418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MuldR #393599 bbt lesz az.
Rita
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #393598 És mi hír az orosz tankok buffjáról? -
Plata #393597 Sajna mobilról nem tudok ezeknek utánanézni.
De eddig azt sem tudtam hogy volt lengyel tank. -
Angelus1991ster #393596 Vagy a TKS vagy a BBTBranc kerül be. Utóbbi életképes tank.
És remélem ez egy próba a minor nation-ök behozásához.
Lengyel játékosbázis régóta megérdemel egy lengyel tankot a játékba. De remélem nem olyan formában, mint ahogy mijeinket hozták be.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 17:07:54 -
Plata #393595 Az első lengyel tank?
Gomdolom prém. -
Angelus1991ster #393594 Falathi from Wargaming Polish team, shared more information about the upcoming Update 9.19.1. The next update will focus on improving previously introduced features: changes in Matchmaking and Artillery.
•Introduction of the first Polish tank into the game;
•Changes to High Tier Chinese tanks;
•New Training Mode;
•New HD Tanks;
•Tighter matchmaker criteria for vehicle types. Teams will be batter balanced for TDs, Light Tanks and SPG, by choosing vehicles of those classes based on their team place (If one team has a Light Tank as a Top Tier, enemy team will also get a Light Tank to match it);
•Return of the ability to platoon with an SPG, but restricted to one per platoon;
•New SPG aiming was improved and should now be more useful;
•Damaged caused by stun will be now taken into account when calculating Mastery medal;
•Changes to Gore Medal requirements and improved the SPG target marker interface.
-
Ehh,ne is mond
-
Angelus1991ster #393592 És mitől lehet kapni még agyembóliát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-55A MT-15-től
-
Igaz
lehet így kellene felfognom,és akkor nem kapnék 2 naponta agyembóliát
-
Ezek legalább nem lopják el a sebzésedet,ki tudsz bontakozni:) -
Plata #393589 Nyáron én is abbahagyom és másik játék után nézek,nyáron totál szívás játszani. -
A játékosok persze hogy fogynak, nyáron jó dőben mindig kevesen tolják, ősszel megint megnő a létszám, összességében gyakorlatilag közel ugyanannyi van évek óta... -
Nemrég kiléptem klánból, az elmúlt 3 hét alatt 3-4 magyar klán küldött meghívót, pedig 1000 körüli vagyok. Nem néztem mondjuk a klánokat, de gondolom, ott is az aktivitás miatt hívogattak.
Feleslegesen mondjuk, mert nem lépek be klánba, ha jó ideje három-négy naponta lépek csak be 4-7 meccsre... -
Micsoda Op csapattársak 
Lassan rendezhetnénk ilyen házi versenyt,ki bír a legrövidebb idő alatt kisz@pni 0-1-2 -15 re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
realcsabi #393585 Nem temetem a játékot, még biztosan van egynéhány évnyi lehetőség benne, de a játékosbázis fogy.
Tavaly év végén az esti órákban a 150 ezret karcolgatta alulról, addig álljatok fél lábon amig legközelebb lesz annyi. :)
Pedig már a 150 ezer is visszaesés volt az azt megelőző évekhez képest. De a klánokon keresztül is nyomon lehet követni a folyamatot, egyre kevesebb versenyképes klán van, a magyar community is zsugorodik, nem véletlen hogy fogyatkoznak a top klánok, meg mindenhol két kézzel kaparnak az aktív játékosok után. -
szaboz80 #393584 Én még csak pár hónapja nyüstölöm a game-t, de nekem is már soxor megfordult a fejemben, hogy hagyom az egészet és pont ezen oknál fogva... De mégis csak T7-ben (hamarosan T8-ban) vagyok érdekelt, úgyhogy még kitartok. Megjegyzem, hogy csak a napokban vettem észre, hogy BUSÁS kreditért is lehet venni goldot... de ha eddig nem töltöttem olyat, ezután sem fogok :) -
Plata #393583 Passz,tegnap este ha jól láttam 91 ezer játékos volt a szerveren. -
Angelus1991ster #393582 Igen is fogy a WoT-os játékosainak száma!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na szerveren -
asolyom #393581 Itt minden két hétben feltűnik egy ilyen vélemény, ami temeti a játékot. Van erről egyáltalán valami "kimutatás", hogy tényleg fogynak-e a játékosok? És ha igen, mennyivel? -
Angelus1991ster #393580 Jó de egy új tankág vagy ágrész miben hátráltatná pl. a grafikai részleget?
Egy új tank behozása kb. olyan mintha csak moddolnák a játékot. A táblázatban az új unit-nak csinálnak egy új sort, szöszmötölnek a flash résszel vagy mivel, aztán ennyi. -
Plata #393579 Játékosok azért fogynak mert egyre inkább a gold lőszer felé megy el a játék.
Lassan minden fogyatékos barom goldot fos. -
realcsabi #393578 Nem vagyok biztos benne hogy még több tankra lenne szüksége a játéknak. Egyéb dolgokon kellene javítani, új játékelemeket beemelni, a frontline-t minél hamarabb megvalósítani, stb.
Idén érezhetően fogynak a játékosok, lassan már felesleges is lesz 2 szervert fenntartani. És nem hiszem hogy ezt a folyamatot azzal lehetne lassítani hogy beraknak még x tankágat, meg ugyanennyi prémiumtankot tier 8-ba. Február óta már egyáltalán nem költök erre a játékra, a havi 2500 goldot a prémiumhoz még összefarmolgatom, de érzésem szerint erőteljesen hanyatlásnak indult a játék. Pedig sok jó változtatás is történt, pl. artyk, 10-es lightok, heavyk buffolása.... csak sajnos mégis elbaszódtak valahol a dolgok, papiron minden jól nézett ki, de a gyakorlatban elég szarul valósultak meg... a ranked is jelenleg katasztrófa, nagy lelkesedéssel elkezdem, és meg is lett a rank 5, de ezen a héten már csak legyintettem és hagyom a fenébe, biztos nem egyedül vagyok ezzel. Bőven van mit javítani rajta. A cw-t teljesen szétbarmolták, jelenleg már a legutóbbi szezonon is tök felesleges volt részt venni, az sh még úgy ahogy elmegy, de a monotonitása nem sokáig köti le az embert.
Az újabb tier 8-as prémiumtankok röhejesek, főleg a nehezek amikre újabban derogál szemből gyengepontot rakni, had lője a goldot a hülyegyerek. Amiért senkit sem lehet hibáztatni, mert megköveteli a játékmenet. Régebben 3-5 goldammót pakoltam a tankjaimba, most már 15 alatt nem túl kényelmes csatába menni. A tier 8-as csaták szintén viccesek, tier 8-ban már több prémiumtank van mint normál... számomra kiábrandító hogy egy sose létezett cryslerrel vagy Skorpion G-vel hamarabb találkozok, mint egy valamire való tiger II-vel. Dehát ki akarna azzal játszani? Teljesen érthető.
Az új mm kifejezetten tetszik, viszont a tierlimites tankok rábasztak, mert azelőtt nem volt jellemző hogy 30 azonos tierbeli tank essen egymásnak. A limites tankokat gondolom nem kell bemutatnom hogy úgy lettek ballanszolva hogy gyengébbek mint azonos tierbeli társaik. Szóval a limites prémiumtankjaimat szintén nem szívesen veszem már elő... és érzésem szerint nem vagyok ezzel egyedül, mert úgy tűnik hogy lényegesen kevesebbet látok belőlük mint azelőtt... de ezt csak érzésre mondom, nem vezetem papiron ceruzával a dolgot...
összességében sok probléma felgyülemlett már, amik kezelésére sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni, mint új tankágakra... kinek kell a hatszáznyolcvanadik tank a játékba, amikor kedve sincs csatába menni, mert tele van elbaszódott játékelemekkel az egész? -
Angelus1991ster #393577 Nah megtaláltam:
L6/40 Captured
-
Plata #393576 Emlékszem amikor még csak a demója jött ki a játéknak,azt is rongyosra játszottam,abban a küldiben pont olaszokkal voltunk. -
Angelus1991ster #393575 Ebben tényleg vannak olasz unit-ok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A WoT fájljai közt anno volt egy francia ágra száműzött olasz L6/40-es tank ikonja. De azóta kivették. -
Plata #393574 Őszintén szólva kb annyira érdekel a lengyel román magyar tech tree mint az hogy a holdon is büdös lesz-e ha befingik a viziló.
Az meg hogy magyar legénység legyen benne kb megint ugyan ez a kategória.Van egy magyar tankom,az a selejtes prém amit kaptunk,de nem érdekel csöppet sem.Olasz tankok azért érdekelnének mert ősrégi emlékeim szerint azok kellemes kis jószágok voltak.De az a játék is régen volt már,abban asszem magyar pofa is volt.De nem mondom tutira.De mintha rémlene hogy valamelyik játékban volt egy magyar szereplő. -
Angelus1991ster #393573 Ha már a major nation-okből kifogytak, és ha még bővíteni akarják a WoT tank állományát, akkor be kell valahogy hozni a minor nation-okat (olasz, magyar, lengyel, román). Akár prémium minor nation-öként, akár meglévő major nation ágrészként.
Az olaszt, magyart és románt még valahogy a német fába be lehet illeszteni és a németből lenne egy "Axis" tech fa, ami során ha tankot veszel akkor a tank nemzetiségét (német, olasz, magyar, román) is ki lehetne választani.
Vagy lenne egy 10. tech tree slot, amit csak 1 vagy több tier 10-es tank kifejlesztése után nyithatnál ki, abban lennének a minor nation-ök ágakkal, fejleszthető és prémium tankokkal. -
asolyom #393572 Most direkt megnéztem a visszajátszást a T71-gyel. Kb. 1,5 perc után 0-4, és 5000 HP hátrány, úgy hogy 12500 körül indult mindkét csapat. Nem is értem, ilyenkor valami egysejtűek játszanak? Mert ez az eredmény kb. ilyen csillós véglény szerű agykapacitást jelez.
-
endrodiz #393571 En egyszer meglottem a 6000-t ISU-val, csak akkor meg nem a TD15 volt a mission. Azota mar Object 704 van, de nincs meg egy olyan szerencses korom. Tobbszor is kozel kerultem hozza, de... Szal elvileg mar isu-val is meg lehet csinalni. 
Ja, igen, Karelia vedekezes volt, 6375 dmg.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.06.14. 12:29:06 -
Plata #393570 Nekem egy csatára volt időm,svéd t6-al,win,wn8 passz hogy mennyi.
Nincs fönt most semmi modom. -
asolyom #393569 Ma megint befigyelt a szopó roller. 2300+ WN8 átlagban, és 4-ből 4 bukta. Köszi!
-
Plata #393568 Ha jól emlékszem Desert rats vs Africa korps,vagy valamelyik másik játékuk.Valahol még megvannak a régi cd-k.
A D-Day tokját asszem tegnap láttam mikor kerestem egy újságot. -
yossarianHUN #393567 A világháború alatt nem is, mert csak saját gyártású, elavult, T26 kaliberű vackaik voltak, meg pár németektől kapott tank. A P40 és a P43 voltak az egyedüli valamirevaló harckocsijaik, előbbi egy T-34 szintű valami, amiből kb. száz darab készült, utóbbi egy árnyalatnyival erősebb, de az már le se került a tervezőasztalról. A háború után meg már csuklóból az amcsiktől és a németektől vették a tankjaikat, majd minimálisan átalakították őket, ezek a WoT-os fogalmak szerint T6+ gépek. Mindent összevetve csak egy árnyalatnyival voltak nagyobb "tanképítő" nemzet nálunk, magyaroknál, úgyhogy ennyi erővel gyakorlatilag mi is bekerülhetnénk önálló nemzetként a játékba, ugyanannyi értelme lenne (semennyi). -
Angelus1991ster #393566 És melyik volt az a magyar fejlesztésű játék? -
Plata #393565 Hát nekem úgy rémlik hogy az olasz tankok nem másolatok voltak.
Na jó kb 15 éve volt az a játék,azóta lehet csak az emlékeimben lettek szebbek a tankok. -
yossarianHUN #393564 Érdektelen, legalábbis számomra. A lowtierek az ocsmány, szegecselt bádogdoboz stílusukkal, a magasabb szintűek meg gyakorlatilag mind copy paste tankok más nemzetektől. Felőlem hagyhatják őket jövőre. -
MuldR #393563 A teteje pershing+leo1 copy. -
Plata #393562 Olaszokról van valami képetek vagy infó?
Régen egy magyar tankos játékban nagyon szerettem az olasz tankokat mert szépek voltak.
-
Plata #393561 Jelenleg T3 van kifejlesztve.
Annyi free xp-m volt.
Eltoltam free-t sharidenre meg E75-re. -
Angelus1991ster #393560 Tudod milyen hisztis vagyok :D
Amúgy nagy szerencsém volt ennél a missziónál, ahogy tegnap délelőtt Hellcattal megcsináltam a 4x-hp-s baromságot. Ahhoz a misszióhoz Su-100-at és Su-122-44-et vettem meg, hogy megkönnyítsem a TD-8 (T-55A) megcsinálását (utóbbit persze a bizonyos "fun" miatt is megvettem). De azokkal se jött össze, így meguntam és full gold Hellcat-tal sikerült lezavarni.
TD-15 (T-55A)-t mi a franncal lehet megcsinálni? Halálcsillagon kívűl? :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 11:07:53