418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gurulgatva így a tesztszerveren azon kezdtem el gondolkodni, hogy a super testerek vajon mi a francot csinálhattak ezidáig? Több buggal találkoztam ez alatt az egy nap alatt, mint az elmúlt egy évben.
-
T29-ről tudna valaki egy rövid ismertetőt adni?
-
rudii #162559 Na de most megyek testre picit nyomok par stuntot. :D
Meghoztak az itteni kepek a kedvem. :P -
rudii #162558 Nekem most Toltesgyorsito, Periszkop, Alcahalo van.
Rammer sztem erdemes lenne lecserelni. Engem is elejen zavart am, hogy
lassan fordul test, torony is. Raktam ra kuplungegetot, de kb semmi
valtozas. :/ Megszoktam.
De ha mar most zavar ez teged lehet meg kene gondolni azt az agat.
Tobbi is hasonlo lesz. -
johnibyg #162557 Az új fizikás Tiger kép mellet a nap hozzászólása 
Amúgy az lenne a vicces, ha így fel lehetne borítani az ellent
-
az szép, de gondolom, ezt platoonozással érted el.
Milyen felszerelést ajánlasz hozzá? Most camo, távcső, rammer van. -
badnewz #162555 Ha a varázspáncél részt lövik nyeli, alá meg úgy látszik fárasztó célozni... Tigris komádnak nem volt az:) -
rudii #162554 USA forgos tornyos TD ag ilyen. Ezzel is kompenzaltak, hogy TDkent
forog a tornya. M18 szerintem egy nagyon jo kis tank. Nekem van vele
69% winratem 679 csata 1077 kilove. Szoval lehet vele durvulni. De teny,
hogy nem fordul jol, de hat nem kozelharca kell hasznalni. Spotolni meg
lesbol sniperkedni. Na mind1 en szeretem jo kis tank. :) -
TDantes #162553 Nem érted a lényeget. Mégegyszer: az hogy mindent elnyel az orosz OP oldala egy marhaság. Van hogy elnyeli, van hogy nem. Érthető-e? -
inkább az a baj hogy csak nálunk működik úgy, ellenfélként meg átlőhetetlen. -
Most tényleg az a baj, hogy úgy működött végre valahára az orosz tank, ahogy kéne? -
Mester61 #162550 Aranytöke bátyának, az ,hogy orosz nem OP, csak azt mondják, engem is szétlőnek mint a trágyát IS-4-ben is pedig annyira rossz nem vagyok, nem OP itt semmi csak szerencse kell meg valamennyire tudni játszani, és senkit ne becsülj le, mindenkinek a játéka határozza meg, hogy OP-e a járgánya, ennyi. -
Mester61 #162549 Ez nagyon jóóóóóóó XD. -
TDantes #162548 Na ilyenkor tudnám azokat akik szerint ,,orosz OP mindent benyel az oldala" embereket megkérdezni, az mégis hogy a náthás pinába van, hogy most egy lövést se nyelt be az OP orosz tankom oldala, ráadásul egy agyon nerfelt Tiger lőtte szét.
Nem az a baj hogy kilőtt. Csak persze mindent benyel az oldala...hogyne. Ha épp random úgy alakul akkor igen, máskor meg nem.
Csak az érdekelne az ilyenek szerint, most akkor ez mi volt?
-
Batyafaka #162547 http://worldoftanks.eu/community/accounts/503398207-Feldphanter/
Ez a gyerek egy isten. Bárcsak mindenki ilyen színvonalas,tapasztalt játékos lenne.

Efficiency rating:294.25 -
Mester61 #162546 Nem. -
nono55 #162545 Nektek megy a teszt server? -
Ry0K3N #162544 Bazzz X"D
Ez kurvanagy :D -
Oddball29 #162543 Tesztszerveren most kb vonatozhatsz a béketáborral. Meg sorba lehet állni a csúszdánál a játszótéren, mint az óvodások. -
Ott nem tudsz most eladni tankot, se venni. Tech-fa sincs, se depó, semmi.
Ami tankod most van, azzal tesztelheted a fizikát meg a grafikát. -
kzééé #162541 Jó lenne ha gyorsabban forogna a torony.Egy csomószor azért
ölnek le.Szerintem ez tipikus WG lásd Tiger.
Túl sokan várták nagy hévvel és még nem is orosz jármű. -
a bétában eladhatom az e-75ömet? mert nincs már pénzem. és csak ökörködni akarok. nem fog eltűnni a rendesben ugye? -
jah. mondjuk kár hogy a láncvezető kerekek nem küldön dolgoznak... bár az fogná a szervereket azthiszem :D a fizikát meg nem bánom hogy így belassul bizonyos terepeknél. így marad meg az egyensúly az action, és az rpg között. még is csak lehetőség van egyedi rejtekhelyeket találni, de azért nem rongyolsz keresztül mindenen. bár azt nem értem miért szakad le minden szarér a lántalp... simán bevett gyakorlat egy tanknál hogy a csőrén gurul le a dombról... -
Tessellia #162538 Nekem is csalódás volt. -
Ez az M18 jó nagy csalódás nekem :( Hivatalosan a háború leggyorsabb tankja volt, de egy KT fürgébben fordul nála... -
Az nem bug, csak a tankok roncsai válnak láthatatlanná. Végülis mégiscsak bug. :D -
Mester61 #162535 Nem akarok veled vitázni,mert kevesen tudnak annyit a játékról mint, te,én csak játszom és élvezem, nem akarok űber fasza csávó lenni, csak szeretem ezt a furcsa játékot, ennyi.
-
Mester61 #162534 Oke, valahol igazad van, de meg kell nézni a játszhatóságot is, én mindig jelzem mi nem tetszik, illetve mi jó, most nagyon sok minden nem jó, gyűjtöm a tapasztalatokat, kidobott a játékból győzelemmel háromszor, amikor az ellennél volt még négy tank, és nem is adott semmit, érdekes dolgok vannak, de a fizika az nagyon jó szerintem, tudom sose lesz valós ,de nem is erről, szól, de az E-50 a T-54-el csak fellökött repültem 5 métert és nem ment le az összes HP, de elment a tornyom két emberem ,de kilőttem, működik ez a dolog. -
Szakesz #162533 Nem. Tesztszerverre tesztelni mész. -
diegho #162532 Tetrach, M3 Stuart, Valentine a prémek
O261 arty
SU-100, O704, O268 td
E2, 13 90, T-44, M26, Patton, T-54, Lorraine, Bat, T-62A, M48 med
KV-1, KV-2, T-150, KV-1S, T29, T32, IS-3, IS-8, ST-I, M103, IS-4, IS-7, T110 heavy
Több nem jut eszembe most.
Az első 1000 körömet játszottam le 999 ping illetve low fps-en, vagyis kb 1200 körből 800-1000 ment le így, mert akkoriban 3 helyen játszottam, egyik helyen a 999 ping volt a divat, másikon nem volt fps és 3-400 ping, harmadikon minden oké, de nem artyztam abszolút az elején, csak amikor már megvolt az IS-7, T-54, O704 hármas. -
Mester61 #162531 Én csatázni is megyek a teszt szeróra, ki akarom próbálni milyen is lesz a játék, nem érdekelnek a TK-zó ellenfelek, anélkül is jól érzem magam, akinek meg ez az egész nem jó, van Qva sok játék menjenek oda, nem is értem a sok fikázó miért ezzel játszik ki kötelezte rá őket,ez a fórum a játékról szól akinek nem tetszik mennyen nem fogom sajnálni őket, a véleményem tudom nem számít ,de nézd meg az accom és akkor mondj véleményt, a bétában is volt 9000 csatám ennyi, nem vagyok elfogult, de szerintem ettől többet még egy játék sem adott.
-
Szpecnyaz #162530 Volt olyan amikor éppen 4en tologatták egymás fel egy dombra, erre becsapott "ménkű" ilyen 400as sebzések formájában, mert a GW Tigernek éppen ez tetszett.
A fizikára meg tényleg ráfér a javítás. Mert ugratni pl nem igen lehet, minden lebukik így orral a dombról az esés helyett. De van olyan is hogy éppen mentem és csak így valami láthatatlan akármi megállította a tankom, ez szép egy bug. -
Na, most már aranyat is adnak ha találsz egy furcsa bugot :)
link
Persze csak azoknak akiket ők választanak ki.
-
TDantes #162528 Nahát...jadpanzer-el 2 kill+4 sebzés, francia t6-os TD-vel egy kill és két sebzés, és utóbbival kaptam több XP-t...fú...titokban lenerfelték a németeket, és kevesebb XP-t kapnak direkt...fú...(na jó, nem is
)
-
Én is ráuntam hamar...tegnap este mentem 1-2 órát meg ma reggel egy fél órát és kész.
SPG-zni meg a legnagyobb idiótaság ott, BatChat-el is mentem, nem lőttem senkire, erre megfelezi a HP-mat egy idióta M12...óvodás szint kb, tesztelné mindenki a terepet ezeknek meg nincs jobb dolga és lövöldöznek az emberekre...még ott is. Hihetetlen.
A grafikán amúgy még optimalizálnak, azt írták, tehát jobb lesz a teljesítmény, a fizikán meg bőőőven van mit javítani szerintem...én videók alapján nem egészen így képzeltem el, valahogy simább játékmenetre számítottam, nem ilyen mindenbe beleakadok típusúra. -
csoszi87 #162526 Köszi a tippet! -
Ndre77 #162525 Ha majd vmikor bevezetik a repülőssel (s majd vmikor a csatahajóssal is) közös rendszert, akkor elvileg jól jön a felhalmozott free xp. :) -
Szpecnyaz #162524 Igazából 2 óra alatt ráuntam a céltalan ökörködésre, ha nem kötöttek belém akkor én se lőttem. De ma már fel se mentem, mert már inkább harcolós kedvemben vagyok :D.
Az igazán gusztustalan az az hogy itt is vannak artyk. Fogalmam sincs hogy ők mégis mi a bánatot akarnak tesztelgetni. Ezért őket mindig kilőttem az ellenséges csapatból :D. -
lammaer #162523 Ma egész nap megértési problémás emberekkel vagyok körbevéve, és én magam is félreértek mindent. Ez egy ilyen nap :D
Megyek haza lőni, megvan az OP E75 és végre a dagileón is kezd értékelhető camo összegyülni (bár egy KV1s még mindíg hamarabb észrevesz mint én őt) -
lammaer #162522 M6 után minden tank nagyon jó az US heavy ágon, főleg ha megszokod a hulldown játékmódot (T29, T32).
M6 se rossz, persze csak a rendes ágyúval.
T1en nincs mit forgatni, próbáld mindig a frontot mutatni mindenkinek, úgy még lepattanó is lehet akár. Az oldala nagy és gyenge, azt takard mindenáron.