418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #164398 ..kollega emlegette az elobba gold ammot :) biztos lesz hamarosan felaru akcio..
koszi! -
stoppos #164397 És nincs ott az exe? Ha igen, indítsd azzal közvetlenül. -
link
Elég durva lesz így, a Type 59 pl. nem tud majd másik type 59-et átlőni, kivéve azokon a kis gyenge pontokon amik közelről is alig látszanak. -
bgabor #164395 Szerintem ezért lesz minden a kombinált európai ágban. Egyetlen európai nemzet se tud önálló fára elég tankot kiállítani, még az olasz sem. Magyar, lengyel, svéd pláne nem. Amúgy az is érdekelne, hogyan lesz megoldva. Lenygel fa véget ér Tier3-nál, magyar fa végetér tier4-nél? Mert kábé ezek a realitások. -
lexlutor #164394 ..vegulis nem rossz teljesitmeny hozzajuk kepest h rajottek egy honap alatt, h baromsag volt ekkora atutesu agyukat berakni a jatekba.. -
Jacktor #164393 Telepítés előtt kapcsold ki a vírusirtót, lehet hogy az tünteti el valamiért. -
lexlutor #164392 ..azaz megtobb lepattano, de legalabb lesz hozza ideologia.. az mondjuk kulon vicces, h midnlessly shoot-ot emleget amikor van autoaim a jatekban..
honnan van ez amugy? -
FosTalicskaa #164391 A lengyel lovasság sohasem támadott meg tankokat, vagy tankhadosztályokat, nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget.... -
Piterson #164390 már 3szor megcsináltam, még újra le is szedtem, de folyamatosan ezt az exe. fájlt kéri :/ -
R3nton #164389 nem fogy a gold lőszer az új td-k medek miatt:P -
SuspiciousC #164388 Telepítsd újra az egészet. -
Ez nem tudom volt-e már:
"Therefore, it was decided to reduce the normalization of 4-5 degrees in patch 8.0.
It will bring the players:
-armor will become stronger at angles
-shoot mindlessly become impractical." -
VanDaal #164386 Önálló lengyel ágat egy tegnap linkelt SerB interjúra hivatkozva említettek, ezért is írtam azt, amit.
Egyébként én sem látom sok alapját az olasz ágnak sem. De a japók érdekességnek jók lesznek. A tankjaik harcértéke legalábbis megkérdőjelezhető, de azért várom őket :) -
Piterson #164385 sziasztok
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor frissíteni akarom a játékot, azt írj ki, hogy: " Figyelem. Nem sikerült elindítani a játékot. "worldotfthanks.exe" hiányzik, ezt tudja valaki miért írja ki és hogyan tudnám megoldani, hogy elinduljon a játék?
előre köszi mindenkinek a segítséget
jó játékot -
-
TDantes #164383 Jah, úszó meg könnyű harckocsik...tier X-be meg van pár japán prototíous, ilyen Maus forma hülye szörnyek -
bcseke91 #164382 Miért, sima ügy: a t1 itt nem valami light tank, hanem egy ló lesz. És mondjuk rúgni tud, 10HP-t. -
japán van egy pár, és szerintem a többit kitöltik ruszki tankokkal aztán csáó :D -
TDantes #164380 Azért az igazsághoz hozzátartozik, nem volt olyan béna a lengyel hadsereg, egész sok harckocsijuk volt, az igaz hogy valamivel elavultabbak a német típusoknál, meg hát ügye a Blitzkrieg ellen nem tudtak mit tenni.
Ez a lovas dolog meg, hát azt olvastam nem egy helyen hogy nem is történt meg. Legenda, hogy szó szerint lovasok mentek a harckocsiknak. -
bcseke91 #164379 Ne etesd a trollt... -
TDantes #164378 Ja, de van szó önálló lengyel ágról? Szerintem az se lesz.
Őszintén, én az olasz és japán ágban is kételkedem, még a japán csak-csak valami prototípusokat összekaparnak, de olaszok? -
de már az is öröm lesz, ha benne leszünk :)
de komplett lengyel ág..mikor lovasokkal ugrottak nekik a tankoknak annó....:D -
VanDaal #164376 Ez természetesen így van. De önálló magyar ágról nem is volt szó soha. Csak arról, hogy néhány tankunk bekerül majd a közös európai treebe. És lássuk be, ennél több nem is lenne reális egy közép-európai kis ország esetében. -
Lengyel -
TDantes #164374 Hm. Miért magyar ágat lehetne csinálni? Max. tier 6-7-es med-nek a Tas-t be lehetne lőni, de nincsenek nehéz tankok, TD-k...ok, Zrínyi meg a Tas TD változata, de tier 10-től messze vannak mint Makó Jeruzsálemtől. -
Mentol #164373 Kösz! milyen nyelven van ez? -
Az AMX1390 mindenkinek pénztemető? 76% a találati arányom vele, de ha kilőnek akkor még egy nyertes kör is lehet bukó. Az M41-et azért tartom, hogy befarmolja a 90-es deficitjét. -
VanDaal #164371 Lengyel ág... már maga az ötlet is egy vicc :D
Igaz, nem vagyok egy hadtörténész, sem semmi ilyesmi, de el nem tudom képzelni, hogy mit tudnának a mi derék ruszkiaink előkotorni lengyeleknél, aminek a harcértéke nagyobb lenne egy tier5-nél.
Nem sokat hallottam a világhírű lengyel tankgyártásról, és a gyártmányai által aratott fényes győzelmekről sem :D
Lényegében Lengyelország nem is létezett a játék által felölelt időintervallumban (bár ez a franciák kapcsán sem jelentett gondot a készítőknek)... -
Köszönés. Siemanko az hello a siema valami hali lehet.
-
új* -
De akkor sem lesz Tier 10es úgy JPZ TD. Nem lehet
-szerzői jogok miatt
-Mert nem létezett
-mert máshogy nemlehet megcsinálni, csak kurva opéra, vagy a nagytestvér félére....
A lengyel ág.....a sok siema srác meg kto pl kilövésére tökéletes lenne :D -
mordawn #164367 Ha célként kitűzöd a T110E3-at, akkor lelkiekben jó előre készülj fel a T95-re, mert az minden tekintetben súlyos egyéniség. Mondhatni, nagy türelemmel és kitartással rendelkező embereknek ajánlott :)
Lebeszélni egy szóval sem akarlak róla (T95), mert lehet vele nagyon jó köröket is menni, főleg szakaszban, hogy legyen segítséged. A Kempinovka támadó oldal azért elég nagy szívás vele. -
R3nton #164366 de szemből jó a jgdpz e-100 védelme, front átlőhetetlen, a felépítményt meg max az oldalán tudják tier10 TD-k de azok is pattognak róla azért, főleg messzebbről. A krokodil alját meg ugyanúgy be lehetne lőni, Sztem is az a baj, hogy rá vannak állva erre a szar e-100 alvázra, valami más kéne, fürgébb. -
Mentol #164365 Mit jelent az magyarul, hogy "Siema"? -
bcseke91 #164364 Köszönöm! Igazából még nem járok vészesen közel hozzá, csak a minap megtetszett a T110E3 is és az a kósza gondolat merült fel a fejemben, hogy majd a protnál szépen kihúzom a T28-at is. Akkor ezek szerint nem lehetetlen, de készüljek fel egy kis szenvedésre
-
haflac #164363 Tibi!Na de 3 negyed 5-kor??:) -
TiborTamas #164362 Trololol ennyi barmot... :D Nem volt kedvem vonatozni. Eredmény: 34 bekapott találat és kb fele hp-m ment le. A T-43 a vége felé megvilágosodott,hogy rám kellett volna rontani,de akkor már késő volt :)
(prémium nélkül) -
Én utálom a TD-et, de a SU-152-est szeretem, a 152-es gunt használom, azt is csak HE-lőszerrel, hát bámulatos, nem kell bánkódni ha nagy tier-be dob be, olyan még nem volt hogy ne sebezzek legalább 200-at bármibe. Igaz még csak 100 csatát nyomtam le vele, de még 64% a winrátám :) jó vele szórakozni. -
Remény hal meg utoljára! -
Tudom hogy lófaszt sem fognak tenni a jgpzE100-al de azért kurva bosszantó hogy 6 milláért és egy rakás nehezen megszerzett xp-ért kaptam egy olyan TD-t ami szó szerint semmire sem használható.SEMMIRE !!!
És ezt a WG is nagyon jól tudja mert kaptak bőven reklamációt miatta.Nem hiszem el hogy érdekük hogy legyen egy rakás újabb elégedetlen játékos,aki német tankokkal szeretne játszani.
100 csatát lekínlódtam vele de most már a duplákat sem csinálom meg,annyira használhatatlan.Egy top TD-nek top-nak kéne lenni,nem egy rakás fosnak.
A krokodil nagyon sokaknak tetszik és egy elegáns cserével megoldhatnák ezt a problémát.A nem kicsit döntött frontpáncél pedig szemből elég védelmet adhatna,még ha a lassúság meg is maradna.Emellett aláthatóságán kéne egy kicsit javítani és ha op tank nem is lenne belőle de legalább lehetne vele játszani.
Mint írtam,tudom hogy semmi nem lesz belőle.:(