418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #164837 Alapvetően nem lenne velük probléma. Csak az a baj hogy a nagy részük sík hülye. Amelyik csapatból több siemka jön az szokott veszíteni. A másik meg hogy szokásuk lengyelül végig vartyogni a csatát, amiből senki se ért semmit, ráadásul a csata rovására megy a dolog. Engem ez ugyan úgy zavar a magyar játékosok esetében is. -
zEEdO #164836 Tiszteletem uraim !
Valaki olyannak a segítségét kérném , aki DAOPAY-el szokott vásárolni 2,500 aranyat, mert nekem ez vhogy kínai... Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit-hogy kell csinálni DAOPAY-nél :) köszi -
Hmm hát akkor JT-re mondhatni tök mindegy elég kicsi a löveg kitérése, marad a +2mp cél megjelölés és arty-sták csókoltatnak,fegyokovács avagy pár mp van hátra az életedből ha már a löveged lövik , és a gold lőszer nagyobbat szóljon lepattanónál skill :) -
Adjunktus #164834 Nem értem mi bajotok velük?
Sokan vannak ebben a játékban Lengyelek.Köszönni meg szokás,ugyebár.
Emlékszem,hogy fel volt itt háborodva pár ember,mikor rájuk szóltak,mert Magyarul chat-eltek.
Nem hiszem,hogy pár siema miatt leesik a random faktorotok... -
omnomnomnom
JPE-100 omnomnom -
stoppos #164832 A "Hogyan kapjunk 3 nap chatban-t" című műsorunkat látták.
-
Szpecnyaz #164831 Hát kb, biztos el fogom lőni ha meglátok valami siemkázást :D. -
Tessellia #164830 Happy invasion of Poland? 
Oddball29: Ment az üzenet. -
Hát emiatt az akció miatt vettem meg a shermanM4-et de nagyon kellemes meglepetés eddig az a kis tank.
A dupla miatt pár kör alatt behozta az árát.
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 1. 12:54:13
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 054
Szerzett kredit: 50 918
Csatában elért Achievement: Elit lövész
Lehet hogy csak szerencsém van de eddig a statja is tetszik :)
és egy egész pofás skint találtam rá :)
-
Szpecnyaz #164828 Akinek elege van a sok siemankóból, az ma nyugodtan szívózhat velük mert 73 éve tört ki a II.Vh :D. -
Oddball29 #164827 Dobj egy ingame accot (szakasz). -
Oddball29 #164826 Ágyúkitérítésre működik, testforgatásra már nem sztem. -
ok Köszönöm. -
lexlutor #164824 Gamescom 2012 World of Tanks Bonuscode eladó.
- 1 Garázshely
- 300 Gold
- 3 Nap Premiumaccount
- Tier 3 Premium Francia TD ( FCM36 Pak 40 )
Akit érdekel privátban keressen meg. -
Az a snapshot lenne? (micsoda fordítás...mintha fényképezős játék lenne :) )
Az működik, mert az ágyú kitérítése ugyanaz mint a torony forgatása. -
VanDaal #164822 Elméletileg igen. -
stoppos #164821 Ángliusul láttam, most leszedem magyarul is. -
A torony nélküli td-ken pl: JT testforgatás közben működik e a Pillanatkép skill ? -
Tessellia #164819 Igen már egy ideje ment. Én már korábban láttam ugyanitt minden részét, egész jó kis sorozat. Meg valamelyik ilyen hasonló csatornán ment vagy még lehet megy is, ilyen náci dokufilm is, bemutat pár fontosabb személyt a pártból. -
stoppos #164818 Most nézem, hogy A Szovjet vihar című dokumentumsorozatot leadta a history channel magyar narrációval. Keleti front, miegymás. -
berobi #164817 prém tankokban lehet használni a kategóriájával megegyező bármilyen legénységet, nem veszít a képességéből, attól függetlenül, hogy pirosan ír egy-két dolgot. tehát a kv legénysége simán mehet a churchillbe, nem fog semmilyen hátrányt szerezni. -
lexlutor #164816 ..a szokasos. akinek megvan, annak megmarad mint premiumtank. de tobbet nem lehet venni, kiveszik a shopbol. vagy nagy neha, mint most a b2-t, egy hetig lehetett ujra. -
bobitusz #164815 Értem, jól hangzik, mondjuk ha Pz4-el vagy KV-val megyek nem igazán félek a churchilltól...
még annyi hogy ha bejönnek a brit tankok akkor mi lesz a churchillel nem tudjátok? -
foxbat88fx #164814 hát azzal most meg tudod magad szedni rendesen....
nem elég hogy jól hoz most, de még élvezetes is vele játszani :D
egyik örök kedvenc tankom.... -
aknakukac96 #164813 Huh ez az akcijjó most nagyon kellett.M4-el az előbb toltam egy 46.500 kredites kört prém nélkül:) -
10k a minimum, ha harcolsz is egy kicsikét akkor 15-30k bevétel.
Most a M4 Sherman-t is érdemes megvenni, az is csak úgy fo*sa a kreditet. Na de visszatérve a Churchill-hez, kicsiket fogsz csipegetni, (2,3mp a töltésidő) nagy tűzgyorsaságú ágyúval, tornyodat szarrá lövik, viszont a test szemből valami brutál.
-
lexlutor #164811 ..nezd meg fent a fejlecben a result trackert. ott vannak eredmenyek. -
bobitusz #164810 Churchill-t érdemes most venni az akció miatt, mennyire hozza a pénzt, és milyen vele játszani? -
Ma nekem is ez volt amikor én átraktam KV1-ről a személyzetem Churchill-re. Átképeztem őket és eltűnt a piros szöveg. Szerintem biztos hogy veszít ilyenkor valamennyi képességet. -
R3nton #164808 Van olyan, mikor átültetek egy legénységet egy másik tankba, nem mindig mutatja pirossal a százalékokat, hanem csak a tank nevét. Tudja valaki ez mikor van? És ilyenkor nem veszít a képességéből a legénység? -
Nekem reggel - munka előtt - csak 2 menetre volt időm. Az új is3-al és a 2 napja vett Tiger 2-vel toltam 2 gyors kört. Az is3-al aprítottam a népet szokás szerint és szerencsére győztünk is, kb 3500 xp-t gyűjtöttem. A királytigrisemmel viszont nem vagyok elégedett. Szerencsére itt is nyertünk, de én ehhez a győzelemhez semmit sem tettem hozzá, csak kullogtam a csapat után. Ez volt a KT-vel a 12. menetem és eddig 0 - azaz NULLA - kill-em van. Még egyetlen tankot sem sikerült vele kilőnöm.
Jól jön ez az ötszörös xp, hiszem mindkét tankon van mit fejleszteni. Az is3-ra már csak a nagy ágyú hiányzik, de a KT-re még kell a torony, lánctalp és nem ártana rá a nagyobb 105 milis ágyú sem, bár az is3-al ellentétben, itt az alap 88-as is remek fegyver. -
VanDaal #164806 Én azért megpróbálkozok velük. 4 már kész, hátravan még 20 :D
Grindelni így nekem sincs erőm nekiállni, de egy-egy jó ötszöröző sokat dob egy még nem fullos tankon, vagy egy fejlődésben lemaradt legénységi tagon.
Meg persze a free xp is szépen fog gyarapodni estig reményeim szerint. -
Kénytelen vagyok, mert minden idióta előbújt most az üregéből erre a hülyeségre. Inkább megyek 5 normális kört minthogy a sok növény miatt agyvérzést kapjak. -
VanDaal #164804 Van szíved kihagyni az 5x xp-t? :) -
Játszhatatlan ma ez a szar. Hétfőig pihi :) -
bcseke91 #164802 Én azt mondom, hogy nem árthat, ha szól az ember... -
lexlutor #164801 ..teljesen felesleges. -
Bmsrt #164800 Amíg PÉNZT látnak belőle,lehet akármilyen baromság hagyják a dolgot nekik, az a szuper ha valaki 1kör loltraki után már Lőwézik,minden erőlködés felesleges ebbe az irányba...
(a replay meg jó ha van mindig,bármikor jól jöhet) -
bcseke91 #164799 Sajnos nincs replay-em. Nem szeretném, hogy bannolják, csak szeretném nekik illusztrálni, hogy mennyire egy torz koncepció ez, hogy akárkinek lehet t8 prémiumja, noha nyilvánvalóan számukra ez hoz egy csomó pénzt. -
Köszi VanDaal, és lexlutor! Elsiklottam felette, weekend-et kerestem a címben, na mindegy! De azért ez jellemző a magyar fórumokra, hogy szurkálódó megjegyzés nélkül nem tud válaszolni senki... thx