418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    a klántérképen sok minden nem az mint aminek látszik.
    Időeltolás miatti támadás, vagy a külső támadó kiütése a területcsata előtt is annak látszik mintha harcolnának, közbe mégis technikaival hagyják a terület tulajdonosát, de azt te már nem látod :P
  • Szpecnyaz
    Az csak terület csere volt közös megegyezés alapján, nem volt harc.
  • Szakesz
    Ezek az örökös konfliktusok a magyar klánok között igazán kiábrándítóak. :(
  • pointer4
    Rosszul látszik az :)
  • lexlutor
    48200
  • MALZrt
    Gratulálok!
    A klántérképből az is kiderül, hogy harcoltok a másik magyar klánnal a -HHR-el. Nem lehetett volna inkább összefogni?
  • pointer4
    SU-100-ról SU-152-re 31.500xp kell.
    Mennyi kell az új SU-ra? Valahogy sokkal többre emlékszek.
  • Hell Girl #167026
    Üdvözletem mindenkinek !

Ünnepélyesen bejelentjük, hogy a HUNS klán kerek 100 napja uralja Calabria területet (Olaszország). Ez nem kevés eredmény ha jól megnézzük a Magyar klánok helyzetét a CW térképen.
    Mi a HUNS mindig törekedtünk arra, hogy megőrizzük magyarságunkat és ezt tartjuk is. A tökéletes csapatmunka és a tökéletes taktika ( igen az, mivel mások utánozzák már :D ) meghozza gyümölcsét. CW és ESL - mind2 helyen megálljuk a helyünket és szívesen fogadunk minden kedves érdeklődőt !

A jelentkezési feltételek megtalálhatóak a fenti linken, illetve személyesen lehet érdeklődni valamelyik vezetőnél a játékon belül. Természetesen komoly eredményekkel kell rendelkeznie aki jönni szeretne.
    Köszönjük mindenkinek aki szurkol nekünk, nem okozunk csalódást a Magyaroknak !!

Hajrá HUNS !!

(Hell)
  • R3nton
    Ez a főnök Victorboy, akit mostanában mutogatnak, ez is azt mondja, hogy a maus a kedvence:D
  • Oddball29
    Sergey Burkatovskiy aka SerB - Executive producer / Head of Game design of WG (Sergey maintains the global vision of all WG projects and is capable of solving the hardest and trickiest game design issues of ground, aerial, and naval warfare. Many love and cherish him for good balance in WoT, especially his strong passion for German vehicles)

• retros
    azt írták h lehet hetek kérdése, mert végignézik a replayeket,
    és majd ha hír lesz, akkor küldik az aranyat.
    én is várok az 2x500ra :)
  • bcseke91
    Egyébként a balanszolás az abszolút a global winrate alapján történik?
  • Sippie
    sortűz
  • szabii98
    Belépek, account not ready hiba üzenet és loggolhatok újra :DDD
  • MALZrt
    Visszaállítottam és már úgy sem tudok belépni. Eltűnt a tankokról a felségjelzés.
    14:39-kor nekem még működött.

Ha másnál is ez van, akkor nem tudom mit keres 10 160 játékos a szerveren.
  • Eagle16
    Csoportkép a fejlesztőkről:

OV blogján hogy ki kicsoda: link
  • Amarth99
    Sziasztok!

A múltkori 500 goldos nyereményeket mikor küldözgetik, valami infót tud valaki :)?
  • Bmsrt
    Ez még a vegyesnél is vegyesebb,amcsi alap,orosz löveg,jugó crew!:D
    (én max prémnek gondolnám oda is)
  • Eagle16
    Persze hogy viszonylag pattogós, mert 120mm az alja, a felépítmény meg 187mm vagy mennyi. És az oldala sem 60mm hanem 100. WG meg a pontos adatai ugye :D

szabii98: szerver újraindítás után is rögtön be szokott telni, 5 perc alatt tele lesz az egész...ennyien még egy tesztnél sem voltak szerintem. Általában a teszt 3-4. napján már gond nélkül be lehetett jutni.
  • pointer4
    Vegyes Európai techtree, tier6-7 ? :D
  • brasco84
    délelőtt 11 kor sem tudtam már bemenni
  • MALZrt
    A teszt szerveren a menüben, a grafika menüpontot standardra állítom (régi felület), nem enged csatába a játék.
    A battle-re kattintva ezt írja ki a jobb alsó sarokba:
    "Error joining the battle: the current vehicle is not ready"

Egyik tankkal sem lehet csatába menni. A gyakorló szobában pedig azt írja ki, hogy left. Mintha nem választottam volna tankot.

Találkozott már valaki ezzel a problémával?
  • Szpecnyaz
    Prém tanknak el tudnám képzelni.
  • szabii98
    pff:D
  • patchaou
    Ennyire. Én már feladtam, majd éjszaka.
  • Oddball29
    Na ez a bizarr. Jugo Sherman ruszki 122-essel.

• szabii98
    megint nem enged be :D nehogy már hétfő délután fél 4kor már fullon legyen a szerver...ennyire ráér a világ??
  • Gottfried
    Persze,stílusfüggő.Nekem nagyon bejön ez a tipikus TD stílus,amire az objectek nagyon alkalmasak. Gyorsak,ha kell visszaérek velük,jól rejtőznek és baszott nagyot ütnek.Persze ezért a páncélzatot fel kellett áldozni de ahogy én játszom velük,úgy ez nem olyan nagy hátrány.A 268 egyébként elég pattogós,annak ellenére hogy csak 90mm a frontja.
    Támadni ott vannak a heavyjeim.

Egyébként tényleg nem volt akkora teljesítmény,inkább csak azért tettem fel mert közismerten gyűlölöm az artykat és ezért úgy megnyerni egy csatát hogy a végén 5 artyt lövök ki,nekem nagyon nagy élmény volt. :)

• Oddball29
    Hát én általában nehéztank-kísérőként használom szakaszban a Tier IX/X-es TD-imet. Amíg csak levegőnk van, támadunk az első perctől kezdve. Oda nekem egy buldózer kell, ami nem kegyelmez.
  • Eagle16
    Van egy kis ellentmondás :D

De tornyos TD nem igényli annyira a páncélzatot, ott nekem nem számít annyira. Egy olyan tankra viszont kell, ami nem tud fedezékből lőni.
  • Oddball29
    Addig én se nyúlok hozzá, amíg ki nem lehet ikszelni az Assaultot.
  • pointer4
    Neeeeee, nekem is 50k xp van hátra, és nagyon nehéz megállni, ne írjatok ilyeneket :D
  • Eagle16
    Hát öö megnéztem, de ezt bármelyik TD-vel megcsinálod. Franciával pl. egy tár lett volna az E-75 és azzal nagyon bujkálni se kell, mert van rajta páncélzat.

Jó ez az Obj 268 aki szeret masszívan kempelni, mert jól tud rejtőzni és az ágyú is ütős...de én agresszívan megyek mindennel, szóval nekem jobb egy francia amiről pattognak is.

Obj. 704-el csinálok még 39k xp-t és eladom, megvoltam vele de nem pont az a tank amivel olyan hú de nagyon szeretek menni, mert nem tudom úgy használni ahogy szeretném. Nekem kell páncélzat is hogy tudjak előre nyomulni.

Oddball29: na látod, nekem meg már páncélzat nem kell, elég ha túllépem a 25km / órát :D

Voltak jó köreim a T95-tel, de a 155-ös ágyú után inkább megváltam tőle megint, 240k xp-t én össze nem szedek vele sehogy se. A free xp-met meg nem éri meg az E3, mert nem kell Tier 10-es tank.
  • Szpecnyaz
    Az uccsó 50k XP-t nekem is a master card oldotta meg :D.
  • Oddball29
    Hát én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel a torony. Adjanak rendes frontpáncélt, meg olyan ágyút ami nem céloz a végtelenségig.
  • Gottfried
    Nézd meg az előző meccsemet,lehet hogy meggondolod magad! :)
  • Eagle16
    Na én meg T95-ről megyek át T30-ra :D A nagyágyút ki se kell fejlesztenem, mert megvan a T95-ről

Torony nélküli TD-ből max. francia kell...
  • Desmodromic
    Naon jó! A DB-n gyorsított képzéssel fogom húzni a skacokat.
  • Gottfried
    Na ezt nem gondoltam volna hogy majd egy top TD-vel kapom a rég áhított Burda kitüntetést. (5 arty megölése egy csatában)

Győzelem!
    Csata: Westfield 2012. szeptember 10. 14:31:29
    Jármű: Object 268
    Szerzett tapasztalat: 804
    Szerzett kredit: 31 058
    Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Bruda Kitüntetés, Top Gun, Pusztító

Nagyon jó kis gép ez az obj.268 !!!

5 arty kilövése egy bukónak induló meccs végén TD-vel

• Ytar
    Én is tegnap vettem meg, miután az új TD jól felizgatott .. :) Sebaj, több is veszett Mohácsnál.