418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Amúgy ha tier 5-ben nem tudsz plusszos lenni, valamit rosszul csinálsz, és akkor gyakorolj még nagyon sokat.
  • TDantes
    Dolgozz. Azért adnak fizetést.
  • ulrik
    Sziasztok,

Hogyan lehet pénzre szert tenni?
    Eddig nem volt gond, de most van 3 darab 5-ös tankom és a pénz a javításukra elég csak fejlődni nem tudok, help pls.
  • Maala
    Új xvm... pff...
  • Vardar
    Nagyon szépen köszönöm, ilyet kerestem :)
  • Maala
    Lol.
  • Szakesz
    Ezek alapján te is így viselkedsz ingame. :)
  • Oddball29
    Asszem ez az
  • Destydeme
    Angol névvel játszok,pont az ilyen okosok miatt.+nem kell reagálnom a sok hülyeségre.A magyarnak is angolul írok,ha kell.
  • TDantes
  • kabel15
    MI az a SIEMA?
  • kabel15
    Köszi! Megpróbálok változtatni rajta. Egyébként pont ezért csináltam hogy kapjak ötleteket mire figyeljek. Tankok gyenge pontját még nem nagyon ismertem ki :S. Vagyis azt tudom hogy hova ne lőjek. Általában próbálom a tankok haspáncélját eltalálni ha szemben állnak. Ha oldalról és közel 1 szinten van velem akkor lánctalp felett torony alatt próbálom meglőni. Amcsi nehéz tankoknál meg testet lövöm mert a tornyot piszok nehéz átlőni.
  • TDantes
    Emiatt sose válaszolok arra a kérdésre hogy ,,Van magyar?"

Ha lehet kerülöm a magyar játékosokat. Nagy részük káromkodik, szidalmaz, direkt kötözködik . Azt hiszi ő Michael Wittman reinkarnációja, és rajta kívül mindenki hülye köcsög, és ezt többször is elmondja.
  • Vardar
    Tudtok valami olyan oldalt ahol arról találok leírást, melyik tanknak mi a gyenge, pontja, hol lehet lőni? Gondolok itt például az E-75 - Királytigris elülső, alsó páncéllemezére, utóbbi kerek géppuskájára a frontpáncélon, vagy pl a Ferdinand nagy lapos páncéllemezére a felépítmény elején. Elsősorban szovjet tankoknál érdekelnének ilyen gyengeségek.
  • VanDaal
    Engem is nap mint nap találnak meg a szellemileg visszamaradottak...

A jóképességű hummel cirka egy percen keresztül csipogtatja a térképet, többen rászólnak, köztük én is, "Stop spaming!" felszólítással. A fél csapat szidta, de a hülyegyerek egyből kiszúrt magának és elkezdett faszfejezni. Mert mi lenne nagyobb faszfejség annál, ha kulturáltan rászólok egy kreténre, hogy ne spamelje szét a csetet.

Onnantól nem is volt más dolga, csak hogy a képességeimet méltassa. Ráért, elvégre artyval volt, killje 0, és nem is törekedett, hogy ezen változtasson. Majd elkezdte osztani, hogy megint egy "hülye magyar" és hogy mindig ilyenekkel találkozik (nem csoda, elvégre saját magát nem tudja elkerülni :D).

És mintegy záró gondolatként, a csata végén hozzátette, hogy látszik is a játékomon, hogy mennyi eszem van.
    Ebben speciel igaza volt, tényleg látszott... az én nevem szerepelt a csata hősei fülecskén, ellentétben az övével :)
  • szabii98
    Nekem azt szokták írni hazánk fiai ha ellenségek, hogy ne lőjünk egymásra ok? :DDD
  • Oddball29
    Addigra lesz vagy 130k free xp-m, amivel megrövidítem a szenvedéseimet.
  • TDantes
    Igazából Siemanko-ékkal , Siema-val semmi bajom, kicsit zavaro, ha csatánként beírják ketten hárman, de le van szarva.
    De a magyarok...nem ám, hogy hé, te is magyar vagy? Tartsunk össze, fedezzük egymást, hátha nyerünk. Nem. Inkább, húzzál előlem köcsög.
    Csoda-e ha magyaroknak sehol sincs jó hírük?
  • lord nihilus
    én is Siema-val szoktam köszönni
  • TDantes
    Na. Újabb magyar göngyszemek.

ApolloF117.
    Nyomul előre a S-100-as TD-jében, valahol előtte voltam Csörcsillel, mire húzzál előlem köcsög felkiáltással megkért hogy útban vagyok.

Egyébként nem blokkoltam meg semmi ilyesmi, nem tudom hogy lehetettem útban. Meg neki is van szeritem WASD gombok, tud mozogni. Ja de persze tudom mi volt baj. Mivel előtte voltam, nem tudott kill-t gyűjteni. Hát igen, szörnyű dolog.

Ja, és le premium noob-ozott.

Szerencsére még egy magyar volt még Nagyteso néven. Ő is remek volt.

Ja, Apollo, a Wings of Turul klán tagja. Bizonyára nem véletlenül. Mondjuk Apolló nem rosz játékos stat alapján, csak épp igazán kedves alak.

Tényleg újabb büszkeségei kis hazánknak. Sokkal jobban utálom a magyar játékosokat, mint a sok Siemanko-t.

• tenkenorman
    amin szerintem változtass:
    kapkosz, rángatod, kicsit megfontoltabban.
    figyelj jobban a tankok gyenge pontjára.
    ne zoomolj rá hatodszorra is a tankra ami pl egy ház mögött áll, de ha megteszed lockold az ágyú csövét, gondolok itt arra a részre amikor lőtted a kv-1-et, majd elkezdtél nézelődni, újra meg kellett várjad míg beszűkül a célkereszt. sokat időztél feleslegesen a hegy tetején, gyors, fordulékony a tankod. ezt ki kellett volna használni. ökörszabály (nem feltétlen de áltlában bejön) főleg ha sok az arti, és a távolban a potenciális ellen. tehát 1-2 lövés és pozició váltás. így nem tud az arti olyan könnyen bemérni.
  • kabel15
    Ha esetleg érdekel valakit
  • szabii98
    Szerintem kipróbálom őket teszten.már ha van arany. :D
  • Ry0K3N
    megtaláltam a feliratot csak dunna kiütötte a hsz-emet de köszi :D
  • Adjunktus
    Először med tankkal megy,aztán heavy-vel,aztál light-al,majd TD-vel végül arty-val.
  • Dunna
    Valaki tud giveaway kodokat?
  • Ry0K3N
    Ehhez némi magyarázatot tud valaki adni aki keni a rássá dialektust? :D
  • atee73
    Hali nekem van mind2 , dmax jobban hozza a lovet a nagyobb sebzes miatt, a churchill viszont ha fullos benne a legenyseg es feldobsz ra 1-2 kiegeszitot a jatek legszorakoztatobb (szamodra , az ellenek nem )joszaga szerintem
  • Adjunktus
    A TDs is nagyon nagy!:)
  • Hell Girl #166524

Ez nagyon nagy ... főleg a vége igaz ! :D Habár mindegyiket tökéletesen utánozza. :)
  • Gunslinger
    Az elég hulladék lett a 22 km/h végsebességével, páncélban, mozgékonyságban jobb a Ram II, tűzerőben ugyanannyi, még az áruk is megegyezik, de tuti sok kiéhezett brit fan egyből lecsap majd rá. :-D
  • Adjunktus
    "Van egy tüzérségem, de én ilyent nem tapasztaltam, az ágyútól látom a pályát, nem felülről."

Semmi gond nincs ezzel!Ha a többi is így használná,még szeretném is őket!
  • szabii98
    vagy esetleg az érkező black prince?
  • szabii98
    Melyik a jobb tank, DickerMax vs Churchill?
    Minden számít, mm, pénz hozatal stb :)
  • TDantes

A végén az artysta...na ügye hogy ügye!
  • hellokitty92
    A nagypapibedugtaapopimba nevezetű nick jobb?! Igen, ilyen is van...:D
  • szabii98
    lol geci :DDDDDDDD
  • TDantes

Gecc..ez még jobb
  • TDantes
    Mekkora már. És az arty hát persze hogy nem csinál semmit...azt vártam a végére, hogy a kis scout-nak annyi, erre az arty elküldi a nehéz tankot felderíteni....ez még poén lett volna
  • R3nton
    lol