418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Ideiglenesen szokott lenni,most talán hó-végéig van.
  • ximix #164317
    Ez a Type 59 csak ideiglenesen szokott lenni vagy van mindig az ajándék boltban ?
  • Artman
    Régen játszottam ilyen izgalmas csatát :) már majdnem elhullott a csapat, amikor sikerült fordítanunk. A végére 2-en maradtunk 5 ellen, majd egyedül 4%-al 3 ellen, de összejött :DDD

• foxbat88fx
    az engem nem zavar, Tigeren meg GW Pantheren kívül nincs és nem is lesz több németem XD felőlem szarrá nerfelhetik őket :D
  • Bmsrt
    Áh,az csak a jéghegy csúcsa!
    (ő az egyik "hivatalos" német-utáló)
  • foxbat88fx
    Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal

akkor ezért utálja mindenki! :D arty mi??? :D:D
  • Gunslinger
    Tesztszerver próbálgatóktól kérdezném, hogy az utóbbi napokban őket is minden csata után disconnectel kivágja-e a szerver. Próbáltam úgy is hogy megmurdálás után egyből kiléptem meg úgy is hogy megvártam a csata végét, mindkét verziónál disconnect from server van, nem rak vissza a garázsba, rohadt idegesítő. Tegnap vettem észre, előtte egy hete nem léptem be, akkor még jó volt, azóta semmit nem változtattam, modot egyáltalán nem raktam be, szeretném tudni, hogy egyénileg szaródott el nálam valami vagy másnál is ez van és általános bug?
  • Bmsrt
    Magyar Serb-interjú
  • Brutal
    Ezt se hittem volna....

Győzelem!
    Csata: Lakeville 2012. augusztus 29. 19:22:34
    Jármű: S-35 CA
    Szerzett tapasztalat: 1 579
    Szerzett kredit: 46 002
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • GaBenc
    Mesterségesen nem ez az igazi. Nesze ez jobb.
    "eltöredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhetnétek"
    Persze ez nem feltétlen "értelmes" de értelmezhető.
    Forrás: Wikipedia
  • stoppos
    Még nekem sem jött meg.
  • 3636
    Üdv! Valaki tudna segíteni abban,hogy feltettem a magyar szinkront. Amit hiányolok,hogy hiányzik az a jelzőhang amikor a minimapon feltűnik egy tank. Valaki tud erre megoldást? (Az,hogy tegyek fel más nyelvet nekem is eszembe jutott,de én szeretném a magyar nyelvet megtartani!)
  • dante3
    Az artygyilok után járó 500 goldot mikor kapjuk meg, vagy én csesztem el valamit, és nem is kapok? Elvileg megfeleltem a feltételeknek!
  • disorder14
    Nekem is elég nehezen ment a KV4-el, állandóan átlőttek ahol csak tudtak, de utána feltettem az alap tornyot, és javult valamennyit a helyzet:) kisebb célpont, a tetején sincs Eiffel torony, csak egy pisai ferdetorony:D amit már annyira nem szeretnek célozni, 100+ csata alatt sztem 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor célozták be. Ja és a legjobb benne, hogy a torony eleje szinte csak lövegpajzs, szal sokmindent el fog nyelni, szal én csak ajánlani tudom, nekem többet ér, mint +70 hp, meg 0,2-el gyorsabb rof, ja és persze gyorsabban is fordul:)
    ui.: az ST-I tényleg százszor jobb, még stockként BL9-el is, szal hajrá:D
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kajari82
    Köszi.
  • Scorce
    Sziasztok! Nem tud több barátom belépni a játékba, azt mondják hogy keres frissítést de nem csinál semmit és csak fekete a képernyő. Na akinek ilyen gondja van az ne a launcherrel indítsa hanem a WorldofTanks.exe-vel azzal megy.
  • Kajari82
    Hali. Csak nekem nem frissíti a launcher-t? Folyton fagy :(.
  • Solten
    Hogy utaltam. Aztan eladtam. Az utan fel aron volt, uj legenyseg bele. Kedvenc TD-m lett. A 105-ossel 300-akat csipegetek jo 500 meterrol.
  • Solten
    lolol Lájkoltam
  • darkwraith
    és nem csak a játékban! bár ezzel lehet magam ellen fordítok pár embert. Kiválló harctéri statisztikái vannak.
  • Jacktor
    JagdPanther egyértelműen a legszebb (és legfaszább) TD a játékban. A második pedig az Object 704.
  • stoppos
  • Tessellia
    Szerintem is a legszebb:).
  • Tono34
    JagdPanther az egyik legszebb TD a játékban szerintem. Ha levennék róla a világítótorony effektet az egyik legjobb TD lehetne.
  • darkwraith
    igen, arra.

Ha már lesz elég kredited, azért szokjad a 10,5 -öst is, a ferdin darabig azzal kell tolni. Kicsit pontatlanabb, de meg lehet szokni, a lőszerár meg talán 4-szerese.
    Kinézetre meg gyönyörű, és jól is fordul.
  • kingofn00b
    Azt húzom, a német TD-ket. A Ferdinand tetszik nagyon (pusztán a kinézete miatt.) Te a tier VII pantherre gondolsz?
    Az is egy szép darab.

Köszönöm a tanácsokat!
  • darkwraith
    A helyedben a német TD ágat is kipróbálnám. Én jelenleg Jagdpantherrel farmolok. prém nélkül is egész jól hoz, ha nem a 10,5-ös csővel mész. A hosszú 88-as gyors, jó átütésű és a sebzés is tűrhető. Nekem jól hoz.
    Illetve figyeld a hónap tankja akciókat, adott hónapban más és más.
    Most az M6 volt, prém nélkül összeszedtem vele vagy 8 millát simán.

Szerintem most orosz cucc lesz a hónap tankja, és összeesküvés elméletem szerint a KV-2. Az is jó cucc a 107-essel.
  • lexlutor
    ..azert nem lenne olyan vegtelenulbonyolult, szuresi listat osszeallitani, a tiltott szavakrol.. persze megint a szoaksos wg-s megoldas.
  • TDantes
    Szerintem az a kár hogy SIEMA matrica nincs, ha lenne , gold-ot adnék érte hogy feltehessem
  • toma77
    úgy legyen
  • toma77
    megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért?
  • Solten
    ;)

#164281: ja aztan mehetne a tankokra a Wittmann felirat szegeny WG-sek meg gyozkodnek lekaparni. Szoval nem csoda hogy fix dolgokbol lehet valasztani.
  • Szpecnyaz
    Nem fognak ilyet. Mert azután minden hülye 600 effes Tiger és E75 Sieg Heil! meg stb feliratottak szaladgálna.
  • stoppos
    Joseph was a really naughty boy.
  • Tono34
    Nagyon jó, + neked ;)
  • Solten
    AZ IS tankjaimra szeretnek olyat hogy: tomeggyilkos Sztalin. Adjam be az otletet SerB-eknek?

KV-kra meg mehetne hogy Kliment Voroshilov a haborus bunos komcsi meszaros.
  • lexlutor
    ..mondjuka helyukbe en betunkent kernek aranyat, ugy hogy mindenki olyan szoveget rakhat ki beloluk, amit akar..
  • Tono34
    KV4 az utána is az, alig bírom türelemmel a napi duplákat. Ehhez a "jó" csapatok is hozzásegítenek.
  • Szpecnyaz
    Még egészen jópofák ezek a matricák. Ha nem lesz méregdrága akkor 1-1 Wotan felirat mehet a német tankjaimra. Viszont kár hogy romanov sas nincs, az olyan jól mutatott volna a ruszki tankjaimon a Za Rodina! felirat mellé :(.