418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    van.. de ezzel a fizikával nem leszek kibékülve, sand riveren átmentem egy kis buckám, bumm lánctalp leesik, utána egy kisebb gödörbe ugrattam bele, és 600 hpm vette le, meg is haltam batchattal, félek én ha ezt fellövik livera, sok gyökér lesz :(
  • Destydeme
    A tier 5ös tankok nerfelésére mi a magyarázat?Aki esetleg olvasta anno.Kv,aztán su85,most meg pz4.Ez mire jó?
    Sokat nem foglalkoztam vele,de már feltűnt.Vegyél kis prém tankot vagy mi az oka?
  • bcseke91
    Vagy csak tesztszerveren volt régebben is?
  • VanDaal
    Westfield assault? Ez nekem kimaradt... ilyen is van?
  • bcseke91
    Westfield assaultot egyébként mikor szedték ki? Egyszer ha láttam randomban...
  • brasco84
    a ratyiarty itt is elengedhetetlen kellék! a töltőképernyő viszont szép :)

• bcseke91
    T-54 új ágyújáról mit kell tudni?
  • zserrbo
    Mi? Mikor én felraktam mikor először kihírdették a teszt szervert a 8.0-ról akkor semmit nem lehetett csinálni csak bemenni? Verjem beléjük, hogy most már mást is lehet csinálni, mert már letöröltem.
  • brasco84
    ja ez az új techtree elég furcsán néz ki :D
  • lexlutor
    koszonom!
  • brasco84
    jó ötlet volt a wgtől ezt megcsinálni h bármit ki lehessen próbálni.. grafika is fasza nagyon. ez az új orosz TD, a 263 vmi iszonyat durva. az a baj h rendes szerveren van mivel grindelni, de sajna ez az obj 268 vonal mehet a levesbe.. elmennek ezek a francba, mire megszerezném szét lenne nerfelve.
  • Eagle16
    Egyben nem, mert nem fér ki, de amúgy sem látszik az új tankok kifejlesztési költsége, mert már kifejlesztettem őket.
  • Ry0K3N
    Tudsz feldobni egy képet az orosz tech treeről?
  • Eagle16
    T-50-2-nek 46-ról 38-ra csökkent a forgási sebessége...már nem olyan irreálisan kanyarodik.
  • Eagle16
    48200 xp.
  • zserrbo
    Az E4 armor csökkentéséről tudsz vmi linket adni?
  • marchizor
    jó gép, 400+ csatám van is már vele :D mondjuk nerfelve lesz :/
  • Eagle16
    Azta mekkorákat lehet driftelni :DD
  • R3nton
    Tarczay magyar medál? :D
  • R3nton
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: M48A1. Elköltött XP: 160 000. Elköltött szabad XP: 0.

És igen meg van a hiányzó láncszem a médiumok közül, már csak 6 milla kéne:D
  • lexlutor
    .. a su 100bol jelenleg mennyi xp kifejleszteni az uj oroszt td-t?
  • Eagle16
    Na ez egy szép medál :)

Variants of Billote’s medal: Bruno’s (3-4 kills), Tarczay’s (5+ kills)
  • Jakuza001
    Teli van ilyen nyomorekkal a jatek.
    VK3601P elkezdi oldalrol lovoldozni az IS-em, tonkre vag 3 modult, erre lelovom es meg irkalja a majom, hogy majd o reportolni fogja, hogy kilottem. LOL
  • zserrbo
    Aki írkál a hivatalos fórumra írkálja már, hogy hozzanak be olyan rendszer amivel legalább 2 fajátra osztályozzák a játékosokat: lowok és normálisak

Himmelsdorf 1 zászló és 15 emberből csak én és egy luchs (tier 5 csata) megy a hegyre. Én már láttam h esélytelen a luch meg is halt így lezúztam az artykat totál szabadon hagyták a nyomorékok, mert zúztak a zászlóra. Én visszafordultam a távolból kilőttem 1-et majd megöltek. Ekkor kb 10v6 volt és kikaptunk mit ne mondjak a több tank ellenére. Mindez mert nyomorékok ilyen 0,25-0,30 kill arányú gyökkerek bejönnek a csatába. Ezzel nagyon lehetne valamit kezdeni. Aztán ma beáll mögém a gwpanther közvetlen mögém és írja "bug out" . Csak lesek h mi van. Hátra nem tudtam menni, de mi a francnak áll be mögém. Ráfordulok kilövöm, erre írja angolul h haljak meg rákban. Hát hogyne!
  • Gunslinger
    Főoldalon a híre alatt írták, hogy holnap kapcsolják be:

Please be aware that the extended battle statistics feature will not be activated until 7th September.
  • TDantes
    Áh, akkor kapják be. Rohadtul idegesít ha nem látom mennyit találtam, hányszor találtak el.
  • Attiska
    Hát csak megoldották, hogy a KV-1 fejlesztett tornyának megfelelő átlagos pen-t adták az új ágyúnak. Nem többet, pont annyit. Most lehet ezt balance-al, meg mindenféle faszsággal magyarázni, de nagy valószínűséggel a KV-1 a 85-ös ágyújával OP lesz a Tier-jében, gondolom a szovjetbarát mínuszoló kolléga kicsi szíve repes az örömtől.

• patchaou
    Na a nyáron használt jelszavammal beengedett, de csak tier egyes tankok vannak a garázsban és a nevem is megváltozott...
  • Gunslinger
    Nincs még benne elvileg meg az új medálok sem.
  • TDantes
    166027

Most komolyan, senki nem tudja a választ, vagy senkinek se tűnt fel a játékban?
  • virkir
    Éppen ezt akartam kérdezni mert nekem sem fogadja el a jelszót.
    Én meg még nem is változtattam.
  • R3nton
    köszi:D ja mint a chocito csak tuti ezt is nerfelni fogják köv patchben
  • Eagle16
    Azok nem változtak.

davidbog: igen, ez elég durva lenne az E4-nek. Az Obj. 263 elég ronda...de finom :)
  • Gunslinger
    Egyikhez sem nyúltak.
  • patchaou
    Változtattam kb egy hete, de a mostanit és a régit sem fogadja el :(
  • VanDaal
    Na akkor első benyomások:
    - a játék optimalizáltsága sokkal jobb, mint a csak fizika tesztelésre szánt verzión. Kezdtem aggódni, hogy az új grafikát nem fogja bírni a gépem, de most tökéletesen fut max grafikán is.
    - a PzIV a legjobb t5 medből a legrosszabb t5 med lett. A kis prémium T-25 is úgy megalázza (mindenben), hogy ihaj. Azt hittem, legalább hp buffot fog kapni, ha már lényegében lefegyverzik, de semmi...
    - Matilda Black Prince nálam biztos vétel. Egy nyomibb Churchill, de előre akarok legénységet fejleszteni :D

Ha az E4-et meg tényleg így tönkreteszik, akkor elbőgőm magam, hogy fölöslegesen szenvedtem a Protóval. Azért viccesek... finomhangolás címszóval csak úgy leugrik 50 mm páncél.
    Bár szerintem lesz most több teszt fázis is, ezért is nincsenek még írásba foglalva az ilyen buffok/nerfek, mert ezek még simán változhatnak.
  • R3nton
    batchat érdekelne még és t-62! Köszi!
  • davidbog
    Hát ezzel gyakorlatilag semmi előnye nincs a T110E5-el szemben. Ha ez így marad akkor nálam se fog többet csatába kerülni. Ha a torony tényleg csak 6" lesz szemből akkor meg kuka. Mert úgy 168 mm effektív védelme lenne 5°-os kompenzációval, tier 10-ben az egy vicc.

Azért maradhatott volna 14 lőszer az Ob. 263-hoz, legyen csak meg a történelmi hűség. :D Minden esetre ritka ronda egy gép.
  • R3nton
    ha a napokban változtattál jelszót akkor még a régebbi érvényes valószínűleg
  • Eagle16
    A francia TD-khez megint hozzányúltak. Célzási idő növekedett ha jól látom, meg még kevesebb HP-juk van.