418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #163918 Pont ennyit tartottam reálisnak hónapokkal ezelőtt. -
Mindegyik majd beleesik a szakadékba a maradék 3-3 tankos (arti) meg egy jót játszik növények nélkül :D -
Újabb rekord...
Defeat
Battle: Malinovka 2012. augusztus 27. 21:00:20
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 206
Credits received: 115 596
Battle Achievements: Master Gunner
Ennyit soha nem csináltam a Löwével. 102k tiszta haszon -
pirdi #163915 7.4-ben nagyon jó volt. Most már tényleg több minden sebzi, különösen érzékeny a parancsnoki kupola a tetején. Egyébként csak a széles rész a 200as a többi nem. Valahol a fórumon volt egy rajt ferdi vs tigris p frontról. A ferdi jobb volt. 56%os vagyok vele 96 csata után és most kapta csak meg a ventit. Töltésgyorsító és repeszpáncél után szerintem egész jó lesz. -
vajakos21 #163914 Miért nem lehet értelmes kérdésre értelmes választ adni? Tényleg élvezitek ezt? "Jól megmondtuk hülye tüzér hö hö ". Ha az ellent lövi ki az vicces, ha titeket meg sírtok. Én a TD ket nem szeretem mégsem bunkózom. Segítsünk már egymásnak ha tudunk. Ne legyen már ennyire tipikusan magyar fórum./dögöljön meg a szomszéd tehene is ..de főleg az övé/ ..És most lehet elküldeni az anyámba...jó szokás szerint. -
fodus #163913 Tiger p vel mika tapasztalaitok? Mióta ráraktam a hosszú 88 ast, mindenki kiszúr, ráadásul az az érzésem, hogy még egy pzII es is simán átlő szemből. Pedig ott 200mmm? Tényleg ekkora fostalicska? -
darkwraith #163912 Én t-44 nél járok, az nagyon jó. T-43 is jó kis tank (bár sokan nem szeretik). Nekem van egy gw pantherem, ebédelni használom. xd
Én is a PzIII/IV-el szenvedtem ki a hummelt, aztán most vettem akcióban a nagytesóját. Az oldalankénti kettő tényleg pont elég lenne, de hát nem mi döntünk...
Marad a bújkálás és az anyázás -
Chimney #163911 Az ember az nem artyzik csak az állat persze az állat mindenkiből előtör így néha megesik hogy vétkeznek de csak a betanított majom vetemedik oda hogy megvédje a fajtáját mert érzi hogy oda tartozik. 
-
Greenscape #163910 Pont ez a problemam nekem is. Az elso "kiadasu" IS-8-al(ami a legszarabb heavy tank volt amivel jatszottam) szenvedtem ki az IS-7-et. Ugy 200 csatat mentem vele mikor egyik naprol a masikra minimum 3, de 4 vagy akar 7-8 arty is megjelent oldalankent. Az IS-7-tel kell sokszor spottolni nekik amit nem igazan ertekelek. A napi duplazon kivul nem is hasznalom pedig imadnam ha csak 2 arty lenne csapatonkent.
Na ezert kezdtem el az orosz medium agat fejleszteni es eddig(T-34-85) nagyon tetszik. -
pirdi #163909 Aláírom. De még valaki odáig eljut gold nélkül, meg is érdemli, hogy artyzzon. Mi meg bujkálunk, taktikázunk. Én csak azért tartom, mert közben rágyújtok, és csak ritkán kell a másik kezem. Azoknak meg folyamatosan foglalt, ha érted, mire gondolok?!
-
Roy4l #163908 Nekem ez úgy volt hogy a jobb lánctalpamat lőtték le erre a bal is leesett és egy sima T50 lőtte ... -
darkwraith #163907 Párszor már mentették meg a tankom kis hátsóját az igaz, de sajnos jelenleg T9 és főleg a T10 randomban játszhatatlan, oldalanként minimum 5-5 T7-T8 artyval. Meg akkora splash sebzéssel, hogy még a következő menetben levő tankomat is sebzi. -
Tessellia #163906 Rendben, no problemo:). -
pirdi #163905 Ez igaz, de:
arty a játék része, együtt élünk vele, ez van.
mindenkinek kellhet a segítség.
akinek nincs türelme kivárni a választ, ne artyzzon vagy ne fórumozzon.
Egyébként meg hülyézze azt a %!%/(=/%=!+"'+%/=))=/%+!%/=()ÖÖ)(=/%! -
T7-es T25/2-öm meg Type59-em van csak :( 1,5 hete regeltem újra :( -
toma77 #163903 Tényleg, mi passzol hozzá?
Még csak pár kört mentem vele, de talán csak a stabilizátort láttam eddig szükségesnek mindenképpen. -
Szpecnyaz #163902 Az a baj hogy artyval kapcsolatban kérdeztél. Erre felé meg nem szeretik a népek az artykat :). -
Tessellia #163901 Ha szoktál menni gyakran T5-T6-ba akkor mehetünk platoont néhanapján ha kedved úgy tartja. -
Nem nagyon tudok kivel platoonozni, még soha nem is platoonoztam. :( -
milyen skilleket ajánlasz hozzá? -
Greenscape #163898 A Type59 nagyon jo platoonban foleg tier 8-as csatakban. Feljebb mar inkabb bujkalosabb. Bar a 175-os pennje nekem nem pattog annyira mint az ugyan ilyen pennel rendelkezo pl. KV-3. -
Skyline0021 #163897 én napi 1 millát simán összeszedek vele, mindezt úgy, hogy imádok vele menni és nem is játszom sokat -
Greenscape #163896 Ezt nekem cimezte csak nem kepes hasznalni rendesen a forumot mint mondjuk az altala "csak az idióta beképzelt hülye gyerekek.."-nek nevezettek. -
Nem olyan nagy durranás amúgy, de lehet vele jókat menni. Én is csak azért vettem meg, mert a Löwés accountomat eladtam. -
darkwraith #163894 Jéé, akkor ő énekli a seretlek is meg nem is című nótát? -
pirdi #163893 1. Nem érzem, hogy a válasz haszontalan.
2. Jó pár csatát lehúztam artyval is, tudom, mit beszélek.
3. Ezt akár személyes sértésnek is vehetném.
4. Én kérek elnézést az egész fórum nevében, "Ó Uram". -
ajjj nagyon gondolkodom rajta h megvegyem énis, de egyszerűen 8000 ft az rengeteg érte :/ -
Greenscape #163891 Humorerzek vs Sikora (Robi?) : 1-0 -
ja és 10k volt a javítás+ammo. Szóval olyan nettó 97ezres kör :) -
Kezdek összebarátkozni a Type59-cel.
Victory!
Battle: Malinovka 2012. augusztus 27. 19:50:43
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 966
Credits received: 107 685
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"
Azt hittem, hogy egy tök átlagos csata lesz, erre ezt kaptam :P Ennyi pénzt még a Löwével se nagyon szereztem az előző accomon. -
darkwraith #163888 Adj nekik álcát! Én azt adtam, bár sok haszna annak sincs szerintem. -
sikora #163887 Hát ez a fórum tényleg haszontalan. Egy kérdésre sem lehet értelmes választ kapni, csak az idióta beképzelt hülye gyerekek értéktelen megnyilvánulását. Lépek innen inkább -
VanDaal #163886 Apránként mintha tényleg haladnánk a historical csaták irányába.
PzIV-en talán tányleg túl erős lett volna már ekkora pennel. De így már használható alternatívája lesz a rövid 88-asnak a tier6 VK-kon és a VK DB-n is. Érdekes lesz. -
Greenscape #163885 En egy ongyilkos merenylo skillt javasolnek nekik
-
:DDDD
basszus XD -
:DDDD
basszus XD -
pirdi #163882 Ja, de célzás és töltésgyorsító mellet is minden idő drága! -
TDantes #163881 És én csak azt mondom erre, ezeknek, fizikát a játékba? Hát mi lesz itt? Jóég! -
"Storm: As part of the configuration of physics the speed of rotation of the T-50-2 was reduced by 20%."
T-50-2 20%-kal lassabban fog kanyarodni a következő patchben.
És úgy szűröm le hogy 75mm L/70 buff várható.
"Up to 150mm." <---ez az átütés akar lenni szerintem. -
virkir #163879 Most miért? Nem logikus?
Van elölről, oldalról, hátulról átütése annak az ágyúnak.
Na az ilyen a jó ellenfél. xD