banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Hát barátom,nem sok mindenben van igazad !!!

Az 5-600 effis játékos,akinek 10K+ csatája van,bizony balfasz a javából és ne várj tőle semmit ha ő a top tank.A statisztikák nem hazudnak. Azért olyan a statja amilyen mert nem tud lőni,nem tud helyezkedni,fogalma sincs hogy mi a dolga egy adott tankkal,fogalma sincs hogy mi az a stratégia vagy taktika,egy-egy mapon.Csak megy bele a világba és ha szerencséje van(vagy hasonló balfasz az ellen is) akkor kilő pár tankot.l

A winrate nem sokat jelent! Attól hogy valaki a PTS klánban játszik és szinte csak században tolja és amiatt magas a győzelmi aránya,még nem jelenti azt hogy ha randomban játszik,akkor is akkora überpro játékos.Arról nem is beszélve hogyha mégis az lenne,egyedül nem fogja megnyerni a csatát ha a többi 14 idiota,az ellennél meg van pár jó játékos.
    Röhely hogy egy klánt vagy a tagjait istennek nézed!
    (én egy átlag játékos vagyok de pl. a kv1s-el 400 csata után 71% a winratem mert azzal csak században tolom)