418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Erre szerettem volna valami frappánsat írni, de nem megy a röhögéstől.
  • sikora
    az elit alakulat 5% plusz, igazából nem jelent akkora előnyt, hogy érdemlegesen befolyásolja az arty teljesítményét 8 ms eredeti töltésidő mellett
  • I.C.ram
    Igazi gyöngyszem :D

Egy topikban írták, hogy a Type62-vel seggbe kell lőni a többit, mert ott ugye gyengébb a páncél, és át tudja vinni. Erre írta egy észlény ezt:

"WreckinBall, on Aug 17 2012 - 05:40, said:
    Well if you knew how the gun stats work you wouldnt say go for rear armor!!! a gun has 3 armor penatration stats! 130/205/and whats that 43 for rear armor for the type 62s gun."
  • R3nton
    jól tetted szerintem is a stock gun a legjobb rajta, bár én a 105össel használtam, mert mindenki istenítette, de miután eladtam nyugtáztam, hogy a stock gun sokkal jobb rajta.
  • Malarki
    Korábban nem találtak el, ez biztos. A városban volt egy kis csiki-csuki, de ott még csak felém se lőttek, mert a többiek lefoglalták őket. Erről a dombról lőtt belém egyet az M6 amikor elindultam felé. Szóval valami random csodával volt dolgom megint :D
  • pirdi
    elit alakulat. Gyorsabb töltés.
  • sikora
    Végre 100%-os az artym legénysége. Mit tanácsoltok milyen képességet válasszak a SU-5-ös 5 fős legénységének??
  • csoszi87
    Van arról valami, hogy mikor kapjuk meg a hétvégi event 500-500 aranyát?
    Elméletileg nekem meglett mind2, de válasz még nem kaptam az e-mailekre.
  • szabii98
    eltalált egy csávót a személyzetből és ráöntötte a kávéját a lánctalp elektronikai berendezésére, tiszta sor :D
    nem lehet, hogy máskor is kaptál egy lövést, csak nem vetted észre+lepattant?
  • Malarki
    Most ez lehet, hogy csak nekem fura, de attól, hogy eltalálják a tornyom jobb-felső részét, attól miért rongálódik meg a bal lánctalpam??
  • bornofakone
    s35 abban a kivételes helyzetben van h a stock gunnal is tökéletes, gyors pontos és 144-s átütés...t5...hova többet:)
    Én végig a stock gunnal használtam, annyira tetszett h nem is mertem/akartam másik gunnal nyomulni:)
  • rudii
    Kezd el a franciat. :D Csak, hogy me'g nehezebben dontsel.
  • TDantes
    Ha ez förmedvény, akkor mi lesz a következő francia TD-vel? Az ám a förmedvény. Annyira fos-szar-moslék hogy csak na. Az S35-egész jó, csak hát nagyon papír cucc. De nem éreztem rosszabbnak a Stug-nál.
  • Eagle16
    Az S-35CA egyáltalán nem förmedvény, teljesen használható még alap ágyúval is. Ez a jutalom a Tier 4-es förtelem után.

90-essel használtam, mert a 105-ösnek a DPM-je alacsony, a célzási ideje meg borzalmasan sok.

Hiába kisebb az átütése, mert Tier 5-be 165-ös pen. az kicsit fölösleges, engem nagyrészt felülre rakott vele szóval KV-k ellen 135-ös átütés is bőven elég volt.

Kipróbáltam a 105-öst is, de az az ágyú majd csak az ARL V39-esen lesz jó. A célzási idő teljesen megöli.

De próbáld ki, lehet hogy neked jobb lesz a 105-ös...úgy is ki kell fejleszteni mindenképp.

Én úgy éreztem a 90-es felrakása után hogy több sebzést tudok vele kiosztani.
  • retros
    "A VK-3601H meg az a tank, amiről ellenségként minden lövésed lepattan, de ha te mész vele, akkor még egy Loltraktor is keresztüllő."

mennyire ugyanez fogalmazódott meg bennem.
    +1 :)
  • popey8
    Akinek volt már S-35 CA nevű förmedvénye, ahhoz lenne egy kérdésem: ti melyik löveget preferáltátok/használtátok?

Eagle, ha jól emlékszem neked is volt. Te melyiket használtad? 105-ös vagy 90-es?

Én szívem szerint a 105-öst választanám. Hiába pontatlanabb, nagyobb a célzási sebessége és a tűzgyorsasága a 90-esnél, de jóval magasabb az átütés és a sebzés.
  • pirdi
    Nekem a KV-1-n van venti+repeszpáncél, elit alakulat+70% egyéb, több mint 600 csatát mentem vele. Tegnap top tanként Sand Riveren a puszta közepén leszedték a láncot, tiszta cél voltam. 35 lövésből szedtek ki, lőtt mindenki mindennel. Nekem csak 1 Type62-t sikerült leszednem meg kiosztani egy csomó sebzést. Szerintem az egyik legjobban sikerült RANDOM páncélja van.
  • Greenscape
    A grafikonok felett vannak a fulek azokra kattintgass.
  • Greenscape
    Itt mindent megtalalsz.
  • Skyline0021
    van valahol valami statisztika a wot-ról, hogy a játékosok milyen mutatóval rendelkeznek a német és az orosz medekkel? ilyen globális méretű, de legalább egy eu szerveres
  • Hassel74
    Akkor én szar évjáratból vásároltam, mert az én KV-m néha olyan, mint a sajtreszelő :)
  • Szakesz
    Szerintem a KV-1 haspáncélzatáról eddig még egyszer sem pattantam le. A KV-1-nek is kb. egy kis parányi része van a frontján, ami döntött és kimondottan nehéz átütni, de a maradék terület átütése már sétagalopp még egy 88mm L/56 ágyúnak is.
  • Hassel74
    Erre nem tudom a választ, sosem néztem utána, mert ez az "effi" dolog engem hidegen hagy :)
  • stoppos
    Csak a type a T-54-hez képest kábé egy beteg lajhár sebességével gyorsul.
  • harcu
    Ugye a Type-59 egy kínai gyártású T-54-es, csak nem lehet rá komoly ágyút tenni.
    A VK-3601H meg az a tank, amiről ellenségként minden lövésed lepattan, de ha te mész vele, akkor még egy Loltraktor is keresztüllő.

Tegnap mentem VK-val, és szembekerültem egy KV-1-gyel, ami 40 HP-vel bírt. 4 lövésem pattant le róla szemből, mire kilőtt. Erre rárontott egy max XP-s T-150-es 107-es ágyúval, két lövése lepattant, mire kilőtték. (Mindeközben egy Panzer IV-esünk végignézte az egészet, de nem akarta elrontani az esélyeket, így nem avatkozott be a harcba, majd őt is kilőtték.) Szóval jó tank az a KV-1, kibírt 4 88 L/56-os és két 107 mm-es lövést 20 méter távolságból úgy, hogy egyik sem ütötte át. (tény, hogy papíron mindnek át kellett volna ütnie, de hát ugye a valószínűségszámítás ilyenkor nyaralni megy, és nem érvényes.)
  • Gunslinger
    Megoldás: másik ágon is el kell indulni.
  • stoppos
    Én anno felváltva mentem mindkét med ágon.
  • Greenscape
    Addig ugysem fogod megtudni az "igazat" amig magad ki nem probalod oket. Mas velemenye alapjan nem biztos, hogy neked is azonos benyomasod lesz ugyan arrol a tankrol. Mindenkinek mas-mas jon be, mashogy jatszik. Plusz bizonyos tankok egyik palyan jok mashol meg nem talalod a helyed vele. Izlesek es pofonok tipikus esete. Az biztos akarmerre is indulsz el lesz olyan, hogy ugyerzed a masik agon kellett volna elindulni
  • vajakos21
    legyen free xp-d minnél több. E50 hez vagy 100k kell mire minden megvan.(löveg 60k)..felkötöm magam mire összejön :)
  • Skyline0021
    épp most rendeltem aranyat, este aktiválok 1hó prémet, de még mindig nem tudom mi legyen:D jelenleg inkább a német felé hajlok "mozgékonyságban nem tudnak annyival kevesebbet, mint amennyivel jobb az ágyújuk " ez végett a mondat végett:)))
  • foxbat88fx
    mégis jobban félek egy T-54-től mint egy E-50-től :D
  • Eagle16
    Nekem amúgy azért jön be a német közepes ág inkább, mert mozgékonyságban nem tudnak annyival kevesebbet, mint amennyivel jobb az ágyújuk a szovjeteknél. Ha a T-54 ágyúja 10-es skálán mondjuk 6-os, akkor az E-50-esé 9-es.
  • Eagle16
    De nem tudhatod hogy tetszene-e a P2 meg az E-50, ha még csak VK3002-nél tartasz. Ha a type tetszik akkor a T-44/54/62 is fog, de addig nekem is nagyon ütős volt a T-54 amíg ki nem próbáltam az E-50-est...

Mozgékonyságnál nem csak a lóerő/tonna arány számít, vannak rejtett mutatók is, mint a talajellenállás értéke. A szovjet tankok pl. nagyon kevés sebességet vesztenek kanyarodásnál, a németek meg jóval többet, ezért nem lehet velük körbetáncolni az ellenséges tankokat. Persze csak annyi a trükk hogy le kell lőni a lánctalpat, de ennyi erővel bármi tud körözni bármi körül :)
  • szabii98
    kicsit könnyebb a type
  • Greenscape
    A type 59 szinte ugyan ugy nez ki mint a T-54. Tulajdonsagra nem tudom mennyire hasonlitanak, de biztosan kozelebb van hozza mint az E-50 vagy a Pantherek.
    Amugy az adatok alapjan az orosz medek agyuja pontatlanabb, de azert nem annyira rosszak a top agyuk 0.35-0.37-es szorasa sem.
  • stoppos
    Az E-50. De nem nagyon szoktam mozgás közben lőni, max közelről. Úgy meg általában eltalálja. :)
  • fodus
    Basszus, úgy látszik ma csak istenbarmaival kerülök egy csapatba. Komolyan mondom, már régen láttam ennyi gyökeret. Szépen, egyesével támadnak, mikor védekezni kell akkor is nyomás ki a nyílt terepre.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Skyline0021
    mozgás közben leadott lövésekre melyik a pontosabb?
  • Master91
    Vicces :D

• stoppos
    Az E-50 nekem amolyan fél heavy-nek tűnik, a T-54 az egy lapos med, kemény fejjel. Amikor ellenem jön egy E-50, olyan emberkével, aki játszani is tud vele, akkor megeszi a T-54-et szemtől szemben. Az E-50-nel képtelen vagyok játszani, nekem nagyon nem megy vele. A T-54-gyel viszont marha jól lehet lapulni, ha csak a feje látszik, alig találják el. Jobban gyorsul, mint az E-50, viszont nyílt terepen az E-50-ről jobban pattognak a lövedékek.

Tegnapelőtt bénáztam egy kört az E-50-nel, bár lehet kezdünk egymásra találni. Lelőttek 3 HP-ra, ott idétlenkedtem valahol jobb oldalt elöl a sztyeppén. Aztán ezzel a maradék három HP-val kinyírtam 4 tankot és megakadályoztam, hogy az ellenfél visszaérjen leszedni a foglalókat.