418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Meg nyugodtam :D
  • Bmsrt
    MK1-Lightra-Medre.
    MK2-Heavyre.
    MK3-és felette...
    Olyan nincsen is.
  • ilsalon
    Na ezért csak duplázgatom, nem nagyon kell ez a gép, de egyszer hátha buffolják normális minőségűre.
  • Jakuza001
    Szerintem 0.7.5 elott se tett be tier9be.
  • VanDaal
    Az alsó gördítősáv alatt találsz egy olyan fület, hogy jelmagyarázat. Ott mindent megtalálsz.
    Bár a lista aktualitása finoman szólva is megkérdőjelezhető, mert a top klánok adatairól konkrétan tudom, hogy nagyon nem naprakészek.
  • Axon
    Most már nem tesz fel magas osztályokba alacsony tier-ű tankokat, de 0.7.5 előtt így volt.
  • Jakuza001
    Tier8-9 a Hetzerrel ? Max platoonnal ha magas tier tankkal mesz egyutt.
  • Grrrrrrr
    Mit jelent a klán listán a klán jellegénél, hogy szoc, szoc+, stb...
  • lexlutor
    ..en ezert tartom szanlamasnak azt a buffot, amit most fog kapni a patchben, foleg h minden meg pattogosabb lesz..
  • virkir
    Nagyon nem lesz jobb a 120-as ágyúval mivel az már csak 4-et lő nem 6-ot.
    A teszten kipróbáltam az 50B-t amin ugye a 120-as van, hát nem voltam elájulva tőle.
    Papíron se egy nagy dolog a 400-as átlagsebzés de élesbe még siralmasabb, főleg amikor a 4 lövésből egy pattan vagy 0 dmg-t ad be aztán meg ott állsz letolt gatyával fél percig.
    De még ha beadja a négy sebzést az akkor is kevés bármelyik T10-es heavy-hez nem úgy mint pl a Bat ami azért kivégzi az azonos medeket egy tárból általában.
  • MarkBlade
    Én 4-6 killeket csináltam vele. Egy lövésesek voltak. És most az oroszokkal szenvedek :s
  • Master91
    Mk2. Ez a legnagyobb? Nincs Mk3.?
  • Axon
    Én azzal szívtam a legtöbbet. lehet, hogy nem a hetzer volt a rossz, hanem a többi volt túl jó. A stug III például a legjobb szerintem tier 5-ig, de a marder is egy gyilkológép volt a kezeim közt, bár azóta nerfeltek rajta ha jól tudom. JG I is sebzet mindig mindent amivel össze raktak. Ezeknél a papír td-knél meg pont az a lényeg, hogy sebezzen mindent, ha már neki egy karcolás is elég. A Hetzer-nek viszont gyenge volt az ágyúja (gyengébb mint az előtte levő mardernek) és ezt nem bocsátottam meg neki. Ráadásul tier 8-9-es böhömökkel sorsolt össze állandóan, amik ellen esélytelen volt.
  • csaba90
    igen mozgás közben alapból 20%-al kisebb a célzód ha megállsz már onnantól kezdve fog szűkülni neked.. jelentős a javulás minden tankra ajánlott feltenni amire csak lehet!
  • Axon
    Ne bosszankodj, a szerelő ládát le lehet venni arany nélkül is. Én viszont bosszankodom, mert pont tegnap vettem meg a KT-re a töltés gyorsítót, pedig ma féláron adják. Mondjuk még szerencsém volt, mert a ventihez 530 ezer kredit jött össze és szerettem volna megvenni azt is tegnap. Ma megvehettem féláron. Az IS 3 -ra néhány napja raktam fel a rammer+venti+stabilizátor hármast cirka 1,7 millióért, na most az is meglenne féláron...
  • Jakuza001
    Pedig a Hetzer a legjobb. Nem is ertem hogy nem lehet azt szeretni, mikor za a legjobb az elso 5 tier kozott.
  • Axon
    Na ezt látod nem tudtom. Köszönöm az infokat, már nincsenek kétségeim :)
  • kingofn00b
    Tegnap volt egy nagyon jó csatám Grillével, gondolom, megosztom veletek.
    Serene coast, sima csata, Tier 4 -5 -6 tankokkal. Az elején felcuccoltam C9-D9 környékére.
    Két csoportra oszlott a társulat, az egyik a C2 – D2 környékén megállt védekezni. (4 nagytank)
    A többiek elindultak az 5 oszlop környékén, és belefutottak az enemy támadóékébe. Elkezdődött a nagy adok – kapok.
    Jó kis állóháború alakult ki. Először ide segítettem be. Kilőttem 1 tankvadászt (egy Jpz IV-et) meg lelődöztem pár tankról 20-30%-ot. Ekkor dogfight alakult ki, amibe nem akartam belelőni. Látom, hogy jobb szélen elfut egy scoutunk. No, átzoomolok az enemy basenek közelébe, oda, ahol az arty-k campelni szoktak. Nem csalódtam most sem, egy priest ott kummogott. Ekkor villogott a piros, egy ellenséges med közeledett. Zoom ki, mozgás, szerencsére kilőtték. Mire visszazoomoltam, kilőtték a scoutot, és eltűnt a spot. De gondoltam, nem megy az sehova. Becéloztam a korábbi helyét, és lőn. Csóva indul, válaszlövés a kiindulási pontra, priest döglik 
    Ezután zoom vissza az 5 oszlopba. Srácok kicsit szarban vannak. A KV-nk dogfightol 2 ellenséggel, de egy Tiger éppen kerüli a hátába. Szerecsére beszűkült a kör, tudtam célozni. Tigris cikk-cakkolt, kis számítgatás, lövés, Tigris robban. Marad neki 10%-a de kigyulladt. Mire odaért volna a KV-hez, pont felrobbant. He-he.
    Még lőttem egy-kettőt, aztán az ellensége elfogyott. Egy lőszerem maradt. Srácok elmentek foglalni. Ekkor jön fel a dombra az utolsó ellenség. Rámlő, elhibázza. Beállok irányba, várom, hogy betöltsön az ágyú. TD-mód, az enemi egyenesen felém jön. Lövés, robbanás… 4 – kill, győzelem!
    A végén a statok: 4 kill, 4 sebzett tank, 7 találat, 1000+ XP. Eddigi legeredményesebb meccsem.
  • Master91
    Franc. Fél órája raktam fel a szerszámos ládát az Is3-ra, nem hittem volna hogy a stabilizátor ennyit jelent :D Azt hittem hogy tényleg cska mozgás közben pontosabb.
  • Bmsrt
    20%-al kisebb célzókörrel kezdesz,ezt folyamatosan adja a célzásgyorsítóval ellentétben.
    Nem hiába a legdrágább modul,hidd el.
  • patchaou
    Ha nem előny az, hogy alapból szűkebb a célkör és megállás után sokkal hamarabb szűkül be teljesen, akkor rakj fel egy szerszámosládát.
  • Axon
    A stabilizátor elvileg azt segíti, hogy menet közben pontosabban lőjek. Nem szoktam menet közben lőni, bár az is igaz, hogy eddig egyik tankra sem lehetett stabilizátort rakni, így nem is erőltettem a menet közben való lövést. IS 3-asomra azt raktam, de az egy fürge jószág a KT-hez képest, viszont azzal még nagyon keveset mentem, ezért nem érzem a stabilizátor előnyeit.
    Mindenesetre eddig jobb ötletem nekem sincs a 3. felszerelésre.
  • Bmsrt
    Élesben lehet meg sem veszem,mert én is tartok tőle hogy ripityára lövik az artyk mint az 50-100-at szokták,és stock T9-el a T9 Is-4-óta normálisat még nem játszottam...,meg jó ha áll egy T8-heavy a garázsban,és az 50-100 amúgy is adja rendesen.
  • Ry0K3N
    ugyan most elő sem jön a vackábòl egy ideig :-D
    meg délutànig ovi van
  • Bmsrt
    Stabilizátor,minden T8+ Heavy+Medre az való.
  • ilsalon
    Nekem annyira nem megy vele a játék, csak duplázgatok. Szana és széjjellőnek. Mindig vigyáznom kell magamra, szinte sosem tudom kihasználni, hogy hatot lő. A legnagyobb baja, hogy nagy és Hummeltől felfelé hajlamosak egylövésezni az artyk.

De bízok benne, hogy a 120-as mejd dob rajta.
  • Axon
    Király tigrisre javasolnátok harmadik felszerelést? Töltés gyorsító és venti van eddig rajta és jó lenne valami harmadiknak de lövésem sincs, hogy mi lenne a jó.
  • Axon
    Igen elég jó az alapfegyvere is lehet vele géppuskázni rendesen. Én viszont a 105-ös ágyúját szeretem. Mondjuk a francia TD vonal a tier 5-töl egész kellemes.
  • Axon
    Én pont akkor vettem a Hetzert amikor megszűnt a HE lőszerek aranykora. Már nem emlékszem melyik verziótól volt ez.
  • Trucker39
    Az S-35-t nagyon megkedveltem, persze csak a kicsi ágyúval. Mennyi "fu"-t, meg hasonló kellemes beszólást kaptam miatta. Gyors, félelmetesen pontos, nagy a kitéríthetősége (kanyarpuskának is lehetne hívni) és még azért sebezget is.
  • kingofn00b
    Kösz a bíztatást srácok :-)
  • Bmsrt
    50-120 teszt szerveren 100mm-es löveggel meg 90-es legénységgel,első kör:

Élesben még nem mertem megvenni,pedig már ki van húzva,de legalább most teszten próbálgathatom...lomhább mint vártam,de legalább minden rámegy egyből amit rá lehet tenni.
    (Amúgy ma már mindíg felengedett egyből a teszt,csökken az oroszok kíváncsisága,több az Us+Eu mint eddig)
  • ilsalon
    Minden nézőpont kérdése. Én a Hetzit akkor nyomtam, amikor a HE még rendesen pusztított. Szerettem.
    Nemrég a franciáknál a Suna is ilyesmi ágyút használt, azzal meg nagyon szenvedtem a nulla és tizenkettő közötti sebzésektől, alig vártam, hogy meglegyen a következő.
  • Axon
    Szenvedd végig nagy nehezen, mert a következő járgány már igazi csodafegyver :)
  • Axon
    Akkor menj néhány kört a francia td-el és meg tudod mi az igazi rémálom :)
    Pontosabban tier 5-ig az az S-35ca már igazi kis gyilkológép. Gondolom az orosz td-k is jók lesznek egy szint után. A német td-k viszont tényleg jók már az elején is, bár a hetzer az nálam kivétel volt, az nagyon nem csipáztam.
  • ilsalon
    Mindegyik fán vannak rosszabb gépek, sajnos ez ilyen. Sőt lesz olyan, hogy a stock tankkal vért izzadsz és rá akarod hagyni, de olyankor is érdemes kitartani, mert megéri.

Javaslom, hogy azokat a fejlesztéseket, amik nagyon szenvedősek, napi duplázóval old meg és addig húzzál más járgányokat. Nekem így már van olyan ág, ahol kilences tiernél tartok és csak napi duplákat mentem vele.
  • Trucker39
    Mint az előttem szóló írta, nem olyan vészes, sőt a Su-85-Su-100 kifejezetten jó kis jószágok. A Su-152 (de gondolom, nem ebbe az irányba mész majd tovább) szenvedős volt nekem, míg vissza nem tettem a Trollgunt rá és néha egy-egy He lőszerrel megkínálom az ellent. Kb olyan hatása van (és kb annyira szereti is az ellenfél) mint a KV tanknak volt a Trollgun-ja.
  • ilsalon
    Emlékeztet egy bácsira még Szegeden. Mindig a Mars téren állt egy bibliával a kezében és hangosan ordibálva osztott mindenkit, aki arra járt. Az egyik kurva volt, a másik strici, a harmadik imperialista disznó, a következő meg kommunista köcsög. Egyszer kipróbáltuk, hogy meddig bírja szusszal, de nem derült ki, mert mi lefáradtunk három óra alatt, miközben neki még csak meg sem kottyant, hangosan küldte a buszt és a söfőrjét a picsába, mert hangos.
  • kingofn00b
    köszi.
    Azt hiszem, nagy levegő, és farmolok tovább...bár a WoW-os 100 mount 100 pet achinál csak izgalmasabb lehet...
  • LSSAHPAUL
    Köszönöm szépen a gyors választ!!