418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Nem véletlenül kezdtem el a francia TD ágat :) 8.0-val sokat nyernek, még így is hogy megint nerfelik őket.
  • Trolokaa
    Most ez télleg ekkora teljesítmény hogy goldal ott lövöd át IS7 et ahol akarod és még ki is posztolod? Nem kötekedek, ilyenekkel van teli a teszt is.
  • szabii98
    basszus már 2 perce updating modules....hogy a fenébe tüntessem el azt a szart középről?:D
  • Nazarov77
    Valamiért nem rakta be a képet:

• Nazarov77
    Kipróbáltam az AMX50 155ös foschot. Nagyon brutális pusztítást lehet csinálni azzal a 3 gránáttal a tárban. Foglalom a bázist, jön ész nélkül egy ellenséges 100%os IS-7 hogy na majd ő megvédi a bázist. 2 lövés volt, az első trackelte és kigyújtotta aztán elég hamar megkapta a 2.at amitől meghalt. 1et tudott rám lőni az is csak lánctalp és 0dmg volt :D

( És zárójelben megjegyezném itt a remek alkalom a sok okosnak hogy kipróbáljanak olyan tankokat amikkel még nem mentek pl JP E-100at, és látni fogják teljesítmény szempontjából mennyire nincs egy szinten az összes többi T10 TDvel. )
  • szabii98
    Lehetőségem nyílt kipróbálni a t62a-t, nagyon bejövős cucc! :D Mindjárt meglesem a T-54et és az m48 pattont is, jó ez a teszt
  • Tessellia
    Egyébként nem tudom ki és hogyan van vele, de én kiszedtem a pipát beállításokban amellett a sor mellett, hogy akarok-e assault módba játszani mégis ennek ellenére kb. 3-szor berakott assaultba a játék (olyan 30-40 csatából) xd.. Mindvégig T10-es vassal mentem. Tehát nem értem akkor..
  • TDantes
    Hozzá bizony. Na, akkor már más is ismeri. Fú, komolyan, büszke vagyok rá, hogy ő is hazánkfia.
  • VanDaal
    Na akkor ha kijön élesben kb állhatunk is neki azonnal új CW taktikát begyakorolni :)
    Province-t néztétek már, variáltak azon is?
  • hellokitty92
    Az e100-al és a jpz-vel is ez a helyzet, próbálgattuk őket 3-as platoonban kickel meg borczal. Nagyon dúrva dolgokat kibírnak és a hp is rengeteg.

Mondjuk a jpz pont olyan szar, mint előző teszten.:D El halufon egy lövéssel kigyújtott egy másik jpz oldalról, 2-al meg ki is lőtt. Aztán ruinbergen meg szinte átment sebezhetetlen módba, minden pattogott.

Lakevillt nagyon átalakították a városban, sokkal kevesebb a fedezék, szélesebb lett a felső út, nincs többé az a domb a templom környékén. A part mentén végig berakták a kikötőt. Fütyivel meg feljutottunk a hegy legtetejére.:D

Valami nyomoréktól meg kaptam egy minuszt, biztos az aimbotos csíter köcsögök bűvöletében él.:D
  • Trolokaa
    együtt kell vele élned, én se lőttem át tegnap 303 mm átlag pennel egy T62A tornyát ami 240 mm. Object 268 behorpasztotta a tornyát löveg mellett még láttam is a horpadást. Reális esetben egyhitelnie kellett volna. SZAR FOS HUGY RANDOM JÁTÉK.
  • VanDaal
    Még csak pár kört mentem teszten, Lakevillre még nem kerültem. Mondjuk elég komolyan belenyúltak pár pályába. És olyan pályákon is van assault meg encounter, amiken eddig még nem volt. Szóval lesz bőven kitapasztalni való .
  • szabii98
    na megint nem tölt be..át akartam rakni a régi grafra, hogy élvezhető legyen a játék, erre nem enged be :D vicc
  • szabii98
    újradolgozták Lakeville-t, egész pofás lett
  • hellokitty92
    Ezzel a csávóval én is találkoztam már, olyan fél éve steppesen. Emlkezetes volt na.:D

Kt-ban ült az ellennél, én meg a t32-met húztam. H/G1 környékén találkoztunk, magasabban ált a kt-val, mint én a t32-vel, így elég éles szögből lőttem a hasára alulról. A lövésem meg valami 3 modulját is kiütötte egyszerre, mint később kiderült. Biztos végigment a tankban.

Erre elkezdett aimbotozni, meg csíterkurvaanyázni. Először nem is foglalkoztam vele, nem tudtam kinek irogat. Aztán megkérdezte tőle valamelyik játékos... Hát, nem lehetett felfogatni a nyomorékkal, hogy nem vagyok csaló. Egész csata alatt szídott... Prívátban kérdeztem tőle, hogy milyen a wotban az aimbot és jól lebaszt@m, hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba, ennyi csatával.:D

Szerencséje, hogy azt hittem, sg fórumos. Vannak érdekes mákvirágok a játékban.
  • VanDaal
    Jól emlékszem, hogy ez a hajó jelenleg élesben nincs még ott? :)
    Nem egészen ilyen emlékek élnek bennem Lakeville partvidékéről...
  • VanDaal
    Tudjátok, mit kéne mindenkinek kipróbálnia teszten?

De komolyan! Az új hangok és grafika mellett olyan élmény vele játszani, hogy teljesen le vagyok nyűgözve :)
    A normalizáció csökkentés is jót tett neki, a választható játékmódok is a hasznára vannak, és egy nagyon komoly pozitív meglepetés nekem. Teljesen jól játszható, és eldöntöttem, hogy ki is fogom húzni élesben, amint végeztem az USA TD ággal.
  • Ry0K3N

Megpróbáltam elbírja e a hajó de keresztül esett rajta :(
    Legalább törné össze vagy valami, ilyesmi a mechwarrior 3 óta van ott pedig a talajt is kirobbanthattad. Nesze neked 13 évnyi fejlődés a játékiparban.
  • darki81
    ezt valakinek készíthették a szülinapjára, nagyon zsír ötlet
  • Ry0K3N
    Nincs. Most normál módon adja.
  • szabii98
    Most is 10x xp van? Mert akkor eléggé gagyi voltam az előbb :D
  • zsupeti
    Kb.40 mp alatt beléptem,hála az exit és enter kombónak. :)
    Grafikai beállításoknál vedd ki a pipát a tripla bufferelésnél.

• Ry0K3N
    várj vele akkor még, be fog engedni
  • szabii98
    Már mindegy, igazából nem szarakodtam vele, random nyomtam egy entert, közbe net meg minden. Igazából, most bekerültem. Ez a graf eléggé zavaró, mikrolaggok vannak az egérmozdításnál..érdekes lesz
  • Eagle16
    Most is sikerült, leteszteltem. Fél perc alatt beengedett.
  • Eagle16
    Fórumon mondtak olyat hogy feküdj rá az enter-re és akkor talán beenged :D

Én is úgy léptem be tegnap hogy 3 percen át nyomogattam az enter-t folyamatosan.
  • szabii98
    most kiírja hogy logging in...az a baj hogy már öt perce
  • Ry0K3N
    Artyval vagy? Szégyeld el magad
    Am nagyon szép két találat volt :)
  • VanDaal
    Fogadd őszinte és legmélyebb tiszteletem :D
  • Ry0K3N
    ezen mérgelődöm én is, már sorban kell állni WTF?
    Oddball: teszt volt, imádnivaló masina HA lenne kit támogatni és HA lenne ki támogasson, tisztára mint tier 1-2. Oké hogy teszt szeró meg minden de azért na.
  • szabii98
    reggel fél nyóckor telivan mindkét szerver?? így hogy az életbe lehet bekerülni?:D:D:D
  • DarkHorSe
    szep volt!
  • LSSAHPAUL
    forditva csináltam a linket :) na megyek aludni
  • LSSAHPAUL
    Amúgy valóban úgy néz ki hogy honfitársaink kicsit ingerültebbek a többi nemzet fiaihoz képest. Pl ha kinyírok egy ellenfelet, magyartól még sose kaptam gratulációt mármint attól akit kiszedtem :D ellenben szidást már többszőr is. Egy példa most volt 1 órája.
  • Sunsetjoy
    A betöltésnél alaphelyzetben a név mellett akkor van valami ikon, ha XVM-et használsz (gondolom), és az illető ez EU serverek egyik nagy klánjában tag, szóval úgy lehet szerezni, hogy belép az ember valamelyik ilyen nagy klánba.
    Elvileg erre gondoltál, mert ez van a név mellett, a szakaszjelző az odébbvan, és nem tűnik medálnak...
  • patchaou
    Így kell Prokhorovkán megnyerni egy támadást.
  • patchaou
    Teszt szerver volt.
  • marchizor
    Mi a baj vele? :)
  • Oddball29
    Tier X-es medet kivittél szólóba pubiba? Merész.
  • Jakuza001
    Hat de nem is az efficiency miatt az valaki jo jatekos. :P