World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Prém tankokat nem ismerem. Ellenben kevés már a lóvé és nem ártana farmolni, mivel t8-t10 jármûveket kellene vennem artytól-td-ig bezárólag majd minden ágon.
Köszi!
Nincs felvétel? :D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mai elsõ játékom,sajnos kikaptunk de szerintem nem miattam. Egyedül támadtam a sok kempelõ geci meg ugatott hogy menjek már.(Persze nekik scoutolni egy IS-sel.) Mikor visszaírtam hogy õk is mozduljanak akkor meg felháborodtak és noob-oztak.Sajnos jellemzõ ez a fajta magatártás a csatatéren.
7 ellenséges tankot vadásztam le és nem én voltam a top tank.Voltak tier8-asok is.
ha elfogy a creditem valószínûleg letörlöm ezt a ... .......
jó játék lenne, csak ott van elbaszva hogy javítás 18ezer lõszer 1030/darab kapott összek 19000!
ha nincs credit, akkor meg nem tudok játszani a jól megérdemelt nagy tankkal!
a KV farmolást meg már rohadtul unom..
menjek 1-2 kört a kv-val utána 1-et a 9-es tankkal utána megint kv ami már 100 éve elit? Ha meg kiunlockolom a maus-t akkor meg 1 hónapon keresztül farmoljak a kv-val? faszt!
vettem már párszor egy kevéske aranyat, de szerintem azt vegyék a gazdagok, azoknak van ez a játék kitalálva.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
a wg végig azt hangoztatta, hogy egyáltalán nincsen sok arty, aztán véletlen az egyik admin elbambult (valószínüleg ki is rugták ezért) és feltett egy szavazást az arty kérdésrõl. mondani sem kell, toronymagasan nyert a "legyen limitálva a számuk" választás. rögtön utána Overlord közölte, hogy természetesen meghajolnak a többség óhaja elõtt, intézkednek. Asszem ez kb fél éve volt, annyira tartják be, mint a legtöbb hasznosnak és érdekesnek tartott (pl 2. löveg aktiválása, stb) ígéretüket. Egyébként tök igazuk van, minek törjék magukat, hiszen többen jönnek, mint mennek.
dejó :D
az az igazi mikor oldalanként van kb 4 arty, és az egész kör abból áll, hogy mindenki kempel valami mögött és letelik az idõ :)
húdejó :D
(nem tudom miért nem lehet azt megcsinálni hogy oldalanként csak 1 legyen, akkor még lenne esély hogy nem én lennék a kiválasztott)
ez az achivement sem szuletett anno veletlenul:
Burda's Medal
Awarded for the destruction of five or more enemy self-propelled guns
Szedtem is ki SU-85 -öt ami akadályozta a támadást és megköszönték.
Sokan szidják az arty-kat de én is olykor remélem, hogy amit spotolok azt kiszedik és nem nekem kell felszívnom magam és berohanni, kockáztatva a testi épségem.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nálam az a jellemzõ ami legutzóbb volt:
Béla ül dagiba, ellen t50-ese foglalja a bázist
szólunk neki nevesítve, elmondjuk, hogy csak egy t-50, nem mozdul
jó noob szokás szerint mikor mozdul: amikor beírom, hogy a scoutonk afk, sajna veszítünk, az afk-t megértette, mert elindult, persze nem a bázisunkat felmenteni, így szép kényelmesen 100 mp alatt egy szem t-50 befoglalta a bázist.
(ez tetszett a chatben: T34: no damage vk? ... sorry) XD
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Tudnátok véleményt mondani nekem a t-34-85-rõl? Kacsintgatok felé, de nem tudom, hogy belemerjek-e vágni. Kéne valami jó tank amivel élvezetes a játék és még a pénzt is hozza néha napján.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De mikor fordítva ugyanezt csinálom én artyizok, olyan jókat tudok röhögni rajtuk. Farmolni nem jók ezek de poénkodni-kikapcsolni remek szórakozás.
Az M41 alap csöve már átlövi alapból a pályát.
Az M7 sem egy jó arty, de a jobb, mint az M37. Ez utóbbi leglább már néha belesebez a tier öt felettiekbe.
Az M41 meg már nagyon jó arty, viszont elég kevés bele a lõszer.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Kezde azt hinni igazad van! Hazaérek az lesz az elsõ dolgom megnézem hányas rádióm van benne. Érdekes a rádiót sokat elfelejtik fejlesztgetni pedig fontos lenne. Valószínûleg a 700 méter hatótávú rádiót hoztam a kisebb tierbõl az m37-bõl mert ott nem volt gondom a látótávval.. A priesthez látom a 800 m-es rádió a fullos.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Dear Retards. Please work together and dont die in facking first minute. Shotem facking all, but give me the kill, cos I'm a facking kill stealer and stat lifter. Fack you all and good luck.
Visszaveszem a Wespét. Már volt nálam a kezdetek kezdetén de megváltam tõle. Aztán próbálkoztam amcsi SPG-vel is T57 remek járgány de visszavették a sebzését nagyon pedig a garázsomba megvan. Aztán jó volt az M37 szintén sokat mentem vele. Utánna jött a tier4 M7 Priest a nagy csalódás. Szinte ugyanazt tudja mint az tie3 M37 de a látótáv amit belát szörnyû kevés. Alig lövi be a fél pályát és folyton mászkáltam a csapataim után. Oroszokat próbáltam SU-26 egész jó volt majd SU-5 megint nem jött be mert pontatlan volt sokkal többet vártam tõle. A Wespe-be megveszem ma 75%-os legénységet és a töltésgyorsítót és a célzásseb.növelõt és próbálok ezen a vonalon nyomulni. Azt látom hogy nagyobbakat sebeznek a német SPG-k mint a más nemzetekbeliek.
Kösz,hogy kitüntettél egy csillaggal. XD
Amúgy milyen tankra gondoltál kicsicsillag?

De tetszik a nyelvész zseni is, aki egy chatelés közben elütött betû után nyelvórát tart meg írja hogy learn english.
Majd csata közben pont azon fogok rúgózni hogy hexameterekben beírjam a mondanivalómat esetleg shakespeare-i angolban esszét írjak neki.
Általában a normális hangnem az élet minden területén bejön.
U.I.:Vártam,h vki megszól:VK=DB,de már este volt és nem akartam írkálni,h utolsó hsz cancel stb.:)
[HUN]Kami*, kiskami*
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Tegnap a Fishermans Bay-en 2db 13 90 és egy Type szétszedte a védekezõ TD-nket és két heavy-t a templomnál simán. Be is foglaltak nyertek is, a heavy-k nem értek vissza a városból.
Steppes volt olyan csatám szintén tegnap, amilyet még sosem láttam. harmad társaság elindul balra, harmad jobbra. A maradék harmad marad kempelni a bázison. Jönnek a spotok, látszik, hogy a völgyben jön az ellen fõ ereje és szó nélkül a bázison levõk, mindannyian, egytõl egyig elindulnak arra és segítenek az ottaniaknak. Gyönyörûen nyertünk. A csoda, hogy tier6-os csatában történt mindez. Nagy kár, hogy a csaták többsége nem ilyen.
miért játszol csalással? túl nehéznek találod a játékot?
¥ xfire: kistekila
Az viszont sose mûködik (vagy csak nagyon ritkán) ha vki beírja hogy "gyökerek, gyertek a bal oldalra mert nincs senki"....
Sokszor hülyézzük meg noobozzuk a csapatot, de mivel a legtöbb játékosnak is tele van a töke hülyékkel, szívesen reagálnak egy rendes kérésre, fõleg ha látnak rációt benne.
Fontos, hogy az elején tegyük a meccsnek, mert a térkép másik oldaláról ugye már nem lehet áthozni egy szempillantás alatt vkit.
Kedvencem az 500 méterre Help HElp Help-et nyomogató ember, aki miután rá 10 másodpercre meghal, számonkér hogy miért nem segítettünk...