418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #162880 Köszi.
"E-50nél rövid leszek: baromi jó tank!"Ennyi elég,nem kell ragozni:)
A Panter is tetszik a szívószállal.Igaz kicsit lomha,de biztos idegesítő az ellen-ek,h lehet 4sec-enként csipegetni.
Akkor a P2 és E-50 is biztos fog tetszeni. -
Annyiért vettem az 59-est...annyit tényleg nem ér -
Nazarov77 #162878 Type 62 kb 5000-5500 Ft körül lesz.
Nem ér ennyit. -
Nazarov77 #162877 Felavatva:
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. augusztus 23. 15:09:01
Jármű: E-50 Ausf.M
Szerzett tapasztalat: 2 354 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 368
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
Határozottan jobb vétel volt a crappanzer E-100nál ( amit eladtam mint a huzat, kicsi 8.0 buff ide vagy oda már nem érdekel ) -
Ha már type,holnaptól ujra kapható lesz a hétvégén és jön mellé a type62 light tank is,árát nem tudom. -
Látom nem csak én érzem teljesen használhatatlannak a jgpzE100-at.Bár ez sovány vígasz...
Most az obj.268-ra gyúrok,már csak 100K xp és megvan.Azt mondják(és én is úgy látom ellenfélként) hogy az a TD megéri az árát.
Akinek van,mi a véleménye róla? -
Commandier #162874 Kössz szépen! Ez az. -
Nazarov77 #162873 P2vel utoljára akkor játszottam mikor tier 9volt, meg 6.6 teszt szerveren mikor 8as lett :D
Anno mikor a panther tier 8 volt akkor imádtam és a legjobbnak tartottam tierjében, úgyhogy P2 jobb páncéllal is jó lehet most, viszont mások az erőviszonyok jelenleg mint régen.
E-50nél rövid leszek: baromi jó tank! -
Majdnem nekem is összejött M40/43-al, csak 4 killből 2 arti. -
Destydeme #162871 Hi.A P2 és az E-50 az jól muzsikál?Mi a véleményed róluk? -
Destydeme #162870 Hi.Vki írta tegnap napközben,h a vesztes köre egész jók lennének,de csak vesztesekben vesz részt.
Ma nekem is kb ua a téma:
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 23. 14:48:47
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 916
Szerzett kredit: 26 812
Csak az Arty volt kisebb nálam..+2tank feltartotta az egész jobb oldali támadásunkat..
Szívószállal szórakozok:) -
MWO MechWarrior Online ?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247151503 -
Nazarov77 #162868 Na végre:
Megvásárolva:
E-50 Ausf.M' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
Remélem ez nem lesz pénzkidobás mint a JP E-100 -
Nazarov77 #162867 Én a typeos körömben kettőt is kilőttem volna ha a jgpz nem csórja el a 2. hummelt előlem :D -
Nem egyből , de elvileg mindenki kap -
Nah Oddball-al próbáltunk volna SPG-re vadászni de ilyenkor persze ritkaságszámba megy...max. 4-5 volt összesen a csatában.Viszont az árát majdnem visszahozta az M8A1 75%-os legénységgel pár csata alatt.
Ilyen jó kis köröket toltunk:
-
Oddball29 #162864 Hol? Milyen szinten? -
Nazarov77 #162863 -
Oddball29 #162862 Hát ezek az artisták is olyanok mint a rendőrök. Megbasz, de azért amikor kéne, nincs egy darab sem. -
Commandier #162861 Üdv! Régebben volt itt szó valami robotos mmo-ról. Mi volt annak a neve? Ingyenes? Valakinek vannak tapasztalatai vele? -
bornofakone #162860 javítsatok ki, de ha beküldük 1 replay-t amiben megfelelek a kritériumoknak akkor instant 500 goldot kapok?
nincs ilyen sorsolás v aki a legtöbbet öli/legtöbb xp-t szerzi az nyer 500 goldot?:D
mert akkor ez eléggé easy :) -
Gondolom megnézted kinek írtam és miért ?
-
Mester61 #162858 Hali!
Most léptem be elérhető a fizikai szeró. -
Benéztél valamit nem látod hogy ami ott van az egy 60°fokban döntött páncélzat ebben rejlik az elnyelések ereje mert 60° 2x szorzóval kell számolni ami 200% 70°-nál meg már 292% ha nem pont szemből támadod és nem ahogy te a kis háromszögedet jelölgeted meg ez a fajta megoldás csak az IS-ekre jellemző szóval nem tudod ráfogni az összes tankra hogy persze mert spaced van ott hogyne ez az új demagóg fegyver mindenre rá lehet fogni.
Azzal hogy elé biggyeszttél egy 30mm-es kis szar papírdarabot attól még annak nincsen semmi hatása egy 4x több átütésű lövedékre mint egy KwK43 L/71 és az lehet akár egy APCR is mert ahhoz hogy valami kárt tegyen a lövedékben legalább 1/3-ada kell hogy legyen az átütésének vagy legalább 50mm hogy visszatartó erőt fejthessen ki mert különben annyit ér mint egy papírlap.
Ha van légpuskád nyugodtan letesztelheted fogsz egy hengerelt alufóliát összesajtolod aztán megnézed mennyit bír átvinni belőle utána fogod leméred aztán elkészíted az 1/6-át amit hozzáraksz külön mintha spcedarmor lenne majd meglátod mi a különbség mikor már nem ilyen kis vékony papírlapokkal próbálkozol. -
lexlutor #162856 ..igen. ertheto. az jgdpze100 ritka jolsikerult darab lett. konnyebb celépont mint egy maus.. -
Szpecnyaz #162855 Tényleg nem kéne már megint ebben a témában a flém. De azért jöjjön ez a zene az artysoknak (kár hogy a szöveg nem passzol :( ).
-
Egyébként neked teljesen igazad van,kár ezzel a témával ezredszer is foglalkozni.
Sajnos azomban én messze nem vagyok tökéletes és egyszerűen nem tudom megállni szó nélkül amikor valamelyik kezdő artysta ilyen baromságokat írkál.
Üljón be egy jgpzE100-ba,aztán rohangáljon! Sokszor még a kezdő körből sem érek ki vele,már oda is baszott az arty....aztán vége a játéknak.... -
Bizony,akkor nem vagy ember! Akkor Artysta vagy,és az nem ember. -
lexlutor #162852 .. marhara nem erdekel igazabol. en spgzek rendszersen. csak azert szoltam mert evvel a marhasaggal egy ketnapos flameorgiat inditasz el, ami nekem egyaltalan nem hianyzik. plane h fogalmad sincs mirol beszelsz, ami mega korabbi mozogjal-es-buj-el hozzaszolasodbol latszik. ha unatkozol keress masik temat legyszives. -
stoppos #162851 Leírom részletesen, hogy érhető legyen, mert ez a téma nem először fordul elő itt. Aki eljut 8-9-10 tierig, azok képviselik lex álláspontját. Aki 4-5 tier környékén van, az a tiedet. Nem először fordul elő ez a téma, hidd nekem. Majd 8. tier környékén revidálni fogod az álláspontodat. -
lord nihilus #162850 öööö...az kicsit nem gáz a csapat/csata szempontjából, ha egy SPG viszi el a Mesterlövész címet?:D és még egy kis fogyatékos tier10es heavys beszól hogy menjek tetrist játszani, kibaszott retardált játékosokat annyira nem bírom:D
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. augusztus 23. 13:31:26
Jármű: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 153
Szerzett kredit: 32 812
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
csoszi87 #162849 Bocs, már látom. Igen számít. -
csoszi87 #162848 Ha spg-vel ölök 3at, beleszámít a TD-is, vagy csak a Light- Medium- Heavy tannk? -
Ez hülyeség, engem is szednek ki 1 lövéssel. Én is anyázok. De ez a játék heve. De ami itt megy az nem emberi. Ha én artyval szeretek játszani akkor már nem vagyok ember? Ez baromság.
Nem szeretek artyval játszani de irritál a gyűlölet. Mint mondottam ez játék. Ezt kellene felfogni. Lehet levelet vagy mit tudom én mit írni a WG csapatnak, de a másik játékost gyűlölni? Na ez nálam nem fér bele a játékba. -
stoppos #162846 Az jutott eszembe, hogy csinálnék egy spg ölős videót. Ha vannak már jó visszajátszásaitok, küldhettek párat.
Plusz most úgyis arty túltengés lesz, ha nem is jön össze a három valakinek, a viedóba még simán jó lehet egy-egy király kill. -
Szpecnyaz #162845 Kb nagyságrendekkel egyszerűbb. -
Tessellia #162844 és ez nem urban legend! -
bgabor #162843 Csak nekem tűnik úgy, hogy az event miatt most tele lesz artykkal a játék? 8-10 darab oldalanként? Sokkal könnyebb artyval három killt csinálni mint tankal lenyomni három artyt. -
virkir #162842 Na ott pont el lehet lavírozni inkább Sand River ami necces. -
Destydeme #162841 Ok,thx.