418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MuldR
    Pont tegnap gondolkoztam rajta, hogy a KV-t vissza kene venni, kihuzni a KV-1S-t tankszazadra. hehe :)
  • Eagle16
    Az nem rossz. Az lesz a 2. skill akkor az M103 töltőjének.

Nekem még venti van rajta, de tényleg olyan hihetetlen sokszor trackelik hogy lehet hogy rárakok egy szerszámos ládát. T95-ösön úgy is van egy.

Múltkor két egy AMX M4 egy E75 meg egy KV-5 szívatott meg, folyamatosan ellőtték a lánctalpat meg még ammo rackeltek is...alig voltam ideges.
  • Oddball29
    Valaki estére ki tud segíteni gyakorlóban egy alap Tigerrel? Holnapra össze kéne raknom egy cikket egy történelmi projekthez társítva.

Na most a tank megvan nekem is, de nálam van mindenféle tesztágyú összekészítve és jobb, ha én lövök. Kocka tank, gyorsan megy, csak a pajzs meg a test közepe elől ami trükkös.
  • rudii
    A nap elso csataja. Erlenberg 5%. Jol kezdodik sebaj fo" az optimizmus.
    Mennenk at a hidon sajat KV-4 keresztbe all rajta es irogatja, hogy
    "password?". Aáaáaáaááaáa pumpa 220 ^^.
    Aztan belecsengettem 800at mindjart vonyitva szaladt el a hidrol.
  • lexlutor
    This weekend, the red starred heavy tanks are an excellent choice to enter the battlefield with. From Saturday 25th August at 07:30 CEST (05:30am GMT) until Tuesday August 28th at 07:00 CEST (05:00am GMT), you will receive the following bonuses in game:

50% discount on these Soviet heavy tanks:

KV-1 (tier V)
    KV-1S (tier VI)
    T-150 (tier VI)

Enlarge your arsenal for half the price!

200% profit (double credits) for each battle fought with these Soviet tanks:

KV-3 (tier VII heavy tank)
    KV-13 (tier VII medium tank)

125% profit with this tank:

KV-4 (tier VIII heavy tank)

Stay Soviet to earn more credits after each battle.

50% discount on credits consumables

Treat your crew from all nations with these useful consumables at half price.

X3 experience bonus for your crew

Motivated by the Soviet spirit of this weekend, tankers of all nations will improve their abilities three times faster! Get new skills quickly!
  • Oddball29
    Nekem most sincs még ventim, hanem toolbox van helyette.
  • MuldR
    Kerhetnem copy pastezva... ceges firewall mogul nem megy :(
    koszike.
  • Jacktor
    Mi tegnap hármas gruppenben nyomtuk, nagyjából harmadjára összejött egyikőnknek (M12-vel).
  • Oddball29
    Nincs, csak safe storage perk a töltőn, de így egyszer nem kaptam még ammoracket másik tanktól.
  • VanDaal
    Van az enyémnél is, de csak 3. skillnek, és még nem 100%-os... Hétvégén úgyis 3x xp jön a legénységnek, lehet újra is osztom a képességeit. Így talán hamar visszajön a veszteség.
    Viszont vizes lőszertartót azt nem szívesen tennék rá, ha nem nagyon muszáj...
  • bgabor
    Akkor olyat láttál, amit más nem. Sajnos a felrakott modulok nem látszanak kívülről a tankon.
  • Eagle16
    Wet ammo rack is van? Kiegészítőnek.
  • bornofakone

Mióta tart az event, alig látni artykat, cirka 30 csatából 2 olyan csatám volt ahol 7-7 arty volt, a többiben v semmi v max 2, szóval én most nagyon élvezem ezt az eventet :D
    Hatalmas öröm t10 meg t9-ben arty nélkül játszani, pörögnek és izgalmas csaták vannak :)
  • nobodyattis
    Renegade Operatives Regiment (ROR ) klán felvételt hirdet
    követelmények Min T 10 nehéz, T 10 közepes, T 8 tüzér
    TS 3 használat mikrofonnal kötelező
    legalább heti 3-4 alaklommal lépj be a játékba
    ha úgy érzed szeretnél az egyik legrégebbi magyar klánhoz csatlakozni,
    jelentkezz a www.ror.hu további jó játékot
    játékon belül a” hun ROR klán tagfelvétel” csatornán bővebb információt adunk
    honlapunkon: www.ror.hu jelentkezhetsz vagy
    WOT honlapon: http://worldoftanks.eu/community/clans/500000652-ROR/
  • Oddball29
    De azt nehogy kividd már ammorack-védelem nélkül. Az én töltőmön is van.
  • tenkenorman
    Sikerült már valakinek az artivadászatos dolog :D? nekem még nem... eddig max 1-2 arti volt a csatákban pedig 20at már lenyomtam ma... szerintem befostak... ez miatt meg nem fogok S-51 et vagy Hummelt venni! (vagy vegyek???) segítsetek... :D
  • Gozika75
    Hát ezt még tanulnom kell. Köszi!
  • VanDaal
    Semmit nem rontottál el. Az előző tankodon sem látszódhatott csata közben. Ettől még érezteti a hatását.
    Csak a periszkóp távcső és az álcaháló ikonja látszódik csata közben is a felszerelések közül.
  • Gozika75
    Sziasztok!
    Vajon mit rontottam el?
    Leszereltem egy tankomról a "Fokozott szellőzés 2-es szintű". Feltettem JagdPz IV-re. Látszik rajta a garázsban, de a csatában már nem...
  • stoppos
    Meg be lehet vásárolni javítókészletből. :)

I have 2 million aaaaaaand, it's gone...
  • Tessellia
    Na dejó! Végre megint háromszorosan nől a crew skill.
  • UUUU
    Ez a nap is szarul kezdodik.

• lexlutor
    kosz!
  • Eagle16
    Hétvégi bónuszok: link
  • MitsuMishi
    Most azért nem fognak költeni egy modell megvételére hogy Rommel_3321235 jól csicsikáljon :)
  • Orpheuslow
    akkor sem gondolkodnának el rajta 1 röpke másodpercre sem:)
  • nobodyattis
    ha kevesebbet költenének a mi pénzünkből kurvákra vodkára meg anyagra ezek a buzi alkoholista ruszkik akkor lehet jutna ilyenekre is pénz mint licenz megvétel (krokodil,E 79 szb)
  • Forolto
    :D keresem a másik kedvencemet,de ettől függetlenül van poénos is.:)

FALKA

PES

Hejesírás rulez:

HUN

Egyik kedvencem:

NYUGI

• darki81
    Mi az megöl ha szembe jön veled?Hát mi!
  • stoppos
    A legtöbb tudatmódosító szer tiltott Magyarországon, de lépten nyomon belefut az ember a bizonyítékokba, hogy ennek ellenére szedik. :)
  • stoppos
    Gondolom 1-10 alkalommal kell naponta székelni.
  • Forolto
    Várjáááááá van még:

MKZH
  • stoppos

Jelentkezni kéne. Nagyon nagy potenciált látok benne. :)
  • patchaou
    Arra kíváncsi lennék, hogy milyen követelményeknek kell megfelelni ha be akar lépni hozzájuk az ember :)
  • hellokitty92
    Az engine csak papíron tud ennyit, valószínűleg sokkal több is kihozható belőle, de lehet hogy csak 72km/h-ig kezeli megfelelően az objektumokat, vagy addig stabil. Ki tudja, lehet hogy csak bug.

Viszont 1,5x-e a hellcat top speedjének, érdekes....
  • Tono34
    Te honnan találsz ilyeneket :)
  • Gunslinger
    Pont erről beszélek én is, a játék motorja szabja meg a sebességhatárt és a motor változatlan marad 8.0-ban is.
  • Jacktor
    A mostani játékmotor szabja meg jelenleg a 72 km/h határt.
    A Hellcatnek meg nem sebesség kéne, hanem fordulékonyság. Mióta nerfelték e téren 100-as üzemanyaggal futtatom, de még így is botrányosan fordul.
  • Forolto
    Azért ez nem semmi....magyar klán:

Magyar klán
  • Gunslinger
    Jééé, nem mondod. 8.0 előtt is lehet zuhanni?