banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Nekem "szégyen szemre" Type 5 heavy csinálta meg javarészt. Emellett még obj 263 és Strv 103b ami hozott stabilabban chevront. Meddel/AMX 50B-vel nem tudtam érvényesülni. Pontosan ez a bajom ezzel a játékmóddal, ti. a medek nem játszák azt a szerepkört amit nekik kellene. Többség úgy játszik velük, mintha glass cannon TD lenne, kizárólag a távoli sebzésre megy és kempel a legeldugottabb helyen. Az enemy persze így pillanatok alatt ledarál/körbevesz és nem marad elég idő a végén sebezni. A Type 5 ilyen szituációban is tud még alkotni és bekerülni a top 3-ba (volt olyan csatám, ahol kb. 1000 sebzéssel és 300 spot sebzéssel bekerültem harmadiknak - ez mindent elmond a csaták színvonaláról). Illetve ezek a keményebb TD a csata végén még tudnak sebzést összeszedni. Remélem ez a hozzáállás változik, mert lassú heavy-vel baszott unalmas végigmenetelni, ezt így nem fogom csinálni.

Sherman0070 #393333:
    Nekem is csak Vsync-kel folyamatos a játék, ha kikapcsolom akkor szaggat hiába van bőven 60 fölött az fps.