World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. január 31. 18:29:53
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 581
Szerzett kredit: 56 349
Csatában elért Achievement: Acélfal, Fadin Kitüntetés
Jó prémmel sikerült, de a Fadin kitüntés nem rossz :D

Ennek az Object 277-nek mit lehet tudni a páncélzatáról?
Ezt a hivatalos fórumon leltem, ha valakinek már nagyon ismerõs, akkor bocs. Én besírtam rajta, mikor megláttam:)
Talán a bolgár tech treeban még viszontlátjuk ezt az alternatív tank destroyert.
http://kepkezelo.com/images/jx5qa" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
Ez a visszarúgás dolog rémlett valahonnan régebbrõl, nem tudom hol hallottam.

WoT: Nishizumi77

Javítás:
*Eleve az egyik leglomhább orosz nehéz harckocsi volt amit hadrendbe állítottak. (Azért lett volna ami alulmúlja. :))
**... Object 277/279/770 ...
Próbálgatom a himmelsdorfos-seggelõs-IS-4-es tecnikát. Elég béna vagyok, de azért az OBI-nak belém tört a foga! <#vigyor0>

Replay

Az orosz wiki nem említ olyat, hogy a visszarúgás erejéval lett volna probléma. De nem voltak megelégedve a csõszájfék teljesítményével. Amúgy félautomata töltõvel is rendelkezett a BL-10, a BL-8 még nem. Tényleg nem az ISU-ba való, nem is rendszeresítették. :) Ekkora 152 mm-es löveghez hátsó felépítményes gép kellett volna.

Az IS-4-nél tovább romlott volna mozgékonyság a legalább 1 tonnával nehezebb löveg miatt. Eleve az egyik leglomhább nehéz harckocsi volt. De akár csapágyproblémákat is okozhatna a plusz tömeg. És persze kevesebb hely a toronyba ha belehetne építeni az S-70-est. De nem lenne felburulás és toronyleszakadás.
Néztem, hogy tulajdonképpen az Object 279/279/770 tornya se sokkal nagyobb, persze azokat eleve 130 mm-eshez tervezték. IS-4 tornyával az a baj hogy az eleje (felülrõl nézve) csúcsos. Lehet ott túl szûk lenne a torony az S-70-nek és be se lehetne épízeteni. De ez nem biztos. Minden esetre nem az IS-4-be való az S-70.
wow! :)

miutan meglett ra a bl10, egy ideig nem volt premiumom, igy a standard garazsban konkretan alig fert el ugy h ne logjon ki a kepernyobol a cso vege :)
van gyakorló csatáknál asszem
darki81
gyõzelemnél a credit mennyivel több?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Master91
Van valami honlap, ami a statisztikádat kiveti a pályákra?
Pl. hogy ENSZK-n hány % win / loose
pointer4
Valaki itt írta ma vagy tegnap, hogy február végén jön a 0.7.2, nem találom, vajon az õ forrása mennyire megbízható ?
Elvileg ami kikerül a fõoldalra ( in development ) dátum az hivatalos, tehát ki kéne jönnie februárban.

sok speciálból arra következtetek, hogy eszükben sincs a tesztszervert és az amcsi cserét végrehajtani, hát sztem húsvét elõtt tuti nem jön a 7.2.
Elég tartalmas februárunk lesz :) Remélem jók lesznek a special eventek.

Nomeg milyen gép? :)

Hirtelen fékezéskor, gyorsan lõni is kell egyet vele, hogy ne boruljon.

Van elég hely a C meghajtón? Mivel a telepítõ oda tömöríti ki a fileokat ideiglenesen.

Ez régóta így van.

Az igazából se borult BL-10el:

Az más lapokra tartozik, hogy igazából a löveg rögzítése nem bírta el azt az iszonyatos visszarúgást :D
Igazából az ISU alkalmatlan volt BL-10hez.

IS-3 még elmegy de az IS-4nek simán borulnia kéne,lövésnél meg le kéne szakadnia a tornyának :D

Amikor el akarom indítani a telepítõt akkor leagy a gép.
De miért?
Ez mióta van hogy Tier II-es light tankokat berakja tier III-as csatába? Csak mert ezzel jól elbaszták a jó kis low tier csatákat <#levele>

Igazából a T-50-et leszámítva soha nem volt semmilyen más tier 4 light tankom. Azzal meg elvagyok random csatában is, úgyhogy azzal nem is próbáltam. Mindenesetre meglepett, mert nem gondolom, hogy az AMX bármivel erõsebb lenne mondjuk egy T-28-nál, hogy a Hetzerrõl már ne is beszéljünk.

Épp ma volt egy ilyen "baráti" KV, egy VK3002DB építettem le szép lassan a PzIV-10,5 cm-HE összeállítással 10%-ra, é az addig a fedezékben lévõ KV szépen elõjött, és lövéssel elintézte.

Szovjettel.

patchaou
Van olyan T4-es light amivel lehet?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"De hát mi franciák vagyunk! Szavunk sincs a gyõzelemre." :)

Most vettem észre, hogy az AMX40-nel nem lehet tier 4 tankszázadba menni... biztos mert túl ÓPÉ <#levele>

patchaou
Szerintem a tier1-es tankokból nem igazán lehet következtetni hogy mi lesz késõbb. Kezdõnek talán a szovjet heavy ág a legkönnyebb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kerla
Vagy válaszd azt amelyik tetszik :-) Én csak némettel vagyok hajlandó menni, kivéve pár prémet :-)

Ja és ne számíts valami értelmes tankra. Nem hiába hívják a német alaptankot LOLtraktornak. Viszont hamar át lehet lépni, fõleg, ha veszel aranyat. Ha nem, akkor egy darabig elszórakozhathatod magad vele.

kössz
Kapsz 3 tankot, egy németet, egy amerikait és egy oroszt. Ezen kívül kapsz egy krémest, amit a franciák tanknak neveznek. Menj pár kört mindegyikkel, aztán döntsd el melyik a szimpatikus, azon a vonalon indulj el.

A német gépek pontosabbak, de kevesebbet sebeznek, az oroszok többet sebenek, de pontatlanabbak, az amerikait, meg a franciát nem tudom.

darki81
a fraaanc a franc... :D
rámhagyták a fél csapatot, én meg mindet leöltem KV-val és az utolsó gyerekhez kellett volna még 20 másodperc :S
pusztítás :D

A credit több ha nyerünk? (vagy csak az xp)
gondolom több az is

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bardocz
Nem is a stat zavar eben, hanem hogy nem segít, akár meg is dögölhetek, pedig ugyan úgy tudja sebezni az ellent, mint én.
en mar tul vagyok rajta, nem is sikerult olyan rosszul vegul. de azert kosz. :)

ennek ellenere ez megint egy szokaso wg megoldas. tier limit modositas, ahelyett h hozzanyulnaka egy tier hatos tank tier hetes (!) agyujahoz, aminek a max penje 130. szanalmas. foleg az orosz ellefenfelekhez kepest..
Solten
4-es tierbe nem nagyon rak be az mm mert nem tudnak kiloni:

<#alien> Te viszont mindenkit leapritasz konnyeden a 75-os fortelemmel. Ha latom hogy en vagyok ezzel a sz*rral a top tier akkor mar elore nyertunk.

Saor Alba

A kezdésnél milyen tankkal érdemes lenni?
Mondjuk azt nem értem én sem. A staton mutat csak valamit, plusz TP-t nem kapsz a több killért.

Hidd el, pikk-pakk menni fog.

bardocz
A killre menõ játékosok a legundorítóbbak. Én lesebezek egyedül egy tankot 10%-ra, közben elvesztem a hp-m felét, és akkor tolja csak ki az orrát, és belelõ egy utolsót az ellenségbe, mint aki jól végezte a dolgát. Az ilyeneket rögtön tk-znám legszívesebben, csak sose olyan tankban ülök, amivel megvannak egy lövésbõl.
Ha nem boldogulsz azzal az ágyúval használd a 10,5-est. Az legalább sebez majdnem mindent.
Hasonló a szituáció a SU-152-nél is, 122-vel suck, a 152 fun. :D
Én is jobban szeretem kiirtani az ellent, ha van rá lehetõség és nem veszélyezteti a gyõzelmet. Egyszerûen jobb érzés.

patchaou
Ha távol vagyok a körtõl, de a közelben van lõhetõ ellenfél, akkor Én is beírom hogy ne foglaljanak. Abból nekem semmi hasznom. Ugyanígy beírhatják nekem hogy ne foglaljak, ha a pálya másik végén van az ellen és esélyem sincs belelõni akkor bizony foglalok.

Áhhh, ez nagyon értelmes lett.

Nem az XP-re hanem a killre mennek.
Még mindig megy a noobozás amikor foglal a csapat és nem kergeti az utolsó ellent.
Azt hiszik akkor több XP jár.

Nagy általánosságban igaz amit mondasz... mint ahogy én is általánosítottam az eu szervert. De hogy senki nem marad a bázisnak a közelében a fehérnépet védeni mondjuk az 99% ban igaz /nekem kell visszamenni 30 al hogy megnézem mi a helyzet, ha meg szólok egy könnyû tanknak hogy húzzon vissza scoutolni akkor meg elküld anyukámba finoman /de isten bocsá' ne artyval menjek bázist védeni/... mindenki hajtja az xp t, mintha ez valami verseny lenne.. ha még lenne top10 vagy valami ... de csak hogy villogjak a haver elõtt vagy pl egy fórumon ;)--- hát én eljátszogatok munka után alvás helyett :) a játék meg ha minden igaz 15 év múlva is itt lesz, addigra lesz 50 tankom fullos személyzettel na meg full ügyes is leszek mindegyik tankkal... aztán majd én is mutogatom hogy "na ki a faszagyerek"...s ha szerencsém lesz addig összejön 20-25 emberke ismerõs akinek van agya a játékhoz aztán nyugdíjas éveimet majd ezzel jól kitöltöm.
FAQ?