banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Na akkor első benyomások:
    - a játék optimalizáltsága sokkal jobb, mint a csak fizika tesztelésre szánt verzión. Kezdtem aggódni, hogy az új grafikát nem fogja bírni a gépem, de most tökéletesen fut max grafikán is.
    - a PzIV a legjobb t5 medből a legrosszabb t5 med lett. A kis prémium T-25 is úgy megalázza (mindenben), hogy ihaj. Azt hittem, legalább hp buffot fog kapni, ha már lényegében lefegyverzik, de semmi...
    - Matilda Black Prince nálam biztos vétel. Egy nyomibb Churchill, de előre akarok legénységet fejleszteni :D

Ha az E4-et meg tényleg így tönkreteszik, akkor elbőgőm magam, hogy fölöslegesen szenvedtem a Protóval. Azért viccesek... finomhangolás címszóval csak úgy leugrik 50 mm páncél.
    Bár szerintem lesz most több teszt fázis is, ezért is nincsenek még írásba foglalva az ilyen buffok/nerfek, mert ezek még simán változhatnak.