418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    pedig az mijó tank :D inkább kihúzom neked a su-100m-et, de te húzd ki nekem az e75-t...már csak 50k xp ;)
  • foxbat88fx
    ahhh valaki nem tudja véletlenül hogy mennyi exp kell majd a su-100m-re?
    mert ez a su-100 engem kiidegel a k **** anyjába XDD úúúúú de utálom, régen is utáltam mint állat!!!!! alig vártam h meglegyen a su-152 és eladhassam, erre megint ezzel szenvedek xD
    1.hely: M6
    2.hely: BDR G1B
    3.hely: PZ 3/4
    4.hely: Su-100

de legalább nincs benne a best of szarrakás dobogós helyén nálam :D:D
  • szabii98
    ez a kt egy rohadt nagy világító torony . MINDEN ARTY ENGEM LŐ. minden csatában...... miért??? ott áll mellettem 10 méterre 3 másik tank, én még félig takarva is vagyok egy házzal de engem lő..ez valami arty fétis hogy kapjuk el a Tigris kettőt szabikával vagy mi a madafakz?
  • bcseke91
    Elárulná valaki, hogy mi az esszenciája annak a baromságnak, hogy a cset úgy kerül letiltásra a reportolások után, hogy a csapattársainak sem tud írni az ember?
  • Kandurex
    test
  • Master91
    Én úgy érzem, T8-ashoz képest tisztán prém nélkül 20k körüli haszon az egész jó :D
  • szabii98
    pedo XD
  • Tono34
    Ha az nagyon haszon :) Akkor szintén zenész :D
  • foxbat88fx
    Valaki esetleg nem nyomja B1-el? Hogy hova pakolja az "új" MM :)
    nagy szerettem azt a tankot amikor saját tierbe tette be.... imádtam :):)
    visszavenném kicsit retrozni de nem tier6 ellen akarok vele menni :D XD
  • Bmsrt
    Mondjuk a hivataloson nem csoda hogy megy a sírás,ott mindig mindenért csak sírnak:)
    (én kihagytam a Type 62-őt felderítőzök eleget másokkal...)
  • Master91
    Nekem sokszor nagy haszonnal prém nélkül (15-25k...e-pénisz növelés OFF)
  • VanDaal
    Nem veszik? Csak úgy rajzanak azok is...

Ettől még persze szerintem sem ér semmit, de a sok okos bevásárolt ebből is, mert az hitték, hogy ezzel is arathatnak majd a kicsik között, mint anno a Type 59-cel fénykorában.
    Ahhoz persze nem vették a fáradságot, hogy utánanézzenek, mire is költötték a pénzüket. Ebből születik majd a sok-sok sírós poszt hivatalos fórumon, mert a gonosz WG átvágta őket, és gagyi tankot kaptak...
    Holott senki nem állította egy percig sem, hogy a Type 62 jó tank lesz :)

Mindenesetre látni azokból is szép számmal.
  • I.C.ram
    Csak 8k
  • Tono34
    Nekem az IS3 általában kijön kis haszonnal prémium nélkül.
  • bgabor
    De igen, a Type most egy akció keretében elérhető, szerény 9000 forintért. MEg megvehető a tier6os kis felderítő Type62 is, de azt ember nem veszi, mert felderítőként T9-T10 ellen megy.
  • bgabor
    Ha a bevétel a lényeg, egyértelműen a Tiger P. A szovjet IS/IS-3/S-51be 1000 kredit a lőszer darabja, azzal nem fogsz pénzt keresni. Tiger Pvel viszont remekül jön a pénz, egyfelől mert mert nagyon erős tank, másfelől mert 250 a lőszerár.

Bár meg kell jegyezni, hogy tier8től, ha majd eléred a nagyobb ágyúkat (105 és 128mm), akkor már a VK45A és a Fardinand is magas lőszerárral fog üzemelni. 88-assal persze azok is szép pluszosak.
  • Bmsrt
    Baguette-Marder in action:

(avagy minden szupi ha Top tank az ember...az utolsó D2-őnk az afk volt)
  • VanDaal
    Én inkább úgy mondanám, hogy 12 euróért veszel 2050 aranyat, amihez adnak ajándékba egy használhatatlanság határát súroló tier2 tankot.
    Szerintem akkor már jobban jársz, ha 10 euróért 2500 aranyat veszel, és ha lesz garázshely akcióban, veszel egyet 150 aranyért.
  • badnewz
    azt képzeld el amikor században bedobott a klánja ellen és lehet ő volt az irányító arty-val:D:D
  • bobitusz
    Nézegettem a Gift Shop-ot, ha veszek egy PzKpfw38H735(f)-t akkor komolyan kapok 2050 aranyat +1 garázshelyet? csak mert megérné akkor nekem.
    (bocs nem vettem még prémium tankot) de fontos lenne tudnom hogy működik.
    köszönöm előre is
  • rudii
    Ezt a "Todeslust" sracot megneztuk itt klantarsakkal istenem kb itt
    sirunk. :DD xD Tudom nem szep dolog masokat kirohogni en is kezdtem
    valahol meg van nalam sokkal jobb jatekos. De ez... :D Ez igy estere
    most jol esett. :D Tipikus kilo" 6sajat tank es beirja h top gun... :DD
  • Pales27
    szerver oldali
  • Khaosz5
    Milyen célzó ez ?
  • Pales27
    Nem értem, miért nem üti át? -.-
  • Khaosz5
    type-t most nem is lehet kapni nem ?

Milyen a Prémium páncélvadász JT ?
  • ximix #163973
    Hát még a nálunk nemelérhető Type 59G az milyen lehet, csak úgy dőlhet a lé vele:)

http://wiki.worldoftanks.com/Type_59_G
  • Chimney
    Hétvégi 200%-os credit szorzójú KV3-at nem próbáltad ki? Soviet Steel Weekend
    Nagy hiba ha nem mert akkor beleízlelhettél volna milyen is mikor százezres credit körüli köröket futszhatsz átlagkörökért.

• Khaosz5
    BL9 nemsokára meglesz .

Prémium tankra nincs pénzem szóval arra gondoltam hogy Su 100-al vagy Su 85-el is tolom. Ez aza arty nekem nem jön be. Su 100-al jó voltam.
  • Kondorwot

Ez kiugró példa, de átlagos tudással szerintem átlag 50-60k kredit/csata elérhető. Type59 már csak néha lehet kapni a gift shop-ban, szerintem ennek a legjobb az ár/érték aránya. A t8 prém heavyk jobban hoznak, de jóval drágábbak is.
  • ximix #163969
    vagy pl:
    Löwe
    Type-59
    T34
  • vass17
    BL9-et használsz az IS3-on? Szerintem elég jó párosítás, az IS3 elég pattogós, távolról szinte akármi megpattanhat rajta, a BL9 pedig elég nagy átütésű ahhoz, hogy ne menjen kárba a drága lőszer:)
    Szerintem tier 8-ban simán megállja a helyét, persze vigyázni kell rá, mert képes vinni a pénzt, de szerintem a prémium tankokon kívül ezen a szinten nem találsz olyat, ami nem mehet mínuszba.
  • Kondorwot
    Egy ideje nekem sem, sajnos. Okára én is kíváncsi vagyok.
  • patchaou
    [IMG][/IMG]
  • ximix #163965
    Pl:

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=163916]#163916[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=163889]#163889[/URL]
  • Khaosz5
    Prémium tankkal jobban lehet keresni ?

Van előfizetésem, de nem gondolkodtam prémium tankon.

Azok közül gőzöm sincs melyik a jó választás.
  • Greenscape
    Nincs nekem semmi bajom a buzikkal amig nem az en seggemet akarjak szetloni es max ketto van egy nagyobb tersasagban. Es ez igaz az artykra is.
    A nepitanc jo dolog annak aki szereti. Gyerekkoromban csinaltam vagy 4 evig(alt. isk. 5-8 osztaly), de ma mar nem ropnam semmi penzert sem.
  • Kondorwot
    Ja, és az is3 jó tartály, ha azzal nem megy némettel sem fog, az a pár cm a pontosságban közép és közeli lőtávban(a lövések 95%át innen adod le) nem számít.
  • patchaou
    Ez igaz. Én még kv-val farmoltam végig az is-7-ig, úgy hogy ugye megtartottam az is-4-et. Aztán úgy döntöttem, hogy a potyaprémek helyett inkább veszek prémet, (egy kocsmázás kimarad és meg is van egy hónap...). Aztán valahogy lett egy t-59-em is :) így már nem okozna gondot a kreditgyűjtés, ha nem b*sznám el mindig mindenféle tankokra amiket ki akarok próbálni, vagy csak éppen visszavenni mert szerettem de nem volt kreditem és eladtam :D
  • Kondorwot
    Szvsz T8 prémium tank + esetleg prémium előfizetés. T9-t10 tankokat enélkül elég szenvedős eltartani. Ha a high tier a célod. Hidd el jobb elöbb megvenni mint késöbb.
  • patchaou
    Én ide sorolnám még a vérfertőzést, a keménydrogokat, és a népitáncot.