418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #162001 Az új renderelés mennyire eszi a gépet? -
killbull #162000 Ennek az ágyúnak semmi értelme ha ott a régi. D10T2S amőgy is T55 ösön volt használatos nem T54 en... -
Beengedett. Ne várjatok a sorban, csak ESC és enter amíg be nem enged...15 perce várok, így meg beengedett 5 mp alatt. -
Nazarov77 #161998 Na ha a régi megmarad akkor egyértelmű hogy ki kell fejleszteni és nem ingyenes.
XPben mennyi? még 30k kéne nekem a D-54hez. Mert igazából nem néz ki rosszul az új, 7mm penetration lehet megéri beáldozni egy kicsit nagyobb DPMért. -
A régi is megmarad. De nem adják csak úgy oda, ki kell fejleszteni.
Nekem már felpatchelte, de várok...várok...és várok. Nem enged be. -
TDantes #161996 Aha. Nem lehet beakadni? Harmadik csata és már beakadtam. Se előre, se hátra! Ráadásul ha nyomom az előre vagy hátra menetet, folyamatosan sérül a tank...hát ez nem túl jó így. -
Nazarov77 #161995 Régi megmarad, vagy ez lesz helyette?
Overlord azt mondta lesz egy új ágyú ( ez ) és majd ki kell fejleszteni, de ha nincs benne a régi ágyú akkor nem kéne megkapni? Még patchelek világosíts fel :D -
davidbog #161994 Már egész hasonlít a valós IS-4-re. Szinte olyan rút mint a képeken. :D -
Elvileg csak fizika meg graf teszt, persze hogy bugzanak a hangok :p -
T-54-es új ágyúja...
Micsoda különbségek!! :D -
Még mindig nem enged be...az új Is-4 határozottan jól néz ki. Lehet mégse adom el :D -
TDantes #161990 Oké bent vagyok. Poén. Ráestem Maus-al egy csapattársa, és megdöglött .Sokan vízbe fulladtak. Két IS4 és egy Maus, betolta az E100-asomat a vízbe, de szerencsére csak félig merültem el, így nem lett végem.
A hangok bugzanak!
A lövések...hm. Nem értem, lőttem a Maus tornyát oldalról de...fél méterről mellé ment volna mindegyik? Fura. -
killbull #161989 Kibaszás mert semmit nem lehet fejleszteni. Még tech tree sincs. -
virkir #161988 Na meg a segge
-
Hassel74 #161987 Én nem vágom ezt a teszt szervert. Csak azokkal a vasakkal lehet menni, mint amik eddig is meg voltak a garázsban? Vagy mást is ki lehet próbálni? -
virkir #161986 Nem tudom milyen vasra rakták de össz 6k játékos van még mindig fent.
Itt az új IS-4
-
killbull #161985 Havas tájon majd kifolyt a szemem 82cm es monitor előtt!
-
Orpheuslow #161984 azis jobb mint nézni ahogy pörög a fogaskerék:) -
killbull #161983 LOOOOOOOOOL 5 mp alatt megfagyott a játék ahogy elindult a csata :DDDD -
Estig kell várni, aztán a sok orosz elmegy aludni...de örültem volna neki hogy ha már most beenged. -
Orpheuslow #161981 még holnap reggel is sorban állunk majd.. -
fakk előb beengedett most meg sorba kell állni. az új render engine egyébként nagyon elbaszta a tankok kidolgozottságát! -
virkir #161979 Az jó mert össz 2k játékos van fent -
makos94 #161978 De megéri :) -
Azigen, már sorba kell állni...pff :D -
virkir #161976 Megy -
Ez a Hellcat valami botrányosan szaros rejtőzik :( Mindenki kiszúr 300-400 méterekről, pedig álcaháló is van. Érdemes camot választani skillnek? Javítani fog? -
én -
makos94 #161973 http://worldoftanks.eu/news/3573-public-test-new-physics/
ki jön még? :P ^^ -
rudii #161972 75os L100 Istenkiraly. En egyenessen imadtam azt a loveget ott T7en.
Lehet ugyerzed kicsit sebez, de azt mindig beviszi.
Mert 198pen t7 mednek. :D Nem beszelve...
Egyszo mint szaz JO LOVEG. Pontos, gyorsan lo es atviszi. -
De pont így fog nekiesni mindenki egyszerre...ha már elindult volna akkor legalább letöltési sorrendben léptek volna be. De most már mindenkinek lent van és fel is rakta. -
Orpheuslow #161970 menő,addigra se lesz még lennt:) -
szerintem azért csinálták ka szerver resit hogy ne mindenki egyszerre lépjen be hanem valamivel lassabban szivárogjanak. -
Frissítés: orosz fórum szerint 19:00-kor indul. (itteni idő szerint) -
Attiska #161967 A Siemanko jobban hangzik,
-
Orpheuslow #161966 na hogy szopjanak le -
"UPDATE! Update will be restarted at 16.00 UTC and will be unavailable till further notice."
Na ezért aztán be kellett harangozni...majd elérhető lesz mikor elérhető lesz... -
davidbog #161964 Nem feltétlenül a közepesekhez állnak technikailag a legközelebb. Nyilván azokban az államokban (Japán, Svájc, Izrael stb) ahol nem alkalmaztak nehéz harckocsikat, ott nem tudtak mit átvenni a saját fejlesztésű MBT-khez a nehéz harckocsiktól.
De ahol voltak nehezek is ott igen. Ott az MBT-k alapvetően önálló konstrukciók, amelyek a közepesektől és a nehezektől is örököltek bizonyos dolgokat.
Az, hogy szemből relatív jól védettek és oldalról kevésbé az akár származhatna heavytől is. Az M103, Conqueror, AMX-50-esek is csak szemből voltak erősek.
A nagy sebességet se írnám kizárólag a közepesek örökségéhez. Azért mert az angolok, amerikaiak nem tudtak a háború után se nagy sebességű nehéz harckocsikat létrehozni az egy dolog. De éppenséggel a Centurion, Chieftain, M48, M60 se egy gyalogkakukk terepen.
Az oroszoknál ott volt a T-10 ami azért nem lassú. Ha a prototípusokat nézzük akkor az IS-7, Object 266, Object 277/278, Object 770, AMX-50 harckocsik a tömegükhöz, méretükhöz képest szintén jó tempót tudtak. Műúton tartották volna a közepesek tempóját. Terepen valószínűleg nem mozogtak olyan jól, mint a közepesek és korai MBT-k, de ott se vallottak szégyent.
„Jó löveg”. Azért mert nem a heavykben alkalmazott 120, 122 mm terjedt el azonnal, hanem a 105 mm, attól még nem a közepesektől származik. A lövegek szinte mind teljesen új fejlesztések voltak függetlenek a korábbi lövegektől. -
TDantes #161963 Kéne a my Team képbe egy bazi nagy SIEMA , és akkor tökéletes lenne. -
Csak a fizika, meg az új grafika.