Svájc, Izrael stb) ahol nem alkalmaztak nehéz harckocsikat, ott nem tudtak mit átvenni a saját fejlesztésű MBT-khez a nehéz harckocsiktól.

De ahol voltak nehezek is ott igen. Ott az MBT-k alapvetően önálló konstrukciók, amelyek a közepesektől és a nehezektől is örököltek bizonyos dolgokat.

Az, hogy szemből relatív jól védettek és oldalról kevésbé az akár származhatna heavytől is. Az M103, Conqueror, AMX-50-esek is csak szemből voltak erősek.

A nagy sebességet se írnám kizárólag a közepesek örökségéhez. Azért mert az angolok, amerikaiak nem tudtak a háború után se nagy sebességű nehéz harckocsikat létrehozni az egy dolog. De éppenséggel a Centurion, Chieftain, M48, M60 se egy gyalogkakukk terepen.
    Az oroszoknál ott volt a T-10 ami azért nem lassú. Ha a prototípusokat nézzük akkor az IS-7, Object 266, Object 277/278, Object 770, AMX-50 harckocsik a tömegükhöz, méretükhöz képest szintén jó tempót tudtak. Műúton tartották volna a közepesek tempóját. Terepen valószínűleg nem mozogtak olyan jól, mint a közepesek és korai MBT-k, de ott se vallottak szégyent.

„Jó löveg”. Azért mert nem a heavykben alkalmazott 120, 122 mm terjedt el azonnal, hanem a 105 mm, attól még nem a közepesektől származik. A lövegek szinte mind teljesen új fejlesztések voltak függetlenek a korábbi lövegektől.
  • TDantes
    Kéne a my Team képbe egy bazi nagy SIEMA , és akkor tökéletes lenne.
  • Eagle16
    Csak a fizika, meg az új grafika.