banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Doc Hooliday
    16 éves cigány gyerek??? 35 éves magyar ember vagyok te kotonszökevény! De ha legalább lenne annyi eszed hogy rá kattints a nevemre akkor te is látnád! Tudod mit? Megyek aludni mert holnap korán kelek, dolgoznom kell! Köszi az esti lefárasztást, legalább hamarabb elalszom! Majdnem bedőltem itt neked és bele mentem a szánalmas kis játékodba! Tudod én már elég sok idiótával találkoztam életem során de te a felső kategóriába tartozol! Egyébként mit kezdenél a lakcímemmel te kis csicska? Annyira beszari kis szar vagy hogy semmit sem mersz elárulni magadról, nehogy valaki beletaposson a szádba egyszer tényleg a faszoskodásod miatt! Gondolom suliba jársz még valószínűleg, és te vagy az egyik csicska az osztályodban mert az ilyenek szokták név és arc nélkül kiadni a dühüket például a neten keresztül! Erre a fórumra az emberek a játék dolgait szokták megbeszélni, ezért járunk ide! El bírom képzelni milyen ember lehetsz ha 23-óra után feljössz trollkodni egy fórumra anonimus módjára!