418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Nem is gondoltam hogy ennyire jó lesz ez a KV3 :D
    Victory!
    Battle: Murovanka 2012. augusztus 25. 11:27:16
    Vehicle: KV-3
    Experience received: 3 416 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 102 800
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
  • Toby0501
    Használj csak XVM-et. Ha problémás a konfig fájl szöveges szerkesztése, itt van hozzá editor.
  • Gozika75
    Sziasztok!
    Egy kérdés:
    Az XVM és OTM kiegészítők nálatok is összeakadnak? Ha mindkettő fenn van, akkor az OTM editorával készített xml file nem érvényesül, csak az XVM alapbeállításai.
    A célpontok felett megjelenő nevekre, jelekre, sávkijelzésre gondolok.
    Az XVM xml file-jában találtam egy ugyanolyan bejegyzésblokkot, mint ami az OTM-hez van. Azt törölve látszólag helyrejön. Az OTM beálításai érvényesülnek így.
    Ez így korrekt? Lehet valami következménye?
    Van korrektebb megoldás?
    Van valami szerkesztő az XVM-hez?
  • Sunsetjoy
    Ezt az xvm modot a dev mennyire veszi rossz néven? Anno mintha lett volna hivatalos fórumtörlés miatta, nem?
  • csoszi87
    Grat az 500 aranyhoz!
  • VanDaal
    Hivatalosan is kiválthatod a "Féregirtó" igazolványt :D
  • stoppos
    Das tegnapi első meccs. Vajon mennyi esélye lehet?

• csoszi87
    Üdv!
    Ez a debug panel mire jó, illetve hogyan kell telepíteni?
  • patchaou
    Azt ne felejtsük el, hogy ez elsősorban a fizika tesztje.
  • Master91
    Ezt sejtettem, mert így szaggat csata közbe az alap zene :D Tegnap végig lövöldöztem, míg fent voltam a 3-5 csatámon, nekem sokkal élvezetesebb volt a lövés :D
  • Hassel74
    Szerintem ezek még nem a végleges hangok.
  • Master91
    Srácok, teszt szerveren a lövés hangok hogy tetszenek? Nekem bejönnek, csak a kérdés az, hogy viszonylag "valósághű" -e?
  • Roy4l
    http://mwreplays.com/replay/B9KABPV9LBOB/ Jól kezdődik a napom :D és prémium nélkül és még mindig lehet szerintem KV-val farmolni
  • Sunsetjoy
    Ezt a telefonost kicsit elnézted:) Amikor csak annyival töltöttem fel egy kártyás telefont, akkor a kumma életbe nem tud többet leszedni róla:D
    Kb. 250 Ft pluszköltség volt talán rajta (ez meg lehet szolgáltatófüggő).

Én azt használtam egy-két tanknál, amit láttam egy videóban (de gondolom mások is használták előtte).
    A legénység már a második képzettséget gyűri (az elsők a szokásosak, de nem 100%-ra való perkek, a másodikak ami úgy jött).

Eldobatom a képességet 90%-os ezüstös megoldással, így lesz az belőle, hogy az első képesség teljesen visszaállítható, a második meg kb. 5-7%-kal kevesebbet kap vissza ilyenkor (arannyal mindet). Az első most egy 100%-os perkest (pl. Brothers in arms) kap, a következő második pedig egy olyat mondjuk, mint ami eddig az elsőn volt (tehát képzettség növekedésével a hatása is nő).
    Így pl. BiA esetén növekszik az főtudásuk, így kompenzálva (illetve túlszárnyalva) van a váltáskor elvesztett tapasztalat.
  • Solten
    Klassz kartonpapir... :)

• ximix #163384
    Ok kösz megnézem, csak paráztam nehogy a harmadik képességét tanuló emberkémet lekukázzam véletlen egy gombnyomással.
  • szabii98
    inkább vetődj oda emberekhez, mert egyedül meghalsz
  • Gunslinger
    Lehet, azzal a gombbal amit írtál is. Ingyen megmarad az xp 80%-a, creditért 90%, aranyért 100%.
  • ximix #163381
    A személyzet képességeit lehet e reset-elni és újakat tanulni helyette ?
    Van az a "Képesség eldobása" gomb, de mit dob el csak a skilt vagy tp-t is tud erről bővebben valaki ?
  • GaBenc
    Hát ez igaz. Rambóban...izé...randomban kicsit más. Én században játszogattam, a TS az sokat segített a játékmenetben. Randomban ha 1 valaki van akivel lehet menni (mert néha van) akkor az már jó. Végül is ez csapat játék lenne vagy mi.
  • Kronos79
    Minden tankkal meg fogod tapasztalni, hogy meddig tudsz eljutni mielőtt az ellenfél leggyorsabb tankjaival találkoznál. Amíg hellyel közzel meg nem ismered ezeket a pontokat, addig óvatosabban haladj! Lehetőleg mindig úgy mozogj, hogy ha az első lövést kapod, a másodiknál már fedezékben legyél!
    A szopóágat pedig lex jól leírta. Az azzal jár, hogy te mindent megtettél a győzelemért, csak a nagy többség "nem tudott élni" a tankjával. Ehhez jön még a randomisten nyújtotta mindenféle segítség.
  • GaBenc
    13 azt csuklóból hozom. Hogy kell nyerni? Na az az izgalmas kérdés. Veszteni már tudok.
  • lexlutor
    ..majd ha 13at vesztesz egy tankkal zsinorban.. nah az a szopoag..
  • GaBenc
    Éreztem, mindig csak velem baszik ki ez a játék.
    Gondolom ezt hívjátok szopóágnak. Na akkor én erre rácuppantam a mai nap.
  • Zheka
    Hello)
    Vmi fizetős vagy ingyenes?
    Illetve ha fizetős vki mennyi előnyt jelent?
  • szabii98
    engine bug.és kurva idegesítő, de ez van...ja és még1, mindig csak veled történik, az ellenféllel sosem
  • GaBenc
    Akkor még egy kérdés. Elég sokszor előfordul, hogy lőnek rám és látom honnan jön de a tank nem jelenik meg. Ez mitől van? Végül is tudom honnan lő de csak nagyjából tudok rálőni mert nem látom.
  • GaBenc
    Na mire begépeltem meg is kaptam a választ. Köszönöm.
  • GaBenc
    Nem a láthatóság. Ugye ha mögöttem van valaki az a "radaron" megjelenik. Pedig nem látom mert mögöttem van. Na most ha azt csinálom hogy az ellent "spotolom", nem lövök csak nézelődöm, akkor neki is megjelenek a "radaron"? Mert akkor hiába bujkálok.
  • szabii98
    azt kifelejtettem, hogy ha bokorban vagy, akkor ha eléggé közel jönnek hozzád(kb 100 méter, lehet több) akkor látni fognak elvileg, ha alap tankkal vagy
  • szabii98
    van egy skill, amivel felvillan egy lámpa ha felderítenek. ha szikla mögött vagy/álcahálód van/bokorban állsz, nem mozogsz akkor nagy valószínűséggel nem látnak. lőni sem szabad, kb ennyi
  • lexlutor
    ..a faq-t olvasd at egyszer. sokmindenre megadja a valaszt. szerintem alathatosagrol biztos van egy fejezet..
  • mijki
    Khaosz5:
    Skin penetration Zones Mod 0.7.5

Link

REF:

Red - vulnerabilities.
    Purple - ammunition.
    Yellow - the crew.
    Green - engine.
    White - a top gun.
    Blue - the fuel tank.

ximix: Én még nem reseteltem skill-t, valószínűleg újra lehet őket taníttatni, de szerintem biztos hogy veszítenek X%-ot. De kérdezz meg mást is aki már csinált ilyet, nem akarok hülyeséget mondani.
  • szabii98
    Gondolkodtam rajta, hogy veszek egy type 59et, de mi van ha annyira szar lesz az új fizika, hogy megunom a játékot?xD
    szóval, mennyire használható, mennyire változik a játékmenet?
  • GaBenc
    Próbálgatom ezt a felderítem kilövik dolgot. Addig már megy, hogy felderít....de ez a kilövés még nem az igazi a random csatákban.
    De egy kérdés. Ha én látom akkor neki is jelzi hogy ott vagyok? Nem a rálátást kérdem, ha nem az ikonok, nála is jeleznek?
    Mondjuk elengedem mellettem a támadókat, mert ugye bujkálok akkor a progi jelzi nekik hogy ott vagyok? Vagy csak ha van rálátása? Illetve ha én látom akkor elvben ő is lát. Ez így igaz?
  • bgabor
    Az jó, mert én is erről beszéltem.
  • ximix #163363
    Ez ugyan az csak angolul

• Khaosz5
    Ilyen kéne ami megfesti az ellenséges tankokat, de hol tudom letölteni ? Nem tudok oroszul sajnos .

Mi az angol neve ?
  • ximix #163361
    A személyzet képességeit lehet e reset-elni és újakat tanulni helyette ?
  • nemethpityu

Fent vagyok:)