418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja...ha nem bugos a cucc!
láttad a tegnapi videót a látótávról?
-
Tehat akkor nincs vhova ez kiirva?
-
bobitusz #167874 köszönöm, KT-ra venit helyett célzásgyosító vagy szerszámosláda esetleg ?
Hetzertől megválok ahogy meglesz a Stug, szóval majd arra lesz rátéve.
most nézem, hogy kv1s-en is van még 1 hely a célzás és töltésgyorsító mellet, oda mit ajánlotok? -
Sebov #167873 Bocsáss meg drága barátom, de ha visszakeresed az origot, te rohantál nekem olyan diszkrininatív szöveggel amitől az ember agyában megerednek azok a spektrumok is amit csak legfeljebb egy balkáni stressz okozta fátyolütésre borít. -
Bocs elsiklottam fölötte...
Legegyszerűbb ha megkérsz valaki, hogy menjen be gyakorlóba veled. Ott meg lehet nézni a látótávot nyugodtan. -
Es most kepes voltal magad egy este alatt lehuzni...
De persze az en kerdesemre senki se valaszolt, de erre a jomadarera igen. -
Sebov #167870 Baj, hogy Ukrán vagyok Magyarok?! Én nem vagyok Magyar?! Nem vagyok az, mert letéptek az anyaországról, s ti nem tudtok írni és olvasni? Ti nem vagytok képesek kutúrálódni, tanulni?! Kibaszott nehéz volt nekem onnan bebizonyítani, hogy képes vagyok diplomát szerezni, de megtettem!!! -
Na még erre reagálok oké? Ha egyetemet végeztél ahogy állítod akkor lenne egy egyszerű kérdésem hozzád! De most hagyjad ezt a nagyképű bohóckodást amit idáig műveltél mert elárulom nem fogok megijedni tőled, úgyhogy ne fáraszd tovább magadat!...szóval azt akarom kérdezni hogy miért csináltad ezt ma este itt a fórumozókkal ha értelmiséginek vallod magadat? -
atee73 #167868 asszem Gyöngyös kozelebb van hozzad.... -
Sebov #167867 Én Ukrán vagyok, de Magyarabb a magyarnál, minket elválasztottak az anyaországtól, de még így is 2 egyetemet elvégeztem Budapesten. Lenézem azokat akiknek minden adatva van, s erre nem képesek: (lényeg) = (azokat akiknek adatva van) -
Sebov #167866 Hazudsz -
...na léptem aludni tényleg! Elég volt mára belőled! Majd józan pillanatodban (ha van ilyen) nézd már meg mit csináltál itt ma este!
Na hali mindenkinek! -
Sebov #167864 Megmondtam mint üzent Burgernemham: soha ne lépjen paraszt olyan kígyóra amelyikről nem tudja biztosan elpusztult e már, s nem e MAR! -
Miskolc, Vörösmarty 62( a media markt-al majdnem szemben!)...ha jössz előtte kélek írj privit mert általában dolgozom és nem mindig érek rá!
Majd egyeztessünk időpontot és szívesen megtanítalak egy kis jó modorra ha ennyire szeretnéd drága barátom! Te is leírhatnád a címedet ha már ilyen terminátor vagy! Vagy félsz? Csak adatok nélkül mersz keménykedni? Te kis szánalmas kamugép!
-
Sebov #167862 Most mondom, pontosan tudom honnan írsz. Behatárolni házra nehezebb lesz. -
Sebov #167861 Kapsz 24 órát, hogy nyilvánosan bocsánatot kérj tőlem, vagy esküszöm az égiekre megtalállak és legyalullak, te eke!
Ez nem vicc! Velem így senki nem beszélhet, mindig megtoroltam az ilyen iq zero ekéket! 24 óra! -
Sebov #167860 Szóval, adod a lakcímed, vagy én keresselek föL?! Rád verek, ott fogsz az égiekért rimánkodni! Vagy bocsánatot kérsz, vagy megkereslek. nekem ez nem akadály. 2 évet ültem már bizonyos információk eltulajdonításáért, s birtoklásáért. -
marci1110 #167859 Hetzerrel kezdetnek a ventillátort ajánlom mindenképp.
Ha a 105 mm-est favorizálod (mint én), akkor töltésgyorsító is dukál.
Harmadiknak a két levehető közül a camo-t és a +25%-os távcsövet szoktam cserélgetni. Illetve ha a 75-össel játszol, akkor dobd fel mindkettőt. -
kisfiam...nem tűnt föl hogy mindenki nyomja rád a mínuszt? Ennek lehet valami oka nem? Mi van egyest kaptál valamiből már egyből így év elején és jössz itt dühből trollkodni vagy mi van veled?
Figyu én nem haragszom rád mert ha tényleg ilyen buta vagy akkor nem tehetsz róla, ha meg direkt csinálod a hülyét akkor meg azért nem haragszom mert úgyis ki fogod nőni ezt a gyerekes viselkedésedet! Megnyugodtam hogy csak 16-vagy mert így már érthető a dolog, viszont ha felnőtt lennél akkor már nagyobb lenne a gond ezzel a hozzá állásoddal!
Na jó éjt mindenkinek!!!
(Neked is hülye gyerek!)
-
KT-re venti és stabilizátor. TD-re pedig vehetsz periszkópot, azt ugyanúgy arany nélkül le lehet venni mint az álcahálót. -
atee73 #167856 venti, celzas gyorsito -
foxbat88fx #167855 2GB rammal toltam teszt szerót... (igaz Geil Ultra ram-ok szal nem a gagyi fajta) Standard engine-l szóval nem az újjal és simán bírja.... 512MB-os gagyi VGA-val.... szal elégnek kellene lennie a gépednek... lehet a game-el volt gebasz... -
bobitusz #167854 Tigris 2-re töltésgyorsító mellé mit érdemes tenni?
valamint Hetzernél tartok a TDk-nél ott álcaháló van eddig, én periszkópra gondoltam de nem vagyok biztos, örülnék ha valaki segítene ezekben. -
Sebov #167853 Te nem hagyod magad bevonni, te úgy ahogy vagy testesíti meg az ürest, szánalmast. -
Kondorwot #167852 Köszönöm az ötleteket a 8.0 grafikai hibámra, sajnos már nem tudom kipróbálni őket, lekapcsolták a tesztszervert...
A memória gyanítom elég 4G rendszer 1G video.
A tömörített textúra jó ötlet, ha kijön 8.0hoz, kipróbálom. -
Sebov #167851 Mellesleg 40 múltam, és 3 perc alatt leinformálom bármelyiktek szánalmas panelját. Miéiért nem teszem?! Elemi jogom nincsen hozzá. És nekem csak heccből nem éri meg a veletek való együgyű nihilizmus. Könyörgöm! A múltkor legalább (helyre-közel) érteles "partnerek" voltak fenn! -
Ja igazad van, hagyjuk!
Én vagyok a hülye mert hagyom magam bevonni egy ilyen értelmetlen és sületlen üres fecsegésbe!
-
Sebov #167849 Igazad van, most leszek 16. De képzeld el, hogy ha én hülyének látnak, hogy lát egy aktív 20 éves?! -
Most komolyan, nem hiszem el hogy ennyire naivak és gyerekesek vagytok. Saját magatokat hergelitek fel azzal, hogy válaszoltok neki. Meggyőzni nem fogjátok semmivel, csak annyit értek el, hogy a válaszával még jobban felhergel és valaki más is becsatlakozik. Így ezzel csak egyre nagyobb lesz a fórumban a szarhalom. Ha valaki érdemleges dologra kíváncsi simán átsiklik felette... -
16 éves cigány gyerek???
35 éves magyar ember vagyok te kotonszökevény! De ha legalább lenne annyi eszed hogy rá kattints a nevemre akkor te is látnád! Tudod mit? Megyek aludni mert holnap korán kelek, dolgoznom kell! Köszi az esti lefárasztást, legalább hamarabb elalszom! Majdnem bedőltem itt neked és bele mentem a szánalmas kis játékodba! Tudod én már elég sok idiótával találkoztam életem során de te a felső kategóriába tartozol!
Egyébként mit kezdenél a lakcímemmel te kis csicska? Annyira beszari kis szar vagy hogy semmit sem mersz elárulni magadról, nehogy valaki beletaposson a szádba egyszer tényleg a faszoskodásod miatt!
Gondolom suliba jársz még valószínűleg, és te vagy az egyik csicska az osztályodban mert az ilyenek szokták név és arc nélkül kiadni a dühüket például a neten keresztül! Erre a fórumra az emberek a játék dolgait szokták megbeszélni, ezért járunk ide! El bírom képzelni milyen ember lehetsz ha 23-óra után feljössz trollkodni egy fórumra anonimus módjára!
-
bgabor #167846 Tényleg te beszélsz itt szövegkörnyezetről, meg fogalmazásmódról? Ez egy rossz vicc a részedről. -
foxbat88fx #167845 nem akarod egyből TVelvet-et bannoltatni??? -
Sebov #167844 Nos, én semmi rosszat nem mondtam hozzátok képest, ha valaki bant érdemel azok ti vagytok. Olvasd vissza a cigány haverod, s értelmezd:
"| ma 22:44 | privát | válasz | #167829
Igen hozzád beszélek te selejtes kis csicska! Utálom az ilyen neten keresztül keménykedő arc, név és mindenféle adat nélküli kis senkiket akik szánalmas módon úgy próbálnak legalább pár percig a figyelem középpontjában maradni hogy hülyét csinálnak magukból, mert máshogy nem figyelnek föl rájuk!
Na ez lennél te!!! Ha valami gondod van velem te kis foscsomó akkor ne privát üzenetben keménykedjél hanem ha ilyen kemény vagy akkor vállald magadat és találkozzunk valahol! mindegy hol laksz, elmegyek hozzád és szívesen kitaposom a beteg agyadból azt a rögeszmét hogy neten keresztül jáccad az agyadat te kis senki csicska!!! Te vagy itt a helyi baszdszájba kisöreg? Vagy mit képzelsz itt magadról? Havonta egyszer meg szokott itt jelenni egy hozzád hasonló szarkupac, és ugyanígy jácca az agyát mint te mindenféle adat nélkül! Kemény vagy öregem!!!"
-
Sebov #167843 Gyere, próbáld meg :) -
foxbat88fx #167842 b+ ilyenkor nincs egy admin???? Sebov! IP ban ellen is véd az a híres muháj tháj virágcsokor??? -
Bishop1978 #167841
-
Sebov #167840 Ok: Add a lakcímed, szeretettel várom :) Egyébként annyira megriadtam tőled, hogy le kellett rohannom a patikába széntablettákért. (be ne fossak)
Azt látom a szövegkörnyezetedből, hogy 16 éves cigánygyerek vagy nagyon instabil körülmények között "felnőve". Az is olybá kitűnik, hogy igen gyakorta bántottak, megaláztak. Nos, ez nem fog rajtad segíteni ha velem találkozol. ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, s idegrendszered leépített állapotát fokozni akarod még egy komoly fizikai streszzel is, én állok elébe. Addig is, egyél sokat, nyugtasd magad, keress egy komoly muay thai edzőcsokrot. Mert különben nincs esélyed. Megjegyezem 15 éve űzöm e mintát, szóval hadra fel, gyorsan :) -
Ja...a szájába kéne beugrani az ilyennek egy 48-as vasbetétes surranóval öregem!
-
atee73 #167838 jo ez a gif ... :-) -
Hassel74 #167837 Az a baj, hogy mindig beugrotok neki...