World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Melyik az a tank, amit ti puffancsnak hívtok?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Melyik az a puffancs?
Prém tankokat nem ismerem. Ellenben kevés már a lóvé és nem ártana farmolni, mivel t8-t10 jármûveket kellene vennem artytól-td-ig bezárólag majd minden ágon.

Köszi!
Tono34
Jómunkásember ... <#nevetes1><#vigyor2>

Nincs felvétel? :D

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

pointer4
Munkahelyen tankozás :D

http://www.youtube.com/v/SWu4SRw5-Cs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
valamikor dec végén néztem utoljára, asszem 20k cr/kör az átlag teljesítménye std accal és mivel a játék abszolút OP tankja ezért már-már bûnösen élvezetes vele a játék.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tono34
Mennyire hozza a pénzt?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

..ena helyedbe a keves aranybol, garazshelyet vennek. nem csak kv-vel lehet farmolni, kb bmelyik tier5, tier6 jo ra. vagy egy premium tier4is hoz szepen egy nyertes meccsnel 20-30ezeret. egy tankkal el is hiszem h baromi unalmas..
vegyél puffancsot, a legközelebbi akciónál (650gold). Borzasztóan fossa a pénzt, én már jó ideje std accal játszom, veszem az új tankokat (meg régieket vissza) aztán még mindig van 5 millám, utoljára pénzhiányban a játék legelsõ csatája elõtt voltam :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Lemaradt a kép

Üdv

Mai elsõ játékom,sajnos kikaptunk de szerintem nem miattam. Egyedül támadtam a sok kempelõ geci meg ugatott hogy menjek már.(Persze nekik scoutolni egy IS-sel.) Mikor visszaírtam hogy õk is mozduljanak akkor meg felháborodtak és noob-oztak.Sajnos jellemzõ ez a fajta magatártás a csatatéren.

7 ellenséges tankot vadásztam le és nem én voltam a top tank.Voltak tier8-asok is.

darki81
engem végül is már nem igazán izgat ez az egész!
ha elfogy a creditem valószínûleg letörlöm ezt a ... .......
jó játék lenne, csak ott van elbaszva hogy javítás 18ezer lõszer 1030/darab kapott összek 19000!
ha nincs credit, akkor meg nem tudok játszani a jól megérdemelt nagy tankkal!
a KV farmolást meg már rohadtul unom..

menjek 1-2 kört a kv-val utána 1-et a 9-es tankkal utána megint kv ami már 100 éve elit? Ha meg kiunlockolom a maus-t akkor meg 1 hónapon keresztül farmoljak a kv-val? faszt!

vettem már párszor egy kevéske aranyat, de szerintem azt vegyék a gazdagok, azoknak van ez a játék kitalálva.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

..nem vagyok egy nagy jatek-bubus, de en meg se hiret,s e hamvat nem lattam meg a konkurencianak.. :(
igazán jöhetne már pár hasonló játék, hogy legyen konkurencia mert ha összeáll a triumvirátus (tankok,hajók,repülõk) akkor kb kimozdíthatatlan lesz a piacról és a kiskirály hozzáálásuk még betegebb irányba fog elmenni amit persze mi birka, függõ (birkafüggõ?) játékosok fogunk még jobban megszívni. :-)

..micsoda bolsi propaganda fogasok! az neked semmi h dragabb lett a loszer az artykba? :D
ennek is története/történelme van

a wg végig azt hangoztatta, hogy egyáltalán nincsen sok arty, aztán véletlen az egyik admin elbambult (valószínüleg ki is rugták ezért) és feltett egy szavazást az arty kérdésrõl. mondani sem kell, toronymagasan nyert a "legyen limitálva a számuk" választás. rögtön utána Overlord közölte, hogy természetesen meghajolnak a többség óhaja elõtt, intézkednek. Asszem ez kb fél éve volt, annyira tartják be, mint a legtöbb hasznosnak és érdekesnek tartott (pl 2. löveg aktiválása, stb) ígéretüket. Egyébként tök igazuk van, minek törjék magukat, hiszen többen jönnek, mint mennek.

bardocz
M enni kell a hazak koze, vagy folyamatosan mozogni, es akkor kisebb esellyel szednek ki. Meg prokhorovkan is. Varosi palyan 6 arty oldalankent kifejezetten mokas tud lenni.
darki81
persze.. 1v1ben 100-ról leszedem 20%-ra 4 lövéssel full hp-val, erre belopja az arty a pálya végérõl :)
dejó :D

az az igazi mikor oldalanként van kb 4 arty, és az egész kör abból áll, hogy mindenki kempel valami mögött és letelik az idõ :)
húdejó :D

(nem tudom miért nem lehet azt megcsinálni hogy oldalanként csak 1 legyen, akkor még lenne esély hogy nem én lennék a kiválasztott)

..a harom az mar soknak szamit?? de gyorsan felejtenek az emberek...

ez az achivement sem szuletett anno veletlenul:

Burda's Medal

Awarded for the destruction of five or more enemy self-propelled guns
Random work
Egyik játékban panaszkodott az egyik Heawy, hogy túl sok az arty. Csapatonként 3-3 volt. Olyan kellemetlenül éreztem magam, hogy elnézést kértem. Erre mondta, hogy csak akkor gáz ha ellenfél oldalán van.

Szedtem is ki SU-85 -öt ami akadályozta a támadást és megköszönték.

Sokan szidják az arty-kat de én is olykor remélem, hogy amit spotolok azt kiszedik és nem nekem kell felszívnom magam és berohanni, kockáztatva a testi épségem.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ejj, te vagy a legnagyobb mázlista vagy született virtuális szónok :-)

Nálam az a jellemzõ ami legutzóbb volt:

Béla ül dagiba, ellen t50-ese foglalja a bázist

szólunk neki nevesítve, elmondjuk, hogy csak egy t-50, nem mozdul

jó noob szokás szerint mikor mozdul: amikor beírom, hogy a scoutonk afk, sajna veszítünk, az afk-t megértette, mert elindult, persze nem a bázisunkat felmenteni, így szép kényelmesen 100 mp alatt egy szem t-50 befoglalta a bázist.

darki81
tegnap csináltam egy videót , egész jól ment minden, amíg el nem rontotta a játékomat a szokásos dolog, mondjuk most td módra és nem az ûrbõl :D
(ez tetszett a chatben: T34: no damage vk? ... sorry) XD

Hát igen az MM sok tanknak nem engedi, hogy megmutassa mire is képes. Azért megpróbálom, hátha bejön.
Fullosan nagyon jó gépnek tartom. Viszont a jelenlegi MM-nél csak szopni lehet vele. Nagyon alul leszel vele mindig.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Fec papa
Életkép a sivatagból. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Oké, köszi!
Nekem még nincs, de szerintem vedd meg. Most féláron van, legrosszabb esetben eladod, ha nem jön be, és nem is buksz így rajta kreditet. Én is tervezem a megvásárlását, csak valamelyik tankot még ki kell gyorsan fulloznom, hogy legyen hely a garázsomban. Pénzt meg elvileg minden tier6-nak hoznia kell.

KV-3 6 lövésbõl kiszedve... S-70-nel <#falbav> 6 lövésbõl 4 critical az oldalába. Már elõre félek ettõl a naptól.

Sziasztok!
Tudnátok véleményt mondani nekem a t-34-85-rõl? Kacsintgatok felé, de nem tudom, hogy belemerjek-e vágni. Kéne valami jó tank amivel élvezetes a játék és még a pénzt is hozza néha napján.
A listámon vagy.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egyébbként tegnap Panther-el mentem és egy Grille és egy SU-26 szedett ki hát anyáztam egy sort magamba a végén:-((
De mikor fordítva ugyanezt csinálom én artyizok, olyan jókat tudok röhögni rajtuk. Farmolni nem jók ezek de poénkodni-kikapcsolni remek szórakozás.

Kérdés. Mi a facnak voltak ott a többiek?

Az M7 Priest átlövi teljesen a pályát, csak a jobb csõ kell rá. A rádió meg azért kell, hogy lássad is akit lõni akarsz.

Az M41 alap csöve már átlövi alapból a pályát.

Az M7 sem egy jó arty, de a jobb, mint az M37. Ez utóbbi leglább már néha belesebez a tier öt felettiekbe.

Az M41 meg már nagyon jó arty, viszont elég kevés bele a lõszer.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

M7 Priest még megvan bent a garázsomban. Két löveg van hozzá, az alappal használtam. A másik ahogy én néztem csak annyival jobb hogy a töltési ideje rövidebb. Szerinted messzebbre lõ? Vannak kétségeim de szeretném ha igazad lenne. Rádiómra most nem emlékszem melyik van meg.
Kezde azt hinni igazad van! Hazaérek az lesz az elsõ dolgom megnézem hányas rádióm van benne. Érdekes a rádiót sokat elfelejtik fejlesztgetni pedig fontos lenne. Valószínûleg a 700 méter hatótávú rádiót hoztam a kisebb tierbõl az m37-bõl mert ott nem volt gondom a látótávval.. A priesthez látom a 800 m-es rádió a fullos.

Nem. Nem artizunk. Rossz Random, rossz. <#eplus2>

Random work
Én most vettem meg a Hummel-t, de még nem tökéletes. Gondolom kell rá jobb csõ, mert alapesetben visszaesés a Wespéhez.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Azt gondolom nem vetted észre, hogy jobb csõvel és jobb rádióval átlövi az egész pályát a Priest?

Hát igen, vannak furcsaságok a chaten. Ez volt a kedvencem, még ki is másoltam, hátha jó lesz valamire:

Dear Retards. Please work together and dont die in facking first minute. Shotem facking all, but give me the kill, cos I'm a facking kill stealer and stat lifter. Fack you all and good luck.

Most olvastam egy jópofa artyzásos történetrõl (Hummel)pár sorral lejjebbrõl és kedvet kaptam elindulni újra arty vonalon, a tankkal mászkálást kezdem unni kicsit kell a változatosság.
Visszaveszem a Wespét. Már volt nálam a kezdetek kezdetén de megváltam tõle. Aztán próbálkoztam amcsi SPG-vel is T57 remek járgány de visszavették a sebzését nagyon pedig a garázsomba megvan. Aztán jó volt az M37 szintén sokat mentem vele. Utánna jött a tier4 M7 Priest a nagy csalódás. Szinte ugyanazt tudja mint az tie3 M37 de a látótáv amit belát szörnyû kevés. Alig lövi be a fél pályát és folyton mászkáltam a csapataim után. Oroszokat próbáltam SU-26 egész jó volt majd SU-5 megint nem jött be mert pontatlan volt sokkal többet vártam tõle. A Wespe-be megveszem ma 75%-os legénységet és a töltésgyorsítót és a célzásseb.növelõt és próbálok ezen a vonalon nyomulni. Azt látom hogy nagyobbakat sebeznek a német SPG-k mint a más nemzetekbeliek.

A Ferrari festés nagyon bejön,biztos jól el lehet vele rejtõzni. :D
Kösz,hogy kitüntettél egy csillaggal. XD
De lesznek olyan tankok. :)
Amúgy milyen tankra gondoltál kicsicsillag?

A játékba nem lesznek ilyen tankok? :)
Tegnap nem voltam szexhiányos! Bár az asszony hamar elaludt, de a WOT felbaszta az agyam még a délután. <#vigyor0>
Ha csak álmodtam, akkor is szép álom volt :)

Sajnos a WOTban sok a szexhiányos idegbeteg, mert a legtöbb csak arra képes hogy "noob" vagy ha már kicsit jobban megy az angol akkor "noob team". Aki már nagyon jó szókinccsel rendelkezik, az a "retard"-ig is eljut...

De tetszik a nyelvész zseni is, aki egy chatelés közben elütött betû után nyelvórát tart meg írja hogy learn english.
Majd csata közben pont azon fogok rúgózni hogy hexameterekben beírjam a mondanivalómat esetleg shakespeare-i angolban esszét írjak neki.

Szia.
Általában a normális hangnem az élet minden területén bejön.
U.I.:Vártam,h vki megszól:VK=DB,de már este volt és nem akartam írkálni,h utolsó hsz cancel stb.:)

Replay-t vagy nem történt meg! <#nezze><#vigyor>

[HUN]Kami*, kiskami*

DonZorro
http://www.youtube.com/v/DR5C00mFDN4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nekem meggyõzõdésem, hogy minden tank a feladatát hajtsa végre elsõ körben, ha az MM úgy dönt, hogy mindenfajta tankot rakott a csapatba. Tehát med, light ezen a pályán megy a füvön és öli az artyt ha volt olyan okos és odaállt vagy foglal. A heavy-k mennek a városba, a TD-k védenek középütt, ha kell. Itt egyet értek vikirrel, hogy ha a 4 light elment volna jobbra, ha nem is gyõznek a gyõzelemig tuti feltartják az ellent. De teljesen megértem az egyedül menés megunását. Nagyon így vagyok vele én is, de mostanában akkor inkább nem megyek a birkákkal, hanem maradok védeni, a semminél jobb.
Tegnap a Fishermans Bay-en 2db 13 90 és egy Type szétszedte a védekezõ TD-nket és két heavy-t a templomnál simán. Be is foglaltak nyertek is, a heavy-k nem értek vissza a városból.

Steppes volt olyan csatám szintén tegnap, amilyet még sosem láttam. harmad társaság elindul balra, harmad jobbra. A maradék harmad marad kempelni a bázison. Jönnek a spotok, látszik, hogy a völgyben jön az ellen fõ ereje és szó nélkül a bázison levõk, mindannyian, egytõl egyig elindulnak arra és segítenek az ottaniaknak. Gyönyörûen nyertünk. A csoda, hogy tier6-os csatában történt mindez. Nagy kár, hogy a csaták többsége nem ilyen.

Yan
legó tank :/
miért játszol csalással? túl nehéznek találod a játékot?

&#165; xfire: kistekila

Összességében az a tapasztalatom, hogyha az ember elõször megpróbálja névre szólóan a please szó használatával megkérni a többieket hogy itt vagy ott segítsenek, esetleg jöjjenek velünk ide v oda, az mûködik.

Az viszont sose mûködik (vagy csak nagyon ritkán) ha vki beírja hogy "gyökerek, gyertek a bal oldalra mert nincs senki"....

Sokszor hülyézzük meg noobozzuk a csapatot, de mivel a legtöbb játékosnak is tele van a töke hülyékkel, szívesen reagálnak egy rendes kérésre, fõleg ha látnak rációt benne.
Fontos, hogy az elején tegyük a meccsnek, mert a térkép másik oldaláról ugye már nem lehet áthozni egy szempillantás alatt vkit.

Kedvencem az 500 méterre Help HElp Help-et nyomogató ember, aki miután rá 10 másodpercre meghal, számonkér hogy miért nem segítettünk...