418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    Ez nem gond, csak ne lássam amit írnak, rinyálnak stb.
  • patchaou
    Az a baj, hogy attól hogy tiltólistán vannak, még simán berakja őket veled egy csapatba.
  • diegho
    Nincs valami mód arra, hogy bővüljön az ignore list limit? Igazából a játékos állomány 99%-át szeretném rátenni, de elég kevesen férnek csak el rajta és már rég tele van.
  • patchaou
    Amúgy szerintem egy ilyennek nincs is ideje kilőni mind a 16 skulót.
    /sorry - nincs szerkeszt gombom/
  • patchaou
    Megnézném egy ilyen mit alkot T-44-el :D
  • Bmsrt
    Kezdéskor KT-nk benyögi hogy csak 16 lőszere van mert drága bele a skúló...hát szolidan megkértem(Elc Amx-el voltam) hogy akkor most fejezze be ezt a játékot,erre voltam minden noob,nyomi francia tankos,(persze a mátyáshun se német heavyt játszik...),és ő így is tud nyerni, persze meghótt 0 killel(utána valami klingonra vagy ork nyevjárásra váltott azt már nem értettem:),én meg 2-vel,és vereség.
    De komolyan minek írja be?
    Mit várt majd megdicséri valaki a leleményessége miatt???
    Aki a lőszer-ár miatt aggódik T8-ban az NE játszon!(vagy ott a T-44 abba olcsó igaz hogy szemét orosz meg nem heavy...)
  • VanDaal
    Ezt azért nehezemre esik elképzelni :)

Mégis miben tudna rosszabb lenni a frontpáncélját leszámítva?
    Ez a proto egy rémálom. A 2. leglassabb és a 2. leglassabban forduló jármű a játékban. Ha megyek előre, nem érek oda sehova, ha vissza kell menni, nem érek vissza időben. Ha végig hátul maradok, nem jön az xp.

Nyitott jármű, szóval HE-vel max sebzést lehet beleverni. Bármelyik tier5 arty simán oneshotol amo rack nélkül, KV-1S 600-at vert belém a 122-es HE-jével. Csomó pályán az első fedezékig sem érek el, mire bespotolnak, és onnantól vége. Ventit nem lehet rá tenni.
    Ágyúja pontatlan, messzire alig talál, emiatt sok még a lőszerszámla is.
    Ráadásul, mivel tier8, még sokat is kellett menni vele, hogy kifejleszthessem az utódját...

Átlagosan napi 2 ponttal csökkent az effem, amíg ezt grindeltem...
    Mégis hogy tudna ennél valami rosszabb lenni? :D
  • foxbat88fx
    várhattál volna vele.....
  • MuldR
    Elmennek a picsaba! Nincs pancelja, nincs lepattano, nincs sebessege, egyetlen elonye a menet kozbeni loves es a folyamatos forgolodas.
    Koszonom, hogy kibaszhattam 200 000 xpt es 6,1 millio kreditet egy szarra.
    WG monnyon le :(
  • MuldR
    Jo az a T30
  • FosTalicskaa
    Szerintem ne nagyon kezdj el örülni, mert a T30 még rosszabb lesz... :D
  • Trucker39
    Igazad lehet:

• Jacktor
    Stock T25/2-m van, én nyertem :/
  • Trucker39
    Itt találsz info-t az addonokról magyarul: Link
  • kingofn00b
    http://www.dailymotion.com/video/xecpoi_south-park-world-of-warcraft-full-e_fun
  • kingofn00b
    köszi
  • VanDaal
    Teljes epizódot most hirtelen nem találtam, de arra a részre gondoltam belőle, mikor Cartmannek az anyja fut be bilivel, hogy addig se kelljen felkelni a géptől :D
  • patchaou
    High exploxive - (nagy rombolóerejű) magyarul Repesz.ROmboló.
    Addont általában a res mods/ 0.7.5 mapán belül kell, de az esetek 99%-ban van readme amiben leírják mit hova kell.
  • kingofn00b
    Lenne két láma kérdésem.

1 - A HE az a R.RO? vagy hogyan van magyarítva?

2 - Ha letöltök egy addont, azt hova kell installálnom, hogy működjön?
  • Ry0K3N
    pedig nem vészes jàrgàny az. csak "kicsit" lassù x)
  • Trucker39
    Egy darabig biztosan, de nemárt frissíteni. Többnyire javítások, újítások vannak benne.
  • foxbat88fx
    ha már xvm... nekem kiírja hogy van újabb verzió (gondolom másnak is kiírtaxd)
    baj ha nem frissítem? kifogja jelezni ugyanúgy az effit vagy régi értékeket fog mutatni?
  • Maala

Ahahaha, hát ez élvezetes volt. :D
  • foxbat88fx
    nem vágom melyik rész az :D adjatok youtube linket! :D
    köszi!
    amúgy 1 nap f*sás és már semmi bajom :S:SS
    a hasfájás sokkal rosszabb :S:S:S
  • VanDaal
    Nem akarok genyó lenni, de erről most a South Park WoW-s epizódja jutott eszembe :D
    Egyébként jobbulást:)
  • Trucker39
    Bele sem merek kezdeni :) Még mindig a T25/2-l rohangálok.
  • kingofn00b
    Erős vagy...meg tudod csinálni!
  • foxbat88fx
    xd hát azért ne hidd hogy a vastagbélfertőzés olyan kellemes! :D
    h*gyozt*l már a s*gg*den keresztül? :D
  • VanDaal
    Most fogom megkezdeni az utolsó napomat a T28 protóval... már előre potyognak a könnyeim, és nincs erőm nekiállni.
    Szinte mint kisiskolás koromban a házi feladat megírása előtt, a kifogásokat keresem, hogy legalább néhány perccel elhalaszthassam a szenvedést :D
  • PetiPetiHUN
    Könnyű átkerülni a sötét oldalra én még csak ingadozok de már eljátszottam a gondolattal hogy arty irtásba kezdek színre, fajra és nemre való tekintet nélkül. Már el is terveztem ha kirándulni megyünk előtte kilövök egy párat azután tilthatnak ha úgy sem leszek számítógép közelében. A 10-es és 9-es tankjaimat hanyagolom mert 3-3 artynál nincs kevesebb a csatában de előfordul 6-6 arty is. Az alacsonyabb szinteken alig 1-2 arty van oldalanként néha 3 ott még nincs is velük probléma sőtt inkább színesítik a játékot de fönt már invázió van. Kicsit irtani kell belőllük hogy érdemes (élvezet) legyen nagy tankot húzni.
  • kingofn00b
    Nem tudom, mi bajotok az artyval. Erős persze, de akkor a nagy ruszki dögök micsodák, amik csak úgy kigördülnek a prérire, aztán 5 penetration után még mindig semmi baja. Az artysok olyanok, mint a női lábak. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kerülni.
  • foxbat88fx
    am visszatérve erre az OBJ.263-as dologra.... HE-vel tényleg hamarabb kinyírható xD
    elösszőr OBJ.263 vs OBJ.263 volt AP-vel 300méterről... volt pattogtatás rendesen
    utánna HE-vel lőttem IS-4el: minimum 200at sebzett
    utánna T95 HE, első lövés 796 volt, utánna 300akat sebzett rá... :)
    szóval ha messze van no para :D HE simán sebzi...
  • kingofn00b
    Nem kicsit lehettél ideges...
  • Jacktor
    Ez az egy arty-m van, másik ágba bele sem kezdtem. Azért húzom ki a Tier 8-ast, mert kell CW-re. Sajnálom ha emiatt buzi-e vagyok :P
    Mellesleg még 10k és meg van a GwE, de ahogy elnézem még azzal is farmolni kell 50k-t az elitig. Utána ígérem nem megyek vele randomba ;)
  • Bmsrt
    10 killes vereség...IGEN MEGCSINÁLTÁK:

Zsinórba veszítek ezzel a szutyokkal,de most már tényleg el mehetnek a francba...
  • foxbat88fx
    Hát az meglehet!
  • virkir
    Ez még kérdés?
    Egyértelműen az utóbbi. :D
  • foxbat88fx
    nah azt hiszem ma elég időm lesz játszani xD
    megnézzük mi a rosszabb/idegesítőbb! vastagbélfertőzés vagy a wot :D:D
  • Ry0K3N
    F2-t használd. Àtalakítottàk az egész rendszert. meg tartsd lenyomva az y-t.
  • virkir
    Amiket próbáltam azokból egyértelműen a legjobb a Bat-al fej-fej mellett.
    A T-62 egy kalap szoáré mert se páncélja se normális gundepresion-ja tehát hős oroszként mindig teljes testtel ki kell állni vele.
    Az M48-nak elég az ágyút kitolni, mellé van egy jó ROF-ja meg pontossága és az átütése is elfogadható.
    A Bat-nak meg ott az 5-ös tár amivel a többi med-et alázza csak ha az kifogy akkor jönnek a gondok de legalább van sebessége is mellé.
    A E-50M-et még nem próbáltam de arra is sort kerítek még.