418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Az milyen?

Nekem is kellene az 1k gold, de 500 is bőven elég lenne :)
  • Destydeme
    Hi.Veszel mostanában prémet?
    Akkor nem vagy kiégve.
    Én kínomban hétvégén vettem 1 t25-ös prém tankot,minthogy prémben gondolkodjak.
    Na jó,most a Panter visszahozta kicsit a kedvem.A szívószál majdnem olyan,mint a francia tankok ágyúja.4sec és már lövök:)Igaz nem sokat,de 20-30lövés már szépen sebez és tuti idegesítő,h vkit lövöldözök 4sec-onként:)
  • lammaer
    "És ilyenkor az a legszebb mikor az arty beírja, hogy mekkora camper mindkét csapat..."

Nálam ez szokta kiverni a biztosítékot nagyon, még jobban mintha oneshotolna.

Amikor az arty írja hogy "zzzzz" vagy "spot!" vagy "move"... na olyankor leállok chatelni vele...
  • Tessellia
    OMG nem akartam ezt mégegyszer látni...
  • Droughert
    Az a baj, hogy te azt látod, hogy ez egy játék t5ben, de azt még nem látod, hogy a sok arty miatt sokszor nem nevezhető játéknak ami magasabb tierben, főleg t10-ben történik. Hidd el, semmi élvezet nincs abban, hogy állok egy szikla mögött és várok 6-10percig, mert igen, megtanultam, hogy oda nem lő be az arty, de nem is tudok semmit csinálni, ha kidugom az orrom akkor 6látványos tracer sugár indul meg felém és pontot tesz a hosszú várakozásom végére... És ilyenkor az a legszebb mikor az arty beírja, hogy mekkora camper mindkét csapat...
  • lammaer
    Ja, és jöhet mondjuk Toby is harmadiknak... :)
  • lammaer
    Itt van hozzá zene is, ezt dúdolgatjuk majd mellé... :D
  • lammaer
    Szpecnyaz, este jössz buziplatoonba? :D
  • Szpecnyaz
    Szerintem ne foglalkozz vele. Az ilyenek addig úgyse értik meg hogy miről beszélsz, amíg el nem érik a T9et legalább. Addig úgyis csak az lesz, hogy "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter".
  • lammaer
    Amúgy nekem van egy összeesküvés elméletem: a WG azt figyeli én mikor akarom félretenni a WOTot.

Tegnap este járt le a prémem, kicsit kiégtem, mondom félreteszem a WOTot (favból már kivéve a topik, virágboltból megvéve egy rakás játék, mozijegyek is a piratebayról...). Erre hogy hogynem, pont ma egy olyan event ahol mindenki kaphat 500 aranyat (sose volt még ilyen).

Na ez az összesküvés, nem az MM :D
  • mijki
    Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy annál jobb érzés nincs amikor a Tier IX-X-es TOP tankját oneshotolja egy arty(lehet akár Tier VI-os is), hiába áll egy hegy vagy nagyobb szikla mögött, ha az arty lövedéke 50+-os szögben érkezik...
  • GaBenc
    Látod butuskám, ennyi vagy. Én látom, hogy ez játék (T5 ben is), te meg még nem jöttél rá. De ne izgul az évek majd segítenek. Meg a szádat is kipucolják. Én nem sértegettelek..
    ja "segg fej" gondolom ez a neved. :-D

• lexlutor
    ..m,ar irtam parszor es nem ert semmit... csak ugye majd te megmondod a frankot a nulla tapasztalatoddal.. mert uyge te tapasztalat nelkul is jol megmondod a frankot..
  • lammaer
    Ha scouttal mész akkor ez már régóta implementálva van. Elég sok időt töltök 13-90-ben, 12t-ben, t50-2ben, dagileóban és chaffeeban, de már az is ritkaságszámba megy ha oldalanként megvan a 3 nagy tierű arty.

4 az sztem minden szökőévben van. Olyan viszont sokszor hogy megvan az oldalanként 2-3 scout, arty meg sehol :D
  • GaBenc
    Azért azt még megjegyezném, hogy folyamatosan megy az artyk anyázása. Ha viszont bróbálom megértetni veletek az artyt akkor "már ezerszer volt, meg te hülye vagy hozzá".
    Na majd ha annak is írod aki anyázik, akkor van miről beszélnünk. Addig.......bocsika.
  • lexlutor
    .. hehe.. uj fiukent egy forumban te meg egy kis szerenyseget.. ki ne talad mar h te majd megmondod max tier5os tankkal megis h mennek a dolgok foleg high tierben es megis mit kellene csinalni. plane h a forumban is most tuntel fel eloszor, es fogalmad sincs rola h heti haromszor meg az spg musor.

te kis seggfej..
  • GaBenc
    Ja nem kell válaszolni, ez nem az a fórum amit érdemes olvasni.....
  • GaBenc
    Eszem a szívedet. Remélem csak olyan emberekkel beszélgetsz amilyen te vagy. A HŐS.
    Már be is fejeztem, Általában emberekkel beszélek.
  • Destydeme
    Na pont ezért kérdeztelek,h mi a véleményed a P2/e-50 és E-50M-ről.Az utóbbiról van már véleményed?Sokat nem mehettél még,de látom sikeres duplán már túl vagy.
    A dossier-es eff rating és eff.rating v2 beta-ból melyik a mérvadó?
    Anno a Tiger miatt kezdtem el a Wot-ot..Mint gondolom sokan mások.Aztán rájöttem,h randomban nem segítenek csak ritkán,ha heavyvel vok.
    Átálltam a td-kre.Német-orosz tier 9megvan.
    Aztán Lammaer által ráálltam a francia light-tankokra.Imádom őket.
    A lorraine is tetszik(fullos),de tier 9-esként papír armorral inkább nem megyek vele.Szal jött a med ötlet.
    Már a franciáknál is rájöttem,h nekem a mobilitás fontosabb,mint az armor.(Majd én szaladgálok a lövések elöl,mint hogy az armorban bízzak)
    Eredetileg akartam 1 Type59 félét(oroszban),illetve a medek jobbak nála ugye.
    Viszont a német heavy-k miatt több,mint a fele modul már megvannak a kifejlesztések miatt,így jött a német med ág.Meg ugye pontosak is az ágyúik.
    Kicsit féltem,h a francia machine gun után nem leszek"jó",de eddig minden rendben.Orosz td-kel volt ilyen magas az eff ratingem,mint a panterrel,holott sztem elég lomha.Idő kell amíg felgyorsul.Viszont már a P2 ua-ra súlyra rendelkezik 1 nagyobb motorral is,gondolom fürgébb lesz+lesz már"nagy"ágyúja.Az E-50 meg..Ahogy elnézem őket csatában robbanékonyak,gyorsak és jó kezekben gyilkosak.Vszínű megtaláltam a nekem való ágat(med-ek).
  • Droughert
    T110e5 vs IS7+Object704
  • Pales27
    Erre a hétvégére bevezették a max 3 arty per oldal korlátot :D
  • Nazarov77
    Artyt meg light ágat leszámítva a med águk az egyetlen értelmes ág aminek a top tierje normális, és a többi nemzethez képest nem teljesít alul.
  • Destydeme
    Jó lesz ez a német med ág!

Csata: Fjords 2012. augusztus 23. 16:14:25
    Jármű: PzKpfw V Panther
    Szerzett tapasztalat: 1 465
    Szerzett kredit: 33 120
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
  • kiskami
    Én is ezt röhögöm egy ideje. Még a végén kiderül, hogy nincs is olyan sok arty a játékban.
  • Pales27
    Arty platoonnal kell menni nincs mese
  • Szpecnyaz
    Szerintem ő a kis Pz IV-el még ennek is örül kezdőként :).
  • HUNGabor
    A felderítéseket
  • SZU
    Ki ért titeket. Eddig az volt a baj, hogy 8-10 arty volt a csatákban, most meg az, hogy kevesebb.

Neh, ezt az aranyláz hozta ki belőletek...
  • Szakesz
    Ezen a képen mit kell nézni? Az eredményt? :)
  • HUNGabor

Nem volt túl kevés felderítésem
  • stork13
    Nem egyszerű, tudom. :D

• Pales27
    Elég nehéz így megcsinálni, 10 csatát mentem t-50-2vel egyikben sem volt 4-4,
    3ban egyáltalán nem volt. 2ben volt 3-3
  • stork13
  • stork13
    Nem igen jönnek a 3-arty-gyilkos képek. :D

Sajnos csak 3-3 volt oldalanként. :P
  • lexlutor
    igen, csak akkor. oldalankent 4-4 artynak kell lennie. pech.
  • Pales27
    Kilőttem 3 artyt, de most nézem a szabályt:
    The battles must have at least 4 SPGs in each team.
    Mind a két csapatban 4 artynak kell lennie csak akkor érvényes vagy mi?
    Nálunk 2 vs 3 volt.
  • csoszi87
    Most is 1 lövésen múlott. Remélem meglesz ez.
  • Nazarov77
    6,1 millió credit összeszedéséhez nem volt lelki erőm úgyhogy eladtam a francba mivel úgyse használtam. Ráadásul az új modell miatt az IS-4et is szeretném visszavenni mert szerintem jól fog kinézni. Azért váltam meg tőle mert nagyon nem tetszett kinézetre, a feladatát meg elvégezte, megkaptam ingyen az IS-8at, és legalább hozott pénzt a konyhára :P
  • csoszi87
    WÁÁÁ nem sokon múlott, hogy meglegyen a 3 arty kill.
    Ott volt előttem az S51, volt is még 2 lőszer a Batmobil tárában, de rám lőtt, és ellőtte a láncom, meg az ágyút.
    Mire megjavítottam az ágyút más kilőtt.
    1-2 mp-n múlt, hogy meglegyen a 2. 500 arany is.
  • Gottfried
    Én még megvárom a 8.0-át de nem igazán reménykedem benne hogy jobb lesz.Egyelőre elfér a garázsban és jól is néz ki mert egy nagyon fasza skint találtam rá de amint valamire nagyon kell a kredit,már meg is szabadulok tőle.
    Úgy 100 csatát kínlódtam vele de most már csak CW-n használom,ott is csak akkor ha területet védünk.