banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Hát öö megnéztem, de ezt bármelyik TD-vel megcsinálod. Franciával pl. egy tár lett volna az E-75 és azzal nagyon bujkálni se kell, mert van rajta páncélzat.

Jó ez az Obj 268 aki szeret masszívan kempelni, mert jól tud rejtőzni és az ágyú is ütős...de én agresszívan megyek mindennel, szóval nekem jobb egy francia amiről pattognak is.

Obj. 704-el csinálok még 39k xp-t és eladom, megvoltam vele de nem pont az a tank amivel olyan hú de nagyon szeretek menni, mert nem tudom úgy használni ahogy szeretném. Nekem kell páncélzat is hogy tudjak előre nyomulni.

Oddball29: na látod, nekem meg már páncélzat nem kell, elég ha túllépem a 25km / órát :D

Voltak jó köreim a T95-tel, de a 155-ös ágyú után inkább megváltam tőle megint, 240k xp-t én össze nem szedek vele sehogy se. A free xp-met meg nem éri meg az E3, mert nem kell Tier 10-es tank.