World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stugIII-as jó tank akinek van az irjón hogy érdemes-e venni vagy inkább a su-85-öst?
Az egész csata alatt hat, de fogalmam sincs, hogy van-e értelme. 😊 A T-50-hez szoktam feltenni. Mióta van Löve, dúskálok a creditben és bevásárolok minden szart.

Köszi, az infókat.
Akkor a legjobb ha átadom neki az accot.
..en a cw-beli gold átadáson kívül nem tudok semmilyen transzferlehetõségrõl..
nem lehet creditet sem átadni.

Akkor rosszul fogalmaztam.
Nem valós pénzre gondoltam.

Az egyik ismerõsöm szívesen farmolna az én prémium tankommal magának.
Akár a prém tankot is átadnám neki de ha a farm eredményét át tudná tenni a saját accjára már az is elég lenne.

Pénz hiányban szenved, én meg már úgysem játszom és szívesen odaadnám neki a farmolós tankokat.
Mivel tankot átadni szerintem a jövõben sem lesz lehetséges, ezért kérdeztem hogy az anyagiakat hátha most már át lehet.
3-4 hónapja nem játszom és nem tudom hogy ezen változtattak-e.
Gázolajnak van értelme?
Az az egész csata alatt hat, vagy csak kritikus helyzetbe bekapcsolva, növeli meg a motor teljesítményét 10-20 %-kal 1 percen keresztül?

Pontyosan.
Jav 1500 100 150 000
gyógy 1500 100 150 000
poroltó 1500 100 150 000
gázolaj 2500 100 250 000
700 000

de te gyorsabban..😄

és pont ennyit meg is spórolsz vele...ezt egyedül számoltam ki.😊

hmm.. es megtakaritottal ugyanannyit.
100-at, nem 50-et.

Pont azt számoltam, ha veszek 50-et mindenbõl, amit használni szoktam: Jav, poroltó, gyógycsomag, meg gázolaj akkor az ponty 700 000 credit.

..mivel az accountodon nem tartanak nyilvan penzt, csak aranyat, igy nincs lehetoseg penzutalasra.

tankot sem lehet atadni.

kizartnak tartanam h terveznek valaha is.

ez nem is hülyeség, az ember vesz mindenbõl 500-at akkor egy darabig el lesz vele :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem,olyankor nálam teleportálni szokott.(999ping)
Ezt újabban csinálja...

Sziasztok!

Jelenleg van már pénz transfer (nem gold!) egyik accountról a másikra?
Gondolom tankot továbbra sem lehet.
Ha nincs, akkor tervezik-e a közeljövõben ezt a lehetõséget?
ez nálam is állandó hiba volt. 2-3 naponta bejött+ 1-2 üzenet után a billentyûzetemet ami magyar.angolként vagy német...nem tudom miként kezelte. pl: Z=Y Y=Z ?=> átvariált. de ez nem azért volt mert ligitech. Ps2 bilim volt. ezt a szarakodást megunva lecseréltem USB-s csatisra. azóta semmi gond. minden billel kapcsolatos hiba megszûnt.de ezek a "hibák" csak és kizárólag a WoT ban jelentkeztek.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Mondjátok hogy ezt nem ki baszából csinálja a machmaker
darki81
van van!

(vettem még 20 javítókészletet féláron) 😊
vegyetek ti is mert az mindég kell, creditbõl meg mindég is lesz hiány 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

I.C.ram
Most már vannak 5x-s szorzók ugye? Mert a WoT honlapján mára ígérték, de a launcher meg se említi.
Nekem volt ilyen, nem is egyszer.
A hiba oka a logitech bill és a benne lévõ merülõ elem volt. 😄
Elõtte mindig MS billem volt, az vagy ment vagy nem, de hogy ennél a logitechnél ha merül az elem úgy viselkedik mintha beragadna egy gomb ez valami katasztrofális tervezési hiba.

darki81
vettem a boltban 20 darab javítókészletet, akinek van creditje most spájzoljon be 😊
(lehet veszek még..)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

nekem körbe-körbe szokott menni néha. gondolom ilyenkor szakad-akadozik a kapcsolat, mert van amikor újra is kell konektálnom. de én ezt a szar netemnek tudom be.

Ping-et nézd ilyenko mert val szeg fel megy 6-9 százra
Mivel te KV-val top voltál gyanítom, hogy a ti artytok Tier 3 vagy 2 volt. Ilyen arty azért nem lõ KV-t mert csak a lõszert és idõt pocsékol. Gyakorlatilag telitalált esetén sem sebez, maximum 10-20 Hp-t nagyritkán. És mint írtam ahhoz is telitalálat kéne, ami 2-5 % elõfordulási eséllyel bír. B1-t már tudnak láncolni, de egyedül képtelenek kicsinálni.

Valakivel történik manapság olyan hogy a tankja teljesen irányíthatatlanná válik és csak megy elõre?(rendszerint megpusztulni)
Az elõbb is Jp-vel megy megy megy (nem nyomom a gombot közbe meg persze lõnek rám,és kinyírnak)MÍÍÍÍ A....????

popey8
Hogy basszák meg az anyjukat ezek a mocskos ruszkik.
Már bocs a durva kitörésért, de most néztem a táblázatot. Azért ez már mégiscsak több a soknál. Se kritikus találatra, se túlélésért, se bázis védelemre/foglalásra, de még közelharcra sem adnak creditet. Nem tudom ti mit gondoltok errõl a dologról, de nekem az a véleményem, h a fent felsoroltakért azért adniuk kellene valamennyit. Nem tízezreket egyértelmû, de hogy egy árva garast se érjen egyik "tevékenység" sem. Ez durva.
Úgy látszik meg kell tanulnom spotolni rendesen, ha több pénzt akarok😊 Vagy, tudom-tudom vegyek prém tankot. Asszem majd rászánom magam és az újak közül fogok venni egyet. Melyik Sztálin is lesz prém tank?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Trabant93
Értem,nos hát kifejlesztem mindkettõt,aztán majd elválik.Köszi a válaszokat!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nekem még kb 1 hét, mire meglesz a T34, és stock állapotban ki sem fogom próbálni, csak majd prémiumként. Egyrészt nem szeretném elrontani az USA heavy ágról kialakult kellemes képet, másrészt miután átképezném bele a legénységet, valószínûleg annyit sem mennék vele a peccs elõtt, hogy újra 100%-osak legyenek.

lánctalpat meg vettem free-bõl, mert kellett a 105-öshöz meg a felszereléshez. a torony meg a 120-as viszont nem 2 perc lesz...

..pancelban lehet jobb, bar amilyen csapatokba bekerulhetsz vele, az amr sokat nem fog szamitani. a pancel miatt viszont lassu es lomha. flankolni mar nem nagyon fogsz vele. a palcikagyu meg arra valo. az e8nak viszont nagyon jo a mozgekonysaga. en inkabb azt preferalom.
Ha heavy stílusban szeretsz játszani Jumbo, ha rohangálós, üss és fusst preferálsz akkor E8.
Trabant93
Elsõ meccs a mai napon:
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. február 24. 14:48:21
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 5 765 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 495
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

6 kill-t gyûjtöttem be.Amúgy megkérdezném a szakértõ embereket,hogy az m4 után melyik felé menjek E8 vagy Jumbo?Én magam a Jumbot preferálom a páncél miatt.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

..amig nincs meg a nagy agyu elegge szenvedos. ahhoz viszont lanctalp es torony is kell 😊 utana azert sokat javul a helyzet.
Mighty
Bizony, T34 a 105-össel elég hulladék. E75 és IS4 ellen csak az oldalukat illetve hátsó részüket érdemes lõni. Az meg elég ritkán adódik. Láncukat szedd le és tolass fedezékbe. Majd a többiek leölik.

Látható, mekkora javulás van a 120-as csõvel:

02.04-én járt le a prémium, 13-án vettem meg a csövet 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ezen tegnap akadtam ki, egy 18%-os t34-et lõttek egy 80%-os IS7 helyett.
A T34-et ennyire tudtam leamortizálni, de a hetes jól forgatta a gépet azt nem tudtam nagyon bontani. (IS4-el voltam)

wot nick: PsychoTrooper

T-29/32 én is imádtam. most vettem meg a t-34-et😊 kiváncsi vagyok. ha nagyon szenvedõs, akkor hagyom a fenébe, prémium tank már megvan, ha nem akkor tologatom t-30 felé.

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 24. 14:40:06
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 903
Szerzett kredit: 69 930

Ez ma már az 5. hasonló kaliberû köröm vele... Hihetetlenül jó tank!

Nem figyeltem a meccs többi részén mi folyt, lehet hogy csak erre tudott lõni. Ráadásul állt egy helyben, igazán híogató célpontként, gondolom ezért választotta. Folyamatosan figyelt a spotjaimra a meccsen, szóval nem volt rossz arty. Ha megtisztítottuk volna ezt a részt, onnatól hátba tudom kapni az ellent és kezdõdhetett volna a móka azon az oldalon is. Egyszerûen rosszul jött ki a lépés. Utána nem gyõzött bocsánatot kérni.

Tono34
Egy kicsit belefáradtam a T34-be. Még kellene 30k xp a nagy ágyúhoz, de ....
IS4, E75 szinte nem tudom sebezni bárhol lövöm, bár van néhány meglepõ kör amikor szinte minden bemegy és sebez. Mindig megfogadom, hogy a 4. lepattanó után nem lövök rá többen, de sosem tartom be. Kész ráfizetés.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Miért is lõ az arty Pz38na-ra olyan meccsen ahol vannak VI. tirû gépek? Kicsi, gyors és elmondásod szerint nem az artytok felé ment teljesen ésszerû azt lõni és nem a KV-3-at.
KV-val Top voltam rajtam 107-es az ellenfél KV-ján a kályhacsõ. Kispotolom az egyikünk oldalbakapja azt szétlövi én négyet lövök rá 300 méterrõl egyik sem talál mert csak a toromy tetejét látom. Visszalõ rám egybõl szétlõ (a pontosságról ne beszéljünk). Közben az artyjaink III-as tierû medekre meg lightokra vadásztak eredménytelenül. Tehát a fontossági sorrend az artyknál elõsször az eltalálhatatlan gyors kis izék és utánna a mezõ közepén álldogáló leláncolt top heavy.
Akkor meg kell hozzá venni egy garnitúra bakát 75%-on oszt jóság van.

4-es tierig általában a gyorstalpalós embereket veszem, 5-tõl felfele pedig a 75%-osokat. Azokkal már játszol annyit, hogy elérjék a 100%-ot.

A napokban eladtam a tigrist és úgy döntöttem átnyergelek a med vonalra. Ott az út a VK3600-ból a VK3002DB-be vezet, ami ugyan 7-es, de ugyanolyan az ágyúja, mint a 3600-nak. A DB-be megvettem a 75%-os emberket, a VK-ban pedig már egy ideje 100%-osak ülnek. Ég és föld a különbség. Célzás, töltés érezhetõen jobb a VK-ban. A tank sebessége is megsínyli a 75%-os embereket. Szal még az is lehet, hogy rááldozom az aranyat és a panterhez megveszem a 100%-os csókákat.

Alien69
Perszepersze. Hasonló helyzetben én is várni szoktam. Ha nincs más célpont, rajta tartom, hogy teljesen beszûküljön a köröm. Ha szabaddá válik a célpont (és biztosnak látszik, hogy nem sebzek csapat játékost), ellövöm. Eddig elég ritkán volt TK-m. <#vigyor1>

Az átképzés után gyorsabban fejlõdnek hamar elérik a szintet.
Mivel a T-28 az med tank és a KV az heavy, ezért még a pénzes átképzés esetén is 20%-ot veszít a skillbõl, nem éri meg átképezni, hacsak nincs minimum egy plusz skillje 100%-on.

Hány százalékos lett a legénység az átképzés után?

Doc Hooliday
Oké! Köszi!

Ezért tök felesleges 100% alatti legénységet átvinni másik gépre.

A T-28-ra 75%-al kellett volna megvenni a legénységet, az mostanra bõven 100%-os lenne. Ami az átképzéssel megállna 90-91% körül amivel már lehet játszani.

Várjál (nem tudom meddig, mert ép most volt ilyen) míg lesz akciós átképzés. 100 arany a 100%, vagy eccerûen játssz az átképzett legénységgel. Ha nincs prémiumod a úgy is megmarad egy jó darabig, mert a KV kiváló farmoló tank.