418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #165635 Az úgy már végiggondolandó. Mégiscsak prohorovka assault maraton. -
8 órán át emelgetni, mérni, vágni hegeszteni az acélt 36°c környékén létráról le-föl 20kg+ szerszámmal... Vagy eldőlni a kanapén, sör, nasi... és kockulni? -
R3nton #165633 gyökér JT egy ház mögött áll egészé végig, meg is érdemlik szarházi td-k egy arty találat kicsapja őket a picsába :D:D -
stoppos #165632 Az állás 17-15 a munka javára. Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernek ennyire szar a munkája, hogy inkább bevállalná a 8 órás prohorovka assault maratont. :) -
CV ? Nem tudom, mi az. Közben semmi adatod nem nézek, mert arra nincs idő. De az elején... :)
Elég könnyű kiszürni a sok piroskából, ki az akit érdemes támogatni. -
Oddball29 #165630 Jah, majd CV-ket fogok nézegetni csata közben:). -
Sajnos valoban sok a piros effes jatekos, neha 400 koruliekbol tobb is van.
Akkor tudom hogy kemeny csat lesz ha mar van tobb 1000-1200 koruli jatekos, mert akkor eselyes hogy nem fogok mindenkit seggbe loni, es felemfordul ha ralovok...
Borzaszto volt ma is. Az egyik varosos palyan 2en szemben, de mivel jott egy haver segiteni, otthagytam veluk es gyorsan megkerultem a 2-ot... azok annyira el voltak foglalva a haverommal, hogy eszre se vettek hogy romma lottem oket hatulrol.. -
A löwe akit említettem ... hozzá nem kellett volna XVM. Nem hiszem, hogy nagyon tudta volna mi is történik a játékban. -
#165616 - Ezt neked szántam, csak elfelejtettem választ nyomni:)
XVM: győzelmi esélyt, a játékosok csataszámát, effijét és győzelmi rátáját kijelző mod -
Igazad van, de azért így legalább értem, ha a társam számomra meglepő érthetetlen, dilettáns módon jár el. Ránézek az eff értékére és megvonom a vállam. Igyekszek tőle lőtávolságon kívülre kerülni. -
Én is meglepődtem mikor először feltettem az XVM-et. 10 - tier 8 alatti csatából - legalább 6-ban nekem volt a legnagyobb az effim, mindkét csapatot figyelembe véve. Először rohadtul meglepett engem is, h mennyire sok a piros játékos. -
opossszum #165624 ne kövezzetek meg, de mi az az xvm?
-
Oddball29 #165623 XVM-bámulás helyett inkább a több segget szétrúgásra lehetne a koncentrálni. Mi a mai napig megvagyunk nélküle. -
talle
A mai nap rengeteg "jó" képességű játékossal sorsolt össze az MM ....
Érdemes megnézni a csapatunkban a Löwe-t
4k meccs, 470 eff. Valami csodálatos volt. -
foxbat88fx #165621 tudtam én hogy sok a low skilled player, de hogy ennyire....
-
Lásd lentebb. Ma még a "piros" csapatnak voltam a tagja többnyire. Nem mintha a sárga sokkal szebb szín lenne, de ha néhány zöld nálunk lenne, sokkal könnyebb lenne a papírpáncélos td-m dolga. -
foxbat88fx #165619 durva ez az xvm... mentem 4 csatát. 4/4 nekem volt a legtöbb effim
ez 120 ember.... ennyi noob van? :D jó azért volt 1-2 jó, de rengeted a piros meg sárga emberke.... :S Jagdtiger 22k csata 580 effi... -
Nálam semmi baja az XVM-nek. Lassulásról meg (e miatt) még nem is hallottam.
-
Oddball29 #165617 8.0 páncél változások. -
Igen a hír igaz, Kiszel Tünde újabb naptárat csináltat:D
Komolyra fordítva a szót, igen tier 8 fölött már általában csak viszik a pénzt a tankok, de ez attól függ, h milyen játékos vagy. Ha jó, akkor még tier 9-et is pluszban tudod tartani legtöbbször és tier 10-et is ki lehet hozni null szaldósra vagy ne adj isten pluszba. Persze, ha buksz (értsd hamar kilőnek) vagy "átlagos" játékos vagy, akkor sokat lehet vele veszíteni (akár 20k-t is). Szép profitot már csak prém számlával és/vagy tier 8-as prém tankkal lehet csinálni. Ha mégsem akarsz pénzt áldozni a játékra, akkor maradnak a tier 5-ös gépek (SU-85, KV, Stug, T49, PzIV, M4 Sherman, S-35 CA), de ezekkel ne remélj "szép profitot". A WG féle gazdasági átalakítások (válság:D) óta, ezekkel is már csak 10k-15k, max 20k-t lehet keresni, persze ez is attól függ mennyire vagy jó játékos. Prém tank vagy prém számla nélkül ennyivel kell beérned sajnos. -
Köszi;) -
foxbat88fx #165614 nah most meg jó... de egy idióta game ez.... -
Ninju #165613 Ez valami olyasmi lehet, mintha megvetted volna a "fizikai" kiadást.
Én megkaptam. Abban volt egy kód és a már meglévő accomra aktiváltam. Mindent megkaptam ami benne volt. -
foxbat88fx #165612 ez szar.... semmit nem jelez ki.... cserébe viszont kaptam 2 fasza dolgot...
1.laggol a game
2.nem oda lő a tank ahova célzok... le TK-ztam az artynkat pedig a scoutot céloztam xDDD
na mit basztam el? meg kell csinálni az updatet is? -
stoppos #165611 Sajnálom, hogy tegnap nem ment az xvm. Szerintem láthattam volna pár csodát. Így csak nem értettem mi történik. :) -
foxbat88fx #165610 áh köszönöm szépen! :) ezt kerestem mert régen is feltettem, csak le is töröltem az OTM miatt, nem tetszett....
nah úgy néz ki ma jó napom van :D
nem elég hogy trollkodtam egy nagyot az AMX ACM 46-al :D még XVM-em is lesz és ami a legfontosabb! Ma elindul az NFL szezon!!!!

-
bgabor #165609 Ennek a topiknak az első hozzászólásában minden el van magyarázva apróra, linkekkel együtt. A Spoiler részt nyisd le az english version alatt.
És ha felraktad, a VehicleMarkersManager.swf filet töröld ki onnan, ahová a telepítéskor másoltad. -
MuldR #165608 Jovohet keddig a Tiger jol hoz (125% credit). Amugy vedd vissza valamelyik tier 5 os tankot es azzal farmolj (pl KV-1) -
bgabor #165607 Igen, ez az, csak nem emlékeztem már jól a file nevére. -
foxbat88fx #165606 oké köszi! :D na akkor már csak az xvm-et kell leszednem valahonnan xD
keresem de nem találom :S béna vagyok ezekben a modolásokban, sose találok semmit.... -
virkir #165605 Közben leesett mit akart Gábor.
Töröld a VehicleMarkersManager.swf-t a res_mods\0.7.5\gui\flash\-bó és akkor a beépítettet fogja használni. -
opossszum #165604 van egy Tiger, egy KV-3 és egy Hummel a garázsban, de mindjárt megvehetem a KV-4-et és a JagdPzIV-et... viszont alig akar gyarapodni a kreditem.
Szerintetek milyen tankkal lehetne szép profitot csinálni? Nem prémiumban gondolkodom, és van az akcióra 6-700.000 creditem.
Illetve igaz az, hogy tier 8 és afölött már inkább viszik a pénzt a csaták, mint hozzák, prém nélkül?
Köszi a segítséget! -
foxbat88fx #165603 bakker! ezt nem tudtad volna mondani hamarabb? :DDDDD
érdekes, senki nem mondta még nekem ezt a verziót! :) nah szóval egy kis help-et kérek! honnan szedjem le? ^^ hova kell másolni? :D
és mit kell törölni? :D -
virkir #165602 Az érdekes ha te még szombaton be tudtál lépni.
The test server will be closing on Thursday 30th August at 18:00 CEST (16:00 GMT). Stay tuned for details of more tests in the future. -
Chimney #165601 Akkor aszem fel kell megint tuningoljam csak az az átkozott villanyszámla
-
lexlutor #165600 anno nekem volt egy ugyanilyen tartalmu csomagom, az mukodott meglevo acconutra. -
sad1976 #165599 tudja valaki minek megy a teszt ha be sem lehet lépni? szombaton reggel 5 kor tudtam 1 x belépni 1 csata után kidobott a játék. azóta sem tudtam belépni. -
Vettem már itt dolgokat és mind Jó volt.. -
alphard #165597 Wargamming folyamtosan azt mondja, hogy a Bigworld (a jatek motorja) mindenfele kiiras ellenere nem tudja tamogatni a kliens oldali tobbmagos procikat. Asszem utoljara Overlord-ot augusztus kornyeken kerdeztek ujfent errol. Nem is kell vele szamolni, ehez a jatekohoz egy magon kell a magas orajel. -
Jacktor #165596 A hivatalos WoT oldalon és az in-game bolton kívül én nem vásárolnék sehol máshol a helyedben.