418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Desmodromic #165675 Plusszoltalak a worldpeace jegyében. :) -
Oddball29 #165674 Ha jön megint a tesztszerver. -
Szakesz #165673 Mi lelt téged? Az utóbbi napokban feltűnt, hogy nem kapok tőled napi 20 mínusz-pontot. Belefáradtál? Kiégtél? Komolyan kétségbeestem. Pedig -1000 pontig azt hittem, hogy meg sem állok. :)
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=154958]#154958 - Nem mondani csúnyát kici cicára pfew-pfew...[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=154951]#154951 - Sok-sok mínuszt gyorsan-gyorsan![/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=154934]#154934 - S.O.S! Veszélyben a haza![/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=154926]#154926 - S.O.S.! Még nagyobb veszélyben a haza![/URL]
Szegény R3nton-t is utolérte az internet haragja! :)
Szóval könyörgöm! Ne add fel! -1000 pont a cél és határ a csillagos ég! Ott vannak a régebbi hozzászólásaim, légy élelmes, keresgélj és mínuszolgass! :)
-
R3nton #165672 tier10 mikor lesz? -
Oddball29 #165671 T29/34 LFP az asszem 32 a függőlegestől, ki kell majd javítanom. De úgyis jön holnap a T29-cikk. -
vass17 #165670 Értem, csak a legtöbbnél nem említi. Lásd a T34, aminél 58 fokkal számol, ami azért elég soknak számít.
Mindegy, kiváncsi leszek a végleges patch-re, bár gyanítom, hogy nem leszünk boldogabbak tőle, főleg, hogy még veszteségesebbek lesznek a magas szintű csaták... -
barkov6 #165669 Tök átlag... A Stalin's friend medálnál kezdődik a jó játékos...
Szóval ha neked minden csatád ilyen, akkor végül is jó, de ha ez az első, akkor nem értem a kérdést (melyet így ironikusnak, vagy szimplán álszentnek minősítenék)... -
DaWe01 #165668 Üdv Mindenkinek, én még aránylag új vagyok a játékban és ezért kérdem, hogy ez jónak számít?
-
Oddball29 #165667 Nemcsak a IS-3, más tankoknál se annyi amennyi kéne neki.
Anélkül viszont átlőhetetlen lenne Tier X alatt majd 8.0-ban. -
Krocher #165666 Ijjjjjj.... Nah ez lesz a baj:S Hát 2 napja játszogattam még csak úgyhogy sok minden nem veszik el. Legalább megismerkedtem a játékkal:) Köszi a segítséget. Áttérek akkor az EU-ra. -
vass17 #165665 Kicsit felháborítónak érzem, hogy az IS3 LFP-je nem felel meg a valós tanknak. Sokszor átlőttek már ott, gyanítom, hogy ha a valós 63 fokos dőlésszöggel számolna a game, akkor ez kevesebbszer történne meg...
Persze tudom kell a balance és alapvetően örülök a változásnak, mert így is sokkal keményebb lesz, igaz én is többször fogok pattanni másokról. -
R3nton #165664 persze:D -
Toweliee #165663 Nekem hiányzik az arc, mikor jár le a tiltása?
Krocher, fogalmam sincs, nekem ott van de nézz annak utána amit barkov6 írt. -
Wasp91 #165662 Lepaktáltál matyashunnal!
-
R3nton #165661 Na ha mindig csak a negatívat említettük meg, most megérdemli a pozitívat is, Mátyás bocsánatot kért ^^
matyashun (17:04:39) cső
matyashun (17:04:43) van kedved szakaszt?
matyashun (17:05:16) meg mondanék valamit miveel többit nemérem el
matyashun (17:05:20) ha vagy?
matyashun (17:05:59) szeretnék bocsánatot kérni és véglelglezárom ahpts-ügyet.
matyashun (17:06:02) :)
matyashun (17:06:10) ha átadod ezt acsapatnak
matyashun (17:06:13) megköszönném
matyashun (17:06:36) ha nemjösz hívok mást, szia:)
Yossarian1984 (17:09:35) fátylat rá -
barkov6 #165660 Rossz klienst, szerintem amerikait telepítettél.
Worldoftank.EU címről töltsd és telepítsd a klienst....
Remélem még sokat nem játszottál... (mert az ugrik) -
Krocher #165659 Igen a launchernél a zászló megvan de azok között amiket felajánl nincs közte a magyar. Mi lehet a megoldás?:S -
Hello.
Kérdés:
Az ilyesmi [URL=http://drongo-lab.ru/archives/34292]"total conversion" modoknak[/URL] MI a hatása a csatákban?
Lehet-e olyan, hogy mellélövök, mert bár a moddolt testre jól célzok, a játék az eredeti geometriával számol?? -
Toweliee #165657 A launchernél kell beállítani, ott van a zászló. -
Krocher #165656 Hali. Valaki tudna segíteni abban, hogy magyar legyen a játék. Ami itt van az oldalon a magyarítás link alatt az nálam tulajdonképp semmi. Olvastam hogy az indításnál kellene a zászlónál átállítani magyarra de nekem ott nincs magyar nyelv. Előre is köszi a segítséget:) -
barkov6 #165655 Én is használom... alacsony esélyszázaléknál direkt szívom magam, hogy én aztán ezt megfordítom (ne firtassuk az eredményességet), magasnál meg elbízom magam, és akkor el is vernek mint jég a határt... :)
Falnál csikicsukiban szoktam megnézni, kivel is játszom, és meddel flankolás előtt, ha van időm megnézem, statisztikai alapon fogják-e hagyni.... :)))
... és kb. ennyi... de ennyiért nekem már megéri. Ha meg ezért low vagyok, hát leszarom... -
barkov6 #165654 Előfordul az ilyen...
Nyomogasd (magyar billentyűzeten) az ö és ü gombokat, azokkal lehet a minmapot növelni-csökkenteni...
És jól jegyezd meg, mert én is sokat szívtam, mire valaki megmondta... :)))) -
stoppos #165653 Igen. Akinek tetszik használja, akinek nem, az nem. Meggyőzni az ellenkezőjéről tök felesleges a másikat. Nekem bejön, használom is. A haverjaim, akikkel szoktunk néha szakaszban menni, nem. -
Ja már 37 ezer letöltésnél jár. Amúgy meg azt lövöm valóban, aki hagyja magát.
Amúgy ez a vita is olyan mint sok más itt a fórumon. Időnként előkerül, majd el csendesül és ugyis mindenki úgy játszik ahogyan megszokta. -
Rgizda #165651 Nekem se kell XVM mod, anélkül is látom ki játszik ki baszo.... szarul.
-
stoppos #165650 Lőni úgyis azt lövöd, aki szembejön. A kilövöd a pirosakat, egy faszság. Semmi extrát nem ad az a mod, maximum némi információt nyújt. -
az létezik hogy magától mintha vissza ment volna a zoom a mini mappon? hogy tudnám vissza zoomoltatni? -
No most nem lőnek... beszélt itt valaki arról hogy pro attól hogy XVM mod-t használ?
Szerintem nem. Te meg le low-ozol mert használom.
Már elnézést, de a mod elérhető és számomra ad plusz információt a játékról. Pár nap alatt vagy 25 ezren töltötték le, én meg velük értek egyet. -
Ezt kikérem magamnak!!
-
Ezzel egyetértek. Én sem használom már, pár napig viszont ment nálam is. De sokszor már a visszaszámlálásnál elment a kedvem a játéktól...
-
Ez szerintem nem igaz, mert en pl mindig a top tankra, legjobb jatekosra megyek ra, mivel ilyen emberek a meccset eldonthetik, es ha sikerul kiutni akkor nagyobb esellyel nyer a csapat. -
tepi1 #165644 Barnababa=Cigány -
Én Oddball-al értek egyet nem kell nekem xvm fölösleges.
Sőt és ettől szerintem nem hogy prók vagytok srácok hanem akkora lowok hogy az csak úgy süt rólatok.
Gyorsan rászálltok a pirosakra mert az könnyű frag.
Ha fent van ha nem én biztos nem cselekednék másképp mert ha pl egyik oldalt nem védi senki én már úgy készülök helyezkedni a lamming trainben hogy vissza tudjak menni resetelni ha szükséges és nem azt fogom nézni hogy kivel járnék jobban melyik pirosakat lőjem ki gyorsan hogy meglegyen a killem és nőjön az effem hanem megteszek mindent a győzelemért és próbálok az eszközökhöz mérten játszani.
(eszközök=társak akár piros akár nem próbálok kihozni a csatából mindent amit lehet ha többen vannak ott oda már nem megyek nem kell az a +1 és csak azért nem fogok senkivel másképp bánni mert piros játékos az illető és ezért elkerülni meg nem segíteni neki még egy piros játékos is hasznos lehet mert addig legalább őt lövi az ellen még én meg az ellent.)
-
tepi1 #165642 Én klimás irodában dolgozom,csak barnababák az ügyfelek. -
stoppos #165641 Ha a kérdést így tennénk fel:
8 óra T-95, assault, prohorovka, támadó oldal, az ellenfélnél 4 arty és két T-50-2, akkor lehet más eredményt kapnánk. :) -
stoppos #165640 A légkondis irodás egyértelmű szerintem is. :) -
lexlutor #165639 t95rol szo sem volt !!!!!!!!!!!! -
brasco84 #165638 8 óra assault T95-el! inkább munka egy bányában :D -
Komarinnal már más a helyzet, de az a map már szerencsére csak században van :)
A lent említett munkát pedig egyébként szeretem és élvezem amikor valami elkészül. Vannak ennél sokkal szarabb melók, de itthon kockulni mégiscsak jobb móka. Bár ha egy légkondis irodában kéne egy asztal mögött ücsörögni, akkor a meló nyerne :) -
Inkabb akkor is a munka mint assault...