418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sziasztok! Ezek a képek TEST szerveren készültek? Vagy merre? -
johnibyg #162160 Van -
atee73 #162159 ha van ra igeny csinalok a tobbi palyarol is -
atee73 #162158 Ezek maxos beallitassal keszult sceenshotok 1920x1080, nekem stabil 60+ az fps , a ping szar de szvsz nem mervado a teszt miatt.
Config viszonyitasnak: Amd x4 955@4000mhz ( 4 mag ,6mb cache)16gb ddr 1600 (4x4) gtx560 sli ( bar itt a dual nem mervado szerintem ,mert eddig se volt nagy kulonbseg 1 vagy 2 vga-val nekem )
-
nemethpityu #162157 Helló
Azt a 2,4gb-ot is a másolatba kell telepíteni? mert nekem nem elérhető az összes tank -
lammaer #162156 tuci tuci tuci :)
Félre ne értsd, normális esetben nem bántom a pirosakat, nem egyszer szólaltam már fel itt is mások nyilvános égetése, cikizése miatt.
Az olyan pirosakra gondoltam, akik nooboznak, szemétkednek, beállnak mögét stb stb. Alapesetben nem bántok én senkit, csak ha okot ad rá. Az hogy valakinek kevésbé jól megy a WOT nem ok. Még akkor sem ha az én oldalamon top tank, de látom hogy legalább csendben próbál valamit művelni. -
Nem is tudom volt-e valaha valami ami ilyen lassan töltődött .. -
rudii #162154 Cliff-en ugye mindenki felmegy torornyhoz.
Haat E50el vicces dolognak tunt lelokni a t54et...
Az is lett. :D :DD -
Viszont lehet majd az artykat is tologatni.
-
badnewz #162152 most lelökött a hídról egy amx-et e50-el majd rávetődött és elpukkantak nevetőgörcs kíséretében (természetesen csapattárs volt:D)
-
Ez nem európai szerver... -
rudii #162150 FPS jatekokra azert ez igy nem igaz. Mar mint az osszesre. -
This is Spartaaaa! :D -
Oddball29 #162148 Nagy újítás lesz, ha sok kis fasz azzal fog szórakozni, hogy kitol a fedezékből, ha olyanja van. -
vhooper #162147 Hát nagyon világos nekem ez az egész,de az FPS szám nem vészes, olyan 50-60, viszont a ping 130-140,az eléggé zavar. -
Most azzal szorakozik hogy IS-3 -akat toljon a melybe az E-100-al :D -
Tessellia #162145 Kizoomolok akkor kemény 7fps:S.. Ej ej.. Nem lesz ez így jó nekem. -
T-54 faszan leugratott a hidrol :DDDDDDDD -
Destydeme #162143 Sajnálom,h eltört a kenyér..
Ahogy a celeben mondták..Tisztellek,becsüllek.kiütlek..:)
"Élő tankot tologatni? Az derék, úgy fogom kitolni a fedezékből a piros csapattársakat mint a parancsolat. Végre lehetek majd komisszár, aki nem megy előre azt tolom, aki ellenáll lelövöm. CSuhajja de kellett ez már :)"
Ellenkezik az elveimmel..
Ellenkezik a tanultaktól.:)
Elfordultál.. a jótól..
Megpróbállak visszahozni..
Végsőm megoldásom:http://www.youtube.com/watch?v=6AjYA8v6tEk
Ha nem,megöllek a harctéren. -
kiskami #162142 Ez állat, köszi. -
Tessellia #162141 Noha előbb azt írtam nincs teljesítményromlás, akkor most azzal a hírrel szolgálhatok, hogy erdős részen leesik az fpsem kemény 10-re. -
lammaer #162140 Tudom én hogy van vmi csited... :) -
Tessellia #162139 A fórummotor nem tud elnézést kérni:(. Csak tolmácsoltam. -
lammaer #162138 Miért te kérsz elnézést? Direkt volt vagy tehetsz róla? :D -
Ezek szerint ha figyelembe vesszük azt hogy ritkán megy 30 fölé inkább 16 környékén mozog az fps-em akkor nagyon pro vagyok :D
-
Tessellia #162136 Elnézést akinek a kommentjét kiütötte ez a f.o.s.. -
Tessellia #162135 No felrakta a tesztet nekem is, nincs szerencsére teljesítmény romlás(laptop config). Full low beállítás egyedül a látótávolság high, felbontás natív 1366x768, 35-50fps. -
vhooper #162134 Na,elvileg a frissítés lelett töltve, de amikor klienst frissíti, 43%-nál megáll,és kidobja a critical error üzenetet.Mi a teendő? -
lammaer #162133 Ne tudd meg amikor először mentem vele.. kikerestem valami célpontot, elkezdterm körözni és.... néztem hogy a célkereszt soha nem megy rá...
Sztem ez igy teljesen gáz, az agilitásával igy semmit sem ér. Nem véletlen hogy sok a rengeteg suicid scout és alig szereznek killt. Ezzel nem lehet...pontosan 2-t mentem vele és ment a kukába. Jó volt ingyen garázshelynek. -
Alucard92 #162132 Ilyen hibát nálam is produkált, gondolom nem egyedi az eset, viszont pörgött is rendesen a videokártya ventije :D -
lammaer #162131 Elég gáz azért, sztem én ki se szállok a t50-2ből meg az amxből ha ilyen helyekre fel lehet menni spottolni :D
Tényleg, beakadásokkal hogy áll a rendszer... eddig ugye sík terepen is el lehetett akadni, képzelem ez most milyen... -
Azt hittem a hiba nálam van :D Ez így elég gáz, lehetne akár US TD is :D -
killbull #162129 Simán kilehet kapcsolni a fakóságot. Miért nem kapcsoljátok ki, tiszta undorító úgy. -
TDantes #162128 Mivel annak nincs mozgatható tornya, szerintem igen. -
lammaer #162127 aha, nagy bukó tank emiatt :D -
ELC AMX-nél az normális, hogy szinte nem is fordul semmit a torony? -
na ez rohadt nagy baromság :(
előre látni lehet hogy ezeken csaták fognak elmenni...újra íródnak a stratégiák -
Scharnhorst #162124 Nem fogtam meg :) de ahogy megindultam a kezdőhelyről el is tűnt. Mondjuk tény, hogy nagyobbra vettem a grafikát, mint eddig volt. :D :D de nem fog ezen maradni mert diavetítés lenne :D :) -
Tessellia #162123 Vagy csak beakadt egy textúra. Volt nekem ilyen már más játékba. Nem volt baj a gépemmel, azóta sincs, szimpla bug szerintem. -
Nazarov77 #162122 Ja ezen akadtam ki én is, hogy arra a bazi meredek világítótornyos hegyre fel lehet menni.
Látom már hogy lesznek itt noobozások mikor a hülye heavy ( pl maus, KVk, nagy VK :D ) elindul fölfelé a hegyen.