418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nálam így néz ki az IS-7 legénysége. Pillanatkép stabilizátorral nálam nagyon hasznos.
Javítás, hatodik érzék, felderítő
Javítás, fegyverkovács, pillanatkép
Javítás, sima utazás, off-road vezetés
Javítás, biztonságos elhelyezés, adrenalin roham
Helyzetfelismerés, javítás -
Szpecnyaz #163598 Ez a nyomorult vajon mit érzett???
Itt látható mennyi az effje szerencsétlennek. Miután megnéztem rájöttem hogy miért a falhoz fordulva akar lövöldözni.
A össz. statja is nagyon impresszív. Ehhez képes Mátyáshun is egy valóságos Szakesz.
-
Ez már kezd szánalmas lenni, a KV3-om hárombol 1x se sebez de az a kib@szott type 3-bol 3x sebez. -
Azért ezeknél az értékeknél egy kicsit többet jelentenek szerintem, bár nézni még sosem néztem, h pl a töltési idő mennyivel lett kevesebb. A hatodik érzék az egyik legjobb skill, legalábbis az én játékstílusomnak. Nem hülyeség, mert többször mentette meg már az életemet a gyökér artiktól:D -
killbull #163595 Keresd ki a problémás tankot és rengeteg segítséget kapsz mindenhez. Ezekhez is amiket te keresel.
Link!!!!!44!!!!4!!4 -
Mocsok ez a T95, mikor elhatározom hogy még a 155-ös ágyú és eladom, elkezdek vele egész jó köröket menni...na most mi legyen :D -
killbull #163593 Mit kezdesz azzal hogy csomó ember kifejleszti a nagy tankokat de nincs rá kredite hogy fent tartsa? (nem támad, campel, direkt távol megy mindentől hátha túléli a csatát, csak HE t rak a tankba mert az olcsó)
Mit kezdesz azzal aki csak azért játszik mert unatkozik és a motivációja egyenlő a nullával? (nem érdekli a kredit se az xp, majd ha mínuszos megy egyet prémiummal vagy befizet prémium fiókra)
Ezek azok amik miatt korcsul a játék. -
foxbat88fx #163592 sztem tök hülyeségek ezek a skill-ek... főleg az a bia vagy mi....
gyorsabban lősz 0.05sec-el ha felteszed.... meg venti.... megint gyorsabban lősz 0.05sec-el... meg gyorsabban szűkül a célkereszt 0.01sec-el... :D nem ezen múlik hogy valaki jó gamer-e vagy sem.... szerintem Szakesz is ugyanúgy pro lenne minden cucc nélkül is :) akárcsak én XD -
Ry0K3N #163591 Abban a játékmódban azon a pályán az a bevett taktika hogy lerohanod az ellenfél bázisát és onnan visszaérnek a tankok resetelni a cappelőket. Csak 1-2 olyan eset hogy be tudták cappelni a 30 ból. Amelyik csapat a capre megy megosztva az erejét az veszít mert fent az ellen lerohanja a túlerő miatt cappelni meg nem fogja tudni mert soká tart és visszaér az ellen. Ott lent abban a pozícióban mindenki egy ülő galamb csak még nem tudja hogy halott. -
Még nem értem el a 4. skillt, csak a 2. végénél járok. Azért kérdeztem, h ti mit raktatok rá, mert tegnap este végig azon kattogott az agyam, h mi lenne a legjobb sorrend és melyik lenne a leghasznosabb. A repair és a Bia mindenképpen rá fog kerülni. Csak ugye a bia 100%-on működik és 4.-re elég nehéz lenne aktiválni.
Jelenleg ez az összeállítás:
IS-4:
parancsnok: hatodik érzék, felderítő
lövész: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
töltő: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
vezető: kuplung égető, javítás
IS-7:
parancsnok: hatodik érzék, felderítő
lövész: pillanatkép, javítás
töltő: javítás
töltő: biztonságos elhelyezés, javítás
vezető: kuplung égető, javítás
A pillanatkép, kuplung égető, hatodik érzék, felderítő skillek szerintetek feleslegesek? Mondjuk ezek mehetnének negyedikre pl, kivéve talán a hatodik érzék?
Ezt az összeállítást részben egyébként a ror.hu oldalon lévő cikk szerint lőttem be magamnak. Viszont a bia teljesen felborítaná ezt és a cikk a javítással nem is számol, pedig tapasztalatom szerint még mindig ez az egyik legfontosabb skill heavyre is. A bia pedig végül is egy második venti, szal ez megint csak nagyobb hasznot hozhat, mint egy kuplung égető vagy pillanatkép. Vélemények? -
ericardo #163589 Köszi, akkor az lesz az első. De szerintem amíg nem éri el a 100%-ot, addig valami mást használok. -
Bizony, kuplung égetővel egyetemben, működő skill! De a többi a javítósokon kívül nálam nem mutatta meg magát, eddig! -
stoppos #163587 A hatodik érzék olyan, mint a reggeli kávé. Elindulhatsz nélküle, de pocsék napod lesz. :) -
Ry0K3N #163586 Én örülök ha egy tankon megvan 2 skill fullosan nemhogy 4 :D -
foxbat88fx #163585 jaja, és full felesleges skill e8-ra -
"Tenni ellene senki és semmi nem tud."
Dehogynem többségben lehetne mert van választék ott van a gyakorló csata ha a funolás miatt akarna az ember játszani de tudom sokan csak a pénzre vagy dicsőségre/bolter/topgun hajtanak akkor meg TC csak ezekhez összefogásra lenne szükség. -
yep, de az egyik leghasznosabb skill, és működik is legalább -
ericardo #163582 De az csak akkor működik, ha 100%-os nem? -
inkább hatodik érzék, sztem -
killbull #163580 Azért mert a játékosok jelentős része 12 év körüli. Tőlük soha ne várj olyat hogy gondolkozzanak. Sajnos hétvégén és hétköznap délután ezek miatt jelentősen romlik a játékélmény. Ilyenkor vagy tűröd a helyzetet vagy kilépsz. A döntés az ön kezében van!
Tenni ellene senki és semmi nem tud.
-
ericardo #163579 Az easy8-asomon mindjárt 100%-os a legénység, kérdésem az lenne: megéri a parancsnoknak a mentort adni 1. képességnek? -
Szakesz #163578 Sok oka van, de például azért, mert az artyk is a kezdőpontnál spawnolnak, tehát ha a felderítők spot alatt tartják a középső pályarészt, akkor az artyk nemigazán tudnak érvényesülni. -
killbull #163577 RUSSIAN MILITARY POWER!
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 26. 12:52:14
Jármű: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 305
Szerzett kredit: 52 585
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

-
A 10-es tankok nem valami gyorsak ezért a sziklák között keresnek arty ellen fedezéket, ha elindulnának a zászló felé egyből és közben felderítenék őket az arty menet közben könnyedén leszedné az egész brancsot. -
Valaki legyen olyan bátyám és magyarázza már el nekem, hogy Steppes-en amikor a 9-esen van egy neutral bázis, akkor mi a bánatért indulnak el 7-8-an top heavykkel egyesen a piros start helyre, majd döglenek ott meg rendre - illetve ha esetleg 1-2 túléli, na, az nem ér át a másik oldalra soha foglalni vagy resetelni és utána foglalni. És minden alkalommal ezen a mapon, ez az idióta játék megy. Rohadjak meg ha értem benne a stratégiát. Most is t9-10-es tank-ból 6 ott döglött meg és zöldek, meg 10-20k csatások is mennek a vágóhídra. "95%-os" meccset buktunk el. -
foxbat88fx #163574 commander: repair, sas szem
gúnár: repair, fegyverkovács
loader: repair, biztonságos elhelyezés
driver: repair, off road vezetés
rádiósmanus: repair, tökmind1
én így csinálnám :D -
A 4. skill elérni két tankon is bizony nem kevés csatába kerül, ezalatt nem éreztél rá, hogy mire is van szükséged? -
Mármint úgy értem, h külön minden embernél az 1., a 2., a 3. és a 4. helyre:) -
Ry0K3N #163571 repair-repair-repair-repair -
Ry0K3N #163570 Nekem is mondták már 100x hogy feljelentenek de eddig nem kaptam érte semmit 
Ilyen feljelentelek mert nem csináltál semmit meg noob vagy meg hasonló sztem nem is foglalkoznak a WG-nél. -
IS-4/IS-7 duóra ti milyen legénységi skilleket raktatok/ajánlotok az első négy helyre? -
Ry0K3N #163568 Az nem a KV5 hibája hanem a csodálatos random rendszeré. Tier 7 felett nem okozhat problémát egy KV5-öt megizzasztani. -
Ry0K3N #163567 Arra bizony nagyon jó de pont akkor nem azzal indítom el a játékot amikor egy ilyen saláta elkezd pattogni és nem tudom elkussoltatni a nagyszerű statjaival. -.- -
Ja, és ha egy ilyen balfaszkodik előttünk, akkor megéri megvárni kicsit hátrébb míg kilövik, ezzel nyerhetünk magunknak fedezéket is :D -
Lehet, hogy így volt. Mindenesetre nem árt figyelni a másikra, akár előttünk, akár mögöttünk van :) -
Azt írta, hogy összeakadtak. Úgy értelmeztem, hogy szorosan egymás mellett voltak. Kiment a Type és kicsit befordult, ami miatt már 3636 oldalát karistolva próbált visszabújni.
Velem is párszor megesik. 2-5 foknyit fordulnak, ami védelem szempontjából szart se ér, de legalább nem tud visszamenni. Annyi esze meg nincsen, hogy irányt váltson, inkább szép lassan dörgölődzik. -
Ha valakinek nekitolatok, mert mögöttem áll, azt nem jelentem hanem vagy kilövöm, vagy szépen mögé megyek és rátartok amíg az ellen szét nem lövi. Nem kell a baráti tank mögött megállni, mert akkor nem tud visszahúzódni fedezékbe, ennyi. -
mordawn #163562 Igen, mindkét csapatban 4-nek kell lenni. -
Erre használom az xvm módot. Ha felhozod a szar effjüket, akkor általában befogják. Néha van egy két partizán, aki szerint szart sem ér, de ilyennel ritkán találkozol. -
Csumpa! Vajon akkor is 4 arti kell mindkét csapatban ha artiként indulok a Behind the Lines eventen? az elég gáz lenne...