418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Orpheuslow
    pont a megfelelő képet linkelted ugyanis a trumpeter makettcég tulajdonában vann a licensze ennek a változatnak,és a wg nemfogja megvenni,mert miért is venné meg,ha ingyen sokkal kevesebb munkával is tud tier 10es tdét gyártani álá jpz e100 jelen formájában.
  • pointer4
    8.0 teszt szeró, fizikával.
  • Gunslinger
    Ezt hogy? Nem is tud ennyit az engine, nálam rendszeresen kiakad a mérő 75-nél zuhanáskor, talajon meg 73 volt eddig a max.
  • nobodyattis

remélem megjön az eszük és ez lesz a 2 német T 10 TD
  • hellokitty92
    Hellcat a testen, természetes közegében, igaz csak dombon lefelé. 108km/h.:)

• pointer4
    Ez költészet volt bammeg, költészet :)
  • haflac
    Első csatám a typal.
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 24. 10:10:28
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 1 582 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 43 000
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"

tetszik
    prém nélkül
  • szabii98
    vagyis inkább a 8.x-es peccs sorozatban jön majd asszem :D
  • szabii98
    az fog jönni 8.0-8.1ben, benne volt a videóban.
    Le lehet cserélni a nemzeti logókat, sasra meg koponyára meg minden ilyen szarra, meg lesznek feliratok amiket el lehet helyezni. a sok kis goldcsávó biztos ilyen tuning verdákkal fog járni
  • Tono34
    Majd rájönnek egyszer, hogy a vörös csillagok lecserélhetőségével mennyit lehetne még keresni ...
  • szabii98
    jó, csak hét volt :D
    de annyira balfasz vagyok , hogy az hihetetlen.
  • pointer4
    Ezek az Sz. betűs magar játékosok, ejejjejj
  • hellokitty92
    Ha egy kis szerencsénk lesz megúszhatjuk a gagyi jpz e100 még gagyibb waffentróger változatát a 2. td ágon. Szerintem nem véletlenül az orosz td ág jött, amire kb senki nem számított. Rájöhettek, hogy a high tier waffentrógerek aligha lesznek életképesek jelen formájukban, főleg a t10-ben. Supertesten fent kellett már legyenek, hiszen az alapján szokták eldönteni, milyen ágyút kapnak élesben (ami már régóta ismert wtf e100-nál). Majd meglássuk mit találnak ki, most kaptak egy kis gondolkozási időt.

Zarax999, on 18 August 2012 - 10:25 PM, said:
    Overlord, I beg WG to reconsider german Waffentrager tierx IX and X as there are not enough historical basis to make those.
    To properly replace them, here is some research based on reliable sources like Spielberger and Jentz: http://forum.worldof...-the-real-deal/

Hope you will pay a visit to the thread, you won't be disappointed.

Overlord:
    We are considering them. Yes.

Az object 268 méretét növelik 6%-al.

Lehetőség lesz majd a névváltoztatásra, persze jó pénzért. A SEA szerveren már él ez a lehetőség - zsíros 2500 aranyért.:D
  • Droughert
    Néztétek a type62-es replayeket? Lehet vele szépen keresni ahogy nézem, aki light tankokkal tud bánni annak valószínűleg nem lesz rossz vétel. 700kiosztiott dmg után már 30k-t fizet, javítása meg kilövés után kb 10kk körül lehet saccra. Van már sok 100k feletti kör is.
  • szabii98
    7-8, talán 9 lövés volt, de olyanokról pattantam hogy azthittem lesz*pom magam.
    1 pill visszanézem , aztán feltöltöm és kiderül hogy én voltam a balfasz :D
  • Gunslinger
    Míg egy másik fórumon:

"Előbb lőtt belém egy noob vagy 10 nullás critet SU-100-al és utána simán steel wall lettem majdnem full hp-n, zsír ez a játék!" :-DDD
  • Droughert
    nerfelve van az accod...
  • szabii98
    nem menti
    mindjárt vissza nézem, lehet kicsit kevesebb a tíznél, de beszarok :D
  • Droughert
    replayt a népnek!
  • szabii98
    najó...
    10 darab, ismétlem 10!!!! 0 dmg critical hit su-100al. 10 lövésből.
  • haflac
    Nyugta.
    Dátum: 2012. augusztus 24. 9:59:52
    Jármű érkezett: Type 59
    Hely hozzáadva: 1

Na a Lőwém már nem magányos többé.:)
  • Gunslinger
    Sztem majd az event végén fogják kiosztogatni, néha nagyon nem sietnek, az Ural Steel-es arannyal lassan két hete lógnak.
  • Orpheuslow
    26.-án zárul az event,ezután fogják elbírálni a jelentkezéseket,és amelyikek megfelelnek a szabályoknak,azok megkapják a goldot.
  • nobodyattis
    valakinek megjött már az event 500/1000arany?
  • Droughert
    Tegnap nekem is "nerfelte" a T110e5-met a wg, a hétvégi 40meccses 66%-os winratem után, jött egy folyamatos bukó széria, a szép az volt, hogy már a meccsek indulásakor meg tudtam mondani, hogy ez már elveszett. Olyan 2-3k dmg-eket így is sikerült kitolni (néha meg 0dmg lett a vége), de sokszor kill nélkül, vagy max 1killel zártam a partikat. Este kezdett javulni a dolog, így hoztam vissza 38%-ra... Pedig van prémem is, lehet valami bug és nem érzékeli a rendszer és azért szopat?
  • VanDaal
    Remélem meg fogja mutatni a jobbik arcát is :)
  • marchizor
    ESL-re húzom a crewt, hátha hasznát vesszük majd :D Előző csatámba a srác 1v1 be volt az ellenfél afk játékosával szemben, 1 perc alatt nem bírta kinyírni, mert annyira be volt fosva (menet közben lőtt folyamatosan, nem találta el, pedig 20m-re volt tőle), draw lett :D
  • Tono34
    Neked a T34 se ment túl jól :) Kitartás, nagyon jó az a tank :)
  • VanDaal
    Első csatám a T110E5-tel: amorackelt egy Löwe...
    Ami már így kezdődik, azt a fene megette!
  • Jacktor
    Na szóval, csak a lényeg:

Fontos tudni, hogy jelenleg az észlelési távolság és a látótávolság nem ugyanaz. Az észlelési távolság fixen maximum 500 méter, míg a látótávolság akár 700 méternél több is lehet.

Akit érdekel a dolog technikai háttere: ennek az az oka, hogy a grafikus motor jelenleg csak 500 négyzetméteres, négyzet alakú területet képes kirajzolni. Ennek az átlója (~707 méter) a maximális látótávolság, míg oldala a maximális észlelési távolság. Mivel adott helyzetben a maximális látótávolság 500 méterre korlátozódhat (a négyzet oldala), ezért maximálták az észlelési távolságot 500 méterben. Csak így garantálható jelenleg, hogy az egymást azonos módon észlelő játékosok biztosan megjelenjenek egymás képernyőjén. A WG szeretné növelni ezt a távolságot, de ez egyelőre várat magára, és emiatt a nagyobb pályák értelmetlenek.
  • Jacktor
    A láthatósági rendszerről...
  • patchaou
    Már kora reggel sikerült találkoznom egy rakás T-62-vel. Az egyik srác azt írta 20-30 ezres köröket fut vele. De szerintem ez abban a tierben nem nagy szám.
  • Tono34
    Ajándékcsomagok EU szerveren.
  • Commandier
    És kössz a válaszokat!
  • Tono34
    Tudtommal nem követelmény a győzelem.
  • Commandier
    Úgy értettem én is. Én is más partícióra teszem. Lehet meg kellene próbálnom pár új drivert...
  • Tono34
    Szintén más partíción van. Nem szoktam én sem a windows partícióra rakni semmit.
  • Ry0K3N
    Megtartottad T1-et newbiekat hentelni vagy csak amcsi ágat húzol? :D
  • Skyline0021
    ezek szerint nem kell a csapatnak nyerni ahhoz, hogy meglegyen:)
  • patchaou
    Én alapból nem telepítek semmit a win partícióra /főleg nem a program filesba/ :) Bár fizikailag ugyanazon a meghajtón, de más partíción van nálam.