418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #166194 talán:D Miért húztál el amúgy klánból meguntad a banánt? :P -
zsupeti #166193 Most őszintén.
Minek célzókör ha így is pro vagy?Lehetek a barátod? :DD -
Köszi! Igazából csak úgy töltögetem fel, engem nem zavar hogy ki milyen módon van fent az első helyen....Örülök ha +1 +2 helyet előre ugrok, de semmi több.
Arra törekszek hogy mindig be tudjam bizonyítani az eredményemet :) -
R3nton #166191 igen én még csak most ismerkedem az artykkal:P De t92 már így is tetszett eltünedező célkörrel is 3 kill t95 oneshoot xd Batchat arty is jónak tűnik, bár íyg nem lehet hogy eltűnik folyamtosan a célkör:D -
zsupeti #166190 Púposságra gondolsz? :D
amúgy nem próbáltam teszten spg-t.De átérzem a problémádat :) -
kingofn00b #166189 A JagdPz E-100 tényleg ennyire ratyi lett? -
5mp a lövések közti idő. :o (47mp az stimm, mert én raktam rá töltikegyorsítót, de az ugye autoloadra nem hat)
A 2 szerveren külön vannak tárolva az adataid? Mert abba a problémába ütköztem, hogy nem adhatok el, csak X tankot naponta, így nem tudom egyszerre kipróbálni az összeset. :D -
R3nton #166187 te beszélsz? :P De nálatok is van ez? :D -
VanDaal #166186 Nagyjából egyetértek, leszámítva, hogy én az Objecttől nem vagyok elájulva.
Az én ízlésemhez túl kicsi az alfa sebzése egy top TD-hez képest (igaz, ezt a RoF-fal kompenzálja, és kimondottan jó a DPM-je), és az sem tetszett, hogy szinte nincs ágyúkitéríthetősége, sem horizontálisan, sem vertikálisan. Plusz, ha élesben többen felfedezik, hogy ez bizony nyitott, akkor a HE lövedékek (nem csak az arty) nagy pusztítást fognak csinálni benne/rajta.
T110E4-től viszont szinte el vagyok ájulva, új erőt merítettem a T28 proto grindhez, és a Foch is egész tetszetős azzal a páncéllal és mozgékonysággal :) -
Ok megpróbálom. Most épp mértem a Foch-t. Amikor indul a csata, tölt. Nekem 53 másodperc volt a töltési idő. Két lövés között meg 7 másodperc telik el.
Az artykat meg csak emlegetni kellett:
-
Droughert #166184 Remélem ez egy új feature lesz 8.0-ban
-
zsupeti #166183 Kezdődő gerincferdülés miatt van ez a bug. :)
-
47mp-ig van csend a Foch-al, nyugodtan rakj rá modokat. :) -
foxbat88fx #166181 "4. JagdPz E-100 Nos, ha ingyen adnák sem kellene"
muhahhaha :D::D
tény és való hogy elbújhat az Obj.263 mögött :) az egy állatgépezet -
R3nton #166180 valakinél olyan hiba tesztserzón, hogy artynál nem látja a célkört csak ha betöltött a gun? -
Kis türelemmel majdnem minden nagy TD-t kipróbáltam. Az Object 268 és a T110E3 maradt ki a szórásból. Az amerikai torony nélkülivel szerintem nem is kísérletezem. A másik orosz még szóba jöhet (ha marad elég forrásom hozzá).
Ha tetszési sorrendet kelleni a teszteltekből felállítani, talán így nézne ki:
1. Object 263 (gyors, pontos, fordulékony, mindenhol, mindig ott van)
2. T110E4 jó nagyokat odasóz, kicsit lassan tölt, forgó torony nagy előny.
3. AMX-50 Foch (155) jó lenne, de a táras megoldást inkább hátránynak érzem. Nem is túl gyorsan adogatja a tárból, de mikor elfogy (3db), akkor úgy fél percig nagy csend van. Pontos számadatot nem mértem, MOD-t még nem mertem alá telepíteni.
4. JagdPz E-100 Nos, ha ingyen adnák sem kellene. Lomha minden tekintetben. A "színes" fémgyűjtőkön kívül más nem hiszem, hogy rá fanyalodna. (magán vélemény, ettől még valakinek nagyon is tetszhet) -
TDantes #166178 Hát ez az. 6-7 arty egy oldalon, és mind tier 8-as. Én meg hát kipróbáltam volna a top TD-ket, de így nem lehet. Ez nem teszt. Vagy csak arty-t érdemes tesztelni?
Azt se mondja nekem senki, hogy azért sok az artysta , mert teszt szerveren mindenki azt akarja kipróbálni. Nem, ezek többsége mindenhol csak artyzni szeret. -
Attiska #166177 Méghogy nincs "soviet bias". Ugyan már, csak az elfogultak nem látják... -
Tegnap volt néhány csata a tesztszerveren, hogy fele!! a csapatoknak arty volt. Szerencsére csak pár körben részesültem ebben a "szerencsében" Épp a francia TD-t teszteltem volna, hát rövid teszt volt. -
A T110E5 számomra kellemes csalódás. Eddig csak ellenfélként volt "szerencsém" találkozni vele. Gondoltam, most kipróbálom.
Mozgékony, gyorsan fordul, jó tűzerő párosul pontos fegyverrel. Néhány kör után, nagyon szerethető tanknak tartom. Igaz, közvetlen közelről senkit nem támadtam vele és igyekeztem csak a tornyot mutogatni az ellenfélnek.
-
bgabor #166174 Mondom, nem a valósághűség miatt van ez, a Historical Battleban használt ágyútól még randomban nyugodtan tehetnek rá bármilyen ágyút.
Menjen nyugodtan randomban 85mm-es ágyúval a KV-1, Historical módban majd a 76mm-es ZIS-5 el fog. -
VanDaal #166173 Erre mondják, hogy aki ...., az is marad :)
(a pontozott részre ízlés szerint behelyettesíthető néhány szó, szerintem rábízhatom mindenki egyéni fantáziájára) -
Attiska #166172 De ha ennyire benne vannak a valóság megközelítésében, akkor a KV-1-től is elvehetnék a 85 mm-es F-30-at. Vagy akkor már nem lenne OP T5-ben?
-
TDantes #166171 Hát azért már. Milyen már ez, teszt szerveren is csak arty-zni. Ennyire buzik legyenek...és nem hiszem hogy arról van szó, hogy csak kipróbálják.
Amikor csak a fizikát lehetett teszteni, akkor is sok arty volt. Ezeknek mindegy. Fizikai teszt, rendes teszt szerver, jöhet új tank ág, vagy bármi, ezek csak arty-znak. Semmi mást. -
Attiska #166170 Tudod, a balance miatt.
-
bgabor #166169 Na és mi történt a rövid 88-as L/56-al? Most hogy az L/70 150mm átütést tud, ki fogja használni a 88-ast a kemény 132mm átütésével? -
bgabor #166168 Nem amiatt, random battleban attól még nyugodtan lehetne rajta L/70 és Schmalturm. Historical Battlehoz meg a kedves tulaj felrakja a passzoló tornyot és ágyút.
-
Jacktor #166167 Azért csak nem bírták ki hogy ne kapjon mellé egy kis rof csökkentést is (JgPzIV). Beszarás b+ -
GaburroSan #166166 Skacok! A Jagdtigerre milyen kiegészítőt kéne felrakni? -
Jacktor #166165 A Historical Battle játékmód miatt. Ettől függetlenül persze kapják be. -
-
most nézem.. stug3on soha nem volt L70-es...... jagdpz4-re volt az először feltéve
isten ments hogy leszedjék... csak akkor nem értem hogy a pz4et miért herélik ki (csak ezt) -
Mentem ezzel pár kört(JpzE100). Nem vagyok tőle elájulva. Lehet ezzel kellett volna először tesztelnem és nem az új, orosz csoda TD-vel. Szerintem ez sehol nincs az Object263 képest (természetesen a jelenlegi beállításokat figyelembe véve)
Lassú, nehezen fordul, nagyon ritkán elereszt egy malacot (az első 100m-n lepattant a t110 oldaláról).
Az egyik csatában egy med beállt mögém. Gondoltam új fizika, nosza toljuk el, vagy forduljunk el. Meg sem tudtam mozdítani a TD-vel. Szépen hátulról kiszedegetett.
-
jaaahhh.. megnyugodtam:)
150mili? az tökjóó;)
ebből kiindulva, akkor a pántherről is leveszik a szívószálat? mert az is elég irreális? -
VanDaal #166160 Hetzerhez tudtommal nem nyúlnak, a Stug L/70-es lövegének pedig 150-re emelik a penjét 138-ról.
JP2 javítási költségéről pedig szó sincs, csak az artykét emelik fel. -
akkor gyorsan szétjátszom magam a Jagdp2-vel.. mert ha ennyire bukó, akkor nem kompenzálja az amúgy sem rettentően "funos" mivolta -
Kérdés!
látva a sok tesztelői hozzászólást...
azt már láttam, hogy a pz4 egy valósághűbb kinézetet ölt, de mi a helyzet a kedvenceimmel?
:stug3, hetzer?
ezeken nerfelnek valmit?
megkuksizná valki ha szépen megkérem;)
-
Elhiszed, hogy ez erősen vissza fogja venni a számukat? Aki eddig ezekkel farmolt, azok vagy eladják, vagy visszamennek tier 5-ig. -
brasco84 #166156 na már sikerült tesztszerveren több mint 3 millió xp és 50 millió kredit elköltése :D -
hiányzik az "SPG mentes map" kapcsoló (by 0T3P)