418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #163758 Az fps nekem is több egy lehelletnyivel, de csak régi renderelés bekapcsolásával. -
killbull #163757 10 fok különbség he bevan kapcsolva. -
Melegedés nálam nem vészesen, viszont több az fps-em mint a normál játékkal. -
Tessellia #163755 Nekem még full lowon is jobban melegszik a kártya 8.0 teszten xD.. Oszt lehet csak a kánikula miatt, majd meglesem később is. -
Jacktor #163754 Tegnap megvettem a T32-t, egyből fullra húzta freeből, majd mentem vele 4 bukta kört, aztán úgy gondoltam hogy inkább pihenjen máig, talán alábbhagy kicsit a Type őrület.
Emellett volt egy winchance=27%-os csatám is AMX-szel amit 15:0-ra hoztunk. A tegnapi nap ilyen 'bohókás volt... -
stoppos #163753 Így dobált be a pályákra engemet az utóbbi időben.
-
killbull #163752 -
killbull #163751 Szar DX9 es és DX10 es kártyák haldokolnak alatta. Vicc! Látszik hogy kispicsák erre képesek. Még mutatták is videóba ilyen pösze emos rinngyók tervezik a mapokat! :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szóról szóra egyetértek -
Pont most próbáltam ki automata beállításokkal, /füst meg minden anyám kínja bekapcsolva/ úgy nem bírta és kilépett a játékból. Nekem egyébként a procim nem bírja a játékot. -
killbull #163748 NEked nem forrósodik nagyon a videó kártyád ebbe a módba? Nekem bírná a gép de 10 fopkkal nagyobb a hőmérséklete és inkább kímélem. -
killbull #163747 Nekem is ilyen. Hiányzik a lánctalp textúrája a kliensből vagy rosszul van beconfigolva hogy mit töltsön be rá textúrának. -
Az előzőn be voltam akadva, ott szenvedtem 3-4 percig, aztán ahelyett hogy segítettek volna, valami nyomorék kilőtt. -
Ez bug. Az előző képeden meg azért lebeg a tank mert a terep felbontása alacsony. Magas felbontáson máshogy néz ki. -
Valakinek van ötlet, hogy miért ilyen ez a lánctalp? Nekem az a tippem hogy nem töltötte be a textúrát. Teszt kép:
-
hjt #163743 Igyekszem ;) -
killbull #163742 Tanulmányozd a tankok gyenge pontjait és azt lődd, tier 7 be már illik tudni. -
hjt #163741 Sima Tigris-ről de az is lehet, hogy én vagyok a noob :)
De pattogott másról is, és olyan érzésem volt, hogy a másik nem pattog annyira. -
Bmsrt #163740 Oké pattant,de miről is?:)
Amúgy ugyan az a két ágyú penje(175mm Avg),azzal nem oldasz meg SEMMIT,hogy csereberéled... -
-
én szeretek, majdnem mindig nyertünk ha t20szal játszottam. le a templomhoz ,mellém még pár tank és az az oldal durván bevédve van. :D -
Ry0K3N #163737 malinovkán én a védő oldalon szopom be mindíg, 1-2 alkalommal tudtam csak nyerni védőként. tàmadni jobban szeretek ott -
hjt #163736 Sziasztok.
KV-3-on a D-25T cső másnak is pattog mint az vesztés, vagy csak engem szopat ? Tegnap egymás után 6 vagy 7 lövésem pattant :(
Ezért visszaraktam a D2-5T az jobbnak tünt. -
Az orosz és az amerikai oldalon ki van írva, csak itt az EU-n tűnnek el ilyen információk... -
killbull #163734 Köszi a választ! :) Idióta WG nem írta ki. -
Elvileg ma kéne hogy vége legyen. -
killbull #163732 Van orvosság, nem kell a szélére állni. Az a fő célpont ha valaki a szélére áll a szakadéknak. Tapasztaltam eleget trollkodás közbe teszt szerveren. -
killbull #163731 Tudja valaki meddig tart a sima fizika teszt? -
TDantes #163730 Ha majd bejön élesben a fizika akkor ez is rá tesz egy lapáttal. Lesz nem egy olyan aki poénból el kezd majd tologatni, mert miért ne. Vagy lelök valahonnan. Vagy csak beáll eléd, mert milyen vicces. Hülyék ellen nincs orvosság. -
PetiPetiHUN #163729 Prokhorovkán voltunk védők. 6-6 arty mindkét csapatban. Egy lövés után minden artynk meghalt. Ha a bokorba maradtak akkor counter ha mozogtak akkor spot. Azon a kis helyen gyakorlatilag semmi esélyünk nem volt simán lemészároltak minket. T110E4-el 3 lövést tudtam leadni azután kiszedett egy arty. Fogalmam sincs mit lehetne ilyenkor csinálni főleg ha náluk vannak a scoutok is. -
Kronos79 #163728 Az lemaradt, hogy ezek minden hülye indokkal teszik. Engem lőtt már ki egy srác azért, mert aznap néhány csatával azelőtt kiszedtem. Vannak olyan esetek, amikor a "csak kipróbálom, hogy meg tudlak-e sebezni x oldalról", vagy utálom x tankot ezért puffantalak le hülyeségek az okok. -
Ritkább a hozzáértő játékos, szobanövény pedig sűrűn akad. -
Kronos79 #163726 Azt mondod eddig nem találkoztál ilyen idiótákkal? Szerencsés ember. Nálam 100 csatából legalább két ilyen idétlen összejön. -
Ohyner #163725 Elég gyakoriak, bár legtöbbször nem teamkillben mutatkozik meg, hanem hogy nem tud játszani. Természetesen ezek az emberek lesznek a csapatod top tankjai. -
harcu #163724 Mennyire gyakoriak az idióták itt a játékban? Mert nemrég volt egy drága AMX-13-75-ös csapattársam, aki indulásnál belém lőtt (T-29). Aztán elkezdte szétszedni az egyik csapattárs Panthert, amíg ki nem lőttem. Addigra a Panthernek 200HP-je maradt. Hogy mi volt a baja, nem tudjuk, nem bot volt, mert chatelt közben. De akkor mi a fasz baja lehetett? A meccset természetesen buktuk. -
harcu #163723 Megvettem a JagdTiger 8.8-at, mint premium tankot. Ok, egyből beaktivált 3 nap premium accountot, de akkor is, ez a tank hozta a pénzt dögivel. Még ha vesztettem is, akkor is volt legalább 40K credit bevételem vele.(mínusz a költségek : full javítás 10K, lőszer hozzá valami 250 / darab). Átlagban hozott 55K bevételt körönként, ez 40K-75K-ig szórt. 4 kör alatt tisztán hozott 200K pénzt. Persze benne van a premium acc. is, de anélkül is szépen tud termelni. -
zsupeti #163722 Amúgy félő,h a következő nerfeléskor átesnek majd a ló másik oldalára.
Szinte használhatatlan lesz a Patton2 és a E4.
Emlékezzetek mikor a T30at is buherálták.Mintha nem is az a tank lett volna.Mellesleg ismét hozzányúlnak.
Bezzeg a Löwe minimum sebzése rendre szar több mint 3/4 éve.Tegnap épp kettőt lőtt rá a ferdimre egy lőwe:240,268cat sebzett.Messze ez a legszarabb tank sebzésileg. -
killbull #163721 Tudja valaki meddig tart még ez az idétlen fizika teszt? Mikor indul a normális ahol minden tank elérhető? Ez a mostani minden csak nem teszt, az összes autista ruszki nekikezd lövöldözni és képtelenség bármit is csinálni. -
zsupeti #163720 xvm
-
bgabor #163719 Én ezért várom meg a következő peccset az M48 vásárlással. Lassan döntenem kéne, hogy a T110E5-üt vagy az M48-at vásároljam meg, de az M48 nagyon zsákbamacskának tűnik, így az E5 felé hajlok. Megaztán úgy látom, hogy a különböző kategóriák ellenére nagyon hasonló tank a kettő.