World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nazarov: Az NA Q&A topicjában írta, õ ott az illetékes "overlord", pár napja olvastam.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
WoT: Nishizumi77
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ilyet én is tapasztaltam, ez késés közted és a szerver között.
Szóval melyik vált be nektek???
Elõre is köszi a választ!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nem rég kezdtem a gamet, az arty lõtávját nem lehet valahogy növelni? Nekem elég rövidnek tûnik az M7 priest-nél, jelenleg ez van nekem, vagy a lõtáv növekszik minél magasabb szintû arty-ról van szó?
ez esszerû takarékoskodás, bárcsak ilyen lenne hungérián.😊
A február végi utolsó event pedig az lesz, hogy gonosz gennymanók kirabolják mindenkinek a raktárját, aztán se pénz se felszerelés. 😄
Aztán most is fönt van majd' 60k játékos, de persze biztos nem lehetne máshogy csinálni...
Na betankoltam én is, sajnos több creditem nincs. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem van midkettõ. Úgyvettem észre, hogy a su-85 jobban hoz, persze kifejlesztve midkettõ.
Én csak 20-20-at vettem kezdetnek...(pedig van vagy 7 millám kihasználatlanul)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,