418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mindig van felvétel, de kell hozzá ebből legalább kettő:
Efficiency rating over 1550 (preferably 1700+)
Average damage over 2200 with tier 10 tanks and tier 8 arties
Average damage over 1900 with tier 9 tanks
Kill rate of 1.3+ tanks pr match
Sniper award every 15th match or lower
Fórumon itt: link -
1500 xp-vel a jgpz4 előtt még a végén megkedvelem a stugot :o
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 31. 13:44:56
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 748 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 230
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Oddball29 #164675 Van felvétel? -
csoszi87 #164674 Bocs, többnek tűnt.
De mintha 2 KV-1s lett volna ott. -
csoszi87 #164673 Imádom Himmelsdorfon a halálutat!
1edül tartottam 7 tankot, amíg a mieink megkerülték őket. Ez lett:
-
brasco84 #164672 wotdb-n a t49 ről hellcatre 17k xpt írj, én elhittem, közben nézem ingame 27k, ehh... így annyira nem fogok hajtani h félárú legyen, úgyse lesz meg. -
Friss, ropogós a Szamóca-40 utálóinak. :) A harmadik csatám a tankkal, igaz, freeből kihúztam rá a 100 penes löveget. (Én HE lőszerrel nem nagyon szoktam lőni artyn kívül). 5 kill, 4 sebzés. :)
Győzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 31. 13:08:45
Jármű: Somua SAu-40
Szerzett tapasztalat: 2 268 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 399
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
stoppos #164670 Ahamm. Ma a szőke parókám vettem fel, az lehet az oka. :) -
Thomasovics #164669 jobban jársz a shermannal :D vagy a t-34 essel -
Jacktor #164668 A cikkben lévő első link a forráshoz visz. -
Irigyellek titeket...
Én is láttam az eventet, gondoltam megyek párat az Obj 212-el.
Második csatában Serene Coaston meglett (M103, amx, batchat) úgy, hogy a 3 fragből 2 az artykért jött, és nagy mákkal belőttem őket... Erre (persze vesztes csata volt) az utolsó t-54esünk maradt már csak életben, amikor kidobott a játék. Persze máskor még sosem csinált ilyet, csak most. Így screent nem tudtam csinálni, és bukó az egész.
Azután mentem még az objecttel 100 csatát event alatt, de egyszer sem jött össze. :( -
stoppos #164666 Szuper, köszönöm. Honnan van amúgy? -
én most akarom megvenni hétvégén:) ,de a T49től nem válok meg abban az accomban... az sztem a legfunosabb tier5 tank vitán felül -
retros #164664 nekem szerencsém volt a BtL-nál.
tier3as artyval volt meg Malinovka védésnél :)
ennél nagyobb könnyebbséget nem nagyon tudtam volna elképzelni.
a másik fele meg batchattel... -
Jacktor #164663 Felraktam. Közvetlen link az xls-hez. -
Gondolkozok hogy a hétvégére ki fejlesztem gyorsan T1 Cunninghamból elindulva az M10 Wolverine-t...meg érné? Jó pénzt hoz? -
stoppos #164661 dánke. -
lexlutor #164660 kosz -
Jacktor #164659 De, mindjárt felrakom azt is. -
lexlutor #164658 ..nem nagyon tudok olyan szituaciot elkepzelni, h valtani kelljen. kis kitartassal, minden tankon at lehet jutni. egy havi prem velemenyem szerint hasznosabb. -
stoppos #164657 Wow. Ez nincs meg véletlenül táblázatban? -
Jacktor #164656 Itt a bevezetőben leírtam. -
lexlutor #164655 ..ez a tablazat h mukodik? mik a szazalekos ertekek? a kisebb vagy a nagyobb jobb? -
brasco84 #164654 szerintetek vegyek 1 hónakp prémet, v inkább majd ezt az akciós 250 goldos 3 naposat és akkor még marad 2200 xp váltásra? bár nagyon sanszos h 1 hónap alatt több csatát nyomok és jobban megéri :D -
Jacktor #164653 +1
A camoja ugyanolyan jó mint a SU-152-nek, sőt, mozgás közben 3x annyi, szóval lehet vele bokorból is genyózni.
Camo táblázat -
Jacktor #164652 Hellcat-hez néhány tanács (csak hogy nehogy csalódás érjen). Én imádom, a kedvenc trololom.
- Ha van arty, számíts arra hogy egy lövésből ki tud szedni, de egyéb tanknak sem nagy falat, szóval vigyázni kell rá mint a hímes tojásra. Ésszel kell játszani vele, a 72 km/h ellenére is. Lepattanót szökőévente fogsz látni róla (tornyról esélyes), mert vékonyabb a páncélja mint az MS-1-nek.
- Az ágyúja nekem bejövős, snipeolgatni is lehet vele, bár nyilván nem olyan eredménnyel mint egy némettel.
- Gyors, de fordulni azt nagyon nem tud. Se menet közben se helyben. Ennél már csak a toronyforgása a bicskanyitogatóbb. Egy gyors light simán elpicsáz ha nem figyel az ember. Ezen tovább rontottak az előző patch-csel is.
- MM legtöbbször nagyon jó, általában max KV-1S-sel rakja össze, amit ugyancsak könnyedén át lehet lőni vele.
- Lassan áll meg, szóval ki kell tapasztalni a mozgáskultúráját.
- Amivel én használom: Rammer + Stabi + Látcső + 100-as benzin (+5% toronyforgás és gyorsulás)
Mindezektől függetlenül ha megszokja az ember és alkalmazkodik hozzá, örök barátság lehet belőle. Tőlem még egy festést is kapott ajándékba :) -
stoppos #164651 Sosem szokott mázlim lenni, de ennél az akciónál nagyon beadta. Rögtön az első körben T-54-gyel 5 artyból 4-et elkaptam. Úgy rontottam rá az utolsóra, mint a bolond, mert azt hittem még nincs meg a három. :) -
Abból én nemigen kérhetek, mert mióta tag vagyok nem voltam egy kláncsatában sem. A mostani klánom azért praktikus mert nem kell klánharcolnom, de mivel látják mások hogy klánban vagyok nem kérdezgetnek hogy menjek ide meg oda. Plusz a kláncsatornán lehet jó kis platoonokat csinálni, bár csak akkor szoktam menni ha hívnak, mert elvagyok egyedül is. 9700 csatámnak kb. a 10%-ban voltam platoonban. -
MuldR #164649 Kerj a klankasszabol egy 10est. :P -
Rgizda #164648 Nekem is sikerült a 4 arty, közvetlenül miután lejárt az akció.
-
bahhhhh, pedig most jól jött volna hétvégére:)
akkor majd skubizni a "wotpollux"-t;) -
Az igaz, lehet hogy majd csak a jövőhéten küldik azokat is.
patchaou: Én direkt próbáltam Tier 3-4-ben is, meg Tier 2-es Bison-nal...óriási időpazarlás volt az egész, pár csata után meg is untam. Átlag 2-2 SPG volt oldalanként, egyszer volt 3-3.
Annak volt jó akinek volt Tier 6-7-8-as SPG-je, tankkal kissé esélytelen volt. -
retros #164645 be calm.
azt írták, h először lesz belőle hír, h kik kapják meg és csak utána lesz osztás. akár hetek kérdése is lehet azt olvastam. -
brasco84 #164644 nekem összejött 3 spg, természetesen a battle record nem volt bekapcsolva :D van ilyen -
nekem is csak egyszer... az elején még rá is voltam izgulva az akcióra, aztán letettem róla
mit ad isten, az egyik csata végén láttam csak hogy megvoltak a kritériumok:)))
még mázli hogy be volt kapcsolva a rekording
-
Tudom, sovány vigasz, de nekem sem jött össze. Viszont egy kezemen megtom számolni, hogy hányszor volt csatában oldalanként 4 arty. -
nekem összejött Su-26al.. ,de a mai napig nem válaszoltak...
(4-4spg ,3kill) -
retros #164640 azt se mostanában kapjuk meg.. úgyhogy erre sajnos hiába is alapoztál volna :/ -
Ha sikerült volna az a nyomorult 500 goldos SPG event akkor meglenne az egy hetes is akcióban...
T95-tel hajszálnyira voltam tőle, kilőttem egy S-51-est meg 2 GW Panther-t levittem 10% alá (kisebbik ágyú volt rajta és persze nem sebezett az átlag fölé...) az Is-3 meg jött utánam is szépen kiszedte mindkét GW-t amíg töltöttem... -
Nekem van 50 "fölös", sajna nem lehet küldeni. A múltkor Direkt nem két havi prémet vettem, abban bízva hogy lesz hónapos prém akcióban...