418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Az 50b nem is arról szól, hogy akár 1 lövést is pattintson, hanem arról, hogy 1600 sebzést visz magával, amit 7.5 sec alatt kitol és el is tud menni tölteni.
  • Plata
    Én megnéztem mi a statom vele,vagyis megnéztem volna,mert kiderült hogy még sosem mentem vele.
  • diegho™
    Ha nem tudsz sebezni tényleg nem érdemes, ha tudsz, akkor rengeteg jó 10-es tank van, amikkel lehet dominálni a csatákban.
  • asolyom
    Valószínűleg belecsapok a BC12-be. Gyakorlatilag ugyanaz a játék vele, mint a 13 75-tel, azzal meg elég jól megy. Legalább is a HP-ját lesebzem vele átlagban.
  • yossarianHUN
    És annak legalább kemény a tornya. Az 50B számomra abszolút életképtelen konstrukció, mivel a teste kemény, de a tornya vajpuha. Bőven akad olyan szituáció, mikor el tudod rejteni egy tank testét a (lehetőleg erősen páncélozott) tornyát kint hagyva, pont ez a hulldown, és egy csomó tank (pl. amcsi T7-8 heavyk, svéd hightier heavyk) alapja. Ezzel szemben olyan helyzet nincs, hogy a tank tornyát tudod eldugni a testét kint hagyva, és még ha lenne is, akkor se tudnál lőni közben.
  • asolyom
    Na azon az amcsi ágon a T20 van kifejlesztve, de még nem vettem meg.

Ami az AMX-et illeti, nem biztos, hogy nekem nagyon menne vele. Én az Emillel jártam úgy, hogy már harmadjára vettem vissza, de még mindig nem tudok vele játszani.
  • yossarianHUN
    Kinek mi, ezek közül csak a T-62 és az 50B volt meg, de egyiket sem szerettem. Az 50B-t konkrétan gyűlöltem mint a szart, vagy ötször vettem vissza, hátha megtanultam vele játszani azóta, de mindig habzó szájú eladás lett a vége. Évek óta egekbe magasztalják az unikumok, hogy így jó, úgy jó, játék legjobb tankja satöbbi, nekem kb. egy értelmes köröm nem volt vele soha. Ízlések és pofonok, gondolom. A T-62 szintén csalódás volt, az az alfa és a gundep hiánya taccsra tette nálam azt a tankot. Ha T10 med, akkor M48.
  • asolyom
    Azon az ágon a T-43 miatt nem merek s T-34-85-ön tovább lépni.
  • Plata
    T62 már sok sok éve ki van fejlesztve,de még sosem mertem megvenni.
  • asolyom
    Hát azért egy T-62, Obj. 140 vagy AMX 50B nem rossz tankok.
  • asolyom
    Gundep az a 13 75-nek sincs, a BC-nek legalább 9 fok helyett 13 az cső emelkedés.
  • Plata
    Szerintem nem nagyon van olyan T10 tank amit érdemes kihúzni.
    Bár a japán tehén lehet trollkodni jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.11. 14:05:20
  • asolyom
    Én is az AMX30-ra pályázok, csak az tart vissza, hogy ugyanúgy nem érdemes vele kihúzni a T10-es tankot, mint a T-10-el az IS-7-et.
  • yossarianHUN
    A T49 nagyon használható lett most, hogy kapott egy normális ágyút. A BC12-t nagyon szidják, ettől függetlenül nekem tetszett, bár igaz, hogy nem mentem vele sokat, de azért próbálgattam a light rework után, és egész jó kis gépnek tűnt, csak a gundep hiánya volt elég fájdalmas. Ilyen rohangálós/lapulós kis support med/light stílus.
  • diegho™
    A T49 szerintem a legjobb T9 light tank. A kis löveggel elmebeteg dpm-ed van, a naggyal pedig lehet trollkodni. A francia ágon a 13 90 teljesen jó, de a 10-es szerintem semmivel sem jobb, mint a 13 90 és ugye az mindig T10-be kerül.
  • Plata
    Amx 13-90 egész jó.
    Bc 12 is megvan mert ugye a váltáskor Amx 13 90 a garázsban állt,de nem mentem még vele.bár nem adtam el mert talán egyszer kihúzom vele amx 30-at.
    T49 egész jó Tier 9-ben,de a Sheridanről nem tudom ugyanezt elmondani,az egy rohadt pech mágnes.
    Mindig agyfasz kategóriás csapattársakat kap,ugyan úgy mint LTTB.Én azzal csak szívok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.11. 13:42:21
  • asolyom
    Én most nagyon agyalok, hogy a T49-et vegyem vissza, vagy a BC 12-t vegyem meg. Annó a T49 troll ágyúja nem jött be, de most szívesen kipróbálnám. Ugyanakkor a BC-ből meg 3 tankot ki kellene húzni.
  • TiborTamas
    Én nagyrészt Strv-vel, Conqeuror GC-vel és Obj. 140-el megyek. De egyébként ahogy besti is írta, a Type 5 is baromi jó erre a célra, azzal minden körben sikerült sráfot szerezni, csak keveset mentem vele, mert nagyon drága mulatság (full arany robbanóval kell használni).
  • diegho™
    -7 lehajlása van csak, valamint nem preferálom annyira a low-mid tier-t, t8 alatt nem szivesen tolom, bár lehet adok neki egy próbát. Ru-t néztem még, de semmi nincs meg előtte az ágon, tehát az egy teljesen új grind lenne, igaz legénységem lenne bele bőven.
  • Sherman0070
    T71
  • diegho™
    A Bulldog mennyire használható most? Természetesen a nem táras lövegre gondolok. A T49 baromira bejön és kellene valami hasonló stílusban, ha netán beragadok csatába. A lényeg, hogy gyorsan töltsön, 60+ sebesség, -10 csőlehajlás. Egyedül a Bulldog tűnik hasonlóan jónak.
  • Plata
    Su-152 nem jó?
    Azzal a troll ágyúval jól lehet sebezni.
  • Sir Charles
    Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy tier 6-8 TD-kel sebzéstől függően 8-12 találattal simán meglehet ez a küldi, tehát egy jobb, de nem kiemelkedő meccsen megvan ez.
    Nagyobb Td-nek már túl sok a HP-ja, nekem Tortoise-om van tier 9 ből, de hát mikor sebzek vele 8000-et?(még soha nem sikerült)
    Nekem UDES03-al lett meg 4-5 próbálkozásból egy tier 10 meccsen, barom heavyk jöttek sorban az ágyúm elé és megvolt 4500 sebzés.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.06.11. 11:41:45
  • besti
    Nekem "szégyen szemre" Type 5 heavy csinálta meg javarészt. Emellett még obj 263 és Strv 103b ami hozott stabilabban chevront. Meddel/AMX 50B-vel nem tudtam érvényesülni. Pontosan ez a bajom ezzel a játékmóddal, ti. a medek nem játszák azt a szerepkört amit nekik kellene. Többség úgy játszik velük, mintha glass cannon TD lenne, kizárólag a távoli sebzésre megy és kempel a legeldugottabb helyen. Az enemy persze így pillanatok alatt ledarál/körbevesz és nem marad elég idő a végén sebezni. A Type 5 ilyen szituációban is tud még alkotni és bekerülni a top 3-ba (volt olyan csatám, ahol kb. 1000 sebzéssel és 300 spot sebzéssel bekerültem harmadiknak - ez mindent elmond a csaták színvonaláról). Illetve ezek a keményebb TD a csata végén még tudnak sebzést összeszedni. Remélem ez a hozzáállás változik, mert lassú heavy-vel baszott unalmas végigmenetelni, ezt így nem fogom csinálni.

Sherman0070 #393333:
    Nekem is csak Vsync-kel folyamatos a játék, ha kikapcsolom akkor szaggat hiába van bőven 60 fölött az fps.
  • bekescsaba
    Én az FV183-al csináltam jóformán. Jellemzően a vesztes csatákban mindig top sebző top xp-s voltam. Annyira sok a med, hogy csatánként stabilan meg van az egy átütő sebzés HESH-el.

Medekből meg STB1. De ez az én perverzióm. Számomra a leguniverzálisabb med tank.
  • diegho™
    Én 50b és bat. 50b azért, mert full apcr-el lehet menni, nem akad el semmiben, mint a heat, gyorsan száll, távolra is gyorsan lehet tárazni vele és mozgékony, sok pályán már 1 perc után ki lehet tárazni egyszer. Bat meg azért, mert gyors és el lehet vele mozogni, lehet spotolni és sebezni is.
  • SzocsA
    Mivel csináljátok a rangsorolt csatákat? Tegnap kettő stráf kellett volna, hogy meglegyen az utolsó. Egészen addig jól ment, nyertünk folyamatosan. Erre bedobál olyan csatákba ahol ketten vagyunk heavyvel az enemy meg 8 an. Vagy van 6 heavy az enemynél meg csak meedek vannak, 2 td meg arty, nálunk is, de a pálya meg malinovka meg murovanka, ehhez hasonló felállások jöttek egymás után vagy 7 szer, bukó is volt, aztán maradt két stráfom.... Érezhető a törődés...

HTS s3rg1nh00

mennyivel jobb olyan monitorral mint 60 Hz? De ahhoz kellene a fix 144 fps is nem?
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.06.11. 07:36:21
  • HTS s3rg1nh00
    nem,de nekem nem oszt-nem szoroz,mivel fix 127 fps van órák után is (a monitor meg 144)
  • Angelus1991ster
    A T-55A is csak azért kellene mert német és már van hozzá egy pöpec kis legénységem, ha orosz lene úgy letojnám mint a huzat. Csak hát így nem kevés "vonzereje" van a tanknak.
    Azért az első 2 jutalom se ratyi, Stug 4 tierlimites, a T-28 HTC meg elég troll páncélzatos.
  • Sherman0070
    Ti használtok Vsync-et? Pár hónapja játszok így és eléggé érezhető volt, amikor 5 mp-re kinyomtam és "szaggatottan" mozogtam.
  • Plata
    Trolololol,megnéztem a replayt,mert tényleg tigris volt az utolsó csata.
    Kicsit leragadtam WoW-ban eddig.
    Mikor Vk100 meglőtte a láncom a javítás helyett elsőre a He ammót nyomtam be utána a javítást,He ammó 3-as gomb javítás meg 4-es.

Két idióta t110e4 kergette a T54-et ház körül.
  • Kozslazs
    Ja, pedig az első megtartós lenne. stug meg t28htc szinte csata nélkül eladva. Obj260 meg sose lesz meg. :)
  • Angelus1991ster
    Rendesen megszopatják az embert azért a kicseszett T-55A-ért.

Az MT-15-öt nem merem megcsinálni mert félek a stroke-tól.
  • Kozslazs
    ISU-152, havernak 5 csata alatt megoldottam anno, ha szerencséd van 6 lövés. Most én is ott tartok, remélem nekem is hamar meg lesz. Az MT-15 jobban idegesít, alig látok meddel kettő darab +1 tier TD-t...
    Utoljára szerkesztette: Kozslazs, 2017.06.10. 23:39:50
  • HTS s3rg1nh00
    nashorn szvsz sokkal jobb,mint a dmax
  • diegho™
    Én E4el csináltam általában mindet. De 6ossal a legkönnyebb, pl dickermax.
  • Angelus1991ster
    T-55A TD-8: sebezzd le hp-d 4x-esét. Mégis mivel?
  • DarkHorSe
  • Plata
    Én nem értek a photoshophoz.
  • diegho™
    Én is tudok olyan képet ahol loltraktorral rackelem a maust. Replayt tegyél fel.