418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #162840 :DD
..es milyen igaz :) -
Destydeme #162839 Ok,köszönöm. -
virkir #162838 Úgy igen ha 20k-ért resetels akkor az összes másodlagos skill %-nak a 10%-át bukod. -
Destydeme #162837 Ok,kösz.Nem dobtam még el képességet.. -
stoppos #162836 Magas tierben heavyben, TD-ben ülve keletkezik az emberekben heveny arty utálat. Egy maus tulajdonos szája széle simán habzani kezd ha elmondod neki a következő modnatot: Steppes pálya, oldalanként 4 arty. -
lexlutor #162835 .. a reseteleskor amugy kiirja h mi lesz a veredemeny atto, fuggoen h kreditet vagy aranyat koltesz ra. -
Tessellia #162834 popcorn ON -
Ésss most jön 200+ SPG-s hsz. Grat :D -
stoppos #162832 Amikor rákattintasz, akkor kiadja, hogy aranyért, ezüstért, ingyért, mennyit veszít. -
lexlutor #162831 ..szerintem ebbe nem kellene belemenned, plane nem ugy h allitolag kezdo vagy. -
Tessellia #162830 akkor hajrá! -
Destydeme #162829 Hi.Hogy hogy hogyan resetelek?
Jelenleg német med ágat húzok(Panter kész).A legénységnek 99%os álca van.Ha azt törlöm,akkor ? marad,kb 90%?
Gondolom a medeknek nem kell az álca képesség,ezért gondoltam,h törlöm,de még csak agyalok. -
Én ezt úgy szoktam csinálni ha artyval vagyok (pfffuuuujjjj), ha belém lő a csapat társ és túl élem. Akkor gyorsan visszalövök és nyomatom "What's the question?". Ez általában elrettenti a többi "szobanövényt".
Nem értem ezt a gyűlöletet. Mikor segítek kilőni az ellent akkor jó. ha ellened vagyok akkor noob. Kicsit kellene gondolkodni.
Ha meg van 6-7-8 arty akkor meg vezetni, a pályát ismerni kellene és bujkálni. Nekem be jön. próbáljatok gondolkodni a pályákon. Nem vagytok kezdők. Honnan jöhet, honnan lőhet, hol keressem. Nem egy bonyi játék ám ez sem, csak nem kell idegeskedni. ha kilőnek akkor tanulsz belőle. Az is egy célpont. -
nobodyattis #162827 igen reggel 09.50. kor -
Tessellia #162826 ma csináltad azt a kört? mert 23-26ig játszik. -
virkir #162825 Nem tudsz egyet törölni.
Ha van már egy 100%-os meg egy 50%-os mindkettő törlődik és a 150%-nak a 10-20%-at bukod attól függően hogyan resetelsz. -
lexlutor #162824 egy kalappal! -
nobodyattis #162823 kiderül mert elküldtem -
lexlutor #162822 szerintem igen -
Destydeme #162821 Hi.Ha a legénységnél 1 képességet törlök,akkor mennyit veszítek el belőle?
pl:100%-ból mennyi marad meg?Thx. -
nobodyattis #162820 bocs nem akarok értettlennek tűnni de nem akarom elbaszni -
nobodyattis #162819 tehát 3 tankot öltem akkor
[Behind the Lines] nobodyattis - SPG - 3.
ezt kell írni meg csatolni a képet meg a visszajátszást -
Tessellia #162818 Email címsorba vagy máshogy mondva a tárgy részhez beírod: [Behind the Lines] felh.neved - SPG vagy tankkal ügyködtél-e - mennyit öltél. PL: [Behind the Lines] nobodyattis - SPG - 4. -
Na te sem leszel igazi artys. Téged sem fognak gyűlölni igazából.
-
nobodyattis #162816 The subject of the email must be [Behind the Lines] Nickname – SPG/Tank – Number of tanks/arties destroyed. Example: [Behind the Lines] Karkamusa – Tank – 4, or [Behind the Lines] Karkamusa – SPG – 6.
rzt fordítsátok le nekem lényszi -
Kis tierben ahogy nézem, Luchs-al és Bt-7-tel igen nagy eséllyel indulnék.
Meg lehet veszek egy Bison-t, kizárólag ideiglenesen...hátha 3 nap alatt összejön. -
Tessellia #162814 na igen erről beszéltem -
lexlutor #162813 az email cimsoraba kell meg par adat:
The subject of the email must be
[Behind the Lines] Nickname – SPG/Tank – Number of tanks/arties destroyed.
Example: [Behind the Lines] Karkamusa – Tank – 4, or [Behind the Lines] Karkamusa – SPG – 6.
-
nobodyattis #162812 leszarom a lóvét meg nem rég lett meg ez az arty kicsit pontattlanabb mint a német -
stoppos #162811 Be kell lőni azt az ágyút a csata elején. -
Tessellia #162810 de nézd meg a formátumot, hogy hogyan kell elküldeni mert nem annyi az egész, hogy csatolod emailbe oszt cső. -
nobodyattis #162809 írni semmit se kell ugye? mert nem tudok angolul -
nobodyattis #162808 köszi
-
Na jó az rendbe van. De minek lőttél 10. Melegíted az ágyút? Egy rendes artysta nem csinál ilyet. Drága a lőszer.
-
lexlutor #162806 igen, vagy tankkal kell 3 spg killt szerezni. -
lexlutor #162805 igen -
nobodyattis #162804 a replay t is el kell küldeni mailba meg a képet is?? -
Atesz91 #162803 Hali, mi ez az új event? Sajna gyenge az angol tudásom, annyit kiszűrtem hogy arty-val kell 3 killt szerezni 8 spg között?
Pontosan hogy megy ez? -
nobodyattis #162802 de az az 5 találat 5 kill :D -
Hát barátom,nem sok mindenben van igazad !!!
Az 5-600 effis játékos,akinek 10K+ csatája van,bizony balfasz a javából és ne várj tőle semmit ha ő a top tank.A statisztikák nem hazudnak. Azért olyan a statja amilyen mert nem tud lőni,nem tud helyezkedni,fogalma sincs hogy mi a dolga egy adott tankkal,fogalma sincs hogy mi az a stratégia vagy taktika,egy-egy mapon.Csak megy bele a világba és ha szerencséje van(vagy hasonló balfasz az ellen is) akkor kilő pár tankot.l
A winrate nem sokat jelent! Attól hogy valaki a PTS klánban játszik és szinte csak században tolja és amiatt magas a győzelmi aránya,még nem jelenti azt hogy ha randomban játszik,akkor is akkora überpro játékos.Arról nem is beszélve hogyha mégis az lenne,egyedül nem fogja megnyerni a csatát ha a többi 14 idiota,az ellennél meg van pár jó játékos.
Röhely hogy egy klánt vagy a tagjait istennek nézed!
(én egy átlag játékos vagyok de pl. a kv1s-el 400 csata után 71% a winratem mert azzal csak században tolom)