418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #167916 Changes from 8.0.1 to 8.0.2 test
return to top
Graphics:
- Reduced brightness on ‘Mountain Pass’, ‘Fjords’ and ‘Malinovka’ maps
- Changed the place of light source (sun) on maps: ‘Ensk’, ‘Ziegfried Line’, ‘South Coast’
- Reduced shining brightness on some of surfaces in premium and standard garages
- Increased texture quality inside the railroad station on ‘Himmelsdorf’ map
- Returned destruction effects of most objects for settings different from the highest
- Updated minimaps for reworked maps
Tech. Improvements:
- Dramatically increased performance on all maps with new render
- Reworked the ‘auto-detect’ function for graphic settings
- Reworked ‘specular’ component of tank and environment lighting
Physics:
- Reworked ramming damage system
- Improved dynamics of driving ‘uphill’ and maneuvering while driving ‘uphill’ for all vehicles
- Changed mechanism of damage calculation from falling
- Fixed the damage mechanics of falling while driving a vehicle on another vehicle
- Removed possibility to set vehicle on fire by falling on it
Vehicles:
- Price for all stock modules of Tier 1 tanks set on 0 credits
- Fixed the armoring of IS-4 gun mantlet
- Fixed the armoring of Pz III front plate
- Increased armoring of E-100 and Maus gun mantlets
- Rebalanced all vehicles, introduced in 8.0: PzIV Schmalturm, Object 263, SU-101, SU-100М1, SU-122-54.
- Reworked battle weight and Tier spread for T-127 and Matilda Black Prince
UI:
- Added small improvements for after battle statistics window
- In after battle statistics damage dealt to allies now takes in count current Anti-TK rules for platoons and training room
- Vehicles that are currently not available for sales were removed from all Tech Trees
- Removed after battle auto-selection of the vehicle with XP modifier for the first victory enabled
- Added possibility to compare modules from different vehicles in the Tech Tree
- Improved the visibility of SPG dispersion circle on some landscapes
- In Tech Tree a pop-up hint, which displays XP cost and price for the vehicle disregarding its’ current status, was added
Sounds:
- Removed the misleading ricochet sound, when ramming a vehicle
- Fixed sound effects for 17cm GwTiger and JagdPz E-100 guns.
- Fixed sound effects for 15 cm sFH 36 L/30 of Gw Panther.
- Fixed sound effects for SPG leFH18B2. gun
- Fixed sound effects for Т34 gun
- Fixed some discrepancy of guns calibers and their sounds
- Removed the explosion effect sound, when explosions happens inside objects
Fixes:
- Fixed the unavailability of red line on ‘Fjords’ map
- Fixed numerous errors in lighting settings on in-game maps
- Fixed numerous errors in content on new in-game maps
- Fixed the ‘Dealt Damage’ tab in after battle statistics, which previously displayed incorrectly ramming and splash types of damage
- Fixed incorrect display of personal emblems contour
- Fixed the incorrect commands binding for F5 and F6
- Fixed numerous graphic errors in display of personal tank emblems and inscriptions
- Fixed the impossibility to switch teams places in training room
- Fixed the display of personal inscriptions texture borders
- Fixed the lack of destruction effects for some environmental objects
- Fixed the work of ‘Leave the queue’ button after opening statistics window
- Fixed the error with opening a training room creation while resizing the game client window
- Fixed the bright-red ‘lighting’ of trees in semi-transparent state
- Fixed client hanging on ‘Loading Hangar’ after the battle
- Fixed the not working cap on ‘Widepark’ and ‘Cliff’ maps
- Fixed the rounds impact points flashing
- Fixed the bright-red lighting of tracks traces
- Fixed the display of explosion remaining on objects with sophisticated geometry
- Fixed the display of clan emblems instead of penetration marks on vehicles of clan players
- Fixed ‘lags’ and ‘freezes’ of the client with big loss of performance in different places on all maps
- Fixed client hanging when trying to install personal emblems or inscriptions
- Fixed the ability to stay underwater without drowning for T-28 tank
- Fixed lighting setting in standard and premium hangars
- Fixed the disappearance or non-display of drowning indicator in several cases
- Fixed the rare crash to desktop during game client loading
- Fixed rare bugs of ‘Fog of War’ Clan Wars feature
- Fixed the rare desync. of aiming vector and the reticle display
- Fixed previously not working RMB fixation for SPG’s
- Fixed the move of reticle while zooming
- Fixed the ‘Achievements’ point in the battle results system messages for battles with no achievements received
- Fixed rare cases of personal emblems and inscriptions not installing on the vehicle after purchase
- Fixed availability of two similar additional equipment for French TD’s
- Fixed shadows ‘shaking’ while moving the vehicle
- Fixed the binding of radial menu on Mouse Scroll
[URL=http://worldoftanks.com/news/1571-80-public-test-notes/#81%20to%2082]Usa-szerver oldaláról[/URL]
-
Sebov #167915 Jó éjt neked is! -
Sebov #167914 Mi azok vagyunk :) Azt hiszem lépek, még van egy kis munkám amit már délután be kellett volna fejeznem, de az asszony úgy felhúzott, hogy a kocsmában kötöttem ki pár feles vodkára :) Ja, és még egy söröm is van. Kedves egészségedre! -
Lehet, hogy pihentetned kellene. Én mindenesetre most ezt fogom tenni. Jó éjt mindenkinek. -
Sebov #167912 viasz, végre működik a billentyűzetem -
Ez bölcs emberre vall :) -
Sebov #167910 visz -
Sebov #167909 Eszem ágában nincs fogást találni olyan embereken, akik úgy fogják meg a gyertyát, hogy az világítson is nekik, de a kezükre sem csöpögjön a forró visz. -
"Így ezzel csak egyre nagyobb lesz a fórumban a szarhalom." Most ebből neked komolyan ez jött le? Ilyen könnyen nem találsz rajtam fogást. -
Sebov #167907 Hogy mondtad, szarhalom vagyok? -
Sebov #167906 Legalább a 3. forum deit is vessétek be! -
Sebov #167905 Nosza! öten vagytok ha jól számoltam max 10 felhasználóval,, ennyire telt?! -
Sebov #167904 Egy ürge bekerül az elmegyógyintézetbe. Kérdezi az orvos:
- Ön miért került ide? - Mert elvesztettem a szemüvegem.
- És miért ide hozták?
- Miért, ide hozták?
Úgy próbál viccet belinkelni, hogy azt képzeli aktuális. Annyira primitív, hogy nem veszi észre azt a csöppnyi vesszőt az utolsó sorban, ami végett saját magát égeti le.
Na, ilyen az ostoba ökör! -
Egy ürge bekerül az elmegyógyintézetbe. Kérdezi az orvos:
- Ön miért került ide? - Mert elvesztettem a szemüvegem.
- És miért ide hozták?
- Miért, ide hozták? -
Sebov #167902 Sajnos, te minden szimptomat bemutattál a homoszexualitás elfojtásának küzdelme mellett. 4 évet töltöttem adjunktusként bizonyos intézményekben, tipikus eset vagy. -
Remélem azért nem fájdult meg a fejed a gondolkodásban :D :D :D
Igen, veled ellentétbe engem szeretnek.
Srác, soha az életbe nem fenyegettél élesbe senkit, le ír rólad.
Helyedbe elkezdenék járni templomba, vagy valami hit gyülekezetbe. Talán már csak az ima segít rajtad.
Nah, de nem etetlek kis trollocska, további jó offolást a bannig :) see-ya !

-
Sebov #167900 Mater, gyere küzdjünk meg! -
Minek mondjam, ha 5 percedbe kerülne ki nyomozni? Hisz te tudsz accot lopni, meg kitudja miért ültél 2 évet....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lófaszt, közbe meg csak egy pattanásos fél idióta csíra vagy
-
Sebov #167898 91-es? Szerencséd, hogy szeretnek a lányok, mert még talán jól meg is baxnálak, kis sunyi köcsög. Buzi vagy, mi?! -
Sebov #167897 Bár igazad volna, nem szégyellném magam, s talán 2 évvel többet tölthettem volna szabadon. Hány éves fiúcska vagy? -
Sebov #167896 fedni -
Sebov #167895 "Nem érek rá hozzád hasonlókkal veszekedni, dolgozom, suliba járok, de ha problémád van velem gyere fel WoT-ban gyakorló szobába és 1v1-ben le tudjuk a dolgot, addig nem érdekelsz."
Kik a hozzám hasonlók? Akikkel "veszekedni" kell. Talán veszett vagy?!
Honnan kerültél ide, hozzád magam nem címezvén semmit; átléptél a bukott másik nickedről, 'emide' :)
Az ostobaság akkor a legnyomorúságosabb, ha azt már a szar sem tudja fedi:)
Bocs! -
Ne nindzsáskodj, nem áll jól....fogadok 1x nem ütöttél még ököllel :D -
Haverom ezzel a névvel kezdte a játékot:
Hände hoch jüdischen
(vagy valami ilyesmi)
Azt jelenti hogy fel a kezekkel zsidó.
Asszem kapott 1 pici ban-t, és supportal át tudta magát neveztetni :D -
Atesz91 #167892 Nem érek rá hozzád hasonlókkal veszekedni, dolgozom, suliba járok, de ha problémád van velem gyere fel WoT-ban gyakorló szobába és 1v1-ben le tudjuk a dolgot, addig nem érdekelsz. -
Igazából beforgattam, még gyakorlom. Tehát ki rakom picit így a seggem, rám lőnek, majdnem az így kapott összes lövés ( persze abból az irányból amerre néztem ) vagy be nyelem vagy elpattan. Aztán gyorsan ki tolatok, és már lövök is, majd arcal vissza állok a falra. -
Atesz91 #167890 Ez bunkóság már bocsánat, lassan kihozol a sodromból. -
Sebov #167889 "Nem tudom ,de rontja a fórum színvonalát, lassan elléphetne aludni, mindenki jobban járna"
A fórum színvonala egyenlő a nullával: példaértékű bejegyzésed is ékesíti eme tényt: "elléphetne" -
Sebov #167888 "Ki ez a Sebov néven írogató kis nyomorék?"
Gyermekem, nem ismered föl jó anyád?! -
Atesz91 #167887 Nem tudom ,de rontja a fórum színvonalát, lassan elléphetne aludni, mindenki jobban járna... -
Ki ez a Sebov néven írogató kis nyomorék? -
Sebov #167885 "Ugyan már öregem olvass már inkább te vissza hogy mit műveltél! Ennyi mínuszt még senki nem kapott mint te ma este! Mindegy...nem érdekel ki vagy, hol vagy, mit csinálsz s.t.b...részemről befejeztem a bohóckodást, ez egy játék fórumja és úgy gondolom elég volt bőven a sok OFF-ból!"
Én akkor sem adnék mínuszt soha senkinek, ha az életem múlna rajta: Ezért nem volt AVO-s, Nyilas, és egébb féreg a családomban soha. Te szegény, szegény! -
Sebov #167884 A mínusz engem igazol. Sajnos. Letett erről a népről már szinte mindenki.
Ezt kívülről egyszerűen és szomorúan lehet látni, értelmezni. Egy bödönben harapják egymás torkát, föltett kéz: ki veszi meg! Mellettem lárma mód pusztulnak az imágók; már haláluk záloga is uzsora, s ki ezt nem érti dögöljön meg! -
És nem árt, ha nem keverjük össze a látótávot az észlelési távolsággal. -
Sebov #167882 És én még mennyire szerettelek benneteket, s magam : magyarok (vagyunk)
Bizony, amit én még csak egy jó tanácsnak szántam nektek, nekünk. Pár nappal ezelőtt abból én közutálattá nőttem ki magam. Semmi egyébről nem szólt (azon kívül, hogy én tökéletesem megértem a szláv nyelveket), hogy a Lengyelek akik elvileg nagyon szeretnek bennünket, stb , soha nem látott módon fordulnak el a gyökér kultúrálatlan barom magyar (70%) játékosok végett tőlünk.
Mindegy, nem érdekel az egész.
Aki küzdeni akar, keressen meg! Bár egyszerűbb bevennie 200 szem rivotrilt, így én sem kerülök bajba. -
Ertem, koszi. Akkor ebbol teszt lesz, mert mar sok a skill, franc tudja eloszor kell a tavcsot szamolni, majd a skillek szorzoerteket..
-
Ugyan már öregem
olvass már inkább te vissza hogy mit műveltél! Ennyi mínuszt még senki nem kapott mint te ma este! Mindegy...nem érdekel ki vagy, hol vagy, mit csinálsz s.t.b...részemről befejeztem a bohóckodást, ez egy játék fórumja és úgy gondolom elég volt bőven a sok OFF-ból!
-
láttam és kicsit le is döbbentem :) Amúgy Én nem sokat foglalkozok a látótávval, legtöbbször megyek előre és aki felvillan azt lövöm :D -
A látótávja ki van írva a tanknak, bár azt nem tudom, hogy ez az alap érték, vagy a kiegészítőkkel ennyi e. Minden estre egyszerű matek. Ha az alap érték, akkor a távcső százalékát és a legénységi skill százalékát hozzá adod és meg is van az erdmény. Ha kiegészítőkkel annyi, akkor meg ki kell vonni :) Ezt meg tényleg le kell ellenőrizni, vagy megvárni hogy beírja valaki aki tudja. -
Sebov #167877 A helyesírási és stilisztikai hibákért elnézést kérek: vodka.