418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Most nézem mit lőttem, kár, hogy nem volt meg a 4-4 arti:

• Destydeme
    Hi.Ez most valóban kell?
    Még 1 ideig vok.
  • Kubukli
    Nem tudom hogy Ti hogy vagytok vele, de szerintem már komolyan rontják a játékélményt a 800- eff értékű retardált barmok akik szigorúan top 5-ben vannak állandóan a fasza kis IS-3, T34, Löwe, IS-6 aranyoszkájukkal.
  • Kronos79
    Szép. Sok sikert a továbbiakban!
  • Tono34
    Nagy Gratula!
  • Gunslinger
    Egy kicsit másfajta e-pénisz lengetés:

A HUNS klán 1. ESL csapata egyedüli magyar indulóként harmadik helyezést ért el a [URL=http://worldoftanks.eu/news/3536-company-cup-2-4th-week-qualifier-round/]Company Cup #2: 4th Week Qualifier [/URL]fordulón, ezzel 30000 aranyat szerezve. Következő megálló a Finals, dupla ennyi aranyért, ott az első hely 240 ezret ér, persze az ellenfelek is jóval keményebbek lesznek. :-)
  • Szpecnyaz
    Ment a plusz!
  • akdestroyer
    Hozzászólnék a tier vitához, és igen személyeskedni is fogok.
    Teljesen más a csata menete ugyanazon a mapon tier5 és 10 között, felváltva szoktam játszani ebben is, abban is, semmi különbség nincs a játékélményben, csak mások a tankok, meg a feltételek.

Viszont te annak ellenére, hogy nem húztál ki tier10 tankot, kijelented, hogy a high tier csaták szarok. Ehhez gratulálok, te noob.

Mások azt mondták hogy tier5-6ig élvezhető a játék?
    Sajnos a barátaid 5-600effis lowok, akik tier6-ig hellyel közzel tudnak ulow játékkal is fejlődni, de utána megáll a tudomány.

Mert tudod, míg általában egy tier10 csatában 15ből 7-10 high effis játékos van az ellenfélnél, addig egy tier5-ösben jó esteben 1-2, a többi mind balfasz. Tier 6 alatt még a legtöbb low is tud néha király lenni a sok szobanövény között, és attól hogy rendre killel fejezik be a csatát, urambocsáss kettővel, máris überállatnak érzik magukat.

Aztán jön a tier 7-8 random, szembejön az 2000effes EFE platoon, és csak néz mint a vett malac. Pattanak a lövései, mert vagy lemákol látatlanba egy weakspotot, vagy nem, percig áll a mező közepén és elcsapja az arty, aztán meg anyázik, pedig ő maga volt balfasz. És 2 lövés után elhal az első 2 percben.
    Erre leáll sírni, hogy tier 6 fölött nincs élet, visszaveszi a PzIVet, a KV-1et, meg a SU85öt, 1000 csatánként még egy topgun is leesik az afk meg bot enemykből, és máris jó a játék. Így megy ez.
    Szobanövény-e vagy?
    Ha nem nyugodtan húzhatod a tankokat, a tier10 is jó lesz, még jobb mint a tier5.
    Ha az vagy, akkor jó lesz neked az a tier ahol játszol, úgyis túl sok a 500effis IS4-IS7 epicwarrior a toptier csatákban

• kHares
    Lehet itt szidni artykat de azért ha mész vele igen nehéz oneshotolni embereket. Prém lejárta előtt még ki akartam próbálni az object 212-t, ki van fejlesztve fél éve. Nos már az alap ágyúval 100%-os emberekkel iszonyatosan mellélövök mi lesz ha rámegy a nagyobb?
  • bgabor
    Nincs kiválasztás, mindenki kap automatikusan 500 aranyat, akinek a csatája megfelel a feltételeknek, és tud róla küldeni visszajátszást ÉS screenshotot.
  • Tono34
    Ha a mi oldalunkon csak 3 arti volt az ellennél 4 az sajnos nem érvényes ugye? 3 tank kill megvolt.
  • ximix #163068
    Nem hinném mi vesztettünk pár perc alatt bezúztak, 3 volt a legtöbb találat ha jól láttam, bár ha arty volt annak elég is az event-hez.
  • Ytar
    nekem csak az nem tetszik benne, hogy a rugózás miatt sniper nézetbe váltáskor (amíg meg nem nyugszik a tank) nem lehet célozni, mert addig ugrál a tankkal együtt a nézet .. nagyobb zoomnál hol a hegytetőt, hol a pocsolyát látom .. kéne ennek egy kikapcs, mert így vagy eltétovázok életmentő másodperceket, vagy külső nézetből kell játszani, mint valami idióta ..
  • MightyDuck0
    Az jó mert összesen 9 volt de ettől még nem hinném hogy sikerülni fog sok levelet küldenek és elég szerencsésnek kéne lenni hogy kiválasszanak.
    Vicces event lett volna inkább ahogy írták ha bevezetik az arty vs tank game módot és úgy dob össze a gép
  • virkir
    Legalább vitte valaki a nyereményt,
  • GaBenc
    Hát elég sarkos. De neked legyen mondva. Én tiszteletben tartom a véleményed, még ha nem is értek vele egyet.
  • ximix #163063
    :) kinek van arty hiánya ?

• Gottfried
    Tény hogy erős a hasonlat de nekem ez jutott eszembe miután már kétszer írtad hogy a szabályok engedik,ezért ne szidjuk őket.
    A szabályok(akkori német törvények) azt is engedték,ennek ellenére mégis bűnösök voltak.
    Szóval ha erős is,lehet párhuzamot húzni a két dolog közt.Hogy ezzel sokan nem értenek egyet(főképp akik sokat artyznak)az természetes.Azok az emberek akiket a tetteikért elítéltek,szintén ártatlannak tartották magukat.(legalább is egy része hitt benne hogy semmi rosszat nem tett)

Hát ez az én véleményem az artystákról is.:)
  • ximix #163061
    http://www.youtube.com/watch?v=mxSBU9UsVQI
  • ximix #163060
    Addig bambultam míg a másik linket adtam meg
    http://worldoftanks.eu/news/3600-behind-lines/
  • GaBenc
    íííííííííí ez fájt. Gondold át. Ismét rossznak tartom a hasonlatot. Ez olyan WOW vs WOT. Paprikát hasonlítjuk a paradicsomhoz. Tudom a lecsóban van mind a kettő.
  • Destydeme
    Jó,bejött a szopcsi.
    Random lövés is engem talál el+úgy kiszedtek a bokorból,h meg sem láttam..
    Pofa sör..
  • ximix #163057

http://worldoftanks.eu/news/3562-hunt-us-down/

Legközelebb, hogy önállóan is menjen a WoT Eu főoldal > A reklám ablak alatt bal oldalt NEWS felirat mellett a MORE gomb > majd a következő oldalon jobb oldalt a felsorolásban a CONTEST feliratra klikk ésa bejövő oldalon csak a versenyek láthatóak.
  • Destydeme
    Csata vége:Senkit nem sebeztem,holott volt találat.A t..m az egészbe.
  • Destydeme
    Jött a sz..pcsi,5ből semmi és kilőnek..
    A faxért nem lehet ezt megcsinálni???0pen meg a többi...
    A f...,nem kell új pálya,legyen már ez a xar normális!!!!
  • Gottfried
    Az ss-es tábor őrök is ezzel védekeztek.....nem az ő hibájuk.
    Attól hogy lehet artyzni,még nem kötelező.

Téged meg azért rak be 8-as csatába mert az A20 felderítő.
  • Eagle16
    Mentünk Tier 3-mal párat. Pont Luchs-al mentem. Egyszer rakott tier 4-be, a többi Tier 5-ös csata volt...max. SPG oldalanként 3 volt, de leginkább 2.
  • GaBenc
    Hát rádumáltatok erre a ZiS-4 ágyúra. De azért ezzel kilőni egy T1-HT az elég macerás. Van vele meló.
  • ximix #163051
    Akkor lett volna jó ez az event ha az egyik oldalon 15 tank a másikon 15 arty van szerintem.
  • bgabor
    Csak az olyan meccsek érvényesek, ahol legalább 4-4 tüzér volt oldalanként.
  • MightyDuck0
    De most mi van nem értem?
    Csak 3 tankot kell kilőni?

Spg-vel már most volt ilyen köröm akkor azt el lehet küldeni vagy mi kell még hozzá? táncoljam körbe őket "behind enemy lines"
  • Cukii
    Sas, javaslom vegyél egy Luchs-ot, gyakran top tank és sok a su18 és Bison, magasabb tierben osztom a véleményed, valóban esélytelen.
  • DonZorro
    Játékos neve: DonZorro
    Eredmény: Győzelem
    Csata: Erlenberg, 2012-08-23 18:52:44
    Tank: VK 3601 (H)
    XP: 4310
    Szorzó: 2
    Credit: 48705
    Medálok: Steel Wall
    Valós XP: 1437
    Replay URL:
    Valós credit: 32470
  • GaBenc
    Tökéletesen igazad van. De ez még mindig nem a játékosok hibája. Mint az sem, hogy A-20 berakosgat T8 közé. Meg sem tudom karcolni.
  • csaba90
    ha nem lenne SPG én örülnék neki... volt pár csata amikor nem volt mostanában nem is értem miért talán biztos egy másik csatába egy csapatba 7 is volt :D és sokkal élvezetesebb volt.. tényleg tank tank ellen... nem az hogy ott amperkodik egy Jagd E 100 kap két arty lövést és csókolom :D hanem igen is azt a tankoknak kellett szétkapniuk.. és emiatt legalább nyugodtan ő is ki tudott osztani 5-6000 sebzést... és én is voltam Jagd E100-al csatába és tényleg többet tudtam csinálni mint mikor arty volt.. vagy pl egy Maus/E100 esetében is... de még egy Med is jobban örül mert nincs ami 100%-ról kilőné...
  • stoppos
    Nem azt mondom, hogy nincs könyebb dolguk, csak annyira mégsem könnyű, mert a 4 spg esetén azért van konkurencia. :)
  • Eagle16
    Igen és akkor 4 SPG-re van 11 ellenséges tank, fordítva meg 4 SPG van 11 tankra...na vajon melyik jön össze hamarabb.

Nekem nem ér meg ennyi szenvedést 500 gold.
  • Kronos79
    Lehetne sűrűbben ilyen artysta vadászat. Alig vannak. PzIV-gyel mindjárt jól is esett a 7 killes csata. Meg lett is 1100 XP duplázva. Kár, hogy ez a tank már elit.
  • stoppos
    Ott is kell oldalankét 4 spg.
  • Eagle16
    Most ne kezdd hogy ha sok van az a baj, ha meg kevés az a baj...

Ezzel is csak a nyomoronc SPG-seknek kedveznek, mert azzal enyhén szólva könnyebb 3 tankot kilőni mint tankkal 3 SPG-t...